15 Legjobb kávézók és éttermek Permben

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt beszélnie kell egy szakemberrel.

A vendéglátóipar soha nem veszíti el jelentőségét. Az ízletes ételek, a kellemes hangulat és természetesen a pozitív érzelmek iránti szomjúság a fogyasztókat az éttermekbe és kávézókba tereli. A nagy kereslet hasonlóan nagy kínálatot generál. Permben sok létesítményt nyitottak meg, de nem mindegyik büszkélkedhet minőségi szolgáltatással és kellemes környezettel. A 15 leglátogatottabb helyünk a következő.

A legjobb kávézók és éttermek Permben

attoria
Jelölés A hely Név Értékelés
A legjobb kávézók és éttermek Permben 1 Négy 5.0
2 Le March 4.9
3 La Bottega. VS 4.8
4 Sirály ZaZa 4.8
5 Sakartvelo 4.7
6 Meduza 4.7
7 Nairi 4.7
8 Halva 4.6
9 Blanche de
uxelles
4.5
10 A kutya 4.5
11 Oliva 4.5
12 Augustin 4.4
13 Francesco
4.3
14 Partizan 4.2
15 Nikala Pirosmani 4.1

Négy

Értékelés: 5.0

Négy

A tengeri egzotikum rajongói értékelni fogják a Four étteremet. A séfek csodálatos halételeket készítenek, amelyek nagyszerű ízűek és teljes mértékben megfelelnek az összes biztonsági előírásnak. A konyhai személyzet nagyszerű orosz, európai és vegetáriánus ételeket készít ügyfelei számára. Itt üzleti ebédet is fogyaszthat, vagy ízletes büfét fogyaszthat. Egy pohár bor kiegészíti az általános hangulatot. Még a legtapasztaltabb ínyencek is élvezni fogják az italok széles választékát.

A tágas terem lehetővé teszi esküvők, céges partik és más fontos események szervezését. A helyszín meglehetősen népszerű, ezért előzetes bejelentkezés szükséges. Az üzlet és a szórakozás összekapcsolása érdekében a terasz kifejezetten az ügyfelek számára van nyitva. A friss levegő és a jó ételek biztosan feldobják a hangulatot és feltöltik az energiát. A forró napokra szezonális menüt állítottunk össze. Kevesebb időt vesz igénybe az elkészítése, ami minden bizonnyal tetszik az étkezőknek.

További előnyök:

 1. Gyermekszoba elérhetősége.
 2. Élelmiszer-szállítás.
 3. Ingyenes Wi-fi.
 4. Fizetés bankkártyával.

A látogatók elégedettek a szolgáltatás minőségével, és különösen a személyzet barátságosságát emelik ki. Az átlagos számla 1400 és 1600 rubel között mozog. A magas minősítés és a stabil kereslet bizonyítja, hogy az étterem jó. További információ: +7 (342) 227-67-90. Permben a Four a következő címen található: ul. Mira Street, 45B.

Le March

Értékelés: 4.9

Le March

Az étterem modern, dizájnos konyhája a hagyományos receptek értelmezése, amelyet Alexander Andreev séf sajátos megközelítése emel ki. Azoknak, akik szeretik a minőséget és a kényelmet. Itt tarthat üzleti megbeszéléseket, romantikus vacsorákat vagy fontos ünnepségeket. Élőzene, ízletes ételek és hangulatos légkör – mindez kellemesen meglepi és örömmel tölti el vendégeit.

Itt európai, japán, vegetáriánus, szerzői és molekuláris ételeket kóstolhat. A borlap széles borválasztékot kínál. Ezen kívül a menü reggelit, üzleti ebédet és gyermekétkezést is kínál. Az átlagos csekkenkénti összeg 800-900 rubel. A vendégek elégedettek a szolgáltatás minőségével, és ajánlják az éttermet barátaiknak és ismerőseiknek.

További éttermi előnyök:

 1. Kényelmes parkolás.
 2. Nyári terasz.
 3. Élelmiszer-szállítás.
 4. Bankkártyás fizetés.
 5. Online foglalás.

A pozitív vélemények és a magas minősítés az étterem jó munkájáról tanúskodnak. További információért: +7(342) 237-77-74. A permi Le March a Gazety Zvezda utca 27. szám alatt található.

La Bottega. VS

Értékelés: 4.8

La Bottega. VS

Az étterem konyhája professzionálisan tárja fel a világ számos országának hagyományait és klasszikus receptjeit. A francia kulináris iskola technikái összefonódnak a kulcsfontosságú portugál és olasz receptek variációival. A séf szeret kísérletezni és egyedi ízeket létrehozni. Fiatal sajtok, osztrigák, tenger gyümölcsei és prémium marhahúsok szerepelnek a bőséges kínálatban.

Az étterem a főmenü mellett hatalmas borlapjával is lenyűgöz, amely több mint 150 féle bort tartalmaz. A kóstolás a klasszikus bordeaux-i és toszkánai boroktól a költségvetés-barát mintákig terjed. Az igazi ínyencek értékelni fogják az erős italok minőségét.

La Bottega. A VS számos díjat nyert munkája során, és pozitív hírnevet szerzett Permben. A csekk átlagos összege 1500 rubel. Az ügyfelek elégedettek a szolgáltatás minőségével, a helyiség kialakításával és az ételek ízével. A személyzet barátságossága hozzájárul az intézmény népszerűségéhez. Asztalfoglalást és kérdéseket a következő telefonszámon lehet feltenni: +7 (342) 240-40-48. La Bottega étterem Permben. A VS a következő címen található: Sovetskaya str., 62.

Sirály ZaZa

Értékelés: 4.8

Chaika ZaZa

hoto-117085361_456239095

Viszonylag fiatal fennállása alatt az étteremnek sikerült sok permi polgár szívét megnyernie. A nagyszámú látogató miatt az asztalokat előre le kell foglalni. A grúz és az ázsiai konyha kombinációja meglepő és örömteli. Itt élvezheti a sós ételeket és kóstolhat igazán jó borokat a világ minden tájáról.

A vendégek megemlítik az étterem ablakaiból nyíló gyönyörű kilátást és a hangulatos belső teret. A belső térben uralkodó harmóniát a személyzet figyelmes és figyelmes hozzáállása is fokozza. A főmenü mellett speciális gyermekételek, reggelik és üzleti ebédek is rendelkezésre állnak. Az átlagos számla 700 és 1500 rubel között mozog. Az étteremben bankettet vagy üzleti megbeszélést szervezhet. Ehhez minden szükséges feltétel adott, de az esemény napját előre meg kell beszélni.

Részletekért hívja a +7 (342) 214-14-44-es telefonszámot. A “Chaika ZaZa” étterem a következő címen található: Sovetskaya str. 2, Monastyrskaya Street, Perm.

Sakartvelo

Értékelés: 4.7

Sakartvelo

A grúz étterem szervezői azt mondják, hogy nem a külső és belső kialakítással próbálják lenyűgözni a vendégeket. Kiemelt céljuk, hogy a hagyományos ételek egyedi ízével megnyerjék vásárlóik szívét.

A hangulatos légkör, az ízletes ételek és a kiváló borok együttesen egy kellemes estét teremtenek. Könnyen megünnepelhet egy céges elvonulást, esküvőt vagy bármilyen más ünnepséget Sakartvelóban. A terem 90 fő befogadására alkalmas. Egy hétköznap bárki élvezheti az igazi grúz csemegét nyugodt légkörben. Hétvégén az ügyfeleknek nemcsak finom ételeket, hanem élőzenét is élvezhetnek.

A látogatók pozitív visszajelzést adnak a szolgáltatás minőségéről. A személyzet mindenkit szívesen lát, és igyekszik a lehető legkényelmesebbé tenni az itt tartózkodást.

A specialitások a következők:

 1. Khachapuri.
 2. Kharcho.
 3. Csirke dohány.
 4. Khinkali.
 5. Lobio.

A fűszeres ételek rajongói nagyra értékelik a népszerű tkemali és satsebeli szószokat. A grúz konyha tökéletes azok számára, akik szeretik a húsos finomságokat. Az egyedi íz és illat mellett a séfek különös figyelmet fordítanak az ételek tálalására is. Az aktuális árakról és asztalfoglalásról a +7 (342) 206-29-29-es telefonszámon tájékozódhat. A “Sakartvelo” étterem Permben a következő címeken található: Ul.Az étterem a Monastyrskaya utca 12a és a Sverdlovskaya utca 12a alatt található.Maksim Gorkij utca 58.

Meduza

Értékelés: 4.7

Meduza

hotos/1295442350664813

Élvezze a finom ételeket kellemes környezetben ebben az étteremben. A főételek mellett a menüben nagy választékban szerepelnek a tenger gyümölcsei is. A séfek japán és mediterrán ételeket kínálnak. A borlap nagy választéka segít kiválasztani a megfelelő italt, és feldobja az estét.

A látogatók értékelik a kellemes légkört, a személyzet barátságosságát és a hangulatos környezetet. A vásárlók elégedettek az ételek minőségével, és szívesen megismételnék a látogatást. Az átlagos számla 1000 rubelből áll. Itt eltöltheti az időt egy zajos csoporttal, vagy élvezheti az üzleti ebédet. A megrendelés kiszállítása a kényelem érdekében elérhető.

Annak érdekében, hogy egy forró napon ne kelljen a beltérben sínylődni, a Meduza megnyitja a verandát a szabadban, és különleges szezonális menüt kínál. Az elkészítése nem tart sokáig, és mindenki gyorsan fogyaszthat egy gyors harapnivalót vagy hideg ételt.

Minden szükséges információt a következő telefonszámon kaphat: +7 (342) 203-54-64. A kávézó Permben, a Lenin utca 64. szám alatt található.

Nairi

Értékelés: 4.7

Nairi

Az örmény konyha szerelmesei nagyra értékelik a “Nairi” étterem gazdag menüjét. A kebabot, a faszénen sült húst, a meleg ételeket és a rágcsálnivalókat erős italok egészítik ki. Itt fehér-, vörös-, gyümölcs- és rózsabort kóstolhat. Tequila, whisky, konyak, vodka, portói és pezsgő is kapható. Az étteremben kenyér, házi készítésű sajtok és autentikus örmény matsun kínálata várja a vendégeket.

A vendégek szerint a belső tér érdekes, a személyzet pedig barátságos. A csekk átlagára 1500-2000 rubel. Ingyenes internet-hozzáférés. Azok, akik szeretik az otthonos légkört, rendelhetnek elviteles kiszállítást. Az étterem tere nagyszámú vendéget tud fogadni. Ezért tartanak itt gyakran céges partikat, évfordulókat, esküvőket és más zajos ünnepségeket. A rendezvény időpontját előre egyeztetik.

A menüvel kapcsolatos információkért és asztalfoglalásért hívja a +7 (342) 257-05-51-es telefonszámot. Az étterem Permben, a Sovetskaya utca 67. szám alatt található.

Halva

Értékelés: 4.6

Halva

Az üzbég konyha éttermeinek hálózata Permben van egy ága. Az étterem a folyami állomás közelében található. A látogatóknak lenyűgöző kilátás nyílik a Káma-folyóra. Pontosan ide nem csak azért kell jönnie, hogy élvezze a finom ételeket, hanem azért is, hogy a lelkével együtt igazán kipihenje magát.

Az üzbég konyha mellett a szakácsok kaukázusi ételeket is készítenek. A széles választékból ki kell próbálnia az “Ünnepi” plovot, a zöldséges kutabot, a manty-t és a kebabot. Választható pogácsa, amelyet azonnal a sütőben sütnek meg. Rózsaszirmlekvár, édes örmény leveles tészta, mogyorós baklava csak néhány az étterem által kínált finomságok közül. Üzleti ebédet vagy egészséges gyermekmenüt is kínál. Az átlagos összeg számlánként 700 és 1500 rubel között mozog.

A létesítmény teljes belsőépítészeti kialakítása ugyanazt a témát követi. Hímzett terítők, festett kerámiaedények és hagyományos zene teremt egyedi hangulatot. Kényelmes kanapék és puha párnák tökéletesen pihentetik a vendégeket. Számos pozitív visszajelzés tanúsítja az étteremvezetők minőségi munkáját.

Az árakról és az érdeklődésről a +7 (342) 218-24-90-es telefonszámon tájékozódhat. Az étterem Permben található, a Monastyrskaya ulitsa 2. szám alatt.

Blanche de
uxelles

Értékelés: 4.5

Blanche de </div><p>uxelles” src=”/wp-content/uploads/2023/04/51816666197861-3815.jpg” height=”400″ title=”Blanche de <br />The Hound”></p><p>A sörétterem örömmel fogadja látogatóit. Itt élvezheti a jó habos italokat. A bőséges menü a különféle harapnivalók széles választékát kínálja. Ez a hely a szocializálódásra hajlamos, és mindenképpen jöjjön ide a barátaival. Az igénytelen zene, a kellemes belső tér és a barátságos személyzet lehetővé teszi, hogy jól érezzük magunkat. A karaoke bárban mindenki megmutathatja énektehetségét. A futballrajongók szurkolhatnak nemzeti csapatuknak, és nagyképernyőn nézhetik a mérkőzést.</p><p>Lehetősége lesz megkóstolni az európai és az amerikai konyha ételeit. Szusit, japán tésztát vagy a szerző kulináris munkáit is megrendelheti. Átlagos összeg csekkenként 400 és 1000 rubel között. Ingyenesen szörfözhet az interneten, autóját pedig egy kényelmes parkolóban parkolhatja le.</p><p>Sok pozitív visszajelzés bizonyítja a szolgáltatás minőségét. További információért és az aktuális árakért hívjon a +7 (342) 212-25-45 telefonszámon. Van egy söröző Permben, az ul. Jekatyerinszkaja utca 34.</p><h3>A kutya</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=A kutya

Perm központjában található egy húsétterem, amely mérsékelt belső kialakítással, nyitott konyhával, barátságos személyzettel és természetesen finom ételekkel örvendezteti meg látogatóit. A menüben orosz, amerikai, európai és ázsiai kulináris receptek szerepelnek. Szaftos hús és hal steakek a séf eredeti mártásával tálalva. Az ételek nagy választéka senkit sem hagy közömbösen, és mindenki elégedetten és elégedetten távozik. Üzleti ebéd irodai dolgozóknak hétköznapokon. Az átlagos összeg a csekken 1000 és 2000 rubel között van.

A főételek mellett a bor- és koktéllista széles választékot kínál. Pontosan itt több mint 12 féle whisky található. A Hound vállalja esküvők, évfordulók és egyéb ünnepi rendezvények lebonyolítását. A séf különleges menüt készít a vendégek kívánságait szem előtt tartva.

További információért vagy asztalfoglalásért kérjük, hívja a +7 (342) 203-14-05 telefonszámot. A The Hound a Topolevy Lane 5. szám alatt található Permben.

Oliva

Értékelés: 4.5

Oliva

hoto-125954561_431047623

Már a név is azt sugallja, hogy az étterem a görög ételek ízeit kínálja. A szakácsok kiválóan készítenek főtt bárányt, polipot, stefadót és kokoretsi-t. Hideg és meleg előételek széles választéka. A vezetőség csak eredeti, hagyományos olajbogyót, fűszernövényeket és sajtokat vásárol. A beszállítók mindegyike kipróbált, és az ételek minősége magas színvonalú. A házi készítésű bort speciális, lezárt hordókban hozzák egyenesen Görögországból, hogy megőrizzék az erős ital egyedi ízét és aromáját.

A séfek szeretik meglepni a vendégeket. A legérdekesebb dolog a főzés szolgáltatása közvetlenül az ügyfél előtt. Hihetetlen kulináris show igazi ünneppé változtatja az estét. Egy ilyen intenzív étkezés után élvezheti a létrehozott remekmű egyedülálló ízét.

Az egész légkört átjárja Görögország. A belső tér teljesen összhangban van az étterem témájával. Szőlők, festői helyek képei, pithók, kifűrészelt boroshordókból készült polcok – mindezek kiegészítik az Oliva összképét. A pazar menü mellett az étterem kiterjedt borkínálattal is büszkélkedhet. Minden ízlést kielégítő ital van. Az átlagos összeg megtalálható a csekken 2000 rubelből. A vendégek nagyra értékelik a szolgáltatást, és készek visszatérni ide újra.

További információért kérjük, hívja a +7 (342) 281-77-89-es telefonszámot. Az étterem Permben a következő címen található: Zavadskaya str. 3a. Kuibisev utca 79A.

Augustine

Értékelés: 4.4

Augustin

hoto-19031942_279022174

A német étterem a finom ételek és hűvös italok világát kínálja a vendégeknek. “Augustin” aktívan működik nem egy tíz év, ezért a belső tér elavult stílusához elnézően kell aggódni. A kitömött állatok, a fa és a bőr jelenléte a kialakításban különleges hangulatot teremt.

Azok számára, akik úgy döntenek, hogy először látogatják meg ezt a helyet, előre tudniuk kell, hogy minden adagot meglehetősen nagyra szolgálnak fel. Nem szabad túl sokat rendelni, különben nagy a valószínűsége, hogy extra ételt viszünk magunkkal. Az étlap széles kínálatából kiemelkednek a következő ételek:

 1. Kolbászok burgonya körettel.
 2. Sertéscsülök.
 3. Strudli.

Csakúgy, mint bármely más német étteremben, itt is meg lehet kóstolni a legfinomabb sört. A látogatók száma meglehetősen nagy, ezért az asztalokat előre le kell foglalni. A helyiségek mérete lehetővé teszi esküvők, évfordulók, vállalati partik és számos más ünnepség megrendezését. További információért kérjük, hívja a +7 (342) 212-75-04 telefonszámot. Az étterem a következő címen található: Perm, Komszomolszkij sugárút 32.

Francesco attoria

Értékelés: 4.3

Francesco<tr></div><p>attoria” src=”/wp-content/uploads/2023/04/25716666197861-715.jpg” height=”400″ title=”Francesco</p><tr>attoria”><p>hoto-37666065_281761396</p><p>Hangulatos olasz étterem a Permi Központi Kiállítási Csarnok mellett található. A főterem klasszikus európai stílusban van kialakítva. Virágok, színes dekorációs elemek és különféle kézműves termékek teremtenek kellemes hangulatot. Itt évfordulókat, esküvőket, céges partikat és sok más különleges alkalmat ünnepelhet. Az esemény időpontját előre meg kell beszélni. A kisebb cégek számára egy kis terem áll rendelkezésre, amely szintén fel van szerelve zenével és digitális technikával.</p><p>A menü nemcsak olasz, hanem európai ételeket is kínál. A sült padlizsán és az avokádó saláta remek kiindulópont. A szakácsok gulyáslevest, uhát, rizottót, pizzát és tésztát ajánlanak. Ezenkívül számos ízletes meleg étel is rendelkezésre áll. A vacsora kiegészíthető egy pohár vörösborral vagy erős kávéval.</p><p>A vendégek megjegyzik a személyzet barátságosságát. És az ételek minőségével is elégedettek. Az átlagos számla 700 és 1500 rubel között van. Azok számára, akik ünnepi rendezvényt szeretnének szervezni, a vezetőség kedvezményes rendszert kínál. Perm Francesco</p><tr>Az étterem a Komszomolszkij sugárút 10. szám alatt található. Elérhetőség: +7 (342) 210-80-37.<h3>Partizan </h3><p>Értékelés: 4.2</p><div style=Partizan

hoto-70077579_331736698

Az étterem nem is olyan régen kezdte meg működését Permben, de máris sikerült elnyernie a helyi lakosok szívét. A “Partizan” nagy népszerűségének fő összetevői a kiváló minőségű, szaftos, grillezett húsok és a füstölőházunkból származó csodálatos finomságok. A látogatóknak nemcsak arra van lehetőségük, hogy megkóstolják az ízletes ételeket az étteremben, hanem arra is, hogy félkész termékeket vásároljanak, és saját konyhájukban készítsenek finomságokat. A szervezők is kínálnak szállítás. A célállomástól és a csekk összegétől függően a csekk ingyenesen kézbesíthető.

A főmenü mellett itt hétköznapokon finom ebédet is fogyaszthatnak. A séfek minden héten más és más ételt kínálnak a vendégeknek, hogy még mielőtt megunnák. Az átlagos számla 800 és 1500 rubel között van. A látogatók elégedettek a belső térrel, a termékek minőségével és a figyelmes személyzettel. Ezt a helyet szívesen ajánlják barátaiknak és ismerőseiknek, és az ügyfelek hajlandóak ismételten idejönni.

Tegye fel kérdéseit és ellenőrizze az árakat a +7 (342) 259-44-99-es telefonszámon. Az étterem a következő címen található: 3, Dovzhenko str. 1 Komsomolsky Prospekt, Perm.

Nikala Pirosmani

Értékelés: 4.1

Nikala Pirosmani

Hoto-galéria/

A grúz étterem az elfogadható árakat magas minőséggel ötvözi. A nemzeti konyha minden hagyományát őrzik itt. Emellett európai, kaukázusi és szerzői ételek is megtalálhatók az étlapon. Itt lehet megkóstolni a legfinomabb khinkalit és pelmenit Permben az étterem séfjétől. Finom tölteléküknek és házi tésztájuknak köszönhetően sokszor jobbak, mint gyári versenytársaik.

Az intézmény belseje egyedi hangulatot teremt. Barátságos személyzet figyelmes és udvarias minden egyes ügyféllel szemben. Az ilyen meleg fogadtatás arra ösztönzi az ügyfeleket, hogy visszatérjenek és élvezzék a finom ételeket. Számos pozitív értékelés tanúsítja a szolgáltatás jó minőségét. A látogatók lelkesen osztják meg benyomásaikat, és szívesen ajánlják barátaiknak a grúz éttermet.

Azok számára, akik szeretik az otthonos légkört, a szervezők futárszolgálatot nyitottak. 1500 rubeles rendelés esetén ingyenes. Futárszolgálat 200 rubel kisebb díj ellenében. Hívja a +7 (342) 237-57-47-es telefonszámot. A permi létesítmény a Monastyrskaya utca 57. szám alatt található.

Olvasson tovább  9 legjobb pizzériák kiszállítással Voronyezs városában
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: