12 legjobb fogászati klinikák Cseljabinszk városában

*A legjobb gyakorlat a szerkesztőség szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

Számos fontos tényezőt kell figyelembe venni a cseljabinszki fogorvos kiválasztásakor:

 1. Az első szabály az, hogy a fogászatnak a szolgáltatások teljes skáláját kell nyújtania, mivel számos betegség összefügg egymással.
 2. A második árnyalat a tapasztalt, képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek.
 3. A kórházi higiéniai előírások is fontosak. A helyiségeknek és folyosóknak tökéletesen tisztának kell lenniük, és minden berendezésnek és műszernek sterilnek kell lennie.
 4. A legjobb fogászati klinikáknak minőségi, új és professzionális felszereléssel kell rendelkezniük, amelyek jó állapotban vannak.
 5. Egy jó klinikának minden beteg számára orvosi kártyát kell kiállítania, és hogy az ügyfél biztonságban érezze magát, a kezelés során az orvos mindent elmond és megmutat neki, ami vele történik.
 6. A klinikának garanciákat kell nyújtania, rendelkeznie kell minden olyan engedéllyel és dokumentummal, amely igazolja tevékenységének jogszerűségét. Megvédi a beteget a jövőbeni esetleges kezelési hibáktól.

Az összes fenti tényező alapján szakértőink rangsorolták a 12 legjobb fogorvost Cseljabinszk városában, akik biztonságos fogászati és szájüregi ellátást nyújtanak minden korosztály számára.

A legjobb cseljabinszki fogászati klinikák értékelése

Jelölés helyszín termék neve értékelés
A legjobb cseljabinszki fogászati klinikák értékelése 1 Esztétika 5.0
2 City Smile család 4.9
3 Svájci fogászat 4.8
4 Fogorvosi rendelő 4.7
5 Valadent 4.6
6 Baby horpadás 4.5
7 Dent 4.4
8 Da Vinci Esztétikai Fogászati Stúdió 4.3
10 Etalon 4.2
11 Nata-dent 4.1
12 Családi fogászati klinika 4.0
13 Skif 4.0

Esztétika

Értékelés: 5.0

aesthetics.webp

A rangsor első helyezettje a 2016-ban alapított Esthetika fogászat Cseljabinszkban. A klinika az egyik első fogászati implantációs központként pozícionálja magát, amely protézis és implantációs szolgáltatásokat, fogszabályozást, ortopédiát, fogfehérítést és fogászati kezelést nyújt.

A fogorvost Lavin E. . – D. orvosi diplomával és tizenhét éves tapasztalattal. A klinika orvosai rendszeresen részt vesznek svájci továbbképzéseken. Az esztétika területén fejlett technológiát és a legmodernebb berendezéseket használnak.

Sok beteg állítja, hogy a fogászati központban az implantátumok árai alacsonyabbak, mint más cseljabinszki klinikákon, így gyakran a fogászati problémák kezelése itt akár 5-ször olcsóbb.

 1. Cím: Cseljabinszk, Központi kerület, Brievy Kashirinykh utca 152
 2. Telefon: +7 351-700-71-18
 3. Weboldal:

City Smile család

Értékelés: 4.9

City Smile család

A rangsor második helyezettje a City Smile Dental Center, amelynek fiókjai Cseljabinszk három kerületében találhatók – Central, Kalininsky, Soviet. Az első klinikát 2008-ban nyitották meg a Koshirny testvérek utcájában.

2018-ban a City Smile Dental Network elnyerte a “Legjobb vállalkozás Oroszországban” és a “Quality Star” díjat. A klinika 18 fogorvosi rendelővel rendelkezik – higiénia (3), terápia (6), implantológia és sebészet (3), otrodontia (2), otropédia (4). A fogászati klinika 2 röntgenképalkotó szobával is rendelkezik, amely lehetővé teszi a röntgenellenőrzött terápiát.

A páciensek megjegyzik, hogy a City Smile hangulatos, nem hagyományos kialakítású. A szobába belépve az otthoni kényelem érzését érezzük, ami csökkenti az érzést, hogy rettegünk a következő kezeléstől. Az időpontra várakozás közben az udvarias recepciósok felajánlják az ügyfeleknek, hogy teát vagy kávét igyanak, és magazinokat lapozgassanak a párnázott kanapékon.

A City Smile Family lánc időszakosan különböző promóciókat kínál a pácienseinek. Rugalmas fizetési rendszer, teljes körű diagnosztika és a fogak és a szájüreg fájdalommentes kezelése. Kellemes bónusz, hogy a kezelés során az orvos részletesen elmagyarázza az összes kezelést.

Olvasson tovább  A legjobb digitális TV cégek Moszkvában

A kórházban van egy hangulatos gyermekrészleg. A kis betegek számára egy teljes játszószoba áll rendelkezésre, nagy képernyővel rajzfilmek, gyermekkönyvek és játékok, zsírkréták és sok más egyéb.

 1. Cím: Cseljabinszk, Szonya Krivoj utca 85
 2. Telefon: +7 (351) 211-33-34
 3. Weboldal:

Svájci fogászat

Értékelés: 4.8

Svájci fogászat

A minősítés harmadik helyezettje a Swiss Dentistry, amely a cseljabinszki üzleti központban található. Ez a klinika a Startsmile és a Kommerszant kiadó szerint a legjobb fogászati klinikák 2019-es rangsorának győztese volt Oroszországban. A Swiss Dentistry elnyerte a “Stars of Quality” díjat az üzleti kiválóságért és a legmagasabb minőségért.

A Swiss Dentistry-nél dolgozó minden fogorvos legalább 11 éves tapasztalattal rendelkezik. Minden fogorvos rendszeres továbbképzésben részesül a legjobb európai központokban az innovatív technológiák fejlesztésére és alkalmazására.

A Swiss Dentistry felszereltsége megegyezik az európai és franciaországi klinikákéval. A kórház alapítója Viacheslav Kulikov. A klinika főorvosa volt az első nemzetközi osztályú oktató, akit a Zimmer implantológiai intézetben képeztek ki.

Érdekesség, hogy a híres jazz-zenész és zeneszerző, Charlie Armstrong (Louis Armstrong unokája) fogait a Swiss Dentistryben kezelték. A művész nagyon elégedett volt a klinikán kapott szakszerűséggel és szolgáltatással, és teljes kezelésen vett részt Cseljabinszkban.

Más ismert személyek is kezeltették fogaikat a Swiss Dentistryben: Borisz Kaplun és Valerij Jarusin, Oroszország kitüntetett művészei, Oroszország sportmestere, Jevgenyij Kuznyecov jégkorongozó, Rosztiszlav Gepp, az Ariel zenei csoport vezetője, Julija Kurganova énekesnő és mások.

 1. Cím: 159 Kirova utca, Központi kerület, Cseljabinszk
 2. : +7-351-750-37-50/+7-351-225-60-41
 3. Weboldal: swiss-

Fogorvosi rendelő

Értékelés: 4.7

Fogorvosi rendelő

A rangsor negyedik helyezettje a Dental Practice. A klinika a hetedik helyen végzett a 100 legjobb oroszországi fogorvosi rendelő között 2016-ban. A kezelés után a páciensek képeket kapnak, amelyeken látható az elvégzett munka minősége. Figyelemre méltó, hogy a népszerű klinikák lánca speciális programot dolgozott ki a fogak élethosszig tartó megőrzésére a fogszuvasodástól.

A klinika előnyös fogászati kezelést kínál részletekben. Minden konzultáció ingyenes. Szükség esetén bármilyen típusú fogpótlás elkészíthető és behelyezhető 1 napon belül. A klinika digitális CEREC restaurációkat is kínál. Egy innovatív programnak köszönhetően a furnérok beépítése egyetlen orvosi látogatás után lehetséges.

A fogorvosi rendelő 0 és 3 éves kor közötti babáknak kínál ajándékokat. És a gyerekek a terápia alatt a szüleik ölében ülhetnek. A hátrányok a betegek kiemelik túl egyszerű belső, hogy nem felel meg a gyönyörű homlokzat, kis fülkék, hideg hozzáállása a személyzet. Azt is észrevették, hogy a Dental Practice árai magasabbak, mint más klinikákon.

 1. Cím: Cseljabinszk, Szovjetszkij kerület, 40 let Pobedy, 36
 2. Telefon: +7-351-220-75-06
 3. Weboldal:

Baby horpadás

Értékelés: 4.5

Baby horpadás

A hatodik helyen a több mint 25 éve működő, kis betegeknek szóló fogászat áll. A klinikán 15 pszichológiai és pedagógiai képesítéssel rendelkező orvos dolgozik. A klinikán dolgozó orvosok minimális tapasztalata 18 év, a maximális 42 év.

A Baby dent a szuvas fogak fúró nélküli kezelését biztosítja géllel és a tejfogak kihúzásával. A klinikán többszínű fogszabályozót, fogezüstözést és mélyfluorozást, alvás közbeni fogászatot (altatásban) is végeznek. Különböző színű tömések állnak rendelkezésre a gyermekek számára (zöld, kék, csillogó), amelyek fluoridot bocsátanak ki a szuvasodás megelőzése érdekében.

Az érdekes eljárások közül érdemes megemlíteni a “nevetőgáz” használatát az eljárás során. A dinitrogén-oxid ártalmatlan a kis betegek számára. Ezt a megközelítést a gyermekek kezelésében már régóta alkalmazzák Európában és az Egyesült Államokban. A gáz hatása néhány perc múlva véget ér, és fél órán belül az anyag teljesen kiürül a szervezetből anélkül, hogy függőséget vagy komplikációkat okozna.

A fiatal betegeknek rajzfilmeket mutatnak a recepción. A kezelés végén pedig minden gyermek ajándékot kap. A Baby dent ingyenes játszószobával rendelkezik, ahol könyveket olvashat, rajzolhat vagy házi feladatot készíthet egy animátorral, számítógépes játékokat játszhat és rajzfilmeket nézhet. A fogorvos a BabyDent Akadémiát is vezeti. A fiatalabb pácienseket tájékoztatják a foghigiéniáról, a szülőket pedig a gyermekük fogainak és szájának megfelelő ápolásáról.

Olvasson tovább  14 legjobb online programozási tanfolyam

Az elvégzett munkára 3 év garancia vonatkozik. A BabiDent fogászati laboratóriuma a “Global Master”, amely minden igényt 100%-ban kielégít, így nem kell a megrendeléseket Európába vagy az orosz fővárosba küldeni.

A Baby dent a Global Dent szakértői testületével rendelkezik. A legjobb orvosok összegyűlnek, hogy megvitassák és értékeljék a legnehezebb eseteket. A klinika hátránya – a kezelés előtt nem mondják meg az árat. Plusz – a fogorvosi rendelő mellett 30 ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre.

 1. Cím: Bratyev Kashirinykh utca 54, Cseljabinszk, Kalinyingrádi kerület
 2. Telefon: (351) 220-75-06

Ezt meg kell hagyni

Értékelés: 4.4

Adok egy fogat

A rangsor hetedik helyét a 2019-ben Cseljabinszkban létrehozott fiatal fogászat foglalja el. A klinika megkülönböztető jellemzője – alacsony árak magas színvonalú szolgáltatás mellett. A klinika átfogó kezelést kínál a CT-től a digitális fogászatig.

” A fogpótlás kiterjesztett garanciát ad az implantátumokra. Minden beteg minden egyes implantátumhoz kap egy útlevelet. Ez azt jelenti, hogy ha 10 éven belül valami történik az implantátummal, az orvosok ingyen megjavítják.

“A Da Vinci Dental együttműködik a biztosítótársaságokkal, és a VHI keretében nyújt kezelést. Ajándékutalványokat vásárolhat 1000, 3000 vagy 5000 rubelért. Vannak boldog órák is, amelyek lehetővé teszik, hogy minél hamarabb kedvezményes áron kapjon kezelést.

A fogászat ingyenes Wi-Fi-vel és vendégparkolóval rendelkezik. Lehetőség van a kezelés részletekben történő fizetésére. Az ügyfelek szerint a fogászati klinikán minden személyt úgy kezelnek, mint egy VIP vendéget. A hátrányok közé tartozik a másik fogászatba való esetleges beutalás.

 1. Cím: Cseljabinszk, Bratyev Kashirinykh Street, 131 b
 2. Telefon: (351) 220-75-24
 3. Weboldal: Zubdayu.rf

Da Vinci esztétikai fogászat stúdiója

Értékelés: 4.3

Da Vinci Esztétikai Fogászati Stúdió

A nyolcadik helyen a Da Vinci fogászati laboratórium és fogászat áll, amelyet 2005-ben alapítottak Cseljabinszkban. A fogorvosok professzionális szájhigiéniát, fogfehérítést, ínykezelést, komplex All-on-ICX implantátumokat, fogszabályzókat, koronákat és furnérokat végeznek. A Da Vinci Klinika terápiájának minősége megfelel az ISO 9001 nemzetközi szabványoknak. A kezelés KarlZeiss mikroszkóp alatt történik egy speciális gyökérkezelő gép segítségével.

A DA VINCI fogászat saját, CAM/CAD technológiával felszerelt fogtechnikai laboratóriummal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy minden korona és protézis számítógépes pontossággal készül.

A stúdióban van egy iroda a gyermekek számára. A klinika egy új fogszabályozó készülékkel rendelkezik – LM aktivátor, amelyet a harapás korrigálására terveztek a maradandó fogak előtt. A Trainer biokompatibilis szilikonból készül, amely tökéletesen utánozza a gyermek állkapocs szerkezetét.

A cseljabinszki népszerű fogászat előnyei a kedvezmények állandó rendszere, az adminisztrátorok előre kiszámítják a kezelés költségeit. Az ajkakat természetes olajjal kenjük, hogy a kezelés alatt ne száradjanak ki. A kerámiatermékekre 5 év garanciát vállalunk. Az első konzultáció az orvossal ingyenes. A DA VINCI hátrányai – az a tény, hogy nincs sebész, és hogy az időpontokat 3-4 héttel előre kell egyeztetni.

 1. Cím: Cseljabinszk, Központi kerület, Brjev Kashirinykh utca
 2. Telefon: +7 (351) 222-33-11; +7 (963) 155-45-45-45
 3. Weboldal: davinci-c

Hivatkozás

Értékelés: 4.2

Hivatkozás

Az Etalon Klinika a röntgentől a sebészeti beavatkozásokig a szolgáltatások teljes skáláját kínálja. A fogászati szolgáltatás prioritása – az íny és a fogak egészségének megőrzése, fogpótlás. A szakemberek hatékony és kiváló minőségű érzéstelenítőszerek alkalmazásával maximális kényelmet biztosítanak a pácienseknek. A fertőzésbiztonság minden egyes beteg számára garantált.

Az Etalonban dolgozó orvosok legalább 18 éves tapasztalata. A klinika röntgen, fogak helyreállítása (GC Gradia Direct, Filtek Suprime), pulpitisz és szuvasodás kezelése, professzionális higiéniai eljárások Vector berendezéseken. E koronákat is készítenek.max., Straumann és AstraTech implantátumok beültetése.

Az Etalon színes falakkal és színes belső térrel rendelkező gyermekszobával rendelkezik. A fiatal betegeknek rajzfilmeket mutatnak a kezelés alatt. A fogászat előnyei – egy szép, modern design minden szobában, egy friss javítás. Hátrányok – néha hosszú várakozási idő a találkozókra, rossz röntgenberendezés, magas árak.

 1. Cím: Cseljabinszk, Traktorozovodszkij kerület, Szonya krivoj utca 38
 2. Telefon: +7 (351) 225-17-00
 3. Honlap: orvosi-

Natha-dent

Értékelés: 4.1

Nata-dent

A rangsor tizedik helyét a 2005-ben Cseljabinszkban alapított Nata- fogászat foglalja el. A klinika a terhes nők és gyermekek kezelésére specializálódott, és speciális programot kínál számukra az anya és a születendő gyermek fogágybetegségei ellen. A kezelés után a fogszuvasodás kialakulásának kockázata 43%-kal csökken.

A Nata-dent számos sebészeti beavatkozást kínál – foghúzás, sinuslift, pericoronitis, cisztaeltávolítás… Egyéb szolgáltatások – kivehető és rögzített fogpótlás, fogfehérítés, fogszabályozás és még sok más. Különös figyelmet fordítunk az esztétikai fogászatra is – professzionális higiénia, cirkónium-dioxid koronák, furnérok, fogfehérítés és még sok más…

Az ügyfelek megjegyzik, hogy a kezelés költsége a klinikán valamivel alacsonyabb, mint más cseljabinszki klinikákon. A Nata-dent rendszeres kedvezményrendszereket kínál ügyfeleinek. Például a törzsvendégek hozzátartozói és a műfogsorra készülő páciensek 15%-os, a hónap csalói pedig 25%-os kedvezményt kapnak.

 1. Cím: Cseljabinszk, Szovjetszkij kerület, Plehanova utca 31
 2. Telefon: +7 (351) 231-01-23: +7 (932) 232-32-30; +7 (932) 232-32-31
 3. Honlap: nata-

Családi fogászati klinika

Értékelés: 4.0

Semeynaya stomatologicheskaya klinik fogászat

A minősítés tizenegyedik pozíciója a népszerű cseljabinszki családi fogászati klinikához tartozik, ahol a legfélelmetesebb és befolyásolható ügyfelek kezelésben részesülhetnek. Itt különböző fogászati beavatkozásokat végeznek általános érzéstelenítésben, minimális egészségügyi kockázatokkal.

Ezt a fogászatot azért nevezik “családi” fogászatnak, mert minden feltételt biztosít a kis és felnőtt páciensek fájdalommentes és kényelmes kezeléséhez. Az idősebb ügyfelek számára pedig a klinika kedvezményeket ad a beültetéskor.

A klinika munkáját szakértők figyelték meg. A klinika a Startsmile magazin szerint Oroszország legjobb fogorvosi rendelőinek TOP 100-as listáján szerepel. Az orvosok rendszeres képzésen és továbbképzésen vesznek részt, hogy folyamatosan magas szintű szolgáltatást nyújthassanak.

A családi fogászati klinika fogászati kezelést kínál hitelre, részletfizetéssel vagy VHI biztosítási szerződéssel. Minden szolgáltatásra garanciát vállalunk. Sok páciens megjegyzi, hogy a családi fogászat ingyenesen nyújt elsősegélyt. A hátrányok a szolgáltatások magas árai.

Cím: Gagarina utca 38, Leninszkij kerület, Cseljabinszk

Telefon: +7 (351) 282-80-80-80

Honlap: fdc

 • Skif

  Értékelés: 4.0

  Skif

  A minősítés utolsó sora a Skif fogászaté, amely 1992-ben nyílt meg Cseljabinszkban. A klinika 6 szabadalommal rendelkezik. A fogorvosok csapata igazi szakemberekből áll, mint például az Ortopédiai Tanszék (Dél-Urál Állami Orvosi Egyetem) posztgraduálisai, jelöltek és a tudományok doktorai.

  A cseljabinszki fogászati klinikák hálózata három fogászati laboratóriummal rendelkezik, ahol mindenféle implantátumot gyorsan és megbízhatóan gyártanak. Minden helyiség korszerű európai berendezésekkel van felszerelve – marógépek (ZIRKONZAHN, Cerec Premium), számítógépes tomográf (Plannmeka Pro Max 3D) és egyéb. A fogászatban dolgozó fogorvosok munkaviszonya – 11 évtől.

  A klinikán Skif egy speciális szoba, ahol a fogászati betegségek megelőzése és kezelése a fiatal betegeknél. A terápia során különböző rajzfilmeket mutatnak a gyerekeknek. A kezelés után pedig okleveleket és kitüntetéseket kapnak.

  Gyermekek esetében a szakemberek érzéstelenítő és tömőanyagokat (Dyrex, Estelite) használnak. Színes töltelékeket Twinkie Star flitterekkel is kínál a Skif. Ezek az anyagok teljesen biztonságosak, és fluort tartalmaznak, ami megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását. A Skif előnyei a megfizethető árak. Hátrányok – barátságtalan recepciósok.

  1. Cím: Lenina Prospekt 35, Cseljabinszk
  2. Telefon: +7 (351) 265-76-61
  3. Weboldal: skif74.rf
  Olvasson tovább  Top 20 gyógyfürdő Oroszországban
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: