11 legjobb szépségszalonok itt: Jaroszlavl

*A szerkesztő értékelése a legjobb szépségszalonokról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A szépségszalon kiválasztása első pillantásra egyszerűnek tűnhet. A Google nem tagadja meg az információkat, és a hirdetéseket minden fordulóban sugározza. De mindig fennáll a veszélye annak, hogy csalódást okoz egy kozmetikus vagy fodrász, megterheli az idegeidet, időt és pénzt veszítesz…

Elkészítettük a szépségszalonok értékelését Jaroszlavlban. Ez a lista jelentősen javítja az esélyét, hogy megtalálja a legjobb szépségszalont.

A legjobb szépségszalonok Jaroszlavl városában

Jelölés A hely Név Értékelés
A legjobb szépségszalonok Jaroszlavl városában 1 Szépséglabor 5.0
2 ESTEL 4.9
3 Chantal 4.8
4 Szépség intézet Rachel 4.7
5 TOPhands 4.6
6 Ecostudio Etalon 4.5
7 Langel 4.4
8 A műfaj klasszikusai 4.3
9 Flakon 4.2
10 Akvamarin 4.1
11 Kefe 4.0

Szépséglabor

Értékelés: 5.0

Szépséglabor

Az első helyen egy szépségszalon található, amely a szolgáltatások széles skáláját kínálja: fodrászat, manikűr, pedikűr, szemöldöktervezés és -építészet, bioszálas szempillák, szőrtelenítés és még sok más szolgáltatás. Itt bármilyen eseményre – esküvőkre, fotózásokra, születésnapi partikra – sminkelhet.

Az ügyfelek árai nem rejtik el. A vállalat honlapján megtalálható az egyes szolgáltatások költsége. Szintén az oldalain láthatja a professzionális hajápoláshoz kínált termékeket. A termékcsalád samponokat, revitalizáló maszkokat, színező balzsamokat és elixíreket tartalmaz.

A Beauty Lab Jaroszlavl központjában található. Vannak más előnyök is: magas szintű szakmai mesterek, kényelmes környezet, tisztességes kiszolgálás, rugalmasan reagáló személyzet. Cím: Jaroszlavl, ul. 15 Pervomaiskaya utca. Telefon: +74852683350. A szalon naponta 10:00 és 21:00 óra között tart nyitva.

ESTEL

Értékelés: 4.9

ESTEL

hoto-76899345_434260864

Az ESTEL szépségszalon festést, hajvágást és hajfelújítási szolgáltatásokat kínál. A látogatók nem csak felnőttekké, hanem gyerekekké is válnak. Ha kívánja, lehetőség van időpontot kérni a szemöldök korrekciójára és regisztrálására, szőrtelenítésre, pedikűrre… A férfiak gyakran mennek ebbe az intézménybe, hogy festeni és vágják a szakállat. Az ESTEL-ben professzionális ápolási termékeket vásárolhat. A vállalat mestereket is képez fodrász, stylist, kozmetikus és fodrász szakmákban.

A szakemberek mindig tapintatosak, érzékenyek és udvariasak. A negatív visszajelzésekre azonnal reagálnak, és megpróbálják megoldani a látogató minden problémáját. A kritikák alapján a stúdió mestereihez mindig öröm visszatérni.

A szalonban gyakran vannak különleges ajánlatok. A férfi hajvágás költsége 800 rubel, a szemöldök korrekciója – 300 rubel. Cím: Jaroszlavl, ul. Respublikanszkaja 78/9. Telefon: +79605294554. Nyitva tartás: minden nap 10-00 és 21-00 között.

Chantal

Értékelés: 4.8

Chantal

A “Chantal” luxusszalon 20 éve működik Jaroszlavlban. Szilárd hírnevet szerzett, és optimális ár-minőség arányáról ismert. A belsőépítészet, az egyéni érintés és a mesteremberek szakértelmét a látogatók és szakértőink is nagyra értékelik. A kifinomult illat és a kellemes könnyű zene relaxál.

Olvasson tovább  6 legjobb virág szállítási Novoszibirszk

A “Chantal” VIP-terem, fodrászstúdió, masszázsszoba, kozmetikai felszerelés, körömszerviz, stb. Ajándékutalvány a szalonban vásárolható meg. Minden ár a stúdió honlapján található. Néhány jaroszlavli lakos számára túlárazottnak tűnhetnek.

Az esti smink ára 1500 rubel, a nappali smink ára 1200 rubel. A szempillahosszabbítás 1500-2000 rubelbe kerül. Az eredmény minden dicséretet felülmúló lesz, semmi kétség. A “Chantal” -ról szóló vélemények csak pozitívak. Sok ügyfél a város legjobb szalonjának tartja a szalont. Cím: Jaroszlavl, ul. Lenin utca 44. Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 09-00 és 20-00 között, pénteken 10-00 és 18-00 között. Telefon: +74852922282.

Szépség intézet Rachel

Értékelés: 4.7

Szépség intézet Rachel

hoto-18734007_170934750

A harmadik helyet a “Rashel” szépségstúdiónak adtuk Jaroszlavlban. Az intézet a test- és arcápolás teljes körű szolgáltatásait kínálja, beleértve a kontúrplasztikát is. Az ügyfelek manikűrt, masszázst, hajvágást és hajfestést is foglalhatnak.

A “Rachel” minden kozmetológusa speciális orvosi képzéssel és széles körű tapasztalattal rendelkezik a szépségiparban. Nem kell aggódni az eredmény miatt. Minden elvárásnak megfelel. A normál piacon nehezen beszerezhető nemzetközi márkák megvásárolhatók.

Az ügyfelek megjegyzik a figyelmes személyzetet, a kellemes belsőépítészeti kialakítást, a kényelmes elhelyezkedést. Népszerű dicséret különösen a jó szoláriumért, valamint a körmösök és fodrászok munkájáért. Átlagos árak a városban. A klasszikus manikűr gél lakkozással körülbelül 1000 rubelbe kerül. Rendszeres promóciók. Telefon: +74852726905. Cím: Jaroszlavl, Kirov 12. Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 09-00-20-00, szombat-szombat 09-00-18-00.

TOPhands

Értékelés: 4.6

TOPhands

A következő a rangsorban az egyik legfiatalabb szépségszalon, a TOPhands. A stúdió aktívan fejlődik, és máris magas minősítést kapott az ügyfelektől. Több mint 3 éves tapasztalattal rendelkező profi mesterek dolgoznak itt.

A személyzet kizárólag eldobható fogyóeszközöket használ, biztosítva a berendezések 100%-os fertőtlenítését. Másokkal ellentétben itt nagy hangsúlyt fektetnek a férfiak hajvágására. Fodrászok a szalonban – lányok.

A születésnaposok a születésnapjuk napján, a születésnapjuk előtti 3 nappal és a születésnapjuk utáni 3 nappal jó kedvezményeket kapnak. A szolgáltatások időben érkeznek. A belső tér mindig tiszta. A látogatókat frissítőkkel kínálják. A szolgáltatások költségei mérsékeltek. Összehasonlítva más stúdiókkal, a TOPhands-ban nem túl nagy a választék a szolgáltatásokból. A szempillahosszabbítás, az arc- és testkezelések biztosan nem szerepelnek a listán.

A szalon nagyon könnyen megtalálható. A Pillars szupermarkettel szemben található. A közelben mindig van parkolóhely. Telefon: +79109739660. Cím: Jaroszlavl, Tolbukhina, 62. Nyitva tartás: naponta 10-00 és 20-00 között.

Eco Studio Etalon

Értékelés: 4.5

Ecostudio Etalon

Az “Etalon” szépségszalon az “Életmód” fitneszklub területén található. Az első Jaroszlavlban működő öko-stúdió a kozmetológia és a regeneratív gyógyászat területén nyújtott szolgáltatások széles skáláját kínálja. A lenyűgöző szolgálati múlttal rendelkező, tanúsított szakemberek rendszeresen bővítik képességeiket. Természetes termékeket, bevált gyógymódokat és modern berendezéseket használnak.

Olvasson tovább  A 10 legjobb online bababolt

Számítógépes bőrdiagnosztika, gépi kezelés és injekciós kezelés, testszobrászat, ajak tetoválás és még sok minden más. Ez azon kevés szalonok egyike, ahol szakemberek foglalkoznak a mozgásszervi problémákkal, súlykorrekciós tanfolyamokat tartanak. Az öko-stúdióban kollárium – szolárium fiatalító gerendákkal.

Gyakran vannak előnyös akciók és kedvezmények a masszázsra, tetoválásra. A szolgáltatások költségei arányosak a minőséggel. Különösen dicséretes az ózoncsepp, amely erőt és energiát ad, erősíti az immunrendszert. Néha 20-30 percet kell várni, amíg a mester szabaddá válik. A szoba általában fülledt. Egy ilyen szintű szalon esetében a késések elfogadhatatlanok. Telefon: +79201313692. Cím: Jaroszlavl, ul.Bolshaya Oktyabrskaya 30a, 2. emelet. Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 09-30-21-00, szombattól szombatig 09-40-20-00.

Langel

Értékelés: 4.4

Langel

A “Langel” szépségszalon egyedi arc- és testkezelést kínál. Az emberek glikolos hámlasztásért, krioterápiáért és széndioxidos kezelésért fordulnak ide. A kikapcsolódáshoz és a fej kitisztuláshoz a következő gyógyászati eljárásokat ajánljuk: Magic Chocolate, Romancing a Stone és Aromatic Caprice. Minden program 1-3,5 órás, és tartalmaz testhámlasztást, testpakolást. Az ár néha egy relaxáló masszázst is tartalmaz. Ár – 1400 rubeltől.

A szalonban van egy manikűrös és egy fodrász szalon. A szolgáltatások listáján szerepel a tartós smink és a szempillahosszabbítás is. Professzionális hajtermékek értékesítése kedvező áron.

A “Langel”-ben varázskézzel rendelkező masszőrök dolgoznak, de a női ügyfeleknek még mindig van néhány panaszuk a körömmesterekre… Az árak meglehetősen megfelelőek, de a manikűr és a pedikűr eredménye nem mindig felel meg a kívánt hatásnak. A szalon 09-00 és 21-00 között tart nyitva. Cím: Jaroszlavl, ul. Respublikanskaya, 51, Bldg. 2. Telefon: +74852594686.

Műfaji klasszikusok

Értékelés: 4.3

A műfaj klasszikusa

hotos/a.253875441348117/729551653780491

A rangsorban a következő a “Műfaj klasszikusai” szépségszalon. Itt a vendégek várnak egy speciális hajápolásra. A mesterek szempillákkal, szemöldökkel és körmökkel dolgoznak. A stúdióban egy speciális géppel tisztíthatod az arcodat, átfúrhatod a füledet, tartós sminket készíthetsz… A szoba belseje feltűnő szépségével és stílusos kialakításával.

Meglepetésünkre a cégnek nincs honlapja. Ár az interneten nem találnak. Időpontot csak telefonon lehet foglalni. Üdvözlő teát vagy kávét itt nem biztosítunk. Nem mindig van elég hely a váróteremben.

A vélemények alapján az orvos, aki injekciókat ad, arrogánsan beszél az ügyfelekkel, és nem veszi figyelembe a látogató kívánságait. A kozmetikus nem mindig visel maszkot. Cím: Jaroszlavl, ul. Sverdlov utca, 20. Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 10-00 és 20-00 között, szombaton 10-00 és 18-00 között. Telefon: +74852739873.

Flakon

Értékelés: 4.2

Flakon

A Flakon szépségszalon legfőbb megkülönböztető jegyei a magas színvonalú szolgáltatás, az egyedi légkör és az ügyfelekhez való személyes hozzáállás. Minden részletet figyelembe veszünk. Az ügyfeleket teával, kávéval, pezsgővel és borral kínálják. A mesterek mindig a szépségipar trendjében vannak. Folyamatosan fejlesztik a készségeiket, és részt vesznek kiállításokon, következetesen az élmezőnyben szerepelnek. A szépségszalonban csak biztonságos prémium márkákat használunk. Minden műszer több sterilizálási fázison megy keresztül.

Olvasson tovább  A 11 legjobb gyógyszertár Moszkvában

A pedikűr 1090 rubeltől, a masszázs pedig 500 rubeltől kezdődik. Szolgáltatás

Az IPLE 2 órát vesz igénybe. Ez idő alatt 3 mester egyszerre végez szempillaspirált, pedikűrt és manikűrt. Az ár – 3900 rubel (akciós ajánlat). A szakembereknek néha nincs idejük arra, hogy időben fogadják az ügyfelet. Előfordult, hogy a rendszergazda tévesen a két látogatót egyszerre rögzítette a mesterhez. Telefon: +79997999001. Cím: Jaroszlavl, ul. Ukhtomskogo, 23a, 3. emelet. Nyitva tartás: minden nap 09-00 és 21-00 óra között.

Akvamarin

Értékelés: 4.1

Akvamarin

Hotogaléria

Az “Aquamarine” szépségszalon több mint 12 éve működik. Mesterei tisztességes munkatapasztalattal és szakirányú végzettséggel rendelkeznek. Egyedi technikákat és modern berendezéseket használ. A fürdőkomplexum kiváló vízkezelésre és testápolásra.

Javasoljuk, hogy látogasson el az Aquamarine-ba, és vegye igénybe az LPG-masszázst. A stúdió nemrégiben szerzett be egy korszerű gépet, amely a bőr- és izomszövetet kezeli. Működik az arcon, a nyakon, az egész testen. Az LPG-masszázs alkalmas striákkal, túlsúllyal és zsírlerakódásokkal küzdők számára. Masszázs, manikűr és pedikűr, hajvágás és hajfestés, esti frizurák, sminkelés szintén a kínált kezelések közé tartozik.

Az árak mérsékeltek, de nem nevezhetjük őket alacsonynak. Az ultrahangos arctisztítás 1500 RUB, a fitneszközpont látogatása és egy relaxáló masszázs 2250 RUB-ba kerül. Azok, akik értékelik a szépségipar modern szemléletét, nem biztos, hogy szeretik a szalont. A manikűrt régi technikákkal végzik. A belseje nem néz ki a legjobban. Egyértelműen javításra szorul. Cím: Jaroszlavl, ul. Respublikanszkaja st. 7, 4. emelet. Telefon: +74852585948. A szalon naponta 09-00 és 21-00 között tart nyitva.

Kefe

Értékelés: 4.0

Kefe

Az értékelés utolsó helyét az eredeti “Brush” nevű szalon foglalja el. Kiválasztják a prémium minőségű anyagok, a szolgáltatások széles skálája miatt. Ezen a helyen szemöldök specialisták, manikűrösök, sminkesek és fodrászok dolgoznak.

A fő hátrányok, amelyeket azonosítottunk, a személyzet barátságtalan hozzáállása és a szűkös váróhelyiség. A kanapén 2 személy fér el. Ha nem tetszik a mester munkája, nem valószínű, hogy őszinte bocsánatkérést kap. Általában a recepciósok mindig udvariasak és barátságosak. Az alkalmazottak gyakran cserélődnek, és a fluktuáció aggasztó.

A szalon szépségápolási termékeket árul, és minden vendégnek frissen főzött kávét kínál. A stúdiónak nincs saját honlapja. A hírek jobb követni az oldalon az Instagramon. Telefon: +74852700025. Cím: Jaroszlavl, ul. Slepneva 13 k1, iroda. 1. Nyitva tartás: naponta 09-00 és 21-00 között.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: