A 11 legjobb fehér gél lakk

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám – nem eladási ajánlat. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

A fehér egy univerzális szín, ezért mindig is divatos volt és mindig is az lesz. Az ilyen manikűr az év bármely szakában aktuális, és gyakorlatilag bármilyen ruhához illik.

A modern körömdizájn nem hagyományos, hanem zselés körömlakkal készül. A termék jó szín- és fedési stabilitással rendelkezik, és biztonságosabbnak tekinthető, mint a hagyományos körömlakkok. A manikűrös legfontosabb feladata, hogy egyedi és utánozhatatlan kompozíciót hozzon létre, amely nem fog eltűnni néhány nap alatt. Ezért a fehér géllakkot nagyon körültekintően kell kiválasztani.

Elmondjuk, melyek a legjobb márkák ebben a tartományban, amelyeket 11 helyen vizsgáltunk meg. De előbb egy kis hasznos elmélet.

Manikűr stílusok fehér zselés lakkkal

A fehér szín használata a manikűrben elszigetelt vagy kombinált lehet. Az első esetben csak ezt a színt használják a kompozícióhoz, amely általában meglehetősen stílusosnak és rendezettnek tűnik. A fehér géllakk más árnyalatú kozmetikai termékekkel kombinálható.

A legnépszerűbb köröm minták fehér körömlakk használatával:

 1. Monokróm manikűr. Sokoldalú lehetőség különböző korú nők számára. Ez a körömdizájn szinte bármilyen öltözékhez párosítható, és anélkül, hogy túlságosan hivalkodó lenne. A meleg, tejfehér árnyalatok mindennapi manikűrökhöz használhatók. Ünnepélyes alkalmakra pedig tökéletes a fehér zselés körömlakk.
 2. Klasszikus francia.Ehhez a manikűrhöz semleges fehér árnyalatokat használnak, de néha a technikus hófehér lakkot használ. Maga a körömlemez nude vagy átlátszó színben készül. Csak a köröm kiálló része van fehérre festve.
 3. a hold manikűr.Fehér zselés körömlakkal az eredmény egy nagyon finom és diszkrét design. Ehhez a típusú manikűrhöz csak fehér árnyalatokat és tiszta lakkot lehet használni, de egyes kézművesek más színeket is hozzáadnak a palettához.
 4. Márvány manikűr.Most ez a kialakítás nagyon népszerű. A manikűr nagyon egyszerű: a köröm teljes felületére fehér géllakkot visznek fel, majd a szakember egy vékony ecsettel sötét vonalakat rajzol a létrehozott háttérre. Az eredmény egy olyan design, amely nagyon hasonlít a márványra. Ezek a manikűrök olyan gyönyörűek, és sokféle ruhadarab és kiegészítő kombinációhoz illenek.

Valójában elég sok manikűr lehetőség van a fehér zselés lakkokkal. A körömtervezés létrehozásakor a technikus mindig figyelembe veszi az ügyfél kívánságait, és nem ritka, hogy a tapasztalt technikus saját, szerzői jogi kompozíciót hoz létre.

Hogyan válasszunk egy fehér körömlakkot?

A kozmetikai termék kiválasztásakor a következő kritériumokat kell figyelembe venni:

 1. Árnyék.A manikűr célja és saját preferenciái szerint kell kiválasztani. A termék csomagolása általában jelzi a hang jellemzőit, vizuális példákat is lehet adni egy adott terméktípus használatából származó végeredményre. Tanulmányozza tehát a körömlakk márkaneveit, mielőtt megvásárolná.
 2. A pigmentáció mértéke. Minél magasabb a pigmentszint, annál gazdaságosabb a fogyasztás. Kevesebb réteg termékre lesz szüksége a tökéletes körömszín eléréséhez. Kevesebb kihívás!. Tehát, ha francia stílusú manikűrre vágysz, akkor a közepesen pigmentált termékek a legjobbak számodra. A fényesebb kivitelhez keresse a legmagasabb pigmentkoncentrációt.
 3. A termék textúrája.Kezdők számára, akik tanulják a zselés körömlakk használatát, a közepes textúrájú fehér a megfelelő választás. Ez a legkönnyebben és legkényelmesebben alkalmazható, mert szükség esetén a bevonat könnyen eltávolítható. De a sűrű lakktextúrákkal való munka meglehetősen bonyolult és munkaigényes, így az ilyen lakkok alkalmasabbak a professzionális manikűrösök számára.

Próbáljon meg csak jól ismert és megbízható márkák termékeit beszerezni. Az áraik talán nem éppen demokratikusak, de a lakk minősége, tartóssága és telítettsége elsődleges fontosságú azon lányok számára, akik inkább a tartós, mint az efemer manikűröket részesítik előnyben.

Olvasson tovább  A 11 legtartósabb női parfümök

A 11 legjobb fehér zselés körömlakk

A legjobb zselés körömlakkok könnyen követhető listája figyelembe veszi a szakértők és a barkácsolók véleményét. Ennek eredményeképpen kiválasztottuk a 11 legjobb márkát, amelyek a legtöbb pozitív vásárlói visszajelzést kapták.

Jelölés Helyszín Név Ár
Top 11 fehér körömlakk 1 KINETICS SHIELD Lázadó szív 445N 790 €
2 E.MI E.MiLac 147 WEC Világító fehér 700 €
3 IGITTE BOTTIER GEL PRO 003 Albion köd 269 €
4 UNO Uno Uno krémes jégkrém 391 490 €
5 Nano Professional zománc NL 1200 Fehér angyal 463€
6 Masura Masu Masu Masu #M015, Tej 409 €
7 Kodi Basic Collection 01 BW 625 €
8 Vogue Nails Snow Avalanche Classic 550 €
9 IRISK PROFESSIONAL Hits sorozat 01 280 €
10 TNL Professional 8 érzékszerv, #001 199 €
11 Roxy körömkollekció #002W Ultra White 400 €

KINETICS SHIELD Lázadó szív 445N

Értékelés: 4.9

KINETIKA PAJZS LÁZADÓ SZÍV 445N

Egy amerikai márka professzionális zselés körömlakkja vezeti a körömlakkok rangsorát, és az első helyen áll. A háromfázisú kozmetikai termékek közé tartozik, és kiváló, akár 3 hétig tartó tartóssággal rendelkezik.

A körömlakk könnyen felvihető, és az eredmény egy professzionális körömlakk, kiváló tartóssággal. Ellenáll a karcolásoknak és sérüléseknek, ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek. A fehér zselés lakk nem mozdul, megtartja fényét és fényes marad a manikűr viselésének teljes időtartama alatt.

A termék nagyon könnyen és gyorsan alkalmazható a körömlemezen. Természetes és műkörmökön egyaránt használható. Nem tartalmaz toxinokat vagy savakat, amelyek károsíthatják vagy irritálhatják a kéz bőrét. A praktikus ecset gyors és egyszerű körömfestést tesz lehetővé.

Előnyök

 • Fényes, fényes kivitel;
 • sűrű textúra;
 • Hosszan tartó (3 hét);
 • tartós bevonat, amely nem sérülhet;
 • színtelítettség;
 • Különböző árnyalatok – a legfinomabb fehér árnyalatoktól a világos fehér tónusig.

Hibátlan

 • nem található.

E.MI E.MiLac 147 WEC Világító fehér

Értékelés: 4.8

E.MI E.MiLac 147 WEC Világító fehér

A második helyen a hazai gyártó kozmetikai terméke áll. Viszonylag olcsó a termék árához képest, de tartós tartóssággal és nagyon tartós kivitelben. A manikűr 3-4 hétig is eltarthat anélkül, hogy a sérülés vagy a fakulás miatt aggódnia kellene.

A termékben nincsenek potenciálisan káros elemek. Nem tartalmaz savakat vagy mérgező összetevőket, így nem károsítja a természetes körömlemez szerkezetét.

A gyártó ezt a terméket erősen pigmentált géllakknak minősíti. Azonnal sima árnyalatot eredményez, amely nem igényel korrekciót. A körömlakk gyorsan szárad, bár sűrű textúrája van. De éppen ez a tulajdonsága megakadályozza, hogy a köröm és a köröm körüli bőrön terjedjen.

Egy érdekes funkció, amely egyben a termék fénypontja is, a. A gyártó a gél lakkot egy menyasszonyi smink termékcsalád részeként mutatja be. Szakértői véleményekkel azonban biztosítjuk, hogy ezt a terméket bármilyen eseményre vagy mindennapi manikűrözéshez használhatja.

Előnyök

 • Megbízható fedés, amely akár 3 hétig és tovább is tartósan hat;
 • intenzív pigmentáció;
 • Sűrű textúrája megakadályozza, hogy a körömlakk szétfolyjon vagy elguruljon a körömágybőr területén;
 • A lakk használható francia stílushoz, vagy más árnyalatokkal kombinálva különböző manikűrök létrehozásához;
 • A praktikus ecset lehetővé teszi, hogy a termék a lehető legfinomabban eloszoljon.

hátrányok

 • nem felel meg minden bázisnak;
 • drága.

IGITTE BOTTIER GEL PRO 003 Albion köd

Értékelés: 4.7

</div><p>IGITTE BOTTIER GEL ” src=”/wp-content/uploads/2023/10/63716666195801-7811.jpg” height=”440″ title=”<br />IGITTE BOTTIER GEL”></p><p>A krémes zománc zselé lakk kerül a minősítés harmadik sorára. A terméket magas fokú pigmentáltság és nagyon kellemes textúra jellemzi. A felvitel során krémes hatású: a zománc könnyen felvihető, nem vérzik és gyorsan szárad.</p><p>A terméket hazai vállalat gyártja. Amint arra a márka szóvivője rámutatott, a géllakkot fejlett technológiával készítik, és nem jelent potenciális veszélyt az egészségre. Nem tartalmaz savakat vagy mérgező anyagokat. A termék formulája teljesen biztonságos a körmök és a kezek egészségére.</p><p>A színt eredetileg nem hófehérnek, hanem inkább bézsnek nevezték. Finom és kifinomult tónust hoz létre a köröm felületén, amely vonzónak, de inkább szerénynek és szerénynek tűnik. A gél lakk alkalmas a mindennapi manikűrökhöz, és más árnyalatokkal kombinálva összetettebb minták kialakításához is használják.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Kellemes krémes állag;</li><li>zománc hatás a körmökön;</li><li>gyors száradás;</li><li>viszonylag olcsó;</li><li>Alkalmas természetes és műkörmökhöz;</li><li>mérsékelten sűrű állagú;</li><li>erős pigmentáció.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A mély szín eléréséhez a zománcos géllakkot több rétegben kell felvinni.</li></ul><div style=
Olvasson tovább  A 8 legjobb kémiai hámlasztás

UNO Uno Uno krémes jégkrém jégkrém 391

Értékelés: 4.7

UNO Uno Uno krémes jégkrém 391

A fehér lakk élénk és telített színe nem hagyja közömbösnek a kifinomult manikűr rajongóit. A termék nagyon gyorsan szárad: a gyártó szerint fele annyi idő alatt szárad meg, mint más gél lakkok esetében. A polimerizáció LED-es fény esetén mindössze 30 másodpercet, UV fény esetén pedig 1 percet vesz igénybe.

Ideális klasszikus francia vagy teljes testre történő alkalmazáshoz. Erős és sűrű fedés létrehozása jellemzi, de nem tartozik a magas pigmentációjú kozmetikai termékek közé. Ezért előfordulhat, hogy a lakkot két rétegben kell felvinni.

A lakk azonban remekül mutat a körmökön. Hosszú élettartam: 2-3 héten belül nem jelennek meg repedések és karcolások. Óvatosan viselve a manikűr hosszabb ideig megőrzi szépségét.

Előnyök

 • Sűrű és erős bevonat;
 • mély fehér színű;
 • gyors száradás;
 • könnyű eltávolítás;
 • A textúra további korrekció nélkül magától kisimul.

Hátrányok

 • nem kompatibilis minden bázissal;
 • elégtelen pigmentáció.

Nano Professional zománc NL 1200 fehér angyal

Értékelés: 4.7

NANO PROFESSZIONÁLIS ZOMÁNC NL 1200 FEHÉR ANGYAL

A gél körömlakk speciálisan a francia stílus vagy a körömfelület finom kidolgozásának létrehozására szolgál. Más termékekkel ellentétben nem képez vastag réteget a körömlemezen. Valójában a felvitel után a körömlakk árnyalata nem sokban különbözik a köröm természetes színétől.

A mesterek a kozmetikai termék árnyalatát sima nude árnyalatúnak írják le. Nem tűnik hivalkodónak; épp ellenkezőleg, nyugodt és békés. Ez a termék ezért olyan nők számára alkalmas, akik a diszkrét és nem feltűnő manikűrt részesítik előnyben.

A lakk állaga folyékony és könnyű, így a gélbevonat mennyisége minimális. A mesterek gyakran használják ezt a körömlakkot rövid és ápolt körmökön, ahol egy vastag pigmentréteg kínosnak és rusztikusnak tűnhet.

A simító kefe enyhén simogatja a körmöket. A pigment nem terjed a körömlemezre, textúrájának sajátosságai ellenére.

Előnyök

 • Ideális francia francia nyelvhez;
 • Rövid körmökre alkalmas;
 • könnyen terjeszthető;
 • Sima, csíkmentes felvitel.

Hátrányok

 • költségesség;
 • folyékony alap.

Masura Masu Masu Masu #M015, Tej

Értékelés: 4.6

Masura Masu Masu Masu #M015, Tej

A Masura olcsó, közepes vastagságú zselés lakkja a hatodik helyen áll a rangsorban. Alkalmas klasszikus fehér manikűrhöz vagy francia manikűrhöz.

UV-lámpában a bevonat 2 perc alatt megszárad. A LED-es készülék használatával ez a folyamat mindössze 30 másodpercet vesz igénybe.

A termék egy fekete üvegben, praktikus ecsettel érkezik. Lehetővé teszi a pigment egyenletes eloszlását, amit sűrű textúrája is elősegít. A körömlakk átnyúlik a körömlemez szélén, és nem csöpög lefelé. Maga a színezőalap nem tartalmaz gyöngyházfényt vagy csillámot.

A márka több fehér géllakk variációja is kapható. Választhat tiszta színt, árnyalatok nélkül, vagy választhat fehér/ezüst, fehér/szürke vagy más árnyalatokat. De a klasszikus manikűrök rajongóinak a legjobb választás a szóban forgó modell – Milk.

Előnyök

 • gyors száradás;
 • sűrű textúra;
 • a szín élénk és telített;
 • A manikűr 2-3 hétig tart;
 • könnyen eltávolítható;
 • kényelmes sörtés ecset festéshez.

A hátrányok

 • megfizethetőség;
 • A lehető legmélyebb árnyalat eléréséhez több réteg lakkot kell felvinni.

Kodi Basic Collection 01 BW

Értékelés: 4.5

KODI BASIC COLLECTION 01 BW

A manikűr mesterei gyakran ajánlják a gyártó zselés körömlakkjait. Még a termék fehér színe is, minden további árnyalat vagy effekt nélkül, szinte tökéletes textúrát kínál, amely bármilyen típusú manikűr létrehozására alkalmas.

Ez a kozmetikum két jellemzőt ötvöz. Egyrészt a termék az intenzíven pigmentált lakkok kategóriájába tartozik. De másrészt – az alkalmazás után a körmökön lévő bevonat szelídnek és szerénynek tűnik. Ezért a mesterek ezt a gél lakk tónust nem fehérnek, hanem nude-nak nevezik. És ez a másik ok, amiért a terméket klasszikus francia létrehozására használják.

A felvitel során a körömlakk jól terül, és az ecset könnyű mozgatásával egyenletesen eloszlik a körömlemezen. Az ellenállás és a színintenzitás 2-3 hétig tart, és a termék ritkán repedezik vagy karcolódik.

Előnyök

 • könnyen alkalmazható;
 • nem csíkozódik a körömlakk felvitele során;
 • Használható francia stílusú manikűrhöz vagy csíkok létrehozásához más színű háttereken;
 • Az árnyalat finom, de elég világos.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • a körömlakk akár 30 másodperc alatt megszárad
 • A körmök LED-lámpában történő szárítása után a lakkbevonat felületén ragacsos film képződik, amelyet el kell távolítani.

Vogue Nails Klasszikus hó lavina

Értékelés: 4.5

VOGUE SZÖGEK KLASSZIKUS HÓ LAVINA

A nyolcadik helyen a Vogue márkájú gél körömlakkot adjuk. A termék jó ár-teljesítmény arányú. A manikűrmesterek azt mondják, hogy a nők ezt a terméket a magas fokú pigmentáltsága miatt kedvelik.

Olvasson tovább  11 legjobb hővédő a hajadnak

A fehér szín a körmökön erősnek, szépnek és hatásosnak tűnik. A körömlakkról nem alaptalanul gondolják, hogy gyengéd a körmökhöz és a körömágybőrhöz. A lakkban nincsenek agresszív anyagok, amelyek károsíthatják a körömlemezt vagy allergiát okozhatnak.

Nagyszámú természetes összetevővel és hipoallergén részecskékkel formulázva. Ezért használják a manikűrösök ezt a gél körömlakkot a meggyengült, sérült és törékeny körmök festésére.

A kozmetikum használatának megvannak a maga árnyalatai. Egyrészt a széles ecset nagyon praktikus, és nagyon könnyű alkalmazni. De a pigment textúrája egy kicsit csalódás: nem simul el magától, és a köröm festésekor kissé csíkozódik. A szín nem simul el magától, és a körömlakk hajlamos kissé csíkozódni a körmön.

Előnyök

 • kényelmes ecsettel, széles ecsettel;
 • hipoallergén anyagok a készítményben;
 • a tartósság 2-3 hétig tart;
 • a lakk nem hagy foltot a körömágybőrön vagy a körömágybőrön;
 • A termék alkalmas törékeny és problémás körmökre.

Hátrányok

 • A körömlakk textúrájának simítása kihívást jelent;
 • A termék nem alkalmas kezdőknek, akik még csak most tanulják a manikűr alapjait gél körömlakkal.

IRISK PROFESSIONAL Hits sorozat 01

Értékelés: 4.4

IRISK PROFESSIONAL Hits sorozat 01

Fehér gél lakk gyöngyház vagy csillám nélkül, kompakt állagú. Telített és mély színárnyalatot ad, erős fedést biztosít a körmökön. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a termék a rangsorunkban a kilencedik helyet foglalja el.

A termékcsalád minden modellje 15 ml-es tégelyben kapható. A lakk textúrája nemcsak sűrű, hanem homogén is. Nem vérzik a körömlemez és nem foltozza a körömágybőrt. A pigmentet egy praktikus és puha ecsettel viszik fel, amely könnyen eloszlatja a köröm felületén.

Ultraibolya lámpa használata esetén a gyógyulási idő 2 perc. A lakk 30-60 másodperc alatt megszárad, ha LED készüléket használunk.

A termék professzionális és otthoni manikűrözéshez egyaránt alkalmas. A klasszikus fehér megjelenéshez és a francia mintákhoz egyaránt. A gél lakk más színekkel és árnyalatokkal kombinálva is használható.

Előnyök

 • gyors száradás;
 • Könnyen terjed;
 • nem csíkozódik;
 • kényelmes és puha kefe;
 • telített szín;
 • Viszonylag olcsó;
 • a körömlakk 2+ hétig tart.

Hátrányok

 • 2 rétegre lehet szükség a nagyobb tartósság és színmélység érdekében.

TNL Professional 8 érzékszerv, #001

Értékelés: 4.4

TNL PROFESSIONAL 8 ÉRZÉSEK, #001

A rangsor tizedik helyét a TNL Professional márka kozmetikai termékei foglalják el. A zselés lakk olyan nők számára vonzó, akik inkább a fényes manikűröket kedvelik, mint a szerény és diszkrét kompozíciókat. A mesterek megjegyzik, hogy a márka termékeinek textúrája meglehetősen sűrű, és ezt figyelembe kell venni vásárláskor.

A 001-es tónust magas pigmentintenzitás, sima felvitel és magas fényű felület jellemzi. Teljesen fehér, mindenféle hangsúlyozás vagy árnyalat nélkül. Száradás után nagyon vonzó megjelenésű, ezért már első látásra is vonzza a figyelmet.

Egy vastag rétegben vagy két vékony rétegben is felhordható. Nagyfokú sűrűsége miatt a terméket lehetőleg speciális szalonokban használják. Otthoni használatra a mesterek a gyengédebb és folyékonyabb állagú termékek kiválasztását javasolják.

Előnyök

 • világos árnyalat;
 • A lakk sima és nem csíkozódik a körmön;
 • a színtartóság 2-3 hétig tart;
 • Száradás után a lakkfelület gyönyörű fényes csillogást kap.

Hátrányok

 • nem alkalmas kezdőknek;
 • Mérsékelt ecsete és optimálisan sűrű textúrája egyszerűvé és időtakarékossá teszi a körömfestést;
 • A textúra túl sűrű.

Roxy köröm kollekció #002W Ultra White

Értékelés: 4.3

ROXY KÖRÖM KOLLEKCIÓ #002W ULTRA FEHÉR

Ez a zselés lakk, bár a legalacsonyabb helyezést érte el, a könnyű felvitel szempontjából az élen jár. Mérsékelten széles ecsete és optimálisan sűrű textúrája megkönnyíti és időhatékonyabbá teszi a körömfestést. Ezért a terméket tapasztalt kézművesek ajánlják otthoni használatra.

A szúrós szag hiánya szintén nagy előnye a terméknek. Sok géllakkban a szín hangsúlyos, de a szemnek nem kellemes. A márka büszkélkedhet azzal, hogy illata miatt nem irritálja az orr- és szemnyálkahártyát.

A fehér árnyalat mély és telített; könnyen terül a körömre, és gyorsan megszilárdul. A pigmentáltsági fokot közepesnek írják le, ezért a fényesebb végeredményhez kétszeri felvitelre lehet szükség.

Előnyök

 • kényelmes és mérsékelten széles ecsettel;
 • Nem túl vastag, de nem is túl laza;
 • A szúrós és kellemetlen szag hiánya;
 • könnyű felvitel és gyors száradás;
 • Alkalmas az otthoni manikűr tanítására.

Hátrányok

 • nem mindig elérhető a piacon;
 • a körömlakk a körömágybőr alá süllyedhet be.

A fehér gél lakk nagyon szépen néz ki a körmökön, és ami a legfontosabb, sokoldalú. Kísérletezzen, hozzon létre új megjelenéseket és fejlessze készségeit kizárólag minőségi, márkás termékekkel.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: