A 14 legjobb hajhab a hajformázáshoz

*A szerkesztő véleménye a legjobb samponokról a festett hajra. Sampon kiválasztási kritériumaink. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt fontos, hogy konzultáljon szakemberrel.

Még egy jó frizura után is gyakran előfordul, hogy a haj egy óra múlva elveszíti a volumenét. Az olyan hajformázó termékek, mint a hajhab, spray-k, habok és mások segíthetnek a helyükön tartani. A habok vitathatatlanul a legnépszerűbbek az összes termék közül. Behatol a hajba, és minden egyes hajszálat egy filmrétegbe burkol, amely megakadályozza a ragadást, és rugalmasságot és rugalmasságot kölcsönöz a fürtöknek.

Szépségügyi szakértőink mélyreható elemzést végeztek a piacon, hogy kiválasszák a 15 legjobb hajhabos hajhosszabbítást.

Mit kell keresni a hab kiválasztásakor

 1. Habtermékek sorozata. A volumennövelő habok különböző kategóriái léteznek. Mindegyikük meghatározott céllal működik, néha egyszerre több is. Például a legnépszerűbb volumennövelő habok a nők számára a következők. A hajhab egy színezett hajra való termék, amely segít hosszabb ideig megtartani a színt, ahelyett, hogy kimosná azt. A sérült hajnak a Damage Repair Mousse-t kell előnyben részesítenie. A hővédő hajhabok a hajszárítót, hajsütővasat és hajvasalót gyakran használók kedvelt választása.
 2. Megtartási szint. Minden habnak megvan a maga fokozata, amelyet általában a csomagoláson egy vagy annál magasabb számmal jelölnek. Minél alacsonyabb a szám, annál kisebb a hatása, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogja tartani a stílusodat. Ne feledje, hogy ezek a hajhabok csak vékony és vékonyszálú hajú nők számára alkalmasak. Azoknak, akiknek természetesen dús, kemény és göndör hajuk van, erősebb tartást biztosító termékeket kell keresniük.
 3. Hipoallergén. Kerülje a nagy mennyiségű vegyi anyagot, illatanyagot és egyéb, allergiás reakciókat kiváltó termékeket tartalmazó színezőhabokat.
 4. Összetétel. A jó hajhabnak mentesnek kell lennie az alkoholos összetevőktől, amelyek nagyon kiszárítják a hajat. Az A-, B- és E-vitaminok, a ceramidok, a keratin és az UV-védelem táplálja haját, helyreállítja a sérült területeket és megvédi a környezeti ártalmaktól.

A legjobb hajhab rangsor

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb hajhabok a haj volumenének növelésére 1 Leonor Greyl Mousse au Lotus Volumatrice 3 780 €
2 Moroccanoil Volumizing Mousse 1 300 €
3 Redken Guts 10 1 130 €
4 Estel Always On-
 • ne Gyökér
 • ft Spray Mousse erős tartás
 • 570 €
  A legjobb hajhabok festett hajra 1 MACADAMIA NATURAL OIL Hibátlan 1832 €
  2 L’Oreal Professionnel Tecni.Művészeti kötet
 • ft Spray Mousse
 • 455 €
  3 Matrix High Amp
 • Hab Volumizer
 • 880 €
  A legjobb habok a sérült hajra 1 Sexy Hair Push Up száraz sűrítő spray 2 346 €
  2 Londa Professional Impressive Volume Leave-In kondicionáló habszivacs 520 €
  3 John Frieda Luxurious Volume Core Restore 575 €
  A legjobb extra erős habzsákok 1 TIGI Bed Head Foxy Curls Extreme Mousse 1 154 €
  2 Londa Professional
 • ft It Root Mousse
 • 538 €
  3 L’Oreal Professionnel Tecni.F művészet
   l Volume Extra Mousse
  883 €
  A LEGJOBB TERMIKUS HAB 1 Siberica Professional Oblepikha 379 €

  A legjobb volumennövelő hab

  Leonor Greyl Mousse au Lotus Volumatrice

  Értékelés: 4.9

  Leonor Greyl Mousse au Lotus Volumatrice

  A lista élén: Volumatrice hab a vékony haj extra nagy volumenéért. Idővel bármilyen stílust megtart, megőrizve a haj szerkezetét. Jó mind göndör, mind egyenes hajra. Elősegíti a könnyű kifésülhetőséget, mivel kondicionáló összetevőket tartalmaz. Illóolajokkal és növényi kivonatokkal formulázva. Kezeli a töredezett, száraz és festett hajat.

  Előnyök

  • Alkohol- és szilikonmentes;
  • fényt ad;
  • Nem ragad a hajra;
  • hővédelem;
  • UV-védelem;

  Hátrányok

  • nincs azonosítva.

  Moroccanoil Volumizing Mousse

  Értékelés: 4.8

  MOROCCANOIL VOLUMIZING MOUSSE

  A Moroccanoil Volumizing Mousse segítségével könnyen elérhetsz volumenes megjelenést, különösen, ha a szemöldöködre viszed fel, és megszárítod a hajad. Ezen kívül a hab kondicionáló formula segíti a pikkelyek záródását, ezáltal fenntartva a víz egyensúlyát a hajszálban. Az antioxidánsok és az argánolaj megvédik a fürtöket a külső tényezőktől, az antisztatikus szer pedig kiküszöböli az elektrosztatikus feltöltődést a száraz helyiségekben. A hab nem ragad és nem hagy ragacsos maradványokat. Közepes tartással rendelkezik, de memóriahatással, ami azt jelenti, hogy nem rögzíti a hajszálakat a helyükön, hanem rugalmasan és mozgékonyan tartja őket.

  Előnyök

  • Közepes váltófogás;
  • Lehetőség a hab hozzáadására a habhoz;
  • Antisztatikus hatás;
  • Nem ragad, nem ragad.

  Hátrányok

  • nem meghatározott.

  Redken Guts 10

  Értékelés: 4.8

  Redken Guts 10

  A Redken Guts 10 Spray egy közepes erősségű hajhab, amely volument ad a hajnak, minden egyes tincset lezárva, rugalmassá, légiesebbé és göndörödésmentessé teszi azt. Hidratáló és ápoló formulával rendelkezik, hővédő tulajdonságokkal rendelkezik, és megakadályozza a szálak kiszáradását és kiszáradását. Minden fürtstruktúrához – egyenes vagy göndör – alkalmas. A nők a véleményekben megjegyezték a hajuk meghosszabbított tisztaságát – a hajat egy-két napig ritkábban lehet mosni, és a ragacsosság és a göndör ragasztás hiánya nem hagyható figyelmen kívül. A Redken Guts 10 hátránya – a porlasztó, nem ad egyenletes áramlást, a termék textúrája miatt maga a porlasztás lehet egy csomó, amely a hajra kerül, az eljárás a legjobb, ha a fürdőszobában történik.

  Előnyök

  • Nem ragad és nem nehezíti el;
  • Frissebbé teszi a hajat;
  • Minden fürtöt a helyén tart;
  • Közvetlen permetezés a hajra.

  Hátrányok

  • a permetezőgép egyenetlen termékkibocsátást biztosít.

  Estel Always On-
 • ne Gyökér
 • ft Spray Mousse erős tartás
 • Értékelés: 4.7

  Estel Always On-<li></div><p>ne Gyökér</p><li>ft Spray Mousse Strong Hold” src=”/wp-content/uploads/2023/09/69416666196781-614.jpg” height=”420″ title=”Estel Always On”-<li>ne Gyökér<li>ft Spray Mousse Strong Hold”><p>Negyedik helyen a Spray Mousse áll, amely minden hajtípusra kiválóan alkalmas. Védi a fürtöket a külső tényezők káros hatásaitól, erősíti és regenerálja a fürtöket. Fújja be a nedves haj teljes hosszára, különös figyelmet fordítva a bump zónára, majd folytassa a formázást.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>hővédelem;</li><li>bőséges térfogat – 250 ml.;</li><li>könnyű használat;</li><li>Nem túlterhelődik vagy ragad;</li></ul><h4>Hibás</h4><ul><li>nincs.</li></ul><h2>A legjobb hajhabok festett hajra</h2><h3>MACADAMIA NATURAL OIL Hibátlan</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=MAKADÁMIA TERMÉSZETES OLAJ HIBÁTLAN

  A MACADAMIA NATURAL OIL Flawless Mousse egyedülálló a maga nemében – egy flakonban egyesíti a tisztító, kondicionáló és formázó funkciókat. A kulcs az egyedülálló formula – argán- és makadámiaolajat tartalmaz, amelyek hidratálják és táplálják a hajat, lezárják a pikkelyeket, így a hajszálak simák lesznek, kevésbé ragadnak be a szennyeződések, jobban megtartják a formát a forró hajformázás során, és nem veszítik el a nedvességtartalmukat. A haj élénknek és mozgékonynak tűnik.

  Előnyök

  • Mélyíti a festett haj színét;
  • táplál és hidratál;
  • A kezelés és a kondicionáló hatás;
  • Hosszabb ideig tart.

  Hátrányok

  • undefined.

  L’Oreal Professionnel Tecni.Művészeti kötet
 • ft Spray Mousse
 • Értékelés: 4.8

  L’Oreal Professionnel Tecni.Art Volume<li></div><p>ft Spray Mousse” src=”/wp-content/uploads/2023/09/261616666196781-8414.jpg” height=”419″ title=”L’Oreal Professionnel Tecni”.Művészeti kötet</p><li>ft Spray Mousse”><p>A második pozíció a normál hajra való habszivacsnak jár. Könnyen formázható bármilyen terjedelmes frizura. Nagyszerű a haj kiegyenesítéséhez vagy göndörítéséhez. Rugalmassá teszi a fürtöket, ami megkönnyíti a formázást. A spray habszivacs egész nap kitart, és a hátrahagyott volumen egész nap megmarad. A termék hidratáló komplexen, lágyító és tápláló összetevőkön, kationos és anionos polimereken, szilikonon és védelmet nyújtó összetevőkön alapul. A hajhab egészséges, fényes és ápolt hajat hagy maga után.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>3. rögzítési szint;</li><li>elegendő térfogat – 250 ml.;</li><li>Kiválóan alkalmas színezett hajra;</li><li>Megakadályozza a zsugorodást és a törést;</li><li>nem nehezíti el;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas áron 1200p.</li></ul><h3> Matrix High Amp<li>Hab Volumizer</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Matrix High Amp<li></div><p>Az fy Foam Volumizer” src=”/wp-content/uploads/2023/09/608166666196781-9614.jpg” height=”400″ title=”Mátrix nagy erősítő</p><li>fy Foam Volumizer”><p>A harmadik a rangsorban az alkoholmentes hab. Nem szárítja ki a színezés által már károsodott hajat. Segít végig volument építeni, így a fürtök dúsnak és kezelhetőnek tűnnek. Szabadalmaztatott technológián alapul, amely kézzelfogható tartást biztosít anélkül, hogy elnehezítené a hajat. A hajhab táplálja a hajat is, telíti azt a benne lévő tápanyagokkal. A termék nedves és száraz fürtökre egyaránt alkalmazható.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A termék hosszantartó tartást garantál;</li><li>bőséges térfogat – 266 ml.;</li><li>Selymessé és fényessé teszi a hajat;</li></ul><h4>hátrányok</h4><ul><li>Viszonylag drága – 900 p.</li></ul><h2>A legjobb habok a sérült hajra</h2><h3> Sexy Hair Push Up száraz sűrítő spray</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Sexy Hair Push Up száraz sűrítő spraySexy Hair Push Up száraz sűrítő spray

  A kategóriában az első a Spray Mousse, amely 40 százalékkal növeli a haj volumenét, ha hihetünk a gyártónak. Természetes aloe vera, éjszakai primula, levendula kivonatokat tartalmaz. Ezek az összetevők hidratálják és kondicionálják a fürtöket, így azok könnyebben kifésülhetők és formázhatók. A panthenol pedig erősíti a sérült területeket, így a festett haj egészségesebbé válik. Finom finom és normál hajra.

  Előnyök

  • Nem ragad és nem nehezíti el;
  • gazdaságos használat.

  Hátrányok

  • nincs.

  Londa Professional Impressive Volume Leave-In kondicionáló habszivacs

  Értékelés: 4.8

  Londa Professional Impressive Volume Leave-In kondicionáló habszivacs

  A második helyezett az instant kondicionáló hab, amely azonnal dúsítja a hajat. A termék bambusz és citromfű kivonatokat tartalmaz, amelyek erősítik a fürtöket. A termék professzionális termék, így nemcsak a stílus rögzítésében, hanem a sérült haj helyreállításában is rendkívül hatékony. A hajhab fényessé és rugalmassá teszi a hajat. Különösen jól működik a zsíros hajon, mivel ápoló összetevői szabályozzák a faggyúkiválasztást.

  A

  • Nem nehezíti el a fürtöket;
  • gazdaságos használat;
  • Könnyű és kellemes illatú;
  • Statikus enyhítés;

  Hátrányok

  • Nem nyújt észrevehető tartást a merev és vastag hajon.

  John Frieda Luxurious Volume Core Restore

  Értékelés: 4.7

  John Frieda Luxurious Volume Core Restore

  A harmadik helyen, ad hangerőt és javítja a sérült hajat. Fehérjével dúsított, amely terápiás hatással van a fürtökre, élénk, fényes és ápolt fürtöket hagyva őket. A hajhab minden hajszálat sűrűbbé tesz, így egész nap tovább tart. Gyakori használatra alkalmas termék. Alkalmazza rendszeresen, és azonnal javítani fogja hajának egészségét. Finom hajra ajánlott.

  Előnyök

  • hővédelem;
  • Nem mossa ki a pigmentet a festett hajból;
  • Nem ragad és nem nehezíti el a hajat;

  Hátrányok

  • Drága – 1k. .

  A legjobb extra erős mousse

  TIGI Bed Head Foxy Curls Extreme Mousse

  Értékelés: 4.9

  TIGI BED HEAD FOXY CURLS EXTRÉM HABSZIVACS

  A TIGI Bed Head Foxy Curls Extreme Mousse extrém erős tartás, bármilyen állapotban is legyen, otthon is lehetséges, nem csak a professzionális fodrász székében. A termék egyenes, göndör és rakoncátlan hajnak 1-2 napig ad formázó hatást a haj hosszától és típusától függően. A hab növeli a volument azáltal, hogy sűríti és beburkolja az egyes szálakat, és antisztatikus. Azok a nők, akik a Bed Head Foxy Curls Extreme-t használják a formázáshoz, megerősítik a termék tartósságát, de néhányan megjegyzik, hogy nehéz kiöblíteni, de ebben a kérdésben ez a fürtökön lévő hab kezdeti mennyiségétől függ. oktatás 1 A fürtökön lévő hab kezdeti mennyiségétől függ.

  Előnyök

  • Napokig megőrzi a szálak formáját;
  • antisztatikus hatás;
  • Minden hajtípust megszelídít;
  • extra hangerőt ad.

  Hátrányok

  • Nehéz kiöblíteni a hajból.

  Londa Professional
 • ft It Root Mousse
 • Értékelés: 4.8

  Londa Professional<li></div><p>ft It Root Mousse” src=”/wp-content/uploads/2023/09/1641666196781-3414.jpg” height=”400″ title=”Londa Professional”</p><li>ft It Root Mousse”><p>A hab elősegíti a látható hangerőt, hogy tartsa, még nedves időben is. A termékhez egy kiöntőcső tartozik, így közvetlenül a gyökerekre lehet felvinni. Az extra tartás gyorsan és könnyen kiöblíthető normál samponnal. 3D mikropolimereket tartalmaz. A hajhab nem ragad a hajra, nem nehezíti el azt, és a haj rugalmas és természetes hatású marad.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Minden hajtípusra alkalmas;</li><li>Kedvező ár – 590 p.</li><li>Jó ár-érték arány – 250ml;</li><li>24 órás formázás;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem észlelték.</li></ul><h3> L’Oreal Professionnel Tecni.F művészet<ul>l Volume Extra Mousse</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=L’Oreal Professionnel Tecni.Art F<ul></div><p>l Volume Extra Mousse” src=”/wp-content/uploads/2023/09/7071666196781-9114.jpg” height=”395″ title=”L’Oreal Professionnel Tecni”.F művészet</p><ul>l Volume Extra Mousse”><p>Finom és rakoncátlan fürtökre alkalmas habszivacs. Kationos és anionos polimerekkel formulázva, hogy térfogatot biztosítson. Tartós stílus, függetlenül az időjárási körülményektől (szél, hó, eső). A termék nem hajlamos a haj elnehezítésére vagy összetapadására.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A hosszan tartó formázó hatás;</li><li>Térfogat szerint – 250 ml.</li><li>hővédelmet biztosít;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>viszonylag drága – 1100 p.</li></ul><h2>A legjobb termikus habok</h2><h3> Siberica Professional Oblepikha </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Siberica Professional Oblepikha mousseSiberica Professional Oblepikha mousse

  Az áttekintés befejezéseként a Volume Extra Mousse hangerőt ad és tartást biztosít a stílusodnak. Hővédelmet nyújt hajszárító, vasaló és fogó használata esetén. Emellett serkenti a haj növekedését, táplálja és hidratálja a hajat. A termék vitalitást és rugalmasságot ad a fürtöknek. A hab aminosavakat, vitaminokat, altaji homoktövis és amarant olajat tartalmaz. Az összetevők gondoskodnak a hajról, elősegítik a keratin képződését, ami viszont fényt és erőt ad a hajnak.

  Előnyök

  • Parabénmentes, ásványi olaj, SLS és SLES mentes;
  • hővédelem.
  • Sok tápláló összetevőt tartalmazó formula;

  Hátrányok

  • Kis térfogat – 150ml.
  Olvasson tovább  12 legjobb ajakradír
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: