6 legjobb állatorvosi klinikák Nyizsnyij Novgorod városában

A szerkesztő megjegyzése: *A szerkesztők szerint a legjobbak értékelése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultációra van szükség szakemberrel.

A szolgáltatások körének, árainak, a látogatók megjegyzéseinek elemzése után összeállítottuk a 6 legjobb állatorvosi klinikát Nyizsnyij Novgorodban, szakembereket, akik biztonságosan bízhatnak a háziállat egészségében.

A legjobb állatorvosi kórházak értékelése Nyizsnyij Novgorodban

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb állatorvosi klinikák értékelése Nyizsnyij Novgorodban 1 Lorde 4.9
2 CAT MATROSKIN 4.8
3 Vörös macska 4.7
4 ZooZoo 4.6
5 Felix 4.5
6 Doktor Aibolit 4.4

Lorde

Értékelés: 4.9

Lorde
 1. Cím: ul. Komarova űrhajós 19
 2. Működési mód: napi 24 óra
 3. Telefon: +7(904)398-52-77

A Lord állatorvosi klinika a nap 24 órájában, a hét 7 napján állatorvosi rendelő a háziállatok számára. A háziállatoknál különböző időpontokban jelentkezhetnek egészségügyi problémák, ezért mindig lehetővé kell tenni, hogy azonnali orvosi ellátást kapjanak. A klinika érkezési sorrendben működik, de a sürgősségi eseteken kívül az orvosok időpont egyeztetés alapján fogadják a betegeket. A “Lord” állatorvosi irodában tapasztalt orvosok dolgoznak, akiket a városban ismertek és a kezelésre ajánlottak. Mindent kezelnek a sebektől és a csipkedett kullancsoktól kezdve a kardiológia, sebészet stb. területén felmerülő komplex rejtett egészségügyi problémákig. . A vétel gyors, a manipuláció a megfelelő mennyiségben, gyorsan, további szolgáltatások bevezetése nélkül történik – minden a lényegében. A klinika a nagy látogatottsága ellenére túlnyomórészt nyugodt légkörrel rendelkezik, amely kényelmes a tulajdonosok és háziállataik számára.

A tanácsadói praxis mellett a klinika laboratóriumi vizsgálatok gyűjtését és elvégzését, ultrahangos diagnosztikát, bármilyen összetettségű műtéteket, chipezést, sterilizálást és oltást, ápolást kínál – az alapvető és specifikus állatorvosi szolgáltatások teljes listája. Podiáterek, bőrgyógyászok, kardiológusok, szemészek, fogorvosok, sebészek és még nőgyógyászok is rendelkezésre állnak. Az orvosok macskákkal, kutyákkal, rágcsálókkal, madarakkal és háziállatokkal dolgoznak. Szakorvos is meglátogathatja a beteget, de további díj ellenében. A szolgáltatások árai meglehetősen megfizethetőek, ez is egy jó tényező a klinika javára Lord.

Olvasson tovább  A 10 legjobb online bababolt

Előnyök

 • éjjel-nappal üzemel;
 • Bejelentkezés alapján vagy érkezési sorrendben;
 • Kényelmes elhelyezkedés;
 • Szakorvosok fogadása;
 • Saját laboratórium és diagnosztikai központ.

Hátrányok

 • Nincs meghatározva.

KOT MATROSKIN

Értékelés: 4.8

CAT MATROSKIN
 1. Cím: ul. Oktyabrya kilátás, 4a
 2. Működési mód: hétfőtől péntekig 9 órától.00-20.00 órától, hétvégén 9 órától.00-17.00
 3. Telefon: +7 (831)411-54-91 (orvosi ügyelet +7 (831) 291-14-24)

A “Cat Matroskin” hálózatnak csak 8 klinikája van Nyizsnyij Novgorodban a város különböző kerületeiben. Multidiszciplináris központok, amelyek sürgősségi és rutinszerű állatorvosi ellátást nyújtanak mindenféle háziállat és haszonállat számára, valamint megelőző és kozmetikai beavatkozásokat végeznek.

A hálózat szinte minden általános orvosnak nyújt szolgáltatásokat: belgyógyászok, sebészek, fogorvosok, kardiológusok, bőrgyógyászok, szemészek, szemészek, ornitológusok, ornitológusok, nefrológusok, neurológusok, endokrinológusok. A Cat Matroskinban bármilyen típusú patológia vagy sérülés kezelhető, és a központ rendelkezik az összes szükséges diagnosztikai berendezéssel – laboratórium, röntgen, ultrahang, EKG és EKHO. Az orvosok diagnózist állítanak fel és kezelést írnak elő az összegyűjtött adatok alapján, olyan innovatív módszerekkel, mint a kriosebészet, az oxigénterápia, a fizioterápia és a higiéniai eljárások. A központok különböző összetettségű műtéteket, állatoltást, chipezést és ápolást végeznek. Van egy 24 órás fekvőbeteg-ellátó klinika és egy állathotel a beteg emberek számára, akiknek gondozásra és felügyeletre van szükségük, valamint egy kutya- és macskamenhely a kóbor macskák és kutyák számára. A klinikákon való segítségnyújtás mellett az orvosok a betegeket is felkereshetik.

Előnyök

 • Klinikák a város minden területén;
 • Teljes körű vizsgálatok;
 • Nincs szükség eljárások és szolgáltatások előírására;
 • Sürgősségi és tervezett időpontok;
 • Van egy éjszakai tartózkodás, fekvőbeteg osztály és szálloda.

Hátrányok

 • Nincs meghatározva.

Vörös macska

Értékelés: 4.7

Vörös macska
 1. Cím: 84, Matroskin str. Berjozovszkaja utca 101, 1. emelet
 2. Nyitva tartás: H-P 10 órától.00-19.00 órától, hétvégén 10.00-17.00
 3. +7 (831) 2-911-459, +7 (831) 413-62-64, +7 (831) 270-45-69

A Red Cat Állatorvosi Klinika az egyetlen a városban, de mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy bármilyen típusú ellátást nyújtson a háziállatoknak – szakemberek (sebészek, terapeuták, szülészek, nőgyógyászok, szemészek, szemészek, bőrgyógyászok, diagnosztikusok ultrahang, EKG, EKH, fogorvosok), saját kutatólaboratórium, a legújabb berendezések a diagnózishoz, fogtisztításhoz és egyéb orvosi eljárásokhoz. A klinikán chippelést, műtéteket és a rejtett betegségek átfogó szűrését végzik. A betegek nem észlelték a szolgáltatások erőltetését; a szakemberek következetesen és szakszerűen járnak el. Az ügyintézők mindig barátságosak, függetlenül a sorbanállástól és az időpontoktól, de a sürgősségi ügyintézés esetén érkezési sorrendben történik. A közelben állatorvosi gyógyszertár és állatkereskedés található.

Olvasson tovább  12 legjobb bankok egyéni vállalkozások számára

A konzultáció, a diagnosztika és a laboratóriumi vizsgálatok árai kissé magasabbak, mint a többi Nyizsnyij Novgorod-i állatorvosi központban, de a gyorsaság és a pontosság prioritást élvez.

Előnyök

 • Diagnosztikai vizsgálatok komplexuma;
 • Minden szakember állatorvos;
 • Mindig barátságos és segítőkész hozzáállás;
 • Állatkereskedés a közelben.

Hátrányok

 • Az árak magasabbak, mint a város átlaga.

ZooZoo

Értékelés: 4.6

ZooZoo
 1. Cím: ul. 16 Comintern St
 2. Nyitva tartás: naponta 9 órától.00-21.00
 3. Telefon: 8 (831) 216-26-78; Viber, Watsap +7 (950)-348-47-13

A ZooZoo klinikán minden megtalálható, amire háziállatai diagnosztizálásához és kezeléséhez szüksége van. A legmodernebb ultrahang-, röntgen-, EKG-, EKHO- és laboratóriumi berendezések lehetővé teszik számunkra, hogy néhány óra alatt átfogó vizsgálatot végezzünk kedvence testén, és pontos diagnózist állítsunk fel. A klinika saját gyógyszertára segít megtalálni a szükséges gyógyszereket, javaslatot tesz a jól ismert márkák megfelelőire, és szükség esetén bármilyen bonyolult higiéniai beavatkozást és sebészeti beavatkozást elvégezhet. A klinika mindenféle állatot – kutyákat, macskákat, hüllőket, madarakat és rágcsálókat – fogad – a ZooZoo állatorvosával.

A szakemberek a klinika falain belül dolgoznak, és utaznak az otthoni találkozókra, a látogatás költsége mindössze 500 rubel. A ZooZoo árai általában alacsonyak, és az idősek és a törzsvendégek számára kedvezmények állnak rendelkezésre. A visszajelzések többnyire pozitívak, ha kellemetlen helyzet adódik, az adminisztráció azonnal reagál és lehetőség szerint korrigálja azt.

Előnyök

 • Diagnosztikai szolgáltatások teljes skálája;
 • Megfizethető árak és kedvezmények, akciók;
 • Saját gyógyszertár a klinikán;
 • Podiáterek;
 • Bármilyen egészségügyi problémával küzdő állatok fogadása.

Hátrányok

 • Időről időre vitás helyzetek adódnak.

Felix

Értékelés: 4.5

Felix
 1. Cím: ul. Rokossovskogo, d. 8 korp. 3
 2. Működési mód: naponta 9 órától.00-19.00
 3. Telefon: +7 (831) 264-40-01, +7 (929) 053-66-39 (Viber)

A “Felix” állatorvosi klinika különböző patológiákkal rendelkező háziállatokat fogad el a kezdeti és még elhanyagolt stádiumban is. 2012 óta az intézmény szakemberei háziállatok sebészeti, terápiás, fogászati ellátását biztosítják, fogadják a daganatos és bőrgyógyászati betegségekben szenvedő állatokat. A klinika rendelkezik ultrahanggéppel, röntgennel és laboratóriummal, amely lehetővé teszi az orvosok számára az anamnézis gyors összegyűjtését és a diagnózis felállítását. Szokatlan szolgáltatások – hepatológus (májbetegségek, epehólyag specialistája), plasztikai sebészet, eutanázia és hamvasztás, Felixben egy tapasztalt groomer vesz részt. Kifelé menet a klinika gyógyszertárában vásárolhat gyógyszert és kiegészítőket kedvence számára. Az állatok megfigyelés alatt maradnak a műtétet követő kórházban, ahol megfigyelik és stabilizálják őket.

Olvasson tovább  A 10 legjobb ingyenes webtárhely

Előnyök

 • Diagnosztikai szolgáltatások teljes skálája;
 • Egyórás anamnézisgyűjtés;
 • Többnyire pozitív kritikák;
 • Hepatológus rendelés;
 • Műtét utáni fekvőbeteg osztály.

Hátrányok

 • Jelentősek nem kerültek meghatározásra.

Doktor Aibolit

Értékelés: 4.4

Doktor Aibolit
 1. Cím: Prospect Ave. 99 Stachki, Rostov-on-Don/ Pr.Stachki, 101
 2. Működési mód: a nap 24 órájában
 3. Telefon: +7 (863) 244-59-44

A Doktor Aibolit állatorvosi klinikák lánca több fiókkal képviselteti magát Nyizsnyij Novgorodban, a Stachka sugárúton van egy 24 órás gondozási központ. Kisállatok egészségügyi diagnosztikája, oltások, sebészet, ortopédiai és traumakezelés, bőrátültetés, daganatok eltávolítása és még sok más. Higiéniai eljárások is rendelkezésre állnak – a háziállatok mosása és szőrvágása, fogmosás és körömvágás. A klinika rendelkezik az orvosi és kozmetikai beavatkozásokhoz szükséges összes berendezéssel, beleértve az inhalációs altatógépet, ultrahangot, EKG-t stb. . A Doctor Aibolit Network házi állatorvosi laboratóriuma a lehető legrövidebb időn belül vagy “a helyszínen” és a városban átlagos áron biztosítja a biomatériák elemzését. A saját állatorvosi bolt és gyógyszertár megkönnyíti a látogatók életét – a helyszínen megvásárolhatnak mindent, amire az ápoláshoz és kezeléshez szükségük van.

Előnyök

 • Klinikák a város minden kerületében;
 • A legújabb diagnosztikai berendezések;
 • Saját üzlet és gyógyszertár;
 • Éjjel-nappal működő klinika a Stachka sugárúton.

Hátrányok

 • Jelentős nem azonosított.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: