A 12 legjobb hajfesték márka

Szőkék, barnák, vörösek – színtől függetlenül mindannyian biztonságos, de hatékony hajfestéket szeretnénk használni, amely segít elérni a kívánt színt, és nem rontja el a választott megjelenést. Sok lány, aki a kifinomult színtechnikákat kedveli, profi stylistokhoz fordul. Néhányan maguk is megpróbálták megteremteni a megfelelő színt. Ma már a szépségipar még a legfantáziadúsabb álmokat is valósággá teheti. A megfelelő színt a kívánt árnyalatnak megfelelően kell kiválasztani, és a megfelelő kezelést kell kiválasztani.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hajfestéket

Könnyű besétálni egy boltba, és megvenni a festéket. A polcokon számtalan márka és árkategória található. De hogyan lehetsz biztos benne, hogy az eredmény pontosan olyan lesz, mint amilyennek elképzelted?. Nem csak a szín ronthatja el a hangulatot, hanem komolyabb problémákhoz is vezethet: sérült haj, amely fénytelen és élettelen, töredezéssel és töredezett hajvégekkel.

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan vásárolhat okosan, és mire figyeljen vásárláskor.

 1. Tint. Top tipp a stylistoktól: Mindig vegye figyelembe a korábbi színezési előzményeket vagy a természetes színét, ha először vetemedik az eljárásra. Az első felvitelhez válasszon a természetes árnyalatnál 1-2 árnyalattal sötétebb árnyalatot.
 2. Fenntarthatóság.A 0 szám azt jelenti, hogy ez egy smink sampon, és a hatás nem tartós. 1 – közepes állagú, a szín nem tartalmaz peroxidot vagy ammóniát. 2 Magas fokú, de a termék kíméletes, mert kevesebb vegyi anyagot tartalmaz. 3 – a leghosszabb tartósságú, tartós színkezelés a szín tartós megváltoztatására.
 3. konzisztencia.Kapható krémek, gélek, habok, porok… A krémes állag a leggyakoribb. Nem csak a szalonban, hanem otthon is kényelmes a kezeléshez, nem csöpög, egyenletesen oszlik el. A gél előnyösebb a vastagabb, hosszabb hajhoz, de önmagában kényelmetlen festeni.
 4. Csomagolás. Épnek kell lennie, sérülés vagy törés jelei nélkül. Még akkor is, ha az eladó jelentősen csökkentette a termék árát, nem szabad ilyen kétes vásárlást végrehajtania.
 5. Szavatossági idő. Fontos kritérium, amelyet figyelembe kell venni. Bizonyos idő elteltével a vegyi anyagok reakcióba lépnek egymással, ami kétségtelenül kellemetlen eredményekhez vezet.
 6. Kit. A kesztyűt, oxidálószert és kondicionálót tartalmazza, így azonnal elkezdheti a munkát anélkül, hogy időt és pénzt pazarolna.
 7. A márka. A jól ismert márkák már régóta léteznek, és nemcsak hatékonyak, hanem biztonságosak is. Ha vásárlás előtt kétségek merülnek fel, jobb, ha egy népszerű márkát választ, függetlenül attól, hogy a szín ára magasabb lesz, mint az újabb gyártóké.

Válogatásunk a legjobb márkájú hajfestékeket veszi szemügyre mind professzionális, mind fogyasztói használatra. Fogyasztói felmérések szerint a legjobbak, és a neves stylistok és szépségbloggerek is egyetértenek velük.

A legjobb hajfesték márkák rangsorolva

Jelölés hely gyártó értékelés
Top professzionális hajfesték márkák 1 Estel profi 4.9
2 Londa Professional 4.8
4 Keune 4.7
5 Mátrix 4. 7
6 Revlon Professional 4.6
7 Kapous 4.5
A legjobb festék márkák otthoni használatra 1 L’OREAL 4.7
2 Syoss 4.6
3 Schwarzkopf 4.5
4 GARNIER 4.4
5 WELLA 4.3
6 FitoColor 4.1

Top professzionális hajfesték márkák

Estel profi

Értékelés: 4.9

ESTEL PROFESSIONAL

Az orosz márka ma már az egyik legkeresettebb márka a szalonok szakemberei körében, ezért vezeti a rangsort. Az Estel technológusai a stylistokkal együtt közel 20 éve fejlesztik ki a színező termékeket, amelyek pontosan követik a divatvilág trendjeit, biztonságosak, és ami a legfontosabb, bármilyen jövedelemmel rendelkező ügyfelek számára megfizethetőek. Ezek a termékek szigorú minőségellenőrzésen esnek át, és megfelelnek a nemzetközi szabványoknak.

A termékcsaládok különböző alkalmazásokhoz készültek: fehérítés, krétázás, színezés, színezés… Ezek között vannak színezett, félig tartós és ammónia alapú formulák. Van egy speciális termékcsalád férfiak számára. A különböző ragyogó árnyalatok lehetővé teszik bármilyen szín létrehozását, és a formulákban lévő ápoló összetevők képesek megvédeni a hajat a tartós vegyületek által okozott károsodástól.

Olvasson tovább  20 legjobb tusfürdő

A tónus ellenáll a festék ellenállásának. De mindenesetre a fürtök egészségesnek tűnnek, sárgulás és foltok nélkül, és fekete árnyalatok réz csillogás nélkül, azaz lehetséges a kívánt eredmény elérése az első alkalomtól kezdve.

Előnyök

 • Számos színezővonal;
 • divatos és klasszikus árnyalatok;
 • extra óvatosság;
 • innovatív fejlesztések;
 • megfizethető ár.

Hátrányok

 • nincs kimutatható sérülés.

Londa Professional

Értékelés: 4.8

LONDA PROFESSIONAL.webp

A minősítés második helyén a legrégebbi német márka áll, amely több mint 130 éves tapasztalatot halmozott fel, fejleszti a technológiát és professzionális eszközöket gyárt, amelyek közül a legnépszerűbbek a krémfestékek. Tudósok és technológusok fejlesztették ki őket, neves stylistokkal együtt. Az eredmény olyan innovatív termékek, amelyek sokkal tovább tartják a fényes, élénk színt, de sokkal kevésbé károsítják a haj szerkezetét.

Az ammóniamentes formulák olyan sokszínű árnyalatokat hoznak létre, amelyek a legigényesebb divatrajongóknak is örömet okoznak. A világosító szerek lehetővé teszik, hogy akár 7 árnyalatig szőkítsd a hajad anélkül, hogy károsítanád a hajadat. A formulák további tápláló összetevőket tartalmaznak, amelyek jelentősen javítják a haj állapotát, erőt adnak neki. A fürtök egészségesnek tűnnek, természetes irizáló csillogással.

A tartós színek 110 árnyalatban, a színezett színek 46 árnyalatban kaphatók. Stabilizátorok, oxidatív emulziók és egyéb, a minőségi és biztonságos szalonkezelésekhez szükséges összetevők is rendelkezésre állnak.

Előnyök

 • különböző árnyalatok;
 • minimális hajkárosodás;
 • sorozat mély színezéshez és színezéshez;
 • gondoskodó összetevők a készítményekben;
 • megfizethető ár.

Előnyök, hátrányok

 • nem található.

Keune

Értékelés: 4.7

KEUNE.webp

A harmadik helyen álló holland márka szalon minőségű hajápolási termékeket gyárt. Kíméletes és ammóniás színeket is kínál. Függetlenül a gyorsasági szinttől, az ügyfél megkapja a kívánt eredményt. Az ammóniás termékek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek védik a hajat azáltal, hogy láthatatlan filmet képeznek a haj felületén.

A színkomplexek összetétele tartalmaz egy mikromolekula nitront, amely makromolekulává válik a haj belsejében, és kitölti az üregeket – a mechanikai és kémiai expozícióból eredő károsodások eredményeit. A kezelés nem csak nem agresszív, még az ammónia alapú formula esetében sem, de jótékony hatással van a szerkezetre is, fényessé, simává és egészségessé teszi a fürtöket.

A kiegészítő összetevők gyógynövénykivonatok és természetes olajok, amelyek ápolnak, táplálnak, energizálnak… A termékcsaládtól függően a készítmények fitokeratinokat, selyemfehérjéket, A- és E-vitaminokat tartalmaznak.

Előnyök

 • széles színpaletta;
 • A sérült szerkezet javítása;
 • Formulája természetes összetevőket tartalmaz;
 • Terápiás vonal a gyógyfürdőkezeléshez;
 • Fényes, egészséges kinézetű haj.

Hátrányok

 • nem észleltek.

Mátrix

Értékelés: 4.7

MATRIX.webp

Negyedik hely a rangsorban – Matrix professzionális márka. Több termékcsaládot mutat be: tartós és ammóniamentes színezés, fehérítés és fogfehérítés. A tudományos kutatásoknak köszönhetően a márka számos innovatív felfedezéssel rendelkezik. Az egyik legfontosabb összetevő az önszabályozó pigmentek, amelyek a színért és a hosszú élettartamért felelősek.

A színezés után a haj egészségesen ragyog. Az intenzitás és a fényerő 2 hét és 4 hónap között tart, a tartósság mértékétől függően. A formulák további összetevői helyreállítják a hajszerkezet más festékek használata utáni károsodását, és védőfilmet hoznak létre a kemény víz, a napfény, a hajformázó készülékek és egyéb stresszfaktorok ellen.

Sok nő választja a Matrix hajfestéket otthoni használatra, mivel a kezelés előtt és közben is könnyen alkalmazható. Lépésről-lépésre történő útmutatás, nincs streaming, egyenletesen oszlik el az alkalmazás után.

Előnyök

 • divatos színválaszték;
 • Szupertakarékos hatás;
 • az ősz haj színezése és ápolása
 • védelem a külső tényezőkkel szemben;
 • egyszerű alkalmazás.

Hátrányok

 • nem található.

Revlon Professional

Értékelés: 4.6

REVLON PROFESSIONAL.webp

A neves amerikai professzionális kozmetikai márka az ötödik helyen áll. Termékei széles körben keresettek a szalonokban, sok sztárstylist és hétköznapi nő is használja őket. A közel egy évszázaddal ezelőtt alapított márka ma a világ öt legnagyobb szépségápolási márkája közé tartozik. A professzionális művészek értékelik a Revlon Colour minőségét, biztonságát és a nagyszerű megjelenés létrehozásának lehetőségeit.

A fixáló formulák molekuláris technikákon alapulnak, amelyek mélyebben behatolnak a haj szerkezetébe, gazdag, ragyogó színt kölcsönözve a hajnak. A tartós festés lezárja a hajat, kisimítja és eltávolítja a sérült részeket. A fürtök védve vannak a készülékek hőhatásaival és a környezeti tényezőkkel szemben.

Olvasson tovább  8 legjobb krém a bikini szőrtelenítéshez

A formula vitaminokat tartalmaz, amelyek táplálják és revitalizálják, erőt adva a fáradt, fakó hajnak. Nincs kellemetlenség, még az ammónia alapú színezéssel sem, a kezelés kíméletes és finom. A paletta a természetes és az ultramodern árnyalatokban gazdag.

Előnyök

 • innovatív technológia;
 • Számos árnyalat;
 • fokozott színező pigment;
 • Nem károsítja még a sérült hajat sem;
 • 100%-os szürkésedés semlegesítés.

Hátrányok

 • magas ár.

Kapous

Értékelés: 4.5

KAPOUS.webp

Az orosz Kapous márka zárja a legjobb professzionális márkák értékelését. Szalon és otthoni használatra szánt termékek széles választékát kínálja. A színek ellenállástól és ammóniatartalomtól függetlenül kíméletesek, és segítenek természetes megjelenésű, természetes vagy kreatív, ultramodern árnyalatok létrehozásában. A fentiek kétségtelen előnye a termékek alacsony ára.

A színező formulák erősen pigmentáltak, teljesen elfedik a szürkét. A tartós színek tartósak, ami meghosszabbítja a kezelések közötti időt és pénzt takarít meg. Különféle ápoló összetevőkkel formulázva: kakaóvaj, rizsfehérje, ginzeng kivonat. Semlegesítik a korábbi színezések agresszív hatásait és helyreállítják az egészséget.

A haj puha, szárazság és töredezés nélkül. A színválaszték széles. 106 árnyalatot tartalmaz minden vásárló ízlésének megfelelően.

Előnyök

 • sok fiatalos árnyalat;
 • sorozat laminálással és UV-védelemmel;
 • A sérült szerkezet újraélesztése;
 • hosszú élettartam.

Hátrányok

 • nem észlelik.

A legjobb festék márkák otthoni használatra

L’OREAL

Értékelés: 4.7

LOREAL.webp

Az otthoni használatra szánt színeket létrehozó márkák minősítésének vezetője jól ismert minden orosz nő számára a L’OREAL cég. Termékeik teljes mértékben megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak, könnyen kezelhetők és megfizethetők. A gazdag színpaletta lehetővé teszi minden képzelet és elképzelés megvalósítását – ragyogó, élénk, egységes színek foltok és csíkok nélkül. Az eredmény, ha megfelelően végezzük, nem különbözik a szalonfestéstől.

A márka több termékcsaládot kínál, amelyek vagy ammóniát, vagy kíméletes helyettesítő anyagot tartalmaznak. A hajra gyakorolt hatása nagyon kíméletes. A formulák olyan jótékony hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek kisimítják a sérült struktúrákat, tovább védve mindenféle környezeti behatással szemben, beleértve a hajvasalókat és hajszárítókat is.

Sok nő, aki a francia márka színeit választja, megerősítette, hogy a többszöri használat során a haj állapota nem romlik, hanem javul, a szín fokozatosan lemosódik, és nem jelennek meg a benőtt gyökerek.

Előnyök

 • Több sorozat különböző készítményekkel;
 • A színek megfelelnek a csomagoláson lévő képeknek;
 • Természetes tápláló összetevők;
 • könnyen használható;
 • Teljes készlet (kesztyű, kondicionáló).

Hátrányok

 • nincs kimutatható.

Syoss

Értékelés: 4.6

SYOSS

A rangsorban a következő egy olyan márka, amely segít a szalon színezési eljárást otthon elvégezni. Ez azért érhető el, mert a formulák a lehető legközelebb állnak a professzionális minőségűekhez, így az eredmény egy gazdag, hosszan tartó árnyalat. Kíméletesek a hajhoz, hosszantartó ápolást biztosítanak, semlegesítik a természet és a hajformázó termékek agresszív erőit.

A tartomány változatos. Több tucat alapárnyalat közül lehet választani. A márka kollekciói ultra-trendi színárnyalatokat, színfokozó olajokat és természetes hatóanyagokat, például aloe verát és ginkgo bilobát tartalmazó ápoló termékeket tartalmaznak. A klasszikus sorozatok sem maradtak észrevétlenek.

A megkérdezettek szerint a színeket nagyon könnyű használni. Az utasítások tartalmaznak minden szükséges információt ahhoz, hogy az eljárást gond nélkül elvégezhesse. A termék állaga krémes. Teljesen befedi a fürtöket, nem csöpög, és kényelmet biztosít a festési folyamatra várva.

Előnyök

 • professzionális formula;
 • Gyönyörű természetes és ultratrendi árnyalatok;
 • Kényelmes konzisztencia
 • egységes lefedettség;
 • gondoskodó összetevők.

hátrányok

 • nem található.

Schwarzkopf

Értékelés: 4.5

SCHWARZKOPF.webp

A minősített márka régóta a hazai nők egyik kedvence. Több mint egy évszázada sikerül a mércéhez közeli termékeket létrehoznia. Segítségükkel, akár otthon is, olyan árnyékot kaphat, amelyet csak a profi mesteremberek tudnak megtenni. A Schwarzkopf-színek fő előnye, hogy az árnyalat és a szín pontosan megegyezik a dobozon feltüntetett színnel, így az eredmény nem okoz meglepetést.

A márka több vonalat mutat be ammóniával vagy gyengéd tartományban. Különösen népszerűek az enyhe etanol-lamin hatású festékek. Az ammóniát helyettesíti, így az expozíció enyhébb, nem agresszív. A természetes termékek kedvelői imádni fogják az Igora Botanic termékcsaládot, amely teljesen mentes a káros vegyi anyagoktól. A termékek krémek és habok formájában kaphatók. Az eljárás nagyon egyszerű; az összes szükséges tartozékot tartalmazza.

Olvasson tovább  10 legjobb hajkondicionáló férfiaknak

A márka különböző sorozatokkal tűnik ki, amelyek mindegyike természetes, nyugodt árnyalatokat és divatos, meglehetősen merész árnyalatokat mutat be. A készítmény szükségszerűen tartalmaz ápoló összetevőket: illó- és virágolajokat, fehérjéket, növényi kivonatokat.

Előnyök

 • szalonok és lakóterületek;
 • hatalmas hangszínválaszték;
 • biztonságos expozíció;
 • könnyű elkészítés és alkalmazás;
 • megfizethető árak.

hátrányok

 • nincs kimutatható hatás; 5 Schwarzkopf.

GARNIER

Értékelés: 4.4

GARNIER

Érdemes felvenni a legjobbak rangsorába egy másik francia márkát, amely már régóta az egyik legnépszerűbb otthoni használatra szánt festékek gyártója. Kutatási tevékenysége elsősorban a természetes összetételű formulák kidolgozására irányult. A növények értékes tulajdonságait felhasználva sikerült olyan termékeket létrehoznia, amelyek ideálisan ötvözik a biztonságot és a nagy ellenállóképességet. A színeket az érzékeny bőrűek is használhatják, mivel gyengédek a bőrhöz.

A GARNIER sorozatokat készít, amelyek mindegyike egyediségével tűnik ki. Color Naturals avokádóval, olíva és shea vajjal 30 árnyalatban, amelyek többsége a meleg, napsütötte szőkék rajongóinak tetszeni fog. O

 • A egy ammóniamentes termékcsalád, amelyet természetes napraforgó-, passiflóra- és kaméliaolajok erősítenek. A 25 árnyalat a barnák, szőkék és barnák számára egyaránt örömet okoz a gazdag, élénk színekkel, amelyek nem halványulnak, és a következő színezésig megőrzik fényüket.

  A felhasználók kiemelték, hogy a szín alkalmas az ősz hajra, egyenletes színárnyalatot hoz létre és lassan mosódik ki. Sokan szeretik az illatot: finom, természetes, virágos felhangokkal.

  Előnyök

  • Természetes összetevők használata;
  • gyönyörű árnyalatok;
  • enyhe hatás;
  • kényelmes használat.

  hátrányok

  • nem található.

  WELLA

  Értékelés: 4.3

  WELLA.webp

  A rangsorunkban szereplő német márka szalon és otthoni színező termékeket készít. A vállalat az első az országban és a második a világon a termelés tekintetében. Közel 140 éves története során a vállalat soha nem látott fejlődést ért el az új technológiák terén, amelyek forradalmasították a szépségipart. Különös figyelmet fordítottak nemcsak a festék összetételére és tulajdonságaira, hanem arra is, hogy milyen típusú hajra kívánják alkalmazni.

  Ennek a kutatásnak köszönhetően a finom, sérült vagy száraz fürtöket nem érinti agresszívan. A kíméletes formulák nemcsak kíméletesen hatnak a haj és a fejbőr szerkezetére, hanem mély színt is hoznak létre, nagy tartóssággal és fokozatos kimosódással. Az innovatív technológia lehetővé teszi, hogy első alkalommal akár a szürke 100%-át is lefedje.

  A vélemények szerint a színek – függetlenül a termékcsaládtól – egészséges fényt adnak még a tompa hajnak is, és hosszú ideig megőrzik a színintenzitásukat. Sokan megjegyezték, hogy a hajuk jelentősen jobban néz ki, nem vágja és nem törik, és kevesebb időt vesz igénybe a stílushoz.

  Előnyök

  • szalon módszerek színezés;
  • a fejlett technológia használata;
  • az árnyalatok változatos palettája;
  • Kíméletes hatás a sérült hajra.

  A hibák

  • nincs.

  FitoColor

  Értékelés: 4.1

  FITOCOLOR.webp

  A márka, amely kizárólag természetes támasztékokat használ a gyártás során, zárja listánkat. A természetes olajok fokozzák a színpigmentek hatását, mélyebbre juttatják azokat a hajszerkezetbe, és megakadályozzák, hogy kimosódjanak. A növényi kivonatok kijavítják a sérüléseket, kisimítják a felszínt és nedvességgel telítik. Az eljárás nemcsak a kívánt árnyalatot, hanem terápiás hatást is eredményez. A fürtök már nem tűnnek élettelennek és rendezetlennek, elkezdenek ragyogni.

  A krémes textúra minden hajat beborít a gazdag színért. A termék tökéletesen fedi a szürkeséget, gyengéden és fokozatosan öblíti ki. További előnye a bio-lamináló hatás, a speciális összetevőknek köszönhetően.

  A szín könnyen használható, és egyetlen nő sem kifogásolta a használatát. Sokan megjegyezték, hogy túlérzékenyek számára is alkalmas. A krémes állag nem csíp, nem büdös, és nem okoz allergiás reakciókat. A vásárlás bónusza az alacsony ár volt egy minőségi természetes termékért. Kesztyű és kondicionáló mellékelve.

  Előnyök

  • Hipoallergén összetétel;
  • Ammónia-, parabén- és rezorcinmentes;
  • Gazdag, telített árnyalatok;
  • szagtalan;
  • alacsony ár.

  Hátrányok

  • nem találtak.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: