A 12 legjobb szemhéjfesték paletta

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem minősül vásárlási útmutatónak. Kérjük, vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

Az árnyékok nem csak segítenek bármilyen elképzelhető képet létrehozni, hanem vizuálisan megváltoztatják a szemek formáját, nagyobbnak tűnnek, elrejtik a hibákat. Nélkülük a hírességek sminkesei nem tudnák bemutatni a világnak a szépség mesterműveiket. A normális lányok pedig már nem tudnak szemfesték nélkül élni. Sokak számára a smink szerves részét képezik. Az árnyékok különböző textúrájúak. A száraz nem igényel különleges készségeket az alkalmazáshoz. Jól árnyékolnak és elegyítenek. Népszerű választás krémes, gél és folyékony árnyékolókhoz. Segítségükkel a professzionális sminkhez hasonló sminket lehet készíteni.

A különböző kivitelek (matt, gyöngyházfényű, szatén, csillogó, fémes, bársonyos, nedves) lehetővé teszik, hogy kiválaszthassa a megjelenéséhez legjobban illőt. A készítmények gyakran tartalmaznak ápoló összetevőket. Egyes formulák vízállóak. Annak érdekében, hogy ne kelljen különálló, különböző hatású termékeket vásárolni, a készítők egy olyan palettába állították össze őket, amely többféle árnyékot tartalmaz. Kicsi, kevés színű készletek. Vannak közepes méretű és bővített készletek, akár 200 árnyalattal.

Áttekintésünkben bemutatjuk a legnépszerűbb palettákat minden árszegmensben. Relevanciájukat a magas eladások, a vásárlók pozitív visszajelzései és a professzionális szépségápolási szakértők véleménye igazolja.

A legjobb szemhéjfesték paletták

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb mini szemhéjfesték paletták 1 Christian Dior5 Co
  eurs Designer
4 480€
2 Make up FactoryMat szemszínek 917€
3

upa Vamp! Paletta

790€
4 Vivienne Sabo Quatre Nuances 370€
A legjobb szemhéjfesték paletták 10 és 20 szín között 1 NYX

  Árnyék paletta
1 226€
2 Eve
 • ne Cosmetics Charming Mocha
 • 594€
  3 Essence szemhéjfesték paletta 344€
  A legjobb szemhéjfesték paletták 20 és 50 szín között 1 REVOLUTION30 szemhéjfesték paletta 1 140€
  2 Wet n Wild Color Icon 32 pan szemhéjfesték paletta 830€
  3 Új Air Cosmetics 28 szín 1 200€
  A legjobb szemhéjfesték paletták a kibővített készletekben 1 REVOLUTION 196 színek 2 234€
  2 Tengerparti illat 72 szín 620€

  A legjobb mini szemhéjfesték paletták

  Shadow PaletteChiar Dior 5 Co
   eurs Designer

  Értékelés: 4.9

  CHRISTIAN DIOR  5 CO<ul></div><p>EURS DESIGNER” src=”/wp-content/uploads/2023/08/8151666196561-4912.jpg” height=”450″ title=”CHRISTIAN DIOR 5 árnyalatú paletta CO</p><ul>EURS DESIGNER”><p>Az első helyet egy francia luxusmárka palettája nyerte el. Az Essence szemhéjfesték palettát innovatív technikák segítségével fejlesztették ki, kiváló minőségű, professzionális megjelenésű sminket biztosítva. Öt árnyalat a többlépcsős alkalmazáshoz, zökkenőmentes átmenetekkel és maximális alkalmazkodóképességgel minden bőrtípushoz. A matt és a gyöngyházfényű hatások kiegészítik egymást, sokoldalú megjelenést biztosítva.</p><p>A selymes textúra súlytalan fátylat biztosít. Jól csillog, nem porzik. Nem maszatolódik vagy halványul a nap folyamán. A színt egy alkalmazással továbbítják. A rétegek finoman rétegzettek, rendezett kivitelezéssel. A Christian Dior szemhéjfestékek használhatók egy könnyű nappali sminkhez vagy egy intenzívebb esti sminkhez. A készlet kétoldalas applikátorokat és különböző méretű ecseteket tartalmaz a pigment pontos felviteléhez és árnyékolásához.</p><p>Az elit kozmetikumok rajongói “kiválónak” értékelik 5 Co</p><ul>eurs Designer. Kompakt tokja elfér a kozmetikai táskájában, így könnyen magával viheti az utazásokra is. A tükör biztosítja a kényelmes alkalmazást.<h4>Előnyök</h4><ul><li>optimálisan illeszkedő árnyalatok;</li><li>Ideális textúra az alkalmazáshoz;</li><li>nagy stabilitás;</li><li>A készlet tartalmazza az összes szükséges szerszámot.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs.</li></ul><h3>Make up Factory Mat Eye Colors szemhéjfesték paletta</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Make up Factory Mat Eye Colors szemhéjfesték paletta

  Második díj Nyertes professzionális termék 4 barna, szürke és bézs árnyalatban. Bőrgyógyászok tesztelték, akik megerősítették a készítmény biztonságosságát és környezetbarát jellegét. A paletta füstös sminket készít, amely hosszú éveken át kitart. Egyedülálló formula biztosítja a hosszantartó matt felületet, függetlenül a külső tényezőktől. A hidratálók hozzá lettek adva a formulához, hogy a bőrnek hosszú távon is garantált legyen a komfortérzet.

  A textúra szilárd, nem gyűrődik, könnyen felvihető és eltávolítható a szokásos sminklemosóval. A kényelmes applikátor segít a vékony és vastag vonalak, árnyékolások, sima átmenetek felvitelében. Elegáns műanyag tok tükörrel.

  A vélemények szerint az árnyalatok tökéletesen illeszkednek egymáshoz és más kollekciók árnyalataihoz. Az állag erős tapadást biztosít. Selymes, nem hullik le, és nem csöpög az izzadságtól, az erős faggyútermelődéstől vagy a magas páratartalomtól.

  Előnyök

  • hosszantartó, professzionális formula;
  • Sminkmesterek és bőrgyógyászok ajánlják;
  • hosszan tartó hidratáló hatás;
  • Alkalmazkodás minden bőrtípushoz.

  Hátrányok

  • nem található.

  Vamp szemhéjfesték! Paletta

  Értékelés: 4.8

  PUPA SZEMHÉJFESTÉK VAMP! PALETTA

  A harmadik helyen két kollekció: Smoky Black és Pure Gold. A négy árnyalat tökéletesen harmonizál egymással. Használható egy jellegzetes füstös szem létrehozására vagy egyszerűen csak a szem szépségének hangsúlyozására. Az új, fejlett technológia könnyen felhordható árnyékokat biztosít a szemhéjakon. Állaga púderes, nem érezhető a bőrön, és magas a pigmentkoncentrációja.

  Az árnyékok háromféle hatást kínálnak: finom matt, intenzív szatén és irizáló fémes. Parabének nélkül. Nem okoz irritációt. szemészek és bőrgyógyászok által megerősítve. A készlet tartalmaz egy kétoldalas applikátort, amely jól felveszi és átviszi a pigmentet, finoman zsugorítja, látható vonalakat és sima átmeneteket készít.

  Azok a nők, akik a híres Pupa márkától vásárolták a palettát, a legmagasabb minősítést kapták. Minden árnyalat aktuális, egyetlen árnyalat sincs kihasználatlanul. A design luxus. Táska tükörrel. A csomagoláson tippeket találhat a sminkmestertől az árnyalatok használatára vonatkozóan. Segít a kezdőknek, hogy gyorsan és hibák nélkül minőségi sminket készítsenek.

  Előnyök

  • textúra a folyékony por hatásával
  • kifejező, vastag lecsengés;
  • garantált biztonság;
  • alkalmazási ajánlások.

  Hátrányok

  • nem azonosítottak allergéneket.

  Vivienne Sabo Quatre Nuances szemhéjfesték

  Értékelés: 4.7

  Vivienne Sabo Quatre Nuances szemhéjfesték

  Negyedik helyen a kategória legolcsóbb terméke áll. 4 árnyalat egy palettában. Tökéletesen összeillenek. Két árnyalat matt, egy színes csillámos és egy gyöngyházfényű csillámos. Az árnyékokkal bármilyen sminket készíthetsz: nappali, koktél vagy parti sminket. Kíméletes konzisztencia magas színvisszaadással.

  Az árnyékokat könnyű felvinni, egyenletesen eloszlatni, egyenletes átmenettel. Nem gyűrődnek. Szakértők által tesztelt összetétel. Nem mutattak ki allergéneket. A műanyag tok praktikus és esztétikus egyszerre. A kollekció 4 árnyalat-kombinációt kínál, amelyeket neves sminkmesterek részvételével választottak ki.

  A vásárlók elégedettek a Vivienne Sabo minőségével. A vélemények szerint az árnyalatok jól tapadnak a bőrhöz, nem porolnak az alkalmazás során, szorosan rögzülnek. A rétegezés nem képez nehéz, vastag szőrzetet. A textúra erősen pigmentált. Gyakorlatilag 7 órán át vagy tovább marad fenn gördülés vagy elkenődés nélkül.

  Előnyök

  • Hosszan tartó rögzítés;
  • Ultra-trendi, telített árnyalatok;
  • praktikus applikátor mellékelve;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  A legjobb árnyékpaletták 10-20 színből

  NYX szemhéjpúder paletta
   Árnyékok paletta

  Értékelés: 4.9

  NYX  <ul></div><p>TIMATE SHADOW PALETTE” src=”/wp-content/uploads/2023/08/10166196561-3312.jpg” height=”450″ title=”NYX paletta árnyékolók </p><ul>TIMATE SHADOW PALETTA”><p>Az első helyet az amerikaiak kapják 16 divatos árnyalattal. 6 árnyalatban kapható, meleg és hideg neutrális, ultra világos, füstös árnyalatokkal. Különböző felületek: matt, gyöngyházfényű, szatén. Szilárd textúra, a szemhéjra ecsettel kenhető és jól eloszlatható. Azonnal megszilárdul és tartós. A színek keverhetők és rétegezhetők.</p><p>A formula sima, selymes, nem nehezíti el, nem szárítja ki Önt. Allergénektől mentes. Nincs kellemetlen érzés viselés közben. A professzionális termékkel még egy kezdő is képes különböző sminkeket készíteni.</p><p>A nők megjegyzik a készlet sokoldalúságát. Minden árnyalat jól illeszkedik egymáshoz. Használható egyszerű nappali sminkhez vagy esti sminkhez. Könnyen zsugorodik, nem úszik, nem pereg le és nem morzsolódik, magas hőmérsékleten és páratartalomban szagtalan. Az árnyék </p><ul>Bőrgyógyászatilag tesztelt és neves sminkmesterek által ajánlott.<h4>Előnyök</h4><ul><li>gazdag pigmentáció;</li><li>aktuális árnyalatok készletei;</li><li>Nem zsugorítja vagy szárítja a bőrt</li><li>Nagy ellenállás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs kimutatható sérülés.</li></ul><h3>Szemhéjfesték paletta<li>ne Cosmetics Charming Mocha</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=EVE<li></div><p>NE COSMETICS CHARMING MOCHA SHADOW PALETTE” src=”/wp-content/uploads/2023/08/64816666196561-7112.jpg” height=”450″ title=”EVE</p><li>KOZMETIKAI SZEMHÉJFESTÉK PALETTA CHARMING MOCHA”><p>A 12 szemhéjfesték egy kompaktban, a neves lengyel márka, az Eve, a második helyen áll</p><li>ne Cosmetics. Csokoládébarna árnyalatok rózsaszín és világos bézs alaptónusokkal, hogy a nap bármely szakában hibátlan sminket készíthessünk. A kollekció matt, szatén és csillámos árnyalatokat tartalmaz. A testes állag egy rétegben fedezi a bőr természetes színét. Alkalmazható, könnyen eloszlatható.<p>Az árnyalatok egymással való keverésével számtalan eredeti árnyalatot kaphat. A professzionális formula kényelmes viseletet biztosít. A fedés nem vérzik, nem zsugorodik és nem irritálja az érzékeny szemhéjbőrt. A csomagolásban tükör és egy speciálisan kialakított, kétoldalas applikátor található az árnyékok könnyű felviteléhez mind a felső, mind az alsó szemhéjon. Az exkluzív design megkülönbözteti a többi kozmetikumtól.</p><p>Az ajánlások megerősítik a formula hipoallergén jellegét. Gyengéd krémes textúra, puha, szagtalan, minden kedvezőtlen külső körülmény között is megállja a helyét.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>harmonikusan illeszkedő árnyalatok;</li><li>különböző sminkhatások létrehozásához;</li><li>professzionális ecsetkészlet;</li><li>törésálló műanyag tok.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs azonosítva.</li></ul><h3>Ocean Eye Shadow paletta</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Essence szemhéjfesték palettaEssence szemhéjfesték paletta

  Bronz díjas paletta 10 árnyalattal 7g-os árnyalatokkal. Remek utazási megoldás, és nem foglal sok helyet a kozmetikai táskádban. A lezárt műanyag csomagolás megvédi a tartalmat a sérülésektől. Az optimálisan kiválasztott paletta lehetővé teszi bármilyen smink elkészítését, az egyszerűtől az ultra komplexig. A különböző felületek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Matt, gyöngyházfényű és szatén hatásban kapható.

  A szemhéjfesték paletta textúrája erősen pigmentált, ecsettel vagy applikátorral jól átvihető, egyenletesen zsugorodik. A lefedettség ellenáll a nedvességnek, nem hagy maradványokat, és különböző éghajlati viszonyok között is bizonyított. A paletta két változatban kapható: nude és rózsaszín árnyalatokkal.

  A német termék kiváló minősítést kapott az ügyfelektől. Az árnyalatok keverhetők, de más kollekciókból származó árnyékokkal is. Az összetétel nem irritáló, minden bőrtípussal kompatibilis. A magas minőséget elfogadható áron számos véleményben megjegyezték.

  Előnyök

  • intenzíven pigmentált színek;
  • Az árnyalatok jó kombinációja;
  • nagy stabilitás;
  • Nem állatokon tesztelt.

  Hibák

  • nem észlelhető.

  A legjobb szemhéjfesték paletták 20 és 50 szín között

  REVOLUTION 30 szemhéjfesték paletta

  Értékelés: 4.9

  REVOLUTION 30 SZEMHÉJFESTÉK PALETTA

  Ebben a kategóriában az aranyat egy ásványi púderen alapuló szemhéjfesték paletta kapja. A paletta 30 mély, tartós árnyalatban kapható. Segítenek a mindennapi smink változatosabbá tételében, és káprázatosabb és eredetibb sminket varázsolnak ünnepi alkalmakra. Textúrák: matt, csillogó, márványozott. A formula minden bőrtípushoz alkalmazkodik; az érzékeny bőrön nem okoz allergiát, nem zsugorodik.

  A színek a “helyes” sorrendben vannak. Ez az újonnan érkezőket a legfontosabb kombinációkhoz fogja vezetni. A tok erős műanyagból készült, jól záródó retesszel. A brit gyártó biztosította a kozmetikumok maximális biztonságát a szállítás során.

  A vásárlók a textúrára és az ár-érték arányra adják a legjobb értékelést. Megjegyzik, hogy az árnyalatválaszték optimálisan illeszkedik a különböző sminkstílusokhoz. A mellékelt applikátor erősen pigmentált, finoman elmosódik, és segít az alsó szemhéj finom vonalainak kialakításában és a felső szemhéj volumenes területeinek kitöltésében.

  Előnyök

  • az árnyalatok harmonikus illeszkedése;
  • Megbízható többrétegű rögzítés;
  • környezetbarát összetevők;
  • Kétoldalas kefével érkezik.

  Hátrányok

  • nincs.

  Wet n Wild Color Icon 32 pan szemhéjfesték paletta

  Értékelés: 4.8

  Wet n Wild Color Icon 32 pan szemhéjfesték paletta

  A második egy paletta volt, amely különböző típusú sminkek elkészítéséhez használható: a természetes megjelenéstől a kifinomult esti sminkig. A paletta az alapvető színeket és tónusokat kínálja a zökkenőmentes, lágy átmenethez. A formula biztonságos, bőrgyógyászok által tesztelt, és nem tesztelték állatokon. Matt és csillogó felületek. Minden árnyalat és hatás jól harmonizál egymással. A sűrű, erősen pigmentált textúra egyetlen alkalmazással felülmúlja a természetes bőrtónust.

  A készítmény többször is alkalmazható. A rétegek biztonságosan tapadnak egymáshoz, az árnyékok nem esnek le, és nem hagynak nyomot, ha nedvesek. A Color Icon 32 Pan szemhéjfesték palettát a professzionális sminkmesterek széles körben használják a divatos, divatos árnyalatok miatt, a nők pedig a könnyű alkalmazás miatt – még a kezdők számára is.

  A lányok azt írják a hozzászólásokban, hogy a vajpuha állaguknak köszönhetően az árnyékok könnyen eloszlanak. Rendkívül ellenálló és keverhető. Az ideális színárnyalatok minden bőrtípuson hibátlan sminket eredményeznek.

  Előnyök

  • magas színvisszaadás az árnyékban;
  • Nappali, esti és ünnepi tónusok
  • az alkalmazáshoz nem szükséges termék;
  • Biztonságos, nem allergén formula.

  Hibák

  • nem azonosítják.

  Új Air Cosmetics szemhéjfesték paletta 28 színben

  Értékelés: 4.7

  Új Air Cosmetics paletta 28 árnyalattal

  A harmadik hely a 6 különböző árnyalatú palettát tartalmazó palettának jutott. A gyártó összegyűjtötte a legaktuálisabbakat a különböző bőrtípusokhoz és szemszínekhez. A készlet matt, csillámos, csillogó és szatén árnyalatokat tartalmaz. Tökéletesen illeszkednek egymáshoz és más kollekciók árnyékaihoz. Ennek köszönhetően a végtelenségig lehet kísérletezni, és bármilyen megjelenést és sminket létrehozni. Egy réteg sűrű árnyalatot hoz létre. A textúra szilárdan a helyén marad felvitelkor, viselés közben nem jelentkeznek problémák.

  Az ásványi alapú formula biztosítja a kényelmet. A bársonyos finish nem zsugorodik, finoman simul a bőrbe. A finom hálós szemhéjfesték távol tartja a port. A mellékelt viasznak köszönhetően biztonságosan rögzül anélkül, hogy leválna.

  Az orosz dekoratív kozmetikai márka magas minőségét az ügyfelek nagyra értékelték. Kiemelték a textúrák és tónusok harmonikus kombinációját. A professzionális formula megkönnyíti a hibátlan smink elkészítését a lányok számára mindenféle különleges készség vagy tapasztalat nélkül.

  Előnyök

  • árnyalatok az adott szemszínhez;
  • különböző, egymáshoz illeszkedő kivitelek;
  • Fixálás alapozás vagy fixálószer nélkül;
  • Az árnyék átvitele egy alkalmazásból.

  Hátrányok

  • nincs azonosított árnyalat.

  A legjobb szemhéjfesték paletták a kibővített kínálatban

  Szemhéjfesték palettaREVOLUTION 196 színben

  Értékelés: 4.9

  SÖTÉT SZEMHÉJFESTÉK KÉSZLET 72 SZÍNNEL

  Az első díj egy 196 különböző hatású árnyalatot tartalmazó készlet. Az Egyesült Királyság sminkesei ezt a terméket használják konceptuális nappali, koktél vagy parti megjelenések elkészítéséhez. Nélkülözhetetlen lesz azok számára, akik meg akarják tanulni, hogyan készítsék el saját sminkjüket, valamint a szakemberek számára. Minden szükséges árnyalat mindig kéznél van; minden nap kísérletezhet és tapasztalatot szerezhet.

  Puha textúra jól csillog és tart anélkül, hogy morzsolódna. Ellenáll a nedvességnek. A réteges lefedettség minden körülmények között hibátlan marad. A készítmény nem tartalmaz irritáló anyagokat. Semleges illat.

  A vásárlók megjegyzik, hogy a tónusok úgy vannak elrendezve, hogy a sötétebb árnyalatoktól a világosabbakig zökkenőmentes az átmenet. A kezdők számára tippként szolgál. A paletta természetes és kifejező glamour sminket készít, kiemeli a szemszínt és elfedi a tökéletlenségeket.

  Előnyök

  • különböző szépségkísérletekhez;
  • gyönyörűen matt és csillogó árnyalatok;
  • sűrű, rugalmas állagú;
  • a készlet összes aktuális színe.

  Hátrányok

  • nincs azonosítva.

  Sötét szemhéjfesték készletCostal Scent72 szín

  Értékelés: 4.8

  COASTAL SCENT SZEMHÉJFESTÉK KÉSZLET 72 SZÍN

  A második helyet a paletta foglalja el, amely olyan természetes hatású smink létrehozására alkalmas árnyalatokat tartalmaz, amelyek hangsúlyozzák a tekintet mélységét és a szemek kifejezőerejét. 68 matt és 4 gyöngyházfényű árnyalatot tartalmaz. Összekeverhetők, kombinálhatók más kollekciókkal, így mindenféle szépség fantázia valóra válhat. Nem tartalmaz allergéneket, beleértve az illatanyagokat is. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

  A Coastal Scent egy megfizethető árú termék, amely nem köt kompromisszumot a minőség terén. A finom púderfrakció ecsettel és applikátorral is jól átvihető. Még a sminkeléssel most ismerkedő nem profik is garantáltan jó eredményt érnek el.

  A vélemények szerint a készlet a legnépszerűbb árnyalatokat tartalmazza a nude sminkhez. Alkalmas minden bőrtónushoz és bármilyen szemszínhez. Az állag nem kopik felvitel közben, szabadon elmosódik és szilárdan rögzül. A fedés szoros, nem halványul a nap folyamán. Az intenzív pigmentáció a nap hátralévő részében is megtartja a színt. A természetes smink rajongói ajánlják a készletet.

  Előnyök

  • A legtermészetesebb hatású smink;
  • Árnyalatok minden színtípushoz;
  • Sűrű krémes fedettség;
  • biztonságos összetevők.

  Hátrányok

  • nem azonosított.
  Olvasson tovább  8 legjobb buborékos arcmaszk
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: