Top 10 legjobb manikűr és pedikűr gép

*A szerkesztő véleménye a legjobb gépekről. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakemberrel.

A körömápoló termék hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket és ápolja a bőrt. Ez egy sokoldalú gép, amely áttörést jelentett a körömiparban. A választáskor fontos, hogy figyelembe vegye a következő jellemzőket:

 1. A 60 másodpercenkénti fordulatszám;
 2. hatalom;
 3. a fúvókák száma;
 4. tervezés;
 5. tömörség;
 6. fordított forgási lehetőség;
 7. A változtatható sebességű pedál jelenléte;
 8. árcédula.

Ezeket a tényezőket és a fogyasztók megítélését figyelembe vettük a körömtechnikusok minősítésénél.

A legjobb manikűr és pedikűr gépek értékelése

Jelölés hely: termék neve ár
A legjobb manikűr- és pedikűrgépek kezdőknek 1 TNLMP-68 4 999 €
2 Irisk JD-400 4 800€
3 Harizma H10402 6 170€
4 RUNAIL PM-25000 4 050 €
5

lanet Nails, Orbita Smart

9 240 €
A legjobb manikűr- és pedikűrgépek profiknak 1 Maraton 3 bajnok S

0N

7 890€
2 Beurer MP62 3 699 €
3 Erős 90N 102 11 882 €
4 Erős 210-105 L 9 991 €
5 Nail Master ZS-603 3 200 €

A legjobb gépek manikűr és pedikűr kezdőknek

Az első kategóriába a kültéri használatra optimalizált készülékek tartoznak. Könnyűek, olcsók és kompaktak.

TNLMP-68

Értékelés: 4.9

TNLMP-68

A híres TNL márka manikűr- és pedikűrgépe képes eltávolítani a megvastagodott bőrt, csökkenteni a bőrkeményedéseket és korrigálni a műlemezeket. A rangsor első helyét megérdemelte a gazdag funkcionalitásnak és a megfizethető árnak köszönhetően. A készülék hátrameneti üzemmóddal és lábpedállal van felszerelve. Nincs rezgés működés közben. Az eredmény egy ápolt manikűr a bőr megtapadása nélkül.

Amellett, hogy az alapvető termék jön fúvókák csiszolásához a talplemez, elmozdul a bőr perem, ujj görgő ellátás. Dicsérik a csendes működéséért, a kényelmes fogantyúért, a hosszú kábelért. Ez egy méltó lehetőség a szépségápolásra a saját lakásában. Kár, hogy a gyártó nem nyújtott védelmet a hő ellen. A többi a gép működéséhez nem panaszkodik. Az ára körülbelül 4000 rubel. A vásárlók megjegyzik, hogy más márkáknak is vannak hasonló eszközeik a funkciók tekintetében, csak az árak sokkal magasabbak.

Előnyök

 • könnyű, kényelmes fogantyú;
 • elegáns megjelenés;
 • hosszú zsinór;
 • 4 fogazott szerszámot tartalmaz;
 • csak jó referenciák.

Hátrányok

 • Nincs túlmelegedés elleni védelem.

Irisk JD-400

Értékelés: 4.8

Az Irisk JD-400

A második helyen a rangsorban egy beépített porszívóval felszerelt applikált hölgy manikűr és pedikűr. Tartalmazza a munkakilincset, mindkét irányban forgatható fúvókákat. A készülék lehetővé teszi a precíz manikűrt és pedikűrt, eltávolítja a legnehezebb lakkot és a lakklemezeket is. A modell korrigálja a köröm formáját, eltávolítja a körömágybőrt, eltávolítja az érdes bőrt és a tyúkszemeket.

A vásárlók a jó ár-érték arány miatt választják. Azt mondják, hogy a modell kezdőknek is alkalmas. Említésre méltó a 35 wattos teljesítmény és a 60 másodperc alatt akár 30 000 pörgetést is lehetővé tevő nagy teljesítmény. Az egyetlen dolog, ami hiányzik a gépből, az a lábpedál. A modell 4800 rubelért vásárolható meg.

Előnyök

 • miniatürizálás;
 • nem csap semmilyen zajt;
 • kétféle forgási mód;
 • optimális ár.

Hátrányok

 • nincs lábpedál.

Harizma H10402

Értékelés: 4.7

Harizma H10402

A Harizma H10402 modell nemcsak a feltűnő kialakítása, hanem a nagy teljesítménye miatt is felkeltette a figyelmünket. A működési intenzitás 3000-25000 fordulat/perc között állítható 60 másodperc alatt. A tulajdonosok dicsérik a készülék könnyű és kézreálló fogását. Megjegyzik, hogy a modell lehetővé teszi a régi bevonat gyors eltávolítását és a köröm felületének helyreállítását, így minden tekintetben tökéletes lesz. Élvezi, hogy az óra mutatója ellenében forog.

A készlet tartalmaz egy tartót a mikromotorhoz, amely megvédi azt a sérüléstől. Összesen öt szögfej található benne, amelyek tartóssága a zafír bevonatnak köszönhetően garantált. A készülék minimális helyet foglal az íróasztalon. A vélemények szerint hosszú élettartamú és problémamentes készülékről van szó. Ár – 5500 rubel. Javasoljuk, hogy a gépet egy márkaboltban vásárolja meg, ahol garanciát vállalnak rá. Jobb, ha egy kicsit túlfizet, de bízik a minőségében és megbízhatóságában.

Előnyök

 • tartósság;
 • elegáns megjelenés;
 • kompakt méret;
 • könnyű és kényelmes működés.

Hátrányok

 • nincs jelentős hátránya.

RUNAIL PM-25000

Értékelés: 4.6

RUNAIL PM-25000

A lengyel manikűr- és pedikűrkészülék folytatja a listát, időt takarítva meg a kanos lemezek ápolásával. A készlet olyan tartozékokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a felesleges körmök eltávolítását és az oldalsó felhalmozódás kezelését. A gép használatának eredményeként a körömlemezek jól ápoltnak tűnnek. Nincs szükség kulcsra a tartozékváltáshoz.

A művelet egyszerű és könnyű. Egyedi kialakítású fogantyú a kényelmes munkavégzéshez. Pedál a tökéletes pedikűrért. A teljesítmény csak 10W, így jobban megfelel a tapasztalatlan szakembereknek, akik otthon szeretnék megcsinálni a körmüket. A modell fő előnyei közé tartozik az optimális hatékonyság (25 ezer pörgetés), amely Direct Cut segítségével érhető el. Lábvezérlővel; könnyű, ergonomikus fogantyúval; három fúvókával; három percenkénti sebességgel; és fordított forgási funkcióval rendelkezik. A RUNAIL PM-25000 ára 4050 rubel körül van.

Előnyök

 • ergonomikus fogantyú;
 • nem hoz létre rezgést;
 • könnyen cserélhető fúvókák.

Hátrányok

 • alacsony teljesítmény.

Az Orbita körmök, Orbita Smart

Értékelés: 4.5

Planet Nails, Orbita Smart

A kategóriát a manikűr- és pedikűrgép zárja le, amely optimális a kezdő körömtechnikusok számára. Minden körmön használható – vastag, vékony, mesterséges körmökön. Lehetőséget ad a lábak polírozására, megszabadulva a keratinizált hámréteg vastag rétegeitől. Fúvókák elemi változása. A rangsor többi tagjától eltérően a modell érintésérzékeny fogantyútartóval rendelkezik.

Tartalmaz lábpedált, kompakt fogantyút a fokozatmentes sebességbeállításhoz. A házon egy LCD kijelző található, amely az összes szükséges paramétert mutatja. A készlet 6 vágószerszámot is tartalmaz a különböző manipulációkhoz. A 9000 rubeles ár sok vásárló számára túlárazottnak tűnik. A tulajdonosok panaszkodtak a zajos működésre és a fogantyú gyors felmelegedésére.

Előnyök

 • van egy lábvezérlő;
 • a könnyű, ergonomikus fogantyú;
 • érzékelővel ellátott tartó;
 • LCD kijelző;
 • Tisztességes teljesítmény (65 W).

Hátrányok

 • Az ár nem mindenki számára megfelelő;
 • hangosan működik;
 • fűtött fogantyú.

A legjobb manikűr- és pedikűrgépek profiknak

A második kategóriába tartozó modellek a tapasztalt amatőröknek és a körmös szakembereknek szólnak. A kezdők károsíthatja a bőrt egy erős eszközzel.

Maraton 3 bajnok S

0N

Értékelés: 4.9

Marathon 3 champion S<h2></div><p>0N” src=”/wp-content/uploads/2023/11/39816666196551-8210.jpg” height=”420″ title=”Maraton 3 bajnok S</p><h2>0N”><p>A Marathon hordozható multifunkciós készüléke minden szükséges funkcióval rendelkezik a kényelmes eljáráshoz. A gép sebessége a felhasználó igényei szerint állítható. Tartalmazza a fogantyút, lábpedált a sebességváltáshoz, mikromotor-tartót, vezérlőegységet.</p><p>A fúvókákat külön kell megvásárolni. Ez valószínűleg a modell egyetlen hátránya. Az online vélemények szerint olyan szakemberek számára alkalmas, akik naponta néhány ügyféllel foglalkoznak. Az előnyök közé tartozik a fúvóka nagy sebességű forgása (30 000 fordulat), a visszafordító. A gép ára eléri a 9000 rubelt.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Tisztességes fordulatszám;</li><li>a vágókések az óramutató járásával ellentétes irányban forognak;</li><li>divatos megjelenés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs fúvóka.</li></ul><h3>Beurer MP62 </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Erős 90N 102

A következő legmagasabb minősítésű modell tíz fúvókát tartalmaz és egy fényes LED-lámpát, amely munka közben bekapcsol. A készletben különböző kúpok, csiszolóhenger, durva tárcsa, bevonatos csiszolóbetét a bőrkeményedések eltávolítására. Alkalmas minden bőrfelületre és körömre. Nagyon könnyen kezelhető. A készletben van egy porgyűjtő tartály a por összegyűjtésére. Minden fúvóka zafír bevonattal rendelkezik.

A plusz oldalon, van egy kis hordtáska. Tartja a gépet és tartozékait. 8 watt nem elég a pedikűrözéshez. A készülék gyakorlatilag hangtalan. A tulajdonosok dicsérik a kiváló építési minőséget. A vélemények szerint a modell még néhány év elteltével sem nyikorog. Csak 330g súlyú. Ez körülbelül 5000 rubelbe kerül.

Előnyök

 • könnyen használható;
 • optimális ár;
 • könnyű és kompakt;
 • LED háttérvilágítás;
 • 10 különböző fúvóka.

Hátrányok

 • alacsony fogyasztású.

Erős 90N 102

Értékelés: 4.7

Erős 90N 102

Folytatja a minősítés erős és nagy sebességű devicedlya manikűr és pedikűr opcionálisan mindkét irányban. A legendás 90-es sorozat már több mint 10 éve létezik. A tartozékok közé tartozik a lábtartó a sebességváltoztatáshoz, a kézidarab és a tartalék biztosíték. Túlmelegedés kikapcsoló funkcióval felszerelve. Ez az opció megvédi a gépet a töréstől.

Professzionális használatra és hosszú távú használatra tervezve. Örömteli, hogy a készülék stabilitása érdekében gumilábakkal rendelkezik. A tulajdonosok megjegyzik, hogy a fúvókák cseréje nagyon egyszerű. A jelentések szerint a készülék 10 perc használat után kikapcsol. Ez körülbelül 15000 rubelbe kerül.

Előnyök

 • Az erős fém burkolat;
 • stabilitás a felszínen;
 • Nagy teljesítmény (35000 fordulat/perc 60 másodpercig).

Hátrányok

 • nincsenek mellékletek;
 • gyorscsatlakozó.

Erős 210-105 L

Értékelés: 4.7

Erős 210-105 L

A következő modell az egyik legújabb manikűr- és pedikűrgép. Nem is olyan régen jelent meg, de máris kivívta a magas színvonalú körömtechnikusok tiszteletét. A tulajdonosok kiemelik a fogantyú innovatív formáját, amely szilárdan fekszik a kézben, és mikrokefemotorral van felszerelve. A készüléket az eljárás során enyhén felmelegítik. Stílusos megjelenésű és fokozott kényelmet biztosít a munkahelyen. Vágóeszközök tárolására szolgáló hornyokkal rendelkezik. Praktikus táskával érkezik.

A gépet megbízhatósága és tartóssága miatt választották ki. Több mint 30.000 fordulat 64W-os teljesítmény mellett, amely teljesítmény megéri az árát. A tolató és a hüvelykes pedál egy plusz, de nem egy mínusz. A készülékért körülbelül 13000 rubelt kell fizetnie.

Előnyök

 • optimális beállítás;
 • könnyen használható;;
 • optimális teljesítmény.

Hátrányok

 • nincs jelentős hátránya.

Nail Master ZS-603

Értékelés: 4.7

Nail Master ZS-603

A kínai márkájú készülék körvonalaiban egy vezetékes telefonra hasonlít. A készülék fényes kivitelben készült. Választható piros, fehér vagy fekete színben. A cső helyett van egy munkakilincs és egy kis tárcsa a vágási sebesség szabályozására. Maximális teljesítmény akár 45W. A modell teste tartós műanyagból készült. A tartó gumitömítéssel, a fogantyú hűtőrendszerrel van ellátva.

A készülék alacsony zajszintű és nem melegszik túl. A készletben hat gyémántbevonatú vágóeszköz található. Egysebességes lábpedál. A készülékkel kapcsolatos vélemények ellentmondásosak. Egyes kézművesek úgy vélik, hogy a gép nem rendelkezik a bejelentett 40 wattos teljesítménnyel. Ár – 4200 rubel.

Előnyök

 • optimális ár;
 • a fogantyú hűtésének lehetősége;
 • egyedi kialakítás;
 • erős műanyag.

hátrányok

 • negatív visszajelzés a teljesítmény következetlenségéről.
Olvasson tovább  12 legjobb koenzim
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: