Top 12 hajkondicionáló

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánt, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt konzultálni kell.

Sok lány szerint a hajkondicionáló használata felesleges, és egyáltalán nem előnyös számukra. De ez nem így van, ahogy a profi stylistok, trichológusok és fodrászok egyaránt bebizonyították. Milyen problémákat old meg a hajkondicionáló, és mire számíthatnak a felhasználók:

 1. Kárjavítás mindenféle káresemény után;
 2. Statikus stresszoldás;
 3. Megkönnyíti a fésülést és a formázást;
 4. Intenzív hidratálás és táplálás;
 5. A simaság és az egészséges fény helyreállítása érdekében;
 6. Hő- és UV-védelem;
 7. Hajtöredezés és hajhullás megelőzése.

A szépségpiacon lévő számos termék közül szakértőink képesek voltak kiválasztani a 12 legjobb hajkondicionálót. Mindenféle költségvetésű embereknek megfelelnek, de bármilyen árkategóriájúak is legyenek, pontosan azt teszik, amit ígérnek.

Top hajkondicionáló értékelés

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb hajkondicionálók a költségvetéshez 1 KeraSysRepairing 200€
2 BingoSpa Rapid Hair 297€
3 Concept Hővédelem és hidratálás 410€
4 Joanna Professional Ceramides Hair
A legjobb kondicionálók közepes hajra 1 BC BonacureColor Freeze 500€
2 ESTHETIC HOUSE CP-1 BC Intenzív tápláló kondicionáló balzsam 360€
3 OL
 • N Professional Keratin rendszer otthoni ápolásra
 • 500€
  4 Uberwood 990€
  A legjobb prémium hajkondicionálók 1 Sexy HairCOLOR SAFE VOLUMIZING CONDITIONER 1160€
  2 RedkenFrizz Dismiss 1460€
  3 Alterna CAVIAR Anti-Aging Restructuring Bond Repair Conditioner Anti-Aging Kondicionáló 1030€
  5 Keratin Complex Keratin Care kondicionáló 1870€

  A legjobb olcsó hajkondicionálók

  KeraSys javítás

  Értékelés: 4.9

  KERASYS KONDICIONÁLÓ JAVÍTÁSA

  A legjobb költségvetési termékek listájának élén áll a kondicionáló, amely tulajdonságai révén közel áll a professzionális és drága szaloneljárásokhoz. Az agresszív kémiai festékeknek kitett haj revitalizálására tervezték. A sérült haj visszanyeri egészséges fényét és vitalitását. A gyenge struktúrákra érzékenyen ható hatóanyagok összetétele.

  A protein kationos hidrolizátum kitölti a haj felszínének hézagait, így a haj sima és töredezésmentes marad. A növényi kivonatok koktélja tápanyagokkal telít, megőrzi az egészséget és megakadályozza a színezőanyagok, a styling eszközök, a negatív természeti tényezők káros hatásait.

  A termék különböző csomagolásban kapható. 600ml gazdaságos térfogat. A 180 ml-es flakon könnyen magával vihető utazáskor is. A dél-koreai hajkondicionálót a női vásárlók tesztelték és “kiválónak” minősítették.

  Előnyök

  • gyors újraélesztés;
  • kellemes konzisztencia;
  • UV-védelem;
  • A szőrtüszők erősítése;
  • Frizz eltávolítása.

  Hátrányok

  • nincs.

  BingoSpa Rapid Hair

  Értékelés: 4.8

  BINGOSPA GYORS HAJKONDICIONÁLÓ

  A második helyen a rangsorban – a lengyel márkájú kondicionáló, amely egy kezeléssel egészségesebbé és erősebbé teheti a hajat. Az univerzális, gyorsan ható formula javítja a szerkezetet, kisimítja a felületet és kitölti a sérült területeket. A fürtök puhák, fényesek és ápoltak lesznek. Kollagén és selyem összetevők, valamint értékes növényi kivonatok szerepelnek a készítményben. Ásványi anyagokkal, vitaminokkal, flavonoidokkal, szénhidrátokkal gazdagított. A kondicionáló azonnal hidratál, megszünteti a szárazságot és fenntartja a haj normál működéséhez szükséges vízszintet.

  A termék javítja a védő tulajdonságokat. Megakadályozza a nap, a szél, a hőtechnikai berendezések. Rendszeres használata megszünteti az érzékeny fejbőr irritációját. A haj jobb fésülése és formázása. Nincs statikus elektromosság.

  A Rapid Hair a vélemények szerint azonnali megoldást jelent az unalmas, élettelen hajszálakra. Számos problémát megold, és megszünteti az ammónia alapú festékek hatásait, javítja a súlyosan sérült haj állapotát is. Sokan megjegyezték a kényelmes pumpás adagolós csomagolást és a minimális fogyasztást.

  Az erények

  • azonnali hatás;
  • Fokozott hidratálás;
  • Vitamin és növényi komplex;
  • aktiválja az anyagcsere-folyamatokat;
  • védelem a negatív tényezőkkel szemben.

  Hátrányok

  • nem található.

  ConcealerThermoprotect és hidratál

  Értékelés: 4.7

  CONCEPT HAJKONDICIONÁLÓ HŐ & HIDRATÁLÁS

  Bronzérmes minősítés – az orosz márka kondicionálója, amelyet német tudósokkal közösen fejlesztettek ki, és a hazai vásárlóra összpontosított. Professzionális termék, amelyet a hajszárítónak és hajegyenesítőknek naponta kitett haj védelmére terveztek. A Rapid Hair kezelés lebontja a haj szerkezetét, így az törékeny, száraz, kusza, rosszul fésült és töredezett lesz.

  A kondicionáló egy átlátszó filmet képez a felületen, amely véd a termikus károsodástól. Nem nehezíti el a hajat, kezelhetővé teszi, és lehetővé teszi, hogy bármilyen, még a legbonyolultabb formázást is szimulálja. A hidratáló összetevők mélyen behatolnak a bőrbe, és a megfelelő mennyiségű vizet tartják bent.

  Sok nő megjegyezte, hogy a kondicionálónak nagyon kényelmes palackja van. A permetező finom ködöt bocsát ki. Kíméletes fogyasztás. A kupak szilárdan rögzül, és szállítás közben nem nyílik ki önkéntelenül, így megakadályozza a baktériumok behatolását. A kiváló minőséghez képest megfizethető ára egy másik erős érv a termék megvásárlása mellett.

  Előnyök

  • Hőkárosodásból való felépülés;
  • Hajszárító és vasaló elleni védelem;
  • Erőteljes hidratáló tulajdonságai;
  • Magas koncentrációban tartalmaz ápoló komponenseket;
  • kényelmes csomagolás.

  Hibák

  • nem észlelt.

  Joanna Professional Ceramides Hair

  Értékelés: 4.5

  JOANNA PROFESSIONAL CERAMIDES HAJKONDICIONÁLÓ

  A lengyelországi professzionális kondicionáló befejezi a legjobb olcsó termékek értékelését. Megköti a keratinpelyheket a sima, selymes tapintás érdekében. A szárazság okai és a vasalók és a hajszárítók használatának hatásai, nincs göndörség, bármilyen kifinomult formázás lehetséges otthon is. Fő hatóanyag: B5-provitamin. Magas koncentrációja segít megbirkózni még a nagyon összetett problémákkal is.

  Az összetevő jobban felszívódik és mélyebben behatol a hajszerkezetbe. Átlátszó, rugalmas fólia formájában védőfalat képez a szél, a fagy és a napfény ellen. A D-panthenol szabályozza a bőr alatti zsírtermelődést, ezáltal javítja a fejbőr állapotát, enyhíti az irritációt, serkenti a sejtek regenerálódását és a kisebb horzsolások és sebek gyors gyógyulását.

  A kondicionáló a vélemények szerint sűríti és erősíti a finom hajat, kezelhetőbbé teszi, fokozza a növekedést és megakadályozza a hajhullást. A termék nagyon keveset használ, és az 1000g-os flakon méretével igazán gazdaságosan megvásárolható.

  Előnyök

  • erősíti a hajat és a hajhagymákat;
  • az azonnali ragyogásért és egészséges megjelenésért;
  • a növekedés ösztönzése;
  • a fejbőr irritációjának enyhítésére;
  • Gyengéd, nem intenzív illat.

  Hátrányok

  • no detected.

  A legjobb kondicionálók közepes hajra

  BC BonacureColor Freeze

  Értékelés: 4.9

  BC BONACURE COLOR FREEZE KONDICIONÁLÓ

  A közepes árkategóriában a minősítés első sora egy jól ismert német márka, amelyet a szalonban a kézművesek és a hétköznapi felhasználók aktívan használnak otthon. A tartósan festett haj újraélesztésére tervezték, véd az agresszív környezeti hatásoktól, beleértve a hajformázókat és a természeti jelenségeket is.

  A PH-szint megfelel a természetes hidrogénnek. Gyengéd krémes állagú, kitölti a haj minden egyenetlenségét, kisimítja és erősíti a hajat. Rendszeres használat esetén a fürtök állapotának jelentős javulása figyelhető meg. Kezelhetőbbek, könnyen formázhatóak, nem törnek és keféléskor nem keltenek statikus feszültséget.

  A fogyasztói jelentések szerint a kondicionáló megtartja a színpigmentet, és megakadályozza annak kimosódását. A haj úgy néz ki, mintha a kezelés után azonnal, az árnyalat gazdag és fényes, még többszöri tisztítás után is. Sokan kiemelik a könnyű alkalmazhatóságot és a kellemes illatot kémiai illatanyag nélkül.

  Előnyök

  • a festett haj védelme;
  • rehabilitáció az ammóniás termékek után;
  • minimális fogyasztás;
  • kényelmes konzisztencia;
  • sejtjavítás.

  Hátrányok

  • nincs.

  ESTHETIC HOUSECP-1 BC Intenzív tápláló kondicionáló balzsam

  Értékelés: 4.8

  ESZTÉTIKAI HÁZ PROTEIN HAJBALZSAM CP-1 BC INTENZÍV TÁPLÁLÓ KONDICIONÁLÓ BALZSAM

  Dél-Korea intenzív formulája a második helyre kerül a rangsorban. A vitamin-olaj komplex javítja a sérült, fénytelen, legyengült tincseket, és ápolt, egészséges hajat eredményez. A fehérjék és a kollagén simítanak és táplálnak, és fokozzák az anyagcsere-folyamatokat. Azonnali ütésálló kezelésként és naponta tisztító termékekkel együtt is használható a hosszantartó hajbontás érdekében.

  Formulája sima, nem zsíros. Nem nehezíti el a hajat; nincs ragacsos hatása. Maximális védelmet nyújt az UV-fény, a szél és a hőkezelő termékek hatásaival szemben. Használat után a haj jobban fésülhető és formázható; a töredezett hajvégek eltűnnek.

  Sok női vásárló megjegyezte, hogy a hatás hasonló a szalonban végzett helyreállító kezeléshez. A fejbőr irritációja megszűnik; a hajtöredezés és a hajhullás megszűnik. Ennek alkalmazása nem okoz semmilyen nehézséget, és otthon. Az öblítőszer fogyasztása minimális, és a tubus vagy a flakon hosszú ideig kitart.

  Előnyök

  • fokozott táplálkozás;
  • azonnali hatás;
  • értékes természetes összetevők összetétele;
  • védelem minden külső tényezőtől;
  • könnyű, olvadó textúra.

  Hátrányok

  • nincs érzékelhető fénye.

  OL
 • N ProfessionalKeratin rendszer otthoni ápolásra
 • Értékelés: 4.7

  OL<li></div><p>N PROFESSZIONÁLIS KONDITIONÁLÓ KERATIN RENDSZER HÁZI ÁPOLÁSRA” src=”/wp-content/uploads/2023/11/44416666196801-4312.jpg” title=”OL</p><li>N PROFESSZIONÁLIS KONDICIONÁLÓ KERATIN RENDSZER OTTHONI ÁPOLÁSRA”><p>Bronz: kondicionáló, amely a haj sűrítésére, egészségének javítására szolgál a daueroltatás, a színezés és a hőkezelő készülékek napi használata után. A hidrolizált keratin összeragasztja a pikkelyeket, így azok simák és épek maradnak a töredezett tincsek. A D-panthenol helyreállítja a hidro-egyensúlyt, segít megtartani a nedvességet és megelőzni a szárazságot és az irritációt.</p><p>a termék kényelmes textúrájú. Nem ragad, nem nehezíti el a hajat. A haj kezelhető és statikus feszültségtől mentes lesz tőle. Minden hajtípus kiegyenesítésére tervezték, beleértve a természetesen göndör hajat is. A maximális hatás érdekében a gyártó az azonos termékcsaládba tartozó termékek használatát ajánlja.</p><p>Az orosz termék a legmagasabb értékelést kapta az ügyfelektől, és megerősítette hatékonyságát. Sokan megjegyezték, hogy kíméletesen fogy egy flakon, kellemes az állaga, valamint gyors és hosszan tartó a hatása. Teljesen lemosható, fényes, ragyogó végeredményt hagyva maga után.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Tökéletesen kisimítja a rakoncátlan fürtöket;</li><li>hosszan tartó hatás;</li><li>Gyakori színezés után helyreállítja;</li><li>aktív hidratáló komplex;</li><li>finom, nem zsíros textúra.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem észlelt.</li></ul><h3>Uberwood a normál és sérült haj kezeléséhez és regenerálásához</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=UBERWOOD KONDICIONÁLÓ A NORMÁL ÉS SÉRÜLT HAJ KEZELÉSÉRE ÉS HELYREÁLLÍTÁSÁRA

  Ebben a kategóriában a rangsor végén egy új termék áll, amelyet nemrégiben vezettek be az orosz vásárlók számára. Német tudományos fejlesztésű, hogy helyreállítsa a tompa, fáradt hajat, amely rendszeresen ki van téve ammóniás festékeknek és napi hajegyenesítőknek. A kondicionáló biztonságos összetételű. A formula természetes összetevőket tartalmaz, amelyek kíméletesek a fejbőrhöz és a hajhoz.

  A formula intenzívebbé teszi a komplex ápolást, és már egy alkalmazással egészségesebbé varázsolja a fürtöket. Rendszeres használata normalizálja az összes anyagcsere-folyamatot, fokozza az immunitást, javítja a vérkeringést. Kitölti és kisimít minden hajszálat. A felületen és a belsejében filmréteget képez, amely véd az agresszív hatások ellen.

  Környezetvédelmi tanúsítvánnyal ellátott, túlérzékeny fejbőrűek számára ajánlott. Nem okoz allergiás reakciókat, enyhíti a kellemetlen érzést. A felhasználók kiemelik olvadékony állagát és könnyű, természetes illatát, ami élvezetessé teszi a használatát.

  Az előnyök

  • magas E-vitamin-tartalom;
  • a sérült szálak gyors újraélesztése;
  • Természetes fényt ad a hajnak;
  • Hipoallergén összetétel;
  • Bőrgyógyász által jóváhagyott biztonság.

  Hátrányok

  • nem találta.

  A legjobb előre elkészített hajkondicionálók

  Sexy HairCOLOR SAFE VOLUMIZING CONDITIONER

  Értékelés: 4.9

  SZEXI HAJFESTÉK BIZTONSÁGOS VOLUMENNÖVELŐ KONDICIONÁLÓ

  A Sexy Hair által az egyik legjobb prémium kondicionálóként elismert termék. A rangsorban az első helyen áll. A szulfátmentes termék alkalmas extra sérült hajra, és rövid idő alatt helyreállítja a haj természetes szépségét. Összetett hatása van. Intenzíven hidratál és megtartja a vizet, megakadályozza a kiszáradást és a törést. A bolyhos, rakoncátlan szálak kiegyenesednek, simává és rugalmassá válnak.

  A kondicionáló sűríti, és még a finom, vékonyszálú hajnak is volument ad. Az alkalmazás után bármilyen frizura kialakítható, még nagyon bonyolult is, professzionális fodrász nélkül. A kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag formula elősegíti a növekedést a hajhullás megelőzésével. Véd az UV-fény és a termikus készülékek hatásaitól, hosszabb ideig megőrzi a színpigmentet.

  A vélemények szerint a professzionális kondicionálót sok lány választja otthoni használatra. Számos terméket helyettesíthet, rendkívül hatékony.

  Előnyök

  • Többfunkciós termék;
  • gyors eredmény, még súlyos sérülések esetén is;
  • a szín fényerejének és intenzitásának megőrzése érdekében;
  • Erőteljes hidratáló formula;
  • térfogat és sűrűség.

  Hátrányok

  • nem található.

  Redken Frizz Dismiss

  Értékelés: 4.8

  REDKEN KONDICIONÁLÓ FRIZZ DISMISS

  A rangsor második helyén egy göndör hajra kifejlesztett kondicionáló áll. A formula nem tartalmaz parabéneket és szulfátokat, amelyek károsíthatják az érzékeny fejbőrt vagy a sérült fürtöket. A termék kisimítja, megkönnyíti a mosás utáni ápolást, és segít a professzionális formázás elérésében nagy szakértelem nélkül. Csökkenti a statikusságot, csökkenti a töredezést és a töredezett hajvégeket, és javítja a természetes folyamatokat.

  A kondicionáló nem rövid életű. Még párás körülmények között is sima, göndörödésmentes és nyugodt marad a haj. Nem csak kiegyenesíti, hanem határozott, “fegyelmezett” fürtöket is készít. Egzotikus prakaxi magolaj és aquatoril. Az első összetevő gazdag jótékony vitaminokban és nyomelemekben. Az év bármely szakában véd a környezeti hatások ellen. Az AQUATORIL taszítja a vizet, így a stílusa eredeti állapotában marad.

  A természetesen göndör hajú emberek igazán értékelhetik ezt a terméket. Segít ápolni és kordában tartani a túlzott göndörséget.

  Előnyök

  • értékes természetes összetevők;
  • Káros, agresszív összetevők nélkül;
  • Minőségi ápolás a göndör fürtöknek;
  • Megakadályozza a víz hatását, és a stílus a helyén marad;
  • aktív hidratáló és tápláló.

  Előnyök

  • nem találtak.

  Alterna CAVIAR Anti-Aging Restructuring Bond Repair Conditioner Anti-Aging Kondicionáló

  Értékelés: 4.8

  ALTERNA CAVIAR ÖREGEDÉSGÁTLÓ, SZERKEZETÁTALAKÍTÓ, KÖTÉSJAVÍTÓ KONDICIONÁLÓ AZ AZONNALI HELYREÁLLÍTÁSÉRT

  Harmadik hely az Alterna prémium kondicionálók sorában. A vékony és sérült fürtök rendszeres használatával újra erősek lesznek. A javítás sejtszinten történik, így az eredmények azonnaliak. Az építőfehérjék kitöltik a szabálytalanságokat, összeragasztják a pikkelyeket, simaságot adnak, vastagítják és erősítik a szálakat.

  Független szakértők által ellenőrzött klinikai vizsgálatok megerősítették, hogy még a természetes tényezők és a styling eszközök által okozott legösszetettebb sérülések is 99,9%-ban helyreállíthatóak. A kócos haj tulajdonosai elfelejthetik a töredezett hajvégeket, a statikus feszültséget, a rossz fésülködést mosás után. Egy kezelés 10 samponos tisztítás után is simaságot biztosít.

  Vélemények az amerikai termékről rendkívül pozitív A terápiás hatás képes volt értékelni az összes felhasználót. kellemesen illatos, de nem túl erős és nem tolakodó, a textúra könnyű és könnyed. Alacsony fogyasztás, könnyű alkalmazás.

  Előnyök

  • öregedésgátló komplex;
  • Expressz regeneráció;
  • Fokozott színtartósság;
  • értékes összetevők;
  • finom illat.

  Hibák

  • no detected.

  Keratin Complex Keratin Care kondicionáló

  Értékelés: 4.7

  KERATIN KOMPLEX KERATIN ÁPOLÓ KONDICIONÁLÓ KERATINNAL, SZÓJA FEHÉRJÉKKEL ÉS BÚZÁVAL

  Listánkat egy professzionális, szalonápolásra kifejlesztett amerikai márka kondicionálójával zárjuk. Aktívan használták otthon, így egy drága eljárás olcsóbbá vált. Azonnal hidratál, fokozza a folyadékszintet és semlegesíti a szárazságot és a töredezést, enyhíti az érzékeny fejbőr irritációját, kellemes tapintású, ápolt és egészséges kinézetű hajat hagy. A komplex olyan fontos összetevőket tartalmaz, mint a keratin, szójafehérjék és búzafehérjék.

  Az értékek javulnak, és a fürtök nagyobb mennyiségű vitamint és nyomelemet kapnak. A formula behatol a szerkezetbe, minden egyes hajszálat körülölel, kisimítja és kiegyenesíti az egyenetlenségeket. Használata önmagában is megkönnyíti a fésülködést és eltávolítja a göndörséget.

  A válaszadók szerint a termék alkalmas a nagyon rakoncátlan hajra, így bármilyen stílusra készen áll. Hosszantartó fény és ragyogás, még akkor is, ha nem használunk naponta hajkondicionálót. Sok lány arról számolt be, hogy a gondtalan formula nagyon kíméletes a használat során, és hogy nem jön ki felesleges mennyiség a csomagolásból. A magas ár ellenére a lányok ezt a kezelési terméket választották.

  Előnyök

  • keratin-fehérje regeneráló komplex;
  • göndörségkontroll;
  • azonnali simítás és hidratálás;
  • mosás után könnyen ápolható;
  • A fejbőr érzékenységének csökkentése.

  Hátrányok

  • Nem észlelt.
  Olvasson tovább  13 legjobb kúp göndörítő
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: