9 legjobb RF emelőberendezés

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt konzultálni kell egy szakemberrel.

Az RF-lifting az egyik legnépszerűbb szalonkezelés. Nem meglepő, hogy a nők hosszabb ideig szeretnének szépek és fiatalok maradni, és csak kevesen akarnak plasztikai műtéthez folyamodni. Az RF technológia számos bőrprobléma ellen küzd: ráncok, lógó szemhéjak, elmosódott kontúrok, kitágult pórusok, öregségi foltok és fakó arcszín. A legjobb anti-cellulit krémek a kozmetológusok és a vásárlók véleménye szerint megszüntethetik a hormonális egyensúlyhiányt; ⭐és ha megfelelően kezelik, akkor enyhíti a bőrét ettől a kellemetlenségtől. Úgy tűnik, könnyű: csak egy időpontot kell kérni, és kész. Sok nőnek azonban meg kell tagadnia ezt magától a készítmények és a kozmetikusok szolgáltatásainak magas árai miatt. Szerencsére van megoldás. A mai piac lehetővé teszi, hogy otthonra egy hordozható RF-lift készüléket vásároljon, amely segíthet megszabadulni mindenféle bőrproblémától anélkül, hogy szépségszalonba kellene mennie.

Hogyan működik az RF-emelés?

Az RF elektromos áramot jelent. Az eljárás során rádióhullámok hatnak a bőrre, 65 fokra melegítik annak rétegeit, és serkentik a kollagén- és elasztintermelést. Ezen a hőmérsékleten a fehérjeszövetek megkeményednek, ami miatt a ráncok kisimulnak, és a bőr szinte azonnal tónusosabbá válik. A minőségi készülék már az első három kezelés után látható eredményt ad. Az eljárás teljesen biztonságos, ha jó minőségű készüléket használ. De óvakodjon az olcsó utánzatoktól. Az alacsony ár sokat árthat a bőrének, és még az öregedést is felgyorsíthatja.

A hőmérséklet, amelyre a bőrrétegeket melegítik, szintén segít a zsírok glicerinre és zsírsavakra történő lebontásában. Ezt követően maga a bőr összetétele jelentősen megváltozik. A mélyen a bőrrétegekre gyakorolt hatása az oka annak, hogy ez a kezelés olyan népszerű a nők körében. Egyetlen más krém sem képes ekkora különbséget tenni az arc és a test számára.

Az elektródák (eszközcsomópontok) kialakítása alapján az RF-eszközök két fő csoportra oszthatók:

 1. Vezető típusú elektródákkal ellátott RF gépek.A vezető fém közvetlenül érintkezik a szövetekkel, és az elektródák egymáshoz közel vannak elhelyezve.
 2. RF gépek induktív típusú elektródákkal. A vezető fémet egy speciális membrán védi, és nem érintkezik közvetlenül a bőrrel. Ebben az esetben az indukciós jelenség az, ami segít az áram vezetésében a szövetben: a töltött részecskék az elektróda fémrészében az áram által létrehozott elektromos mező hatására mozogni kezdenek. A minőségi eszköz fokozza bármely kozmetikai termék hatását azáltal, hogy gyakorlatilag betörik a bőrbe.

Minél erősebb az RF gép, annál jobban felmelegíti a bőr mélyebb rétegeit. Ez sokkal erősebbé teszi a kozmetikai hatást. Az ilyen készülékek teljesítménye lehet akár több száz wattos egységtől is.

Hogyan válasszuk ki az optimális teljesítményt

A teljesítmény közvetlen hatással van a szövetek hőmérsékletére, ezért olyan fontos, hogy. Az első dolog, amit a gép vásárlásakor keresni kell, az a hőmérséklet-szabályozó érzékelő megléte. Fontos az is, hogy közvetlenül a boltban ellenőrizze, hogy a készülék jó állapotban van-e. Ha már ellenőrizte a készülék működőképességét, és megvásárolta, tudnia kell, hogy milyen teljesítményen dolgozhat:

 1. Az 50 fok egy viszonylag biztonságos hőmérséklet, amelyen körülbelül 20 másodpercig lehet dolgozni;
 2. 45 fok – az idő 70-80 másodpercre növelhető;
 3. 55-60 fok – ez a hőmérséklet használható, de szakértelemre van szükség. A lényeg az, hogy ezt a hőmérsékletet a bőr csak néhány másodpercig képes elviselni. Ezt a módot általában a szépségterapeuták használják. Ha otthoni használatra vásárol RF-készüléket, ne kockáztasson. Jobb, ha alacsonyabb hőmérsékleten próbálkozik.

Az otthoni készülék használatakor sok tapasztalatlan ember a következő hibát követi el: az RF-készletet 20 vagy több percig körülbelül 40 fokos hőmérsékleten használja. Az alacsony hőmérséklet ellenére az ilyen üzemmódban történő működés visszafordíthatatlan károsodást okozhat a bőrön. Az RF gépet szigorúan az utasításoknak megfelelően kell használni, nem szabad kísérletezni az idővel és a hőmérséklettel anélkül, hogy szakértővel konzultálnának.

Olvasson tovább  10 legjobb fésű göndör hajra

Az RF kezelések hatékonysága

Az összes RF-lift nagy előnye, hogy minden bőrszínnél egyformán jól működik, ami például az IPL esetében nem így van. jobb, ha olyan RF egységet választunk, amely több elektródával rendelkezik, az elektródák közötti különböző távolságokkal. Ez sokkal kényelmesebbé teszi a különböző bőrterületeken való munkát és az esztétikai problémák korrekcióját.

A fúvókák minimális száma – három: az egyik a pattanások és a pattanások elleni küzdelem, a második – a vákuumos fogással végzett eljáráshoz, a harmadik – megoldja a cellulit problémáját. Egy minőségi és működőképes eszköz általában számos problémát megold

 1. Javítja a bőr tónusát;
 2. az arc vagy a lábak kupérosodásával küszködve;
 3. megszabadul a sérülések utáni hegektől;
 4. Kevésbé láthatóvá teszi a striákat;
 5. feszesíti vagy korrigálja az arc oválisát;
 6. megszünteti a narancsbőrt és a zsírlerakódásokat;
 7. eltávolítja a finom vonalakat és ráncokat.

Bár erős eszköznek számít, a legtöbb ember csak melegséget érez a kezelés során. A készülék soha nem hagy égési sérüléseket vagy hegeket a testén. alkalmazása biztonságos. Az RF-lifteket fiatalok és idősek egyaránt szeretik. Egyik kategóriát sem zavarja meg a bőr enyhe bőrpírja az eljárás után néhány órával, és az észrevehető fiatalító hatás hónapokig örvendezik.

A jó RF-emelés szabályai

Az idő- és pénzpazarlás elkerülése érdekében bizonyos dolgokat figyelembe kell venni az RF-kezelés során és után:

 1. szigorúan tilos ezt az eljárást más kozmetikai beavatkozásokkal kombinálni. Ebben az esetben a több nem jobb;
 2. az első három napban kerülje a szaunát, a tornatermet, a strandot vagy a szoláriumot;
 3. Kerülje a nagyon alacsony hőmérsékleten való hosszú ideig tartó kint tartózkodást;
 4. Ne dörzsölje a bőrt bőrradírral, tisztítószivaccsal, flanelinggel stb;
 5. Az alkoholt is kerülni kell. Ez nem szigorú ellenjavallat, de jelentősen csökkenti a kozmetikai hatást.

Az RF ellenjavallatai

Még a legjobbnak is vannak ellenjavallatai. Sajnos néhány ügyfél számára nem mindenkit érint ez a fajta kozmetikai kezelés. Az ellenjavallatok közé tartoznak:

 1. onkológia és cukorbetegség;
 2. terhesség és szoptatás;
 3. implantátumok és protézisek jelenléte;
 4. túlműködő gyulladás a bőrön;
 5. Botox injekciókkal kombinálva;
 6. Bármilyen nyílt seb, krónikus betegségek súlyosbodása.

Az Ön egészségét nem szabad elhanyagolni, ha az említett állapotok bármelyikében szenved. Ha mégis úgy dönt, hogy ezt teszi, a legjobb, ha előzetesen orvosi tanácsot kér. Egyébként az RF-emelések nagyon hatékonyak, nemtől függetlenül. férfiak és nők számára egyaránt alkalmas. Mivel a szalonkezelések meglehetősen drágák, és az otthoni rádiófrekvenciás készülékek iránt nagy a kereslet, szakértőink összeállítottak Önnek egy listát a legjobbakról.

A legjobb eszközök értékelése RF-emeléshez

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb eszközök értékelése RF-emeléshez 1 ReadySkin Nanoskin 12 800 €
2 Gezatone m1610 13 990 €
3 Mychway RF Lift 22Y3 22 900 €
4 LL Skin MIO 2 12 590 €
5 Yamaguchi
il
 • hangya
 • 12 900 €
  6 US Medica 6in1 De
 • ght
 • 5 850 €
  7 Gezatone Bio Sonic 770 S 2 965 €
  8 XiaomiWellSkins
   Szépség Tisztító szépség
  2 890 €
  9 Beauty Star 3D R 5 490 €

  ReadySkin Nanoskin

  Értékelés: 4.9

  ReadySkin Nanoskin

  A hordozható készülék hatékonyan segít az orr-ráncok és a poszt-pacnea leküzdésében. A dél-koreai készülék részletes orosz nyelvű használati utasítással van ellátva, így könnyen kezelhetővé válik. A készülék összesen öt üzemmóddal rendelkezik. lehetővé teszik az otthoni bőrápolást a professzionális szépségszalonok szintjén. Nincs benne kezelőgél – ez a készülék egyetlen hátránya. Azonban bármikor megvásárolható külön-külön is. A következő üzemmódokkal is rendelkezik: ION tisztító hűtés a pórusok zsugorodásához, EMS (elektromos izomstimuláció).

  Egy tapasztalt Yandex vásárló kommentárja.Piac: “Design, építési minőség, anyagok és funkciók. Az arckezelés szigorúan a masszázs vonalán történik, speciális RF kezelőgéllel. Az ügyfelek szeretik, hogy a hatások már az első kezelés után láthatóak. Az “ENI” üzemmód használatával lehetővé teszi, hogy a kozmetikumok összetevői jobban behatoljanak a bőrbe az áramerősségen keresztül.

  Előnyök

  • 5 üzemmód;
  • kiváló minőségű kivitelezés;
  • kényelmesen illeszkedik a kezedbe;
  • Pénzt takarít meg a szalonlátogatásokon.

  Hátrányok

  • Az RF-eljárás gélt külön kell megvásárolni.

  Gezatone m1610

  Értékelés: 4.8

  GEZATONE M1610

  A Gezatone m1610 következik. A felhasználók dicsérik, hogy nem okoz fájdalmat a használata közben. A készülék már az első kezelés után megfiatalítja a bőrt, és sokoldalúságával vonzza az ügyfeleket. Mindössze 15 percre van szüksége ahhoz, hogy az összes funkciót egyenként használja. Elegendő idő az akkumulátoros működéshez. A teljes működési idő töltés nélkül fél órát vesz igénybe. A készüléket ezután 2 órán keresztül fel kell tölteni.

  Összesen 6 üzemmód: RF lifting, galván, EMS mikroáram, kromoterápia, vibráció és hűtés. A tiszta üzemmódhoz nem szőtt kendő használata szükséges. Speciális fertőtlenítő krémet alkalmaznak. Népszerűsége ellenére a gyártó nem ajánlja használatát terhes vagy szoptató nőknek, illetve azoknak, akiknek pacemakerük van. Öröm kézben tartani: a törlőkendő tartására szolgáló mágneses gyűrű nem válik le, és 100%-ban betölti funkcióját. A szakértőknek tetszett a stílusos kialakítás is. A minősítésbe azért vették fel, mert minden megfelelő funkcióval rendelkezik.

  Előnyök

  • 6 üzemmód;
  • kényelmesen fekszik a kézben;
  • akkumulátorteljesítmény;
  • részletes használati utasítás;
  • hatás az első használat után.

  Hátrányok

  • Alacsony rezgés
  • nem használható külön az RF üzemmódtól.

  Mychway RF-lift 22Y3

  Értékelés: 4.8

  Mychway RF-emelő 22Y3

  A modell azzal tűnik ki, hogy 3 és 6 pólusú fúvókákkal rendelkezik az egész testhez. A készülék kiválóan alkalmas a pattanások kezelésére, javítja a bőr rugalmasságát, megelőzi a kettős állkapocs kialakulását, és felszínre hozza a hegeket és hegeket. A felhasználók dicsérik a praktikus kezelőszerveket és a gumírozott kartartókat, amelyek megakadályozzák, hogy kibeszéljék magukat. Mindössze 5 kezelés után máris észreveszik az első látható eredményt. A készülék 5 kg-os súlya ellenére is népszerű marad.

  Az ultrahang és a HF áram kombinációja kettős hatást fejt ki az elhízás és a cellulit elleni küzdelemben. Néhány problémás területen 1-3 cm-es csökkenést láthatunk szinte a kúra elején. Szakértőink sokoldalúsága miatt választották ezt a terméket. A készülék otthoni használatra és teljes körű szalonbeli használatra alkalmas. Az egyik legjobb a bőr kollagén- és elasztintermelésére gyakorolt hatásában. Ezért a szakértők a toplistára tették.

  Előnyök

  • feltűnő karosszéria kialakítás;
  • javítja és kisimítja az arcbőrt;
  • A manipulák feszesítik a bőrt a szem és az arc körül
  • fokozza az anyagcserét és a sejtek megújulását;

  Hátrányok

  • Kis garancia -7 nap alatt.

  LL Skin MIO 2

  Értékelés: 4.7

  LL SKIN MIO 2

  Ez a készülék a mikroáramú típusba tartozik, és kiváló liftinghatást biztosít a bőrnek. Utánozza a test természetes elektromos áramlását. Ez a hatás segít serkenteni a bőr kollagéntermelését. Az ápolószerek sokkal jobban felszívódnak, mivel a masszírozó erősen tapad a bőrre. A LL Skin MIO 2 naponta használható, és észreveheti a ráncok csökkenését és a bőr tónusának javulását. Az ügyfelek különösen kedvelik a percenként megszólaló akusztikus riasztást. Egy kellemes masszázs során könnyű elragadtatni magunkat az eljárással, ezért a riasztó emlékeztet a zónaváltásra.

  Egy tapasztalt felhasználótól : “Segít csökkenteni a puffadtságot, a szem alatti sötét karikákat és ragyogóvá teszi az arcbőrt, könnyen használható. A bőr feszesebbé válik, a ráncok kisimulnak, az arc oválisa fiatalosabbnak tűnik. A fényes látható hatás miatt szakértőink ezt a készüléket a legjobbak közé sorolták.

  Előnyök

  • a kézikönyv oroszul van;
  • normalizálja az izomtónust;
  • Kisimítja a finom vonalakat és ráncokat;
  • javítja a vérkeringést és a vízelvezetést;

  Hátrányok

  • nincs megállapítás.

  Yamaguchi
  il
 • hangya
 • Értékelés: 4.7

  Yamaguchi </div><p>il</p><li>ant” src=”/wp-content/uploads/2023/05/4316666196451-259-.jpg” height=”415″ title=”Yamaguchi <br />il<li>hangya”><p>Az ultrahangos arctisztító mikromasszázst nyújt bőrének. A készülék serkenti a bőr regenerálódását, fokozza az anyagcserét és erős lifting hatást fejt ki. Más otthoni használatra szánt készülékekkel összehasonlítva nagyon nagy, 30 kgts teljesítményű.</p><p>A szépségápoló egységet USB-kábelen keresztül töltik. akár 5 perces időzítő a készüléken. Képes elemezni a bőr pillanatnyi állapotát, a pigmentáció jelenlétét, valamint a ráncok mélységét. Diagnosztizálásra és mélytisztításra tervezték. Megszünteti a mitesszereket, normalizálja a faggyúműködést és megújítja az egész felhámot. Vékony és látszólag puha teste mellett ez a modell a tisztító erejéről és a tisztítás minőségéről is híres.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>csökkenti a gyulladást és a kiütéseket;</li><li>aktiválja a regenerációs folyamatokat;</li><li>segíti a hatóanyagok mélyebbre hatolását.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs kimutatható.</li></ul><h3>US Medica 6 az 1-ben De<li>ght</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=US MEDICA 6 1 DE<li></div><p>GHT” src=”/wp-content/uploads/2023/05/76716666196451-319-.jpg” height=”440″ title=”US MEDICA 6in1 DE</p><li>GHT”><p>Az ellentmondásos vélemények ellenére a készülék mindenképpen megérdemli a helyét a rangsorban. Egyeseknél már a használat első napjaiban működik, másoknál csak egy hónap elteltével. Mindenesetre minden esetben. A készülék nagy előnye, hogy minden bőrtípusra alkalmas. 6 üzemmód lehetővé teszi a maximális bőrápolást. Még a szeplőket is eltüntetheted vele. Sok más géphez hasonlóan ez a gép sem rendelkezik speciális géllel.</p><p>Tekintettel a márka népszerűségére, érdemes alaposan tanulmányozni a készüléket vásárlás előtt, mivel a hamisítványok gyakran megtalálhatók a piacon. A készülék a problémák teljes spektrumát leküzdi: pattanások, öregségi foltok, helyreállítja a bőr simaságát és jó arcszínét, eltünteti a ráncokat. Különösen erős hatása van a cellulitra. A biztonságos arcizom-stimuláció és a hatékony testfiatalítás miatt került a listánkra.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>mezoporációs hatás;</li><li>fokozza a kozmetikum hatékonyságát;</li><li>lassítja az öregedési folyamatot;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem észlelt.</li></ul><h3>Gezatone Bio Sonic 770 S</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=GEZATONE BIO SONIC 770 SGEZATONE BIO SONIC 770 S

  Az ultrahangos arctisztító elegáns, vékony, rózsaszín testtel rendelkezik. Könnyen kezelhető. A bekapcsoláshoz egyszerűen helyezze az ujját az érintésérzékeny gombra. Két másodperc, és máris indulhat. Egyszerűen vigye fel a tisztító gélt az arcára, és 10 perc múlva kezdje el a kezelést. A készülék könnyedén megtisztítja a bőr teljes felszínét, eltávolítja a kis komedókat és kissé felhasítja a mélyebbeket. elegendő üzemmóddal rendelkezik: ultrahangos peeling, mikromasszázs és fonophorézis; professzionális mélytisztító kezelést tesz lehetővé, és gondoskodik a dekoltázs területéről.

  A készülék a nagy ütésszám ellenére nem irritálja a bőrt. A fonoferezis funkciót azok fogják értékelni, akik szeretnek szérumokat és folyadékokat használni. Az ultrahangos “verés” lehetőséget jelent a kozmetikumoknak, hogy behatoljanak a legmélyebb rétegekbe, és így gyorsabban hatnak. USB-ről fél óra alatt feltöltődik, de csak egy zsinórral érkezik. Az emelő üzemmód tökéletes kiegészítője bármelyik kezelésünknek. Bezárja a pórusokat, erősíti a sejteket és pozitív hatással van az izomszövetre. A készülék azért került a rangsorba, mert szakértőinknek tetszett a kedvező ár és a megfelelő funkcionalitás kombinációja.

  Előnyök

  • Növeli a bőr nedvességtartalmát;
  • Csökkenti a megnagyobbodott pórusokat;
  • Kisimítja a hegeket és a hegeket;
  • Szabályozza a faggyútermelést.

  Hátrányok

  • nem található.

  Xiaomi WellSkins
   trasonic tisztító szépségápolás

  Értékelés: 4.5

  XiaomiWellSkins <ul></div><p>trasonic Cleansing Beauty”. src=”/wp-content/uploads/2023/05/80616666196451-339-.jpg” height=”432″ title=”XiaomiWellSkins” </p><ul>trasonic Cleansing Beauty”><p>A kínai márka elégedett a rajongókkal a megfizethető ár és a minőség arányával. Minden bőrtípusra alkalmas, összehúzza a pórusokat, jó lifting hatást biztosít az arcnak és hatékony masszázst nyújt. Akkumulátoros készülék. Négy különböző alkalmazási mód teszi lehetővé a szépségszalon-szintű bőrápolást: tisztítás (peeling), mélytisztítás (Ion+), táplálás (ion-) és masszázs. A készülék lehetővé teszi a tápanyagok mélyebb behatolását a bőrbe, és fokozza azok hatását.</p><p>Ahhoz, hogy a hámlasztás hatékony legyen, fontos, hogy időt szánjon rá, és többször is átnézze a tisztítandó és súrolandó bőrfelületeket. A gyártó azt ajánlja, hogy hetente legfeljebb 3 alkalommal használja. Egy felhasználó, aki már néhány hónapja használja a terméket, így nyilatkozott: “Ajánlhatom?. A bőr megtisztul és felpuhul. A szalontisztítás alternatívája nevetséges áron”.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>hatékonyan eltávolítja a fekete foltokat;</li><li>egyszerű és elegáns kialakítás;</li><li>Három színben kapható;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem észlelték.</li></ul><h3>Beauty Star 3D R</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=SZÉPSÉG CSILLAG 3D R

  A készülék sokoldalúságával nyerte el a vásárlókat, mivel minden lehetséges problémával – ráncok, megereszkedés, alakváltozás – küzd. Már az első kezelés után a kollagéntermelés több mint 30%-kal nő. Enyhe hőhatásának köszönhetően serkenti az anyagcsere-folyamatokat és aktiválja a bőrsejteket. Ennek eredményeként felgyorsul az új fiatal rostok szintézise, és elkezdődik az új, fiatal bőrváz felépítése.

  a professzionális és otthoni használatra szánt készülék két tartozékkal rendelkezik. hatékony masszázsra, arcfelvarrásra és öregedésgátló kezelésre használható. A megfizethetőség és a megadott funkcionalitás az oka annak, hogy a készülék megjelent a minősítésünkben.

  Előnyök

  • A hatás hat hónapig tart;
  • javítja a vérkeringést;
  • újratölthető akkumulátorral működik;
  • Eltávolítja a bőr megereszkedését.

  Hátrányok

  • nem találta.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: