8 legjobb nőgyógyászati klinika Moszkvában

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

A nők egészsége különös figyelmet érdemel, mivel minden potenciális vagy már meglévő anya. Annak érdekében, hogy egészséges gyermeket szüljön, fiatal korától kezdve meg kell látogatnia egy nőgyógyászt, hogy felismerje a problémákat, és ne hanyagolja el a kisebb betegségek kialakulását. oktatás 1 Az egészséges gyermek születése érdekében a nőgyógyásznak már fiatal korban meg kell látogatnia egy nőgyógyászt. A női nemi szervrendszer egy kényes és összetett rendszer, amelyet zökkenőmentesen kell működtetni, ezért a rendszeres látogatásoknak a szakembereknél normálisnak kell lenniük.

Nem könnyű választani a sok elérhető klinika közül, különösen, ha hazánk fővárosáról beszélünk. Magánklinikák, kis irodák és kormányhivatalok széles köre. Szakértőink számos véleményt tanulmányoztak, és rangsorolták a 8 legjobb nőgyógyászati osztályt Moszkvában.

A legjobb nőgyógyászati klinikák értékelése Moszkvában

Jelöléshelyklinika neveértékelés
A legjobb nőgyógyászati klinikák értékelése Moszkvában1Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika a Lomonoszov Moszkvai Orvosi Akadémián. . . Sechenova4.9
2Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika a Lomonoszov Moszkvai Orvosi Akadémián. .. Snegiryova4.8
3SM-CLINICA4.7
4ASTERI-MED4.6
5MEDCENTRSERVICE4.5
6Diamed4.4
7A Max Planck Tudományos Szülészeti, Nőgyógyászati és Perinatológiai Központ. V. akadémikus.. Kulakova4.4
8OH klinika4.4

Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika a Lomonoszov Moszkvai Orvosi Akadémián. . . Sechenov kórház

Értékelés: 4.9

Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika a Sechenov Moszkvai Orvosi Akadémián. I. M. Sechenov

Első helyezés a szülészeti és nőgyógyászati klinika rangsorában. A központ különlegessége a szülészeti klinika. A hely sok fővárosban élő nő számára érdekes, hiszen a szolgáltatások széles skálája sok kérdésre nyújt megoldást. A hozzászólásokban gyakran elhangzik, hogy az ember egy biztosítási kötvény alapján ingyenes orvosi ellátásban és ingyenes orvosi ellátásban is részesülhet. A személyzet kizárólag a munkához szükséges képzettséggel rendelkező szakemberekből áll. A legtöbb szakember hosszú szolgálati idővel rendelkezik, de vannak fiatal alkalmazottak és gyakornokok is, akikben a betegek kevésbé bíznak.

Előnyök

 • multidiszciplinaritás;
 • tapasztalt orvosi személyzet;
 • kényelmes elhelyezkedés.

Hátrányok

 • Hosszú várólisták;
 • Túlárazott.

Az árak magasak – egy belépő átlagosan 2000 és 5000 dollár közötti összegbe kerül. .. Snegireva

Értékelés: 4.8

Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika V.F. Snegiriev

A második sor a szülészeti és nőgyógyászati operatív ellátást nyújtó központhoz vezet. A létesítmény a diagnosztikától a kezelésig a szolgáltatások széles skáláját nyújtja, beleértve a súlyos kórképeket is. Van egy műtő, amely külföldi és hazai gyártók innovatív technológiájával van felszerelve. Emiatt a műveletek szintje nagyon magas. Minden várandós nőhöz egy orvos van rendelve, aki a szülés előtti és utáni ellátást biztosítja. Sok nő, aki a Snegirjovi Orvosi Klinikán kért segítséget, anya lett. .. Számos nő vált anyává, miután felkereste a Snegiryov Orvosi Központot. Az elégedett betegek visszatérnek a központba, ami az ellátás minőségét jelzi.

Előnyök

 • figyelmes orvosok;
 • minden szükséges elemzés és vizsgálat.

hátrányok

 • Túlárazott – átlagosan egy belépő 2 és 5 ezer USD közötti összegbe kerül. .

SM klinika

Értékelés: 4.7

AZ SM-CLINICA

Egy másik holding, amely magasan képzett nőgyógyászokkal, köztük reptológusokkal, sebészekkel, terhességi szakemberekkel és gyermek-nőgyógyászokkal rendelkezik, az “SM Clinic”. 88 szülész-nőgyógyász dolgozik a város különböző kerületeiben található fióktelepeken és magasan specializált központokban, a betegek kényelmét szolgálva. . ., 12 orvos a legmagasabb kategóriában, 3 d. . ., 1 professzor.

A modern berendezések pontos vizsgálatokat és beavatkozásokat tesznek lehetővé. Például a terhesség 11-14. hetében történő szűrővizsgálatra a Peri-i Reprodukciós Egészségügyi Központban. A Raskova szakértői ultrahangvizsgálatokat kínál Astria szoftverrel a magzati kromoszóma-rendellenességek kockázatának kiszámítására, biokémiai vizsgálatokkal együtt. A klinikák vezető nemzetközi gyártók diagnosztikai berendezései: angiográfok, mikroszkópok, lézerek, ultrahangkészülékek 3D és 4D vizsgálatokhoz; a nőgyógyászatban és szülészetben aktívan és sikeresen használt BTL fizioterápiás készülék; Aphrodite technológiájú lézeres fiatalító készülék.

Az Operatív Nőgyógyászati Központban hagyományos és laparoszkópos műtéteket, rádióhullámos és endovaszkuláris műtéteket, szervkímélő beavatkozásokat (például méhartéria-embolizációt, amellyel elkerülhető a méh eltávolítása myoma esetén, és amelyet angiográfiás ellenőrzés mellett végeznek) végeznek. Ez a klinika segít az onkogy-nőgyógyászati betegségekben, intim plasztikai műtéteket végez. 5 éjjel-nappal működő sebészeti osztály, valamint kényelmes kórtermek a műtét előtti és utáni időszakokra.

A nőgyógyászati szűrés a női reproduktív rendszer orvosi vizsgálatainak és tesztjeinek komplexuma, optimális áron.

Az “SM-Clinic” terhesgondozásának szakemberei segítenek abban, hogy a várakozás időszakát szorongások és aggodalmak nélkül élje meg: az anyaság tervezési szakaszától a szülészeti kórházba való szállításig, amikor eljön az idő, hogy megszülje gyermekét. Ha komoly orvosi segítségre van szükség, a kórház sikeresen megőrzi a terhességet a terhesség 20. hetéig. Ezenkívül az “SM-Clinic” speciális programokat kínál a terhesség kezelésére, mind a teljes időtartamra, mind a trimeszterekre vonatkozóan.

Az SM-Clinic Reprodukciós Technológiák Központja meddőségi kezelést biztosít, és szükség esetén igénybe veszi a nagyon széles körben képviselt asszisztált reprodukciós technológiákat. Az IVF-kezelés sikerességi aránya 47%. Amint a központ képviselői írják magukat információs forrásaikban, két teljes értékű óvoda született az IVF után – több mint 650 gyermek. oktatás 1 Az IVF után két teljes értékű óvoda született – több mint 650 gyermek.

A tiszteletteljes és figyelmes hozzáállás, a teljes körű párbeszéd, a korrektség és a szakmaiság az “SM-Clinic” minden orvosának munkájának alapelvei. És a központok fő elvei – a nemzetközi szabványoknak megfelelő kezelés, a modern diagnosztikai berendezések és a saját modern laboratórium szolgáltatásai, a szisztematikus multidiszciplináris megközelítés, a magas színvonalú szolgáltatás.\

ASTERI-MED

Értékelés: 4.8

ASTERI-MED

A harmadik helyen a moszkvai orvosi és diagnosztikai központ áll, magasan képzett szakemberekkel, a legmodernebb berendezésekkel és innovatív technológiákkal. A nők mellett a férfiakat is szívesen látják itt. Diagnosztikai és terápiás intézkedéseket hajtanak végre, és szükség esetén sebészeti beavatkozást végeznek. A betegek tudomásul veszik a házon belüli klinikai laboratórium és diagnosztikai osztály jelenlétét. Mind az éjjel-nappali sebészeti, mind a nappali klinikai szolgáltatásokat biztosítjuk. Minden előnye ellenére a központ megfizethető árakkal büszkélkedhet – egy konzultáció körülbelül 1 ezer euróba kerül. . A klinika elsősorban a terhes nők és a szülés alatt álló nők ellátására összpontosít. A központ nem kevésbé népszerű más nők számára is, mert itt kizárólag innovatív kezelési módszereket alkalmaznak.

Előnyök

 • Mindent részletesen elmagyaráznak;
 • Előzetes foglalás lehetséges;
 • kényelem.

Hátrányok

 • Néha túlárazott bizonyos eljárásoknál;

MEDCENTRESERVICE

Értékelés: 4.5

MEDCENTRESERVICE

A negyedik a moszkvai klinika, nagyon vegyes véleményekkel. A létesítmény a nőgyógyászati betegségek legtöbb típusának felismerésére és kezelésére szakosodott. A szobák modern berendezésekkel vannak felszerelve, van egy diagnosztikai laboratórium. Az üzletben átfogó vizsgálatokat, fizioterápiás eljárásokat, műtéteket és kiegészítő nőgyógyászati vizsgálatokat végeznek. A vállalat hivatalos honlapján olvasható, hogy az orvosok átlagos tapasztalata 25 év. A központban megfordult betegek azonban a szakemberek alacsony képzettségi szintjéről, a tapintatlan hozzáállásról, sőt durvaságról beszélnek. Egyesek azt állítják, hogy már a recepción udvariatlanok, nem adják meg a szükséges információkat, és elutasítják az elemi kéréseket.

Előnyök

 • 24 órás működés szünetek és hétvégék nélkül;
 • tisztaság.

Hátrányok

 • a klinika felkeresésekor túlbecsülik az összegeket;

Diamed

Értékelés: 4.4

Diamed

A minősítés ötödik helyén a moszkvai klinikák hálózata áll, amely híres az orvosok professzionalizmusáról, a többi munkatárs barátságosságáról és a jó szolgáltatásról. A nők különböző betegségek kivizsgálására, diagnosztizálására és kezelésére érkeznek a kezelőközpontba. meddőségi és vetélési támogatás elérhető. A Diameda egyedülálló megközelítéssel rendelkezik az ilyen kórképek azonosítására. A központ szakemberei húsz évnyi tapasztalatot szereztek az ilyen állapotok kezelésében, ami elegendő tapasztalatot adott a probléma jobb megértéséhez. A klinika fejlett precíziós berendezésekkel és az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik.

Előnyök

 • egyéni megközelítés minden egyes beteghez;
 • elfogadható árak – egy találkozó 1200 rubelbe kerül.
 • a munka minősége;
 • nem messze a metrótól.

Hátrányok

 • nincs jelentős.

Nőgyógyászati, Szülészeti és Perinatológiai Központ. B akadémikus.. Kulakov Központ

Értékelés: 4.4

Kulakov Tudományos Szülészeti, Nőgyógyászati és Perinatológiai Központ

A hatodik helyen a moszkvai központ áll, amely nemcsak orvosi, hanem tudományos és oktatási tevékenységet is folytat. A kártya ingyenes szolgáltatásokat kínál, és ha szüksége van rájuk, akkor díjat is fizethet. A választék nagyon széles: diagnosztika, kezelés és sebészeti eljárások. A legtöbb orvos hosszú munkatapasztalattal rendelkezik, ami lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan és hatékonyan tudjanak segíteni betegeiken. A klinika látogatói megjegyezték, hogy a kórtermek és a szobák frissen felújítottak, és a tervek szerint takarítják őket, így öröm a helyiségekben tartózkodni.

Előnyök

 • azonnali munka;
 • tisztaság és felújítás;
 • legújabb berendezések;
 • Magasan képzett sebészek;
 • segítségnyújtás külföldi állampolgároknak;
 • catering.

Hátrányok

 • Külön tartózkodás egy gyermekkel;
 • magas betegforgalom;
 • hosszú várakozási idők.

ON klinika

Értékelés: 4.4

ON klinika

A moszkvai nőgyógyászati osztály, amely szinte minden nőgyógyászati betegség diagnózisát és kezelését kínálja, a hetedik helyen áll. Az intézmény felszereltsége fejlett, így a nagy pontosságú felmérések eredményei. Izraeli orvosok vannak jelen a szakemberek között. Pozitívum, hogy a betegek közvetlenül az eljárás napján kapják meg az átiratokat, ami kiküszöböli a második látogatás szükségességét. Az anonim kezelési szolgáltatás minden látogató számára elérhető. Minden egészségügyi információ szigorúan bizalmas. Labortechnikus által végzett otthoni látogatások. Nyitva az ON klinikán szünetek nélkül, hétvégén és ünnepnapokon is.

Előnyök

 • szolgáltatások széles skálája;
 • tisztaság;
 • részletvásárlás és hitel is rendelkezésre áll;
 • Kis betegáradat;
 • kényelmes elhelyezkedés.

Hátrányok

 • Túlárazott – egy konzultáció körülbelül 2100 p.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: