15 legjobb pizzaszállító cégek Novoszibirszk városában

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A megbízhatóság és integritás az építtető határozza meg az építés minőségét, az időzítés a kötelezettségek és milyen hamar lehet beköltözni az új otthonába, amint üzembe helyezték. A ház későbbi karbantartása is ugyanahhoz a céghez köthető, ezért nagyon körültekintően kell kiválasztani a céget. Szakértőink elemezték az összes novoszibirszki fejlesztő ajánlatát és tevékenységét, valamint a tényleges vásárlók visszajelzéseit, hogy összeállítsák a legmegbízhatóbb toplistát. Az összegyűjtött információk segítenek abban, hogy ne sajnálja az elköltött pénzt, és kevesebb stresszt tapasztaljon egy olyan komoly esemény során, mint az ingatlanvásárlás az elsődleges piacon.

A legjobb ingatlanfejlesztők értékelése Novoszibirszkben

Oroszország harmadik legnépesebb városában, Novoszibirszkben több tucat építőipari vállalat működik. Kiválasztottuk a 15 legjobbat, amiben megbízhat.

Jelölés hely Fejlesztő értékelés
A legjobb ingatlanfejlesztők értékelése Novoszibirszkben 1 SPRINGFIELD 5.0
2 Áfonya.Sibacademstroy 4.9
3 Vira-Story 4.8
4 AKD-Meta 4.7
5 Strizhi 4.7
6 SOYUZ 4.7
7 DOMSTROY 4.6
8 Energomontazh 4.5
9 SMSSTROY 4.5
10 Az első épületállomány 4.5
11 SIBIRINVEST 4.4
12 DSK KPD-Gazstroj 4.3
13 StroyMaster 4.3
14 Metapribor 4.2
15 SOYUZ-INVEST 4.1

SPRINGFIELD

Értékelés: 5.0

SPRINGFIELD

A lista élén a Rasvetay áll, amely 11 éve aktív az ingatlanpiacon. Ez idő alatt a fejlesztő már 5 befejezett komplexumot értékesített Novoszibirszkben, 4 pedig építés alatt áll. A “számok nyelvén” 100 000 m² van jelenleg az aktív fázisban. A vállalat olyan gyorsan növekszik, hogy Novoszibirszk egyedül “szűkös”, és 2019-ben bejelentette az első ház építését Moszkvában, ezt a két várost választotta fő munkaterületnek.

Ezt a fejlesztőt Novoszibirszkben a legjobbnak ismerték el az ügyfelek építés előrehaladásáról való tájékoztatásában. A vevőknek általában akkor a legnehezebb a sötétben várakozni, amikor a pénz egy részét már kifizették, és az építkezés hosszú hónapokig (évekig) elhúzódik. Ezután az ügyfelek elkezdik “csörögni” a telefonokat, hogy bármilyen információt kapjanak az ingatlan állapotáról. A Rasvetay Group figyelembe veszi a leendő bérlők aggályait, és 1-3 naponta megpróbál információkat közzétenni a hivatalos oldalon (hány emelet épült, hány mázsa, milyen stádiumban van a befejezés, stb.). .). A vállalat minden ház számára csoportos chateket is létrehoz, hogy az ügyfelek kérdéseit csoportosítani tudja, és egyszerre válaszolhasson rájuk.

Előnyök

 • kényelmesen, egyetlen gomb megnyomásával jelentkezhet egy túrára a weboldalon;
 • A vállalat megbízható monolitikus építési technológiát alkalmaz;
 • homlokzatok szigetelése kerámia burkolótéglákkal;
 • minden komplexumnak lesz egy autómentes udvara.

Hátrányok

 • Nem minden bank működik együtt a fejlesztővel a hitelprogramban;
 • átlagos idő az értékesítés megkezdésétől a szállításig – 2 év.

Áfonya.Sibacademstroy

Értékelés: 4.9

Lingonberry.Sibakademstroy

A második helyen egy novoszibirszki ingatlanfejlesztő cég áll, amely 70 éves múltra tekint vissza. Ez az egyik első olyan vállalat Oroszországban, amely házak és lakóparkok építésébe kezdett. Most a cég a gazdaságos lakhatási lehetőségekre specializálódott, hogy nagyobb legyen a kereslet az ügyfelek részéről. Az ismételt ellenőrzések azt mutatják, hogy a vállalat teljes mértékben megfelel a 214. szövetségi törvénynek. Az ügyfelek dicsérik a tágas, autómentes udvarokat, amelyek minden szögből jól láthatóak. Könnyen követhetővé teszi a játszó gyerekek játékát, és kevésbé kell aggódni a biztonságuk miatt. Az ügyfelek elégedettek a Trade-in programmal is, amely lehetővé teszi a régi lakások újakra való cseréjét egy plusz díj ellenében, ami a vásárlási folyamatot megfizethetőbbé teszi.

Az építtető a legjobbnak számít a szállítási sebesség szempontjából. A vállalat nem csak Novoszibirszkben, hanem 4 másik városban is működik, és az általános statisztikák azt mutatják, hogy a vállalat Oroszországban az első 15-ben van, amikor a házszállítás gyorsaságáról van szó. Ha az időzítést tartja elsődlegesnek, akkor inkább ezt a fejlesztőt válassza.

Előnyök

 • Megfelel az FL 214 összes követelményének;
 • 70 éve van jelen az ingatlanpiacon;
 • a demokratikus lakhatásra szakosodott;
 • Tágas udvarok autók nélkül.

Hiányosságok

 • Egy kis menedzsment cég, amely kevés utólagos karbantartást végzett;
 • a belső válaszfalak gyakran tégla helyett gipszkartonból készültek.

Vira-Stroy

Értékelés: 4.8

VIRA-Stroy

A harmadik helyet a novoszibirszki ingatlanfejlesztők közül a Vira-Story kapta meg. A céget 2011-ben alapították, és folyamatosan fejlődik. Időközben már 38 házat adtak át. Fokozatosan a fejlesztő terjeszkedik más városokba, például Barnaulba. Az épületportfólió 404 339 m² területet foglal magában. Jelenleg további 5 komplexum épül Novoszibirszkben: “Matrjoskin Dvor”, “Leto”, “Szvoboda”, “Nika” és “Aeroport”. Az ügyfelek visszajelzései szerint az egyes helyszíneken webkamerák segítségével valós időben követhető az építkezés előrehaladása.

Olvasson tovább  Az 5 legjobb hamburgerező Szentpéterváron

Ez a fejlesztő a legjobb a jelzálogok könnyűsége szempontjából. Novoszibirszkben 35 bank működik együtt vele, köztük a VTB, a Gazprombank, az Otkritie, a Sberbank of Russia és mások. A hivatalos honlapon egy praktikus kalkulátorral kiszámítható a kölcsön teljes összege, az előleg és a visszafizetési időszak alapján. Rugalmas csúszkákat lehet mozgatni, hogy lássuk, hogyan változik a helyzet. A képviselt bankok kamatai és kondíciói már beépültek a programba, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan összehasonlítsa a különböző pénzintézetek kondícióit, és kiválassza a legmegfelelőbbet.

Előnyök

 • Van egy 50k kedvezmény. dörzsölje. az űrlap kitöltésekor;
 • minden épületben webkamerák vannak felszerelve;
 • Az épületek Novoszibirszk jó, fejlett infrastruktúrával rendelkező területein találhatók;
 • intelligens motorháztetők a lakásokban.

Hátrányok

 • gyenge bejárati ajtók (azonnal cserélhető);
 • A szaniteráruk nagyon kedvező árúak.

AKD-Meta

Értékelés: 4.7

AKD-Meta

A fejlesztő 2010 óta működik Novoszibirszkben, és már két nagy lakóépületet, az E2E4-et és a Bavaria-t is befejezte. Az Oasis telephelyen jelenleg is folynak a munkálatok, bár néhány házat már átadtak 2019 júniusában. A vállalat mind a 4 emeletes kis épületekre, mind a 25 emeletes felhőkarcolókra specializálódott. Monolitikus technológiát és téglaburkolatú padlószelvényeket alkalmaznak építési megoldásként. Az ügyfeleknek tetszik, hogy a hivatalos weboldalon sok nyilvánosan elérhető dokumentum található a fejlesztőről. Ahhoz, hogy lássa őket, nem kell elmenni az irodába Novoszibirszkben.

A fejlesztő sajátossága, hogy minden egyes objektumhoz külön weboldalt hoz létre. Ez lehetővé teszi, hogy pontos információkat találjon egy adott építményről, így nem zavarják össze a fényképek és linkek, amikor egy hivatalos weboldal egyszerre mutatja be az összes projektet. A környező infrastruktúráról, a tervezett zöldfelületekről, a biztonsági rendszerekről és az üzemeltető cégről az egyes webes forrásokon tájékozódhat.

Előnyök

 • Az alaprajzok széles skálája a stúdióktól a 3 hálószobás lakásokig;
 • egyes parkolókat gépesített parkolási lehetőségekkel lát el;
 • egyszerű űrlap a szállás kiválasztásához a weboldalon
 • Rengeteg nyilvánosan elérhető dokumentum a fejlesztőről.

Hátrányok

 • nagyon kevés eladó lakás maradt a befejezett épületekben;
 • Minimális ár 2 hálószobás lakás esetén 3-tól.5 millió rubel.

Strizhi

Értékelés: 4.7

Strizhi

A cég 2012-ben jelent meg Novoszibirszkben, és azóta több mint 40 téglából készült házat épített. A fejlesztő teljes lakásportfóliója 341.000 négyzetméteres. A vállalat igyekszik betartani, sőt néha túl is lépi a vállalt határidőket. A Svetlaya Roscha például mindössze 10 hónap alatt készült el. A novoszibirszki projektek között szerepelnek: “Maple Alley”, “North Crown”, “Május eleje”, “Pythagoras”. A véleményekben az ügyfelek szeretik azt a tényt, hogy a legtöbb ingatlan a város Zayeltsovsky kerületében található, amely kiemelkedő környezetbarátságáról nevezetes.

A chip a fejlesztő egy lehetőség, hogy végezzen egy “tesztvezetés” ház Novoszibirszkben. Ez a cég volt az egyik első, amely ezt a szolgáltatást nyújtotta. A lényeg az, hogy a felszerelt lakások egyikében élhet, mielőtt pénzt fizetne. Ez lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a falak, ablakok és ajtók hangszigetelését, felmérje a befejező anyagok minőségét, közelebbről megnézze a területet, meglátogassa az igazgatótársaságot, beszéljen a szomszédokkal, akik már vásároltak egy otthont. A szolgáltatás megrendeléséhez kérelmet kell benyújtania.

Előnyök

 • a honlapon az egyes házak befejezésének időpontja szerepel;
 • A kommunikációs technológia horizontális elosztását alkalmazzák;
 • könnyen lefoglalhat egy túrát a lakótelepen;
 • néhány komplexumot 10 hónap alatt adtak át.

Hátrányok

 • Ha vásárolni lakhatás egy 8-10 sorban, akkor az ablakok előtt lehet egy 10 emeletes épület, amely eltakarja a napot;
 • a falvastagság a 3. emelet után 200 mm.

SOYUZ

Értékelés: 4.7

SOYUZ

A 12 éves múltra visszatekintő fejlesztő folytatja a felülvizsgálatot. Novoszibirszkben több mint 30 házat helyezett üzembe. A cégnek hat részlege van, amelyek a tervezéstől a későbbi karbantartásig minden fázissal foglalkoznak. Lakást vásárolni különböző szintű kivitelezéssel (befejezés, “kulcsrakész”) lehetséges, ami befolyásolja a lakás árát és a további beruházások összegét. A Novoszibirszkben lévő fejlesztő lakótelepek közül: “Aquarelny”, “Olympic”, “Na Gertsen”. Az ügyfelek visszajelzései szerint a vállalat a külső falakhoz B energiahatékonysági osztályú 330-as sorozatú födémeket használ+.

Véleményünk szerint az építtető a legjobb az épületek villamosításának gondozásában Novoszibirszkben. Minden komplexumban készenléti generátorokat telepítenek, amelyek áramkimaradás esetén automatikusan elindulnak. Az áramhiányt csak egy pillanatra veszi észre, amikor a lámpa kialszik, majd újra kigyullad. A generátorok teljesítménye nemcsak a lámpák használatához, hanem a főzéshez és a mosógépben való mosáshoz is elegendő.

Előnyök

 • van egy Trade-in program;
 • hozzáértő szakemberek az értékesítési irodában;
 • vannak csoportos chatek minden LC számára;
 • rugalmas fizetési rendszer.

Hátrányok

 • A falakon lévő gitt és vakolat nem a legjobb minőségű;
 • Vékony mennyezet – hallani lehet a szomszédok köhögését;
 • a foglalatokban repedezett kerámia blokkok lehetnek (hanyag beépítés).

DOMSTROY

Értékelés: 4.6

DOMSTROY

Ez a vállalatcsoport 2005-ben alakult, és különleges tervezésű házak építésére szakosodott Novoszibirszkben. A cég filozófiája az, hogy minden háznak zökkenőmentesen “integrálódnia” kell a városba, mintha a szavak egy mondatba illeszkednének. Ezért van nagy hangsúly az épületek külső kivitelezésén és kialakításán. A legtöbb épület eredeti építészeti megoldásokkal rendelkezik, és átalakítja a területet. Az “Éden” komplexum még Oroszország 100 legjobb háza közé is bekerült a De luxe osztályban. A vélemények szerint a vásárlók elégedettek a lakások közötti zajszigeteléssel, amely lehetővé teszi, hogy a szomszédokkal teli ház ellenére csendben pihenhessenek. Egyes lakóparkok udvarán még szökőkutak és neonfények is vannak.

Olvasson tovább  9 legjobb szépségklinika itt: Szentpétervár

Véleményünk szerint a fejlesztő a legjobb, mert a különböző létesítmények a mozgáskorlátozottak (kerekesszékesek) számára. Ebből a célból a bejáratok bejáratait beton sávokkal kerítik el, így lehetetlen egy autót odaállítani és elzárni a kijáratot. A lépcsőkhöz rámpák vezetnek. A lépcsőházba való feljutáshoz elektromos emelőpódiumot biztosítanak, és a folyosókon elegendő hely áll rendelkezésre a megfordulásra.

Előnyök

 • Van turista és üzleti osztály;
 • nem sok zajszigetelés;
 • gyönyörű homlokzatok;
 • Minden SNiP-norma alkalmazandó.

Hátrányok

 • Időnként a kikapcsolt víz problémája több napra megoldódik;
 • Kompakt közösségi parkolók, ahol kevés a hely.

Energomontazh

Értékelés: 4.5

Energomontazh

A fejlesztő 28 éve működik Novoszibirszkben, és az építőipari piac egyik vezetője. A cég az ország néhány legnagyobb bankjával dolgozik együtt a jelzáloghitelek terén, köztük a Sberbankkal: “Sberbank, VTB, Otkritie, Gazprombank, Szvjaz Bank, Absolut Bank”. A legnagyobb projekt Novoszibirszkben jelenleg a Priozerny komplexum, amely magas színvonalú kivitelezéssel, Spartak rekreációs területtel és autómentes udvarokkal rendelkezik.

Az építtető sajátossága a teljes infrastruktúra megszervezése. A vállalat szlogenje a “Gyere és élj”, ami nemcsak az épületek befejezését és befejezését jelenti kulcsrakészen, hanem az ingatlanpiacot is. Az építtető a közelben iskolákat, óvodákat, üzleteket, bevásárlóközpontokat, hangulatos udvarokat és széles sugárutakat hoz létre. Ez megkönnyíti az új helyre való beilleszkedést és egyszerűsíti az életet. A vásárlók a véleményekben szeretik, hogy a vívás, a foci, a taekwondo, az úszás és a műkorcsolyázás gyakorolható a lakóparkban.

Előnyök

 • Vannak lehetőségek a kulcsrakész lakások befejezéséhez
 • teljes infrastruktúra létrehozása;
 • együttműködik a nagybankokkal;
 • Hangulatos udvarok állatok figuráival gyerekeknek.

Hátrányok

 • nehezen elérhető telefonszámok;
 • Néha akár 6 hónapos késések is előfordulhatnak.

SMSSTROY

Értékelés: 4.5

SMSSTROY

A fejlesztő neve megfejtve: SibMontazhSpetsStroy. A vállalat 14 éve létezik Novoszibirszkben, és mintegy 1000 embert foglalkoztat. Ez idő alatt a cég több mint 60 projektet valósított meg. Eladó most elérhető lakótelepek, mint például: “Chkalov”, “Lomonoszov”, “Türkiz gyöngy”. Az ügyfelek visszajelzései a tágas loggiákat dicsérik a Kalininsky-2 és az Ostrovsky épületekben. Az udvarokat a fejlesztő az “autók nélkül” koncepció szerint tervezi. Belül: játszótér és sétautak zöldövezetben. A parkolás mindig a föld alatt történik, és egyértelműen zónákra van osztva.

Az építtető legtöbb projektje panorámaablakokkal rendelkezik. Például Novoszibirszkben az ApartRiver lakókomplexumban az ablakbetéteket öt szakaszban különböztetik meg. A “Gránit” komplexum üvegfal technológiát használ. Mindez növeli a fényáteresztést és megtakarítja az áramköltségeket. A lakások magas emeleteken való elhelyezkedése a magánéletet a nyilvánosság számára elérhetetlenné teszi.

Előnyök

 • parkolók széles választéka;
 • az egyes házak egyedi befejezése;
 • vannak magas és alacsony lakások egyaránt;
 • tágas loggiák.

Hátrányok

 • gyakran ügynökségeken keresztül értékesíti az ingatlanokat, ami a vevők túlfizetéséhez vezet;
 • A “Birch Grove”-tól 1-ig.5 km.

Első építési alap

Értékelés: 4.5

Első építési alap

A fejlesztő több mint 20 éve működik Novoszibirszkben, és mintegy 370 000 négyzetméternyi lakást hozott létre. A vállalatnak már 30 befejezett ingatlan van a könyveiben. A vállalat hét egységből áll, ami lehetővé teszi, hogy a tervezéstől az építésen át az utógondozásig minden fázist lefedjen. A fejlesztő híres komplexumai közé tartoznak: “Tetris, Szivárvány kaszkád, Csapajev-ház, Kalinka”. Az ügyfelektől kapott visszajelzések azt mutatják, hogy az új épületek speciális túráira való feliratkozás elég egyszerű, és a látottak alapján számos kérdésre azonnal választ kaphat, így időt takaríthat meg az interneten való információkereséssel.

A minőség és a négyzetméterenkénti ár optimális kombinációjának köszönhetően a legjobb fejlesztőnek neveztük el. Ezt az építőanyagok házon belüli gyártásának köszönhetően sikerült elérni. E tevékenységekhez a fejlesztő tulajdonában van az Armaton (falpanelek), RBU (betongyártás), Likolor (téglagyár) gyárak Novoszibirszkben.

Előnyök

 • Az építés alatt álló projektek megtekintése;
 • sok anyagot maguk állítanak elő;
 • Teljes mértékben megfelel az FL 214 szabványnak 30-tól.12.2004;
 • Kombinált óvodákat épít.

Hátrányok

 • 3-5 hónappal késleltetheti a szállítást;
 • Néha vonakodnak kijavítani a hiányosságokat (csak akkor, ha kitartó vagy).

SIBIRINVEST

Értékelés: 4.4

SIBIRINVEST

A vállalat körülbelül 10 éve létezik, és Novoszibirszkben, az Ul. Semya Shamshinykh 24 az első emeleti irodában. A fejlesztő a mélyépítésre specializálódott, és a stúdiók és a klasszikus stúdióktól a 4 szobás lakásokig kínál alaprajzokat. A véleményekben az ügyfelek megosztják, hogy az itteni elrendezések meglehetősen érdekesek, mivel a tervezők megpróbálták elkerülni az átjárható szobákat és a szomszédos WC-ket, ami kényelmesebb a működéshez. Két hálószobás lakások két WC-vel és egy fürdőszobával a vendégek szórakoztatására. A hivatalos honlapon egy interaktív űrlapon lehet szállást választani, ahol kiválaszthatja az emeletet és megtekintheti az üres lakásokat az árakkal együtt.

A fejlesztő időszakos akciókkal hívja fel magára a figyelmet, amelyek vonzóak az ügyfelek számára Novoszibirszkben. Például a Krasniy Prospekt lakóparkban a 13. emeleten lévő lakásokat 200 ezerért lehetett megvásárolni. dörzsölje. Olcsóbb, mint a 12. és 14. emelet! Akik nem babonásak, takarékos összeget takaríthattak meg, és a fejlesztő cég gyorsabban megtöltötte a házat bérlőkkel.

Olvasson tovább  12 legjobb bankok a fogyasztói hitelek számára

Előnyök

 • változatos architektúrát használnak;
 • vannak magas és alacsony épületek;
 • Érdekes elrendezések;
 • időszakos különleges ajánlatok.

Hátrányok

 • nem mindenhol van parkoló;
 • Nincs infrastruktúra iskolák és óvodák formájában;
 • Egyes komplexumok nem rendelkeznek zárt udvarral, hogy távol tartsák az autókat.

DSK KPD-Gazstroj

Értékelés: 4.3

DSK KPD-Gazstroj

A 2003-ban Novoszibirszkben alapított vállalat a vegyes alaprajzú építkezésekre specializálódott. Eredetileg egy 60 éves előregyártott betongyár volt, de aztán a vezetőség úgy döntött, hogy a következő szintre lépve házakat épít. 2008 és 2015 között a vállalat 37 darab, egyenként 10 emeletes épületet helyezett üzembe. A fejlesztő leghíresebb komplexuma Novoszibirszkben a Chistaya Sloboda. Ebben, a vélemények alapján, érdekes elrendezésű, 3 hálószobás stúdió lakások vannak, amelyek kis területen elegendő alvóhelyet biztosítanak.

A fejlesztő a gazdaságos osztályú lakásokra összpontosít, hogy gyorsabban eladhassa és lezárhassa az üzleteket. A vállalat saját gyártású vasbeton termékeket (kerítésrácsok, cölöpök, födémek, blokkok, lépcsők, szellőzők, lépcsőházak) használ, hogy a lakások ára még kedvezőbb legyen. Ajánljuk, mint az egyik legjobb árú elsődleges otthon építő Novoszibirszkben. De fel kell készülni a kisebb változtatásokra, mivel a megtakarítások mindent befolyásolnak.

Előnyök

 • saját vasbeton termékeiket használják;
 • Kiváló minőségű anyagok, országos versenyek által megerősítve;
 • van néhány érdekes elrendezés;
 • a projektadatok rendszeres frissítése a hivatalos honlapon.

Hátrányok

 • a tapétát nem szabad befejezni az ablakpárkányok alatt;
 • Lehet, hogy a lejtők alatt üreg van (nincs hab vagy vakolat).

StroyMaster

Értékelés: 4.3

StroyMaster

A következő a felülvizsgálatban egy másik fejlesztő, aki alacsony költségű lakásokat épít Novoszibirszkben. Néha egyáltalán nincsenek 3 hálószobás lakások a kialakult lakótelepeken. De vannak luxus lehetőségek is az ingatlanok arzenáljában, ezért konzultáljon a menedzserekkel, amikor tágas lehetőségeket keres, hogy ne vesztegesse az időt. A céget 1996-ban alapították, és nagyban hozzájárult Novoszibirszk építészeti stílusához. A cég által alkalmazott technológia előnyben részesíti a gerendavázas, gerendák nélküli építési rendszert. A teherhordó falak helyett oszlopokat használnak, amelyekhez a mennyezetet “kötik”, így biztosítva a térbeli merevséget. A fejlesztő eddig több mint 200 000 m² lakóterületet és 70 000 m² kereskedelmi területet (üzletek, óvodák, kávézók és egyéb létesítmények a komplexumok közelében) helyezett üzembe.

A véleményekből ítélve az építő minőségi befejező munkát végez, ahol különösen dicsérik a sima esztrichet a padlón. Azonnal csempézhető, vagy parafa aljzat és laminált padló is lerakható. A végső munkálatokhoz való lelkiismeretes hozzáállásért, amely leegyszerűsíti a végső javításokat, az építtető az, amit a legjobbnak tartottunk.

Előnyök

 • üvegezett loggiák;
 • készségesen cserélje ki a repedt ablakokat;
 • lapos esztrich a padlón;
 • kiváló minőségű kivitel.

Hátrányok

 • Néhányan találkoztak a vezetők faragatlan hozzáállásával;
 • Egyes lakóparkokban egyáltalán nincsenek 3 hálószobás lakások.

Metapribor

Értékelés: 4.2

Metapribor

Az utolsó előtti helyen a fejlesztő felülvizsgálatában, amely 1991-ben jelent meg Novoszibirszkben. A központi iroda a Zelenográdszkaja utca 2a szám alatt található. Nálunk a Csehov utca 421. szám alatt van, de minden fejlesztésnél kis értékesítési pultok állnak rendelkezésre. Új épületek építése során a vállalat külföldi partnerekkel dolgozik együtt, mint például a HongBo Co (Korea) és a Tilke GmbH Co (Németország), ami növeli a kínált szolgáltatás/anyagok minőségét és a vállalatba vetett bizalmat. A vélemények szerint a lakástulajdonosok elégedettek a három lift jelenlétével a házakban. Segít, hogy ne kelljen “vadászni” rájuk egy gomb megnyomásával a csúcsforgalomban, és hogy reggel időben beérjünk a munkahelyünkre.

Az építtetőt tartottuk a legjobbnak a kész ház biztonsága szempontjából. Minden komplexumban van egy őrhely, ahol éjjel-nappal őrök teljesítenek szolgálatot. Ez lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, ki lép be a területre, és ki megy be, ami csökkenti a lakók kirablásának valószínűségét.

Előnyök

 • három játszótér építése az udvaron, hogy mindenkinek legyen elég hely;
 • az erkélyek panoráma üvegezése;
 • vannak sávok a gördeszkázáshoz;
 • állandóan szolgálatban lévő biztonsági őrök.

Hátrányok

 • Néhány ház kialakítása nagyon egyszerű;
 • Egyes lakóparkok udvarán nyitott a forgalom (nem biztonságos a gyermekek számára).

SOYUZ-INVEST

Értékelés: 4.1

SOYUZ-INVEST

Ez a vállalat a “GC Soyuz” vállalatcsoport része, így hatalmas erőforrásokkal rendelkezik. 2014-ben Novoszibirszkben bejegyzett fejlesztő, hogy átvegye a jogi és fizikai terhek egy részét a fő cégtől, bár a gyakorlatban néha egyetlen egységként működnek, és házaikat ugyanabban a komplexumban építik. A cég a turistaosztályú ingatlanokat vette célba. Tárgyai közül kiemelkedik a “Dom na Odoyevskogo” és az “Olimpiysky”. A visszajelzések szerint a lakók elégedettek a jól megvilágított bejáratokkal, amit a nagy ablakok bevezetésével értek el.

Ezt a fejlesztőt ajánljuk, mint a legolcsóbbat a hasonló cégek között Novoszibirszkben. Ha vannak versenytársai, akkor egy hálószobás lakást vásárolhat 2-2.5 millió rubel., Az árak 1-től kezdődnek.5 millió. RUB.

Előnyök

 • saját vasbetongyártó üzemmel rendelkezik;
 • a parkoló gyakran a tömb külső oldalán található;
 • Sok fény a bejáratokban;
 • jól megtervezett tereprendezés (gyep, virágágyások).

Hátrányok

 • néhány játszótér;
 • A felületek nem a legjobb minőségűek.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: