7 A legjobb szemészeti klinikák Rostov-on-Don városában

*A szerkesztőbizottság szerint a legjobbak értékelése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A látáskorrekciós szolgáltatások egyre népszerűbbek a modern világban. Az új kütyük feltalálása, a közösségi média és a különböző szórakoztató platformok megjelenése az egészség észrevehető romlását vonja maga után. Elsősorban a szem szenved. Ez az érzékeny szerv elveszíti élességét és segítségre szorul. De nem minden szemészeti klinika tud Önnek olyan minősített szemműtétet kínálni, amely megfelel az Egészségügyi Minisztérium követelményeinek. Fontos, hogy megőrizze látását, és ezt a szolgáltatást csak szakemberekre bízza. A Rostov-on-Don 7 legjobb klinikájának értékelése tájékoztatni fogja a legmegbízhatóbb és legnépszerűbb lakosok körében a szervezetekről, és segít a helyes választás meghozatalában.

Rostov-on-Don legjobb szemészeti klinikáinak értékelése

Az orvostudomány nem áll meg, és minden évben új technikák és megoldások születnek a szemészeti betegségek kezelésére. Minden klinika egyedi és figyelemre méltó. Azt, hogy hol kezeltesse a látását, mindenkinek magának kell eldöntenie. Csak a személyes találkozás és konzultáció során lehet pontosabb következtetéseket levonni.

Jelölés Helyszín Név Értékelés
Rostov-on-Don legjobb szemészeti klinikáinak értékelése 1 Lege Artis 5.0
2 Sokol 4.9
3 Oculus 4.8
4 SZEMKLINIKA “ÍRISZ” DR. O.. KOCHMALA 4.7
5 Excimer 4.6
6 InterYouna 4.5
7 Városi Sürgősségi Kórház Szemészeti osztály 4.4

Lege Artis

Értékelés: 5.0

Lege Artis

hotos/2254508978187392

A klinika alapítója, Nikolay Temirov magasan képzett szakember, az Európai Szürkehályog Sebészek Társaságának tagja, és több mint 25 éve a rosztovi szemorvosok regionális társaságának elnöke. Ez a tapasztalt menedzser bizalmat ébreszt. A barátságos orvoscsapat fő feladata, hogy biztosítsa, helyreállítsa és megőrizze minden egyes páciensük látásának teljességét.

A Lege Artis munkatársai az előző generáció és külföldi kollégáik tapasztalatait ültetik át a gyakorlatba. A nyújtott szolgáltatások minőségét folyamatosan javítják. A klinika naprakész, és mint egy szivacs szívja magába az új technológiákat. A betegek kezelése holisztikus megközelítésen alapul. Minden orvos egy-egy láncszemet képvisel a probléma megoldásához szükséges teljes láncban. Ez a fajta kohézió teszi lehetővé a leghatékonyabb eredmény elérését.

Rostov-on-Don legnagyobb szemészeti komplexuma műtővel, a betegek és a kísérő vendégek kényelmes tartózkodására szolgáló fekvőbeteg-osztályával, konzultációs diagnosztikai központtal rendelkezik. Az ilyen személyi állomány ellenére az árpolitika meglehetősen lojális. a betegek lehetőséget kapnak arra, hogy megválasszák a szolgáltatás típusát. A klinika kedvező árú, standard és prémium kezelési lehetőségeket kínál. Ez a csoportokra való felosztás nem befolyásolja az orvosi szolgáltatások szintjét. Minden beteget magasan képzett személyzet kezel. Az egyetlen különbség a különböző gyártók által gyártott fogyóeszközökben van. A Lega Artis 10%-os kedvezményt biztosít a kiváltságos állampolgárok számára. Rendszeresen akciókat és különleges ajánlatokat tartanak.

Olvasson tovább  8 legjobb gokart lottó Oroszországban

A hozzáértő vezetés, a jól felszerelt struktúra és a lojális árpolitika ajánlja a “Lege Artis” céget. A klinika a Suvorova utca 39. szám alatt található.

Sokol

Értékelés: 4.9

Sokol

A klinika hotogalériával felszerelt/

A klinika nevét nem véletlenül választotta a vezetőség. Ez a fenséges madár pontos látással rendelkezik, és messze a földtől is tisztán látja a kiszemelt zsákmányt. A sólyomszem említése gyakran fordul elő összehasonlító mondatokban a nagyközönség ajkán.

A szemészeti központ arra törekszik, hogy ügyfelei a lehető leghatékonyabban térjenek vissza a teljes értékű életbe. A külföldi és hazai kollégák tapasztalatának, a modern berendezéseknek és saját felhalmozott tudásuknak köszönhetően az orvosok segítenek a betegeknek visszanyerni a sólyomlátást. Egy ilyen létfontosságú szerv betegségének minden egyes esete egyéni megközelítéssel kell, hogy rendelkezzen a probléma megoldásához. Több mint 15 éve magasan képzett szakemberek dolgoznak a teljes élethez való jogért.

A szemészeti komplexum konzultációs-diagnosztikai, sebészeti, lézeres, gyermekgyógyászati és korrekciós részlegből áll. Ezenkívül van egy kényelmes kórház a betegek kellemes tartózkodásához. Nagy figyelmet fordítanak az ügyfelek komplexumon belüli mozgásának megszervezésére. Javított váró- és pihenőhelyek. A fogyatékkal élők számára külön lift áll rendelkezésre. A klinika bejáratai csúszásmentesek és télen fűtöttek. A tiszta és kellemes megjelenésű recepción a személyzet szívélyesen fogadja a betegeket. A szolgáltatások jellegére való tekintettel nagyon pozitív környezetet kell teremteni a látogatók számára. Nincs szükség felesleges aggodalomra a műtét előtt.

A minősítésünk vezetőjéhez hasonlóan a Sokol Klinika is hűséges árpolitikát folytat. A menedzsment rugalmas kedvezményrendszert biztosít minden beteg számára. A Központ együttműködik olyan biztosítási programokkal, mint a VMI és a CMI.

A klinika szakemberei folyamatosan fejlesztik tudásukat és készségeiket. Konferenciákon való részvétel és a modern kezelési módszerek alkalmazása a gyakorlatban. Rostov-on-Donban a Sokol több címen is megtalálható: Bldg.Szadovaja utca 16.; Dolomanovszkij sikátor 12a; Bujnakszkaja utca 2. és Sztascska sugárút 215.

Oculus

Értékelés: 4.8

Oculus

A klinika a minősítésünkben az első három helyezett között van, és joggal érdemli meg ezt a helyet. Két fióktelepe van, az egyik Rostov-on-Donban található. Minden alkalmazott magasabb képesítéssel rendelkezik. A felnőtt ügyfelek mellett az Oculus Szemészeti Klinika nagyon fiatal betegeket is fogad a szobáiban, és minden szükséges orvosi ellátást biztosít számukra. Az orvosok figyelmes, gondoskodó hozzáállása egyedülállóan kellemes légkört teremt. Minden ügyfél részletes magyarázatot kap a betegségéről, a probléma megoldásának módjairól és a kezelés során felmerülő egyéb kapcsolódó kérdésekről.

Az egészségügyi intézmény látogatói megjegyzik magának az épületnek a tisztaságát és rendezettségét. Szép, frissen felújított és modern high-tech berendezések bizalmat keltenek. Az adminisztrátorral, a nővérekkel és a kezelőorvossal folytatott kellemes beszélgetés megnyugtatja a látogatókat, és ellazítja őket a konzultatív diagnózis során. Az emberek megnyugodnak, hogy valóban megkapják a szükséges segítséget.

Olvasson tovább  A 6 legjobb fodrászat Szentpéterváron

Az Oculus Szemklinikán történő látáskezelés mellett döntő fő okok a következők

  1. Szemészeti szolgáltatások széles skálája.
  2. Magasan képzett szakemberek, akik külföldön folyamatosan frissítik tudásukat és készségeiket.
  3. Saját laboratórium rendelkezésre állása az orvosi vizsgálatokhoz.
  4. Látáskezelés modern berendezésekkel a világ biztonsági szabványainak megfelelően.
  5. Saját optikai üzlet, széles keretválasztékkal és szemüvegkészítő szolgáltatással.

A klinika 10%-os kedvezményt biztosít az egészségügyi szakemberek számára az első konzultációs és diagnosztikai időpontra. Időről időre exkluzív ajánlatok jelennek meg a weboldalon, vonzó kedvezményekkel. A Szemészeti Klinika a Kirovszkij Prospekt 69. szám alatt található.

Dr. O. Kochmal IRIS Szemészeti Klinika.. Kochmala

Értékelés: 4.7

A Dr. O.B. IRIS Szemészeti Klinika Kochmal

A klinika modern berendezésekkel és új vizsgálati módszerekkel mélyreható szemdiagnosztikát biztosít. Ha bármilyen rendellenességet észlelnek, a magasan képzett szakemberek megoldásokat javasolnak, legyen az gyógyszeres vagy sebészeti megoldás. Minden esetet egyedileg vizsgálnak, és minden egyes beteg számára egyéni módszert választanak ki.

A mikrosebészeti központ a legmodernebb és legkorszerűbb technológiával van felszerelve. Lehetővé teszi a legkisebb sebészeti beavatkozásokat is. Ez a megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy minimalizáljuk a műtét következményeit és felgyorsítsuk a betegek rehabilitációját. Az egyedülálló LASIK technológia és a lézeres korrekció megoldja az olyan problémákat, mint a rövidlátás, az asztigmatizmus és más fénytörési hibák.

Az orvosi komplexum vezetője garanciát nyújt az ügyfeleknek arra, hogy szemészeti szakemberek kezelik őket a nemzetközi minőségi és biztonsági szabványok betartásával. Oleg Kochmala az Európai Katarrális és Refraktív Sebészeti Társaság tagja. A legösszetettebb műtéteket végzi, és első kézből tapasztalja a látássérült betegek ellátásának összetettségét.

A klinika honlapján állandó 10%-os kedvezményt biztosítanak a kezdeti konzultációs diagnosztikára, ha az interneten keresztül foglal időpontot. Vannak alkalmi akciók kedvezményes utalványokkal. A hivatalos weboldalon nem találhatók további információk más hűségprogramokról. A klinika az ul. Krasznoarmejszkaja utca, 180.

Excimer

Értékelés: 4.6

Excimer

A szemészeti klinika Oroszország számos városában képviselteti magát. 2002-ben az Excimer megnyitotta fiókját Rosztov-on-Donban. Több mint 98 ezer műtétet végeztek el szakképzett munkatársaink. Számtalan ember képes volt új látással látni a világot és helyreállítani az elveszett látásélességet. Pozitív megjegyzések és elégedett ügyfelek százai emelték ki a klinika státuszát.

A klinika orvosai a legmodernebb berendezésekkel felszerelve képesek megoldani a szemészet legösszetettebb problémáit. A hatékony kezelési technikák, a külföldi kollégák tapasztalata és a folyamatos gyakorlás lehetővé teszi, hogy az Excimer Szemklinika munkatársai maximális eredményeket érjenek el pácienseink kezelésében. Az egészségügyi központ fő előnyei a következők:

  1. A beteg egyéni megközelítése, figyelembe véve az életkorral összefüggő változásokat és a társbetegségeket.
  2. Egyedi mikrosebészeti rendszerek, modern diagnosztikai berendezések, terápiás készülékek és lézeregységek használata.
  3. A rendkívül súlyos szemészeti betegségek kezelésére szolgáló technikák fejlesztése.
  4. Lehetőség előzetes időpontegyeztetésre, help desk támogatás, kedvezményes program és távkonzultáció.
Olvasson tovább  12 Legjobb kávézók és éttermek Adler városában

Az Excimer Szemklinika honlapján különböző speciális ajánlatokat talál bizonyos kezelési típusokra. A kis összeg nem befolyásolja a személyzet minőségét és szakmaiságát. A betegeknek a médián keresztül megköszönik az ellátásukat, és csak pozitívan ajánlják őket. A szemközpont a Gvardejszkij út 4. szám alatt található.

InterYuna

Értékelés: 4.5

INTERJUNA

A modern, csúcstechnológiával felszerelt szemészeti klinika több mint 25 éve nyújt szakszerű ellátást a különböző látászavarok kezelésére. Eredeti alapítói fiatal, lelkes orvosok voltak, akik meg akarták őrizni korábbi rosztovi kollégáik tudását és technikáit. “Az InterYUNA az első olyan magánklinika Oroszországban, amely radiológiára és lézeres szemmikrosebészetre szakosodott.

A vezetőség által kitűzött fő cél új és hatékony technikák kifejlesztése a súlyos és elhanyagolt szembetegségek kezelésére. Különösen azokban az esetekben, amikor a lézeres műtét már nem jöhet szóba. Emellett klinikai vizsgálatokat és más látáskárosodások kezelését is végzik. Az orvosok szívesen fejlődnek, mint szakemberek, és számos rendezvényen vesznek részt.

A páciensek egyéni megközelítése barátságos légkört teremt, és aktív párbeszédre ösztönöz a konzultációk és a diagnosztikai eljárások során. Az “InterYouNa” nem csak a műtétet végzi, hanem segít kiválasztani a legkényelmesebb kontaktlencséket is. Az ügyféllel folytatott beszélgetés és a látásállapot felmérése után a szakember kiválasztja a megfelelő modellt, megtanítja a kontaktlencsék megfelelő behelyezését, és ajánlásokat ad a gondozásukra vonatkozóan.

A hosszú évek tapasztalata és elkötelezettsége csodálatot és tiszteletet vált ki. Ezért az InterYouna Klinika a rangsorban a 6. helyen szerepel. Cím: Stachka 148, Stachka sugárút.

Városi Sürgősségi Kórház Szemészeti Osztály

Értékelés: 4.4

Városi Sürgősségi Kórház Szemészeti Osztály

A Vorosilovszkij kerületben a Városi Sürgősségi Kórházban van egy szemészeti osztály. Az orvosok évtizedek óta küzdenek betegeik egészségéért, és minden orvosi ellátást megadnak, amit csak tudnak. A magánklinikákkal ellentétben a kórház a nap 24 órájában működik, és vészhelyzet esetén az ügyeletes orvos azonnal segítséget nyújt.

A szemészeti osztályon lehetőség van a glaukóma, a szürkehályog, a rövidlátás, a túllátás, a retinaleválás diagnosztikájára és kezelésére, valamint a szemsérülések következményeinek megszüntetésére. Az egészségügyi központban van egy sürgősségi szoba, egy ápolási állomás és egy orvosi szoba. Ezen kívül van egy fekvőbeteg részleg kényelmes egy- vagy kétágyas szobákkal.

Annak ellenére, hogy állami intézményről van szó, az orvosok szakmaisága a legmagasabb szintű. Minden nap vannak olyan összetett műveletek, amelyek maximális figyelmet és jelentős tapasztalatot igényelnek. Mestereik visszavezetik az embereket a mindennapi életükbe, és igazi hősök. A betegértékelések és a rendelkezésre álló információk áttekintése után a Szemészeti Osztályt felvettük a Rostov-on-Don legjobb klinikáinak listájára.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: