10 legjobb piercing szalonok Moszkvában

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

A tetoválás és a piercing a bőr egyfajta inváziója, integritásának megsértése, így a folyamat hibái nem megengedettek – ha tetoválást vagy piercinget ver, akkor azonnal jól, hogy ne tegye újra. oktatás 1 A tetoválás és a piercing egyfajta invázió a bőrbe, sérti annak integritását. Jó kézművest kell találnia, aki biztonságos környezetben, minőségi szerszámokkal és festékekkel dolgozik.

Rengeteg szalon kínál piercing- és tetoválási szolgáltatásokat. Megnéztük a hírnevüket, a minősítésüket, a szolgáltatási körüket, és kiválasztottuk a legméltóbbat. Íme egy áttekintés a 10 legjobb piercing szalonról Moszkvában.

10 legjobb piercing szalonok Moszkvában

Jelölés Helyszín Név Értékelés
Top 10 piercing szalonok Moszkvában 1 Anatómia tetoválás 5.0
2 Liberty Tattoo 4.9
3 Klasszikus 4.8
4 Őrült tetoválás 4.7
5 Tattoo Times 4.6
6 St Scalpelburg 4.5
7 Tattoo Sárkány 4.4
8 Chillout Tattoo Workshop 4.3
9 Tetoválás terület 4.2
10 MEPpiercing 4.1

Anatómia tetoválás

Értékelés: 5.0

Egy tetoválás anatómiája
 1. Weboldal:
 2. Cím: ul. Krasznoprudnaya, 28
 3. Telefon: +7 (929) 957-63-73

A tetoválások egyik legtapasztaltabb rajongója úgy véli, hogy a “Tatu Anatómia” kabinban, a Krasnoprudnaya, 28. A művészek gyönyörű tetoválásokat készítenek, szokatlan vázlatokból személyes terveket készítenek, és pontosan reprodukálják őket – a kapott képek nagy felbontásúak. Felirat vagy mini tetoválás 3000 rubeltől végezhető el. A szalonban a mesterek elvégzik a régi tetoválások korrekcióját, eltávolítják a tetoválásokat, mindenféle piercinget, hennafestést a testen…

Minden szakember, aki szúrást végez, orvosi képzettséggel rendelkezik. A tetoválóművész nagy tapasztalattal rendelkezik, és új mestereket képez ki egy speciális szolgáltatásban.

Az árképzés a szalonban rugalmas – a költségek a kép méretétől, összetettségétől, részletességétől, a keret intenzitásától, a helyszíntől függnek. A mester, miután készített egy vázlatot, azonnal megmondja, hogy mennyibe fog kerülni a munka. A piercingekért átalánydíjat kell fizetni. Ezen kívül piercing fülbevaló is kapható. A tetoválás korrekcióját az első hónapban a mester ingyenesen végzi, kivéve a test egyes területeit.

Az “Anatómia Tattoo” kabinjában az ügyfelek egyéni vázlatokat készítenek, segítenek a tetoválás kiválasztásában, tanácsot adnak minden szakkérdésben. A visszajelzések szerint a személyzet kellemes és professzionális.

Előnyök

 • Kiváló bonyolult tetoválások;
 • tetoválásmanipulációk, piercingek, hennarajzok;
 • A tetoválás ingyenes korrekciója a felvitel után;
 • segítség a tetoválás és a helyszín kiválasztásában;
 • kifogástalan tisztaság a szalonban.

Hátrányok

 • Viszonylag magas árak, amelyeket a biztonság és a minőség indokol.

Liberty Tattoo

Értékelés: 4.9

Liberty Tattoo
 1. Weboldal: klub-
 2. Cím: ul. Bolotnyikovszkaja 3, Bldg. 2
 3. Telefon: +7 (905) 523-03-37

A Liberty Tattoo piercing szalon fő szakterülete a tetoválás. Itt különböző technikákkal tetoválják őket a test minden részére. Ingyenes korrekció az alkalmazás után; a rajzok minden ügyfél számára egyedileg készülnek, az első konzultáció alkalmával ingyenesen. A varázsló, ha ránéz az emberre, ötletet ad neki, sőt, akár le is beszélheti őt bizonyos elképzelésekről, és ajánlhat egy alkalmasabbat. Tanácsot tud adni az írásjegyek, szimbólumok és feliratok jelentéséről is. A Masters szalon tisztában van a bőr nyújtásának sajátosságaival a test különböző részein, ami szintén szerepet játszik a jövőbeli tetoválás mintázatának meghatározásában.

A tetoválások minősége kifogástalan, ahogyan a tetoválások átfedése is – senki sem fogja tudni, hogy a kép alatt volt valami…

Olvasson tovább  A 12 legjobb sushi és tekercs kiszállítás Moszkvában

Libertyben vannak a legjobb piercingesek – a test minden részén piercinget készítenek. ez lehet fülbevaló vagy mikrodermális.

A Liberty ügyfelei nem csak moszkvaiak, hanem más országokból is érkeznek. Az emberek minőségi tetoválásért vagy piercingért jönnek ide. A művész portfóliója az oldalon, és ez lenyűgöző – a munka változatos és ugyanolyan minőségű. A stúdióban tartsa be a SanPin szabályait, csökkentve nullára az egészségügyi problémák esélyét.

Előnyök

 • Tetoválások minden stílusban és technikával;
 • Piercingek a hagyományos piercingektől a mikrodermális piercingekig;
 • a stúdióban az egészségügyi előírások betartása;
 • Nagy pontosságú tetoválás;
 • Tetoválás és piercing konzultáció.

Hátrányok

 • viszonylag magas árak.

Klasszikus

Értékelés: 4.8

Klasszikus
 1. weboldal:
 2. Cím: ul. Kerámia 38
 3. Telefon: +7 (495) 915-58-20/+7 (985) 909-28-72

A Goncsanaja utcában található Klassik professzionális szalon a tetoválás és piercing kedvelőinek másik kedvence. A Taganka Színház melletti helyszín inspirálja a kézműveseket, hogy gyönyörű munkákat és ötleteket hozzanak létre a rendkívüli tetoválásokhoz. A vázlatok minden ügyfél számára az ő ötlete alapján készülnek, de vannak olyan esetek, amikor a mesterek maguk javasolnak érdekes megoldásokat, amelyek megfelelnek a fellebbezőnek.

A stúdió filozófiája a gonoszság kiirtása és a jóság vetése, ami többek között azt jelenti, hogy a “fáradt” rajzokat és a silány munkákat kiirtják, és helyükre érdekes technikával készült, hibátlan aktfestményeket állítanak. Amellett, hogy egy tetováló üzletben lehet, hogy egy piercing a testen.

Egy szalonban minden feltétel adott a tetováló biztonságos munkájához és az ügyfél egészségéhez: kiváló minőségű, megbízható eszköz, a mesterek képzettsége folyamatosan növekszik a tapasztalattal és az időszakos képzéssel.

A stúdióban van egy háttér és a fény egy fotózás, fényképezés mesterek.

Méltóság

 • kényelmes helyen Moszkvában;
 • Kreatív tetoválások;
 • A tetoválások magas színvonalú kivitelezése;
 • nagy parkoló a szalon előtt;
 • piercing és mikrodermális.

Hátrányok

 • nem a legalacsonyabb árak.

Őrült tetoválás

Értékelés: 4.7

Őrült tetoválás
 1. Weboldal:
 2. Cím: Ogorodny sugárút 14
 3. Telefon: +7 (495) 915-58-20 / +7 (985) 909-28-72

Ha megnézzük a művészek fotóit Crazy Tattoo studio, világossá válik: kiváló testművészetet készítenek. Szokatlanok, esztétikusak, merészek, világosak, díjakat nyernek a moszkvai és más városok tematikus versenyein. A stúdió hírneve hibátlan – az ügyfelek pozitív visszajelzést hagynak a kézművesek munkájáról, rendszeres vendégekké válnak Őrült tetoválás.

Az első konzultáció ingyenes. Ezen a mester és az ügyfél kommunikál, egy képet hoz létre vagy vázlatot készít a további feldolgozáshoz, ha az összetett és nagy lesz. Még az internetről letöltött és az ügyfél által hozott dizájnt is módosítják, néhány részletet javítanak és a személyhez igazítanak, hogy a kép egyedi legyen. Vegyük észre a tetoválás költségeit – nem haladja meg az átlagot, a korrekciós költségek 1500 rubelből, frissítés – 3000 rubelből.

Amellett, hogy tetoválások egy szalonban Crazy Tattoo nem korrekció a régi tetoválás, a visszavonás, alkalmazása tetoválás henna és tetoválás, egyébként nagyon pontos és szalonképes. Piercing a stúdióban nem.

Előnyök

 • komplex tetoválások nagy felbontású;
 • a munkálatok ésszerű költségei;
 • Masters – a különböző versenyek győztesei;
 • a vendégeknek teát / kávét kínálunk.

Hátrányok

 • nincs piercing.

Tattoo Times

Értékelés: 4.6

Tattoo Times
 1. Weboldal:
 2. Cím: ul. Suschevskaya 25c1
 3. Telefon: +7 (495) 790-72-01

Viszonylag olcsó, de kiváló minőségű tetoválások a szalonban “Tattoo Times”. Az ügyfelek biztonsága a mesterek fő prioritása, ezért a szalon az EU szabványait alkalmazza a kifogástalan tisztaság, a műszerek kezelésének szabályai, a hatékony érzéstelenítés alkalmazása formájában.

Olvasson tovább  6 A legjobb szemklinikák Voronyezsben

A Crazy Tattoo nem nagy tetoválás, piercing bármilyen összetettségű. Az első konzultáció során a mester segít az ügyfélnek dönteni a tetoválás stílusáról, méretéről és áráról. Lehetőség van arra, hogy ötletet kapjon a portfólióból egy webhelyen, hogy szabadon válasszon a rendelkezésre álló vázlatok közül, vagy kérje a mestert, hogy hozza létre az egyéni döntést.

Egy tetoválás-szalonban “Tattoo Times”, kivéve a tetoválás maszkok rajzát, hegek, hegek, észrevehetetlen égési sérülések, új képek alatt elrejteni a régi tetoválást, henna rajzolását. Kis tetoválás 5×5 cm-es lehet tenni 1500 rubel – ez a legalacsonyabb ár a fővárosi tetoválás-szegmensben. Egy 10 x 10 cm-es kép 3000 rubelbe kerül. Ezen kívül, akkor kap egy kupon egy kedvezményt a helyszínen.

A testpiercing a Tattoo Times Salonban ugyanolyan egyszerű, mint a tartós mikrofestés.

Előnyök

 • olcsó tetoválások;
 • Megfelelés az uniós szabványoknak;
 • lehetőség van kedvezményt kapni a weboldalon;
 • udvarias, figyelmes mesteremberek.

Hátrányok

 • nincsenek meghatározva.

Stalpelburg

Értékelés: 4.5

St Scalpelburg
 1. Helyszín:
 2. Cím: Novy Arbat str. 6
 3. Telefon: +7 (495) 150-66-96

A Stalpelburg szalon, amelynek egy fiókja van Moszkvában, egy multidiszciplináris testápoló központ. Ez egy igazi szépségbár, ahol új tetoválást és fedelet kaphat, kijavíthatja a régit, piercinget készíthet traumatikus pisztoly használata nélkül – a mesterek orvosi tűket használnak erre. A behelyezéshez használt fülbevalók nem orvosi acélból, hanem prémium anyagokból – beültetett titánból vagy nikkelmentes aranyból – készülnek. A szakemberek különböző testmódosításokat végeznek: alagutak, implantátumok telepítése a bőr alá, osztott nyelv (osztott hegy) – az utóbbi eljárás nagyon kevés helyen végezhető, a St Scalpelburg szalon minden szükséges eszközzel felszerelt, a manipulációkat képzett szakemberek végzik, akik megfelelő képzettséggel és kompetenciával rendelkeznek. oktatás 1 A szalont a St.

A tetoválások, piercingek és módosítások mellett a szalonban tartós smink, szemöldök- és szempillafestés és laminálás is lehetséges. Stalpelburg kozmetikusokat és sminkeseket foglalkoztat.

Szalon St Scalpelburg prémium, így a megfelelő költségek a szolgáltatások, és igazolja a szolgáltatások minőségét és a felhasznált anyagok / eszközök.

Előnyök

 • Komplex biomodifikációs eljárások;
 • Kozmetológus és sminkes szolgáltatások;
 • prémium minőségű anyagokból készült piercing fülbevalók;
 • A szalont sokszor említik a médiában.

Hátrányok

 • a legtöbb kezelés magas költsége.

Tattoo Sárkány

Értékelés: 4.4

Tetovált sárkány
 1. Weboldal:
 2. Cím: ul. Arbat, d. 20. (Régi Arbat)
 3. Telefon: +7 (925) 506-9372/ +7 (495) 691-7114

Moszkva szívében, a régi Arbaton található egy szalon, amelyet gyakran látogatnak a showbiznisz sztárjai. “Tattoo Dragon” – az egyik legrégebbi szalon a fővárosban, több mint 20 éve dolgozik, és művészi tetoválásra és heg nélküli tetoválás eltávolítására specializálódott. Az ügyféllel való első találkozáskor elkészül a jövőbeli kép vázlata, a mester kiválasztja a megfelelő emberrajzot. Vegyen fel egy ötletet a katalógusból, lehetőség van ingyenes vázlatot készíteni vagy új egyedi mestert rendelni.

A szalon is elvégzi piercingek és hegesedés, állandó make-up high-end – szemöldök, ajkak és nyilak természetesnek tűnnek, nem szándékosan mesterségesnek.

Minden eljárás során professzionális steril berendezéseket és minőségi tanúsítványokkal rendelkező minőségi fogyóeszközöket használunk. Dolgozik a “Tattoo Dragon” tapasztalt képzett művészek, akik még tanítani kezdőknek a mester – a szalonban lehet vásárolni és megtanulni a tanfolyam képzés tetoválás.

Tattoo Dragon szalon kényelmesen található, közel m. Arbatskaya, Smolenskaya és Kropotkinskaya metróállomás, az ügyfelek könnyebben eljuthatnak a metróval, mint autóval – a parkolás nem könnyű a központban.

Előnyök

 • Moszkva egyik legrégebbi tetoválószalonja;
 • A helyszín a város központjában, a régi Arbaton található;
 • hegesedés és tartós smink, mint kiegészítő szolgáltatások;
 • a szalon mesterei, akikben a hírességek is megbíznak.
Olvasson tovább  14 A legjobb kávézók és éttermek Jalta városában

hátrányai

 • magas árak.

Chillout Tattoo Workshop

Értékelés: 4.3

Chillout Tattoo Workshop
 1. Weboldal:
 2. Cím: ul. Szovjet hadsereg, 3
 3. Telefon: +7 (495) 532-00-69

A Chillout Tattoo Workshopban a mesterek szigorú szabványok szerint dolgoznak; végül is a stúdió együttműködik a Schülke Mayr GmbH-val, és hivatalos képviselője a német cégnek, amely 130 éve fejleszti a bőr és a nyálkahártyák kezelésére szolgáló készítményeket, az orvosi eszközök fertőtlenítő eszközeit. Az újrafelhasználható kontakteszközöket három szinten sterilizálják, hogy elkerüljék a vendég egészségének károsodását.

A Chillout Tattoo Workshop szalon 4 típusú szolgáltatást kínál: tetoválás, tetoválás, lézeres tetoválás eltávolítása és piercing bármilyen típusú és összetettségű. Az árak magasak – mégis a város központja, de meg kell jegyezni, hogy a szalon tisztességes szinten tartja a bárpultot. a mesterek tetoválásai hibátlanok, összetettek, gyönyörűek és nagy pontosságúak.

Know-how Chillout Tattoo Workshop – egyedülálló módszer a bőr érintésmentes gyógyítására a tetoválás után. Az ügyfelek szerint a módszer működik. Azt is mondják, hogy a tetoválás a szalonban nem fájdalmas – a mesterek felelősségteljesen kezelik a munkájukat, speciális technikákat használnak a bőr kezelésére és a párnázásra.

Előnyök

 • Moszkva központja;
 • A vázlat rendkívül pontos átadása;
 • Lézeres tetoválás eltávolítás;
 • érintésmentes bőrgyógyulás.

Hátrányok

 • Magas árak, prémium szegmens.

Tetoválás terület

Értékelés: 4.2

Tetoválás terület
 1. Látvány:
 2. Cím: ul. Goncsarovaja 38, pg. 2
 3. Telefon: +7 (916) 256-63-06

A Salon Tattoo Territory egy olyan hely, ahol a professzionalizmus és a kreativitás kéz a kézben jár… 2008 óta a stúdió a testművészet területén dolgozik, és minőséget halmoz fel, 14 éve a “Terület” zászlóshajóvá vált a szegmensben. Moszkva és más városok vezető piercing szalonjaiban dolgozó mesterek itt nőttek fel.

A stúdióban van egy online konzultáció. A messengerben kérdéseket tehet fel, vázlatot kérhet, és megtudhatja a jövőbeli tetoválás költségeit. Az ügyfelet a látogatás előtt emlékeztetjük a találkozóra, és amikor megérkezik a szalonba, ha várnia kell a mesterre, a recepciós felajánlja a teát vagy a kávét.

Tetoválás vagy piercing a Territory szalonban. Az ügyfeleknek bármilyen összetettségű rajzokat, lyukasztásokat kínálnak, példák találhatók a portfólióban a honlapon, ott is, hogy az ötletet vegye fel.

Előnyök

 • A mesterek részletes leírása portfólióval a szakértő kiválasztásához;
 • Piercing és tetoválás bármilyen összetettségű:
 • tea és kávé az ügyfeleknek;
 • Minden stílusú tetoválással dolgozhat;
 • online konzultáció.

Hátrányok

 • az alapvető fontosságúak nincsenek meghatározva.

MEPpiercing

Értékelés: 4.1

MEPpiercing
 1. Weboldal:
 2. Cím: 1-ya Yamskaya str., . 8; Maly Kharitonievsky per., 9/13 pp.6
 3. Telefon: +7 (926) 613-39-89/ +7 (926) 919-91-36

A MEPpiercing, a testpiercingre specializálódott piercing szalon, nincs további utasítás. Ez a tény lehetővé teszi a mesterek számára, hogy csak egy dologra koncentráljanak: tökéletesen ismerik a kényelmes piercing technikáit, és tanácsot adnak, hogy mi az, ami az ügyfélnek megfelelő és mi nem, milyen ékszereket tegyen bele, és hogyan gondoskodjon róla.

A szalonban a mesterek bármilyen profilú bodimodifikációt végeznek: piercing, mikrodermális, alagutak. A stúdióban ékszereket lehet vásárolni, különböző anyagokból készült termékek vannak, amelyeket minden egyes személy számára a mester segít, az ügyfél testének jellemzőitől és a test azon részétől függően, ahol a manipulációt végzik. oktatás 1 Az ékszereket a stúdióban lehet megvásárolni. Főleg titán ékszerek.

A MEPpiercing szalon tapasztalt mesterembereket foglalkoztat. Különböző összetettségű lyukasztásokat végeznek megfizethető áron – a fővárosban a legmegfizethetőbbek közé tartoznak. Az ékszerek átlagosan 1500-3000 rubelbe kerülnek egy titánból készült darabért.

Előnyök

 • piercingekre és bimodifikációkra specializálódott;
 • minőségi ékszerek;
 • optimális árak;
 • kényelmi piercing technikák.

Hátrányok

 • nincs kiegészítő szolgáltatás.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: