A 11 legjobb műterem Moszkvában

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Moszkvában mintegy 300 műhely kínál javítási és szabászati szolgáltatásokat. Minden évben nő a bemutatótermek száma, és egyre nehezebbé válik a választás a főváros lakói számára.

A minősítésünk megmondja, hol találja meg a legjobb műhelyt Moszkvában, hogy megváltoztassa a ruhákat, hogy jó illeszkedést vagy új öltönyt hozzon létre eredeti tervezéssel. A listán olyan cégek szerepelnek, amelyek jó hírnevet szereztek maguknak.

A legjobb műterem Moszkvában

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb műtermek Moszkvában 1 Bourbaki 5.0
2 Bel
 • sima
 • 4.9
  3 Atelier Online 4.8
  4 Atelier Lab 4.7
  5 Atelier de Paris 4.6
  6 Talisman 4.5
  7 Kyave 4.4
  8 Igolka Express Atelier 4.3
  9 Katerina Petri 4.2
  10 Hemming.ru 4.1
  11 Orlikov 4.0

  Bourbaki

  Értékelés: 5.0

  Bourbaki

  A legjobb moszkvai szabóműhelyek listájának élén. A szokatlan név mellett a stúdió nem szokványos munkakörnyezetet is mutat. Az ügyfél hívhatja a szabót, vagy a weboldalon található utasításokat követve maga is elvégezheti a méréseket.

  Minden mesterünk tapasztalt szabó, aki 2-3 hét alatt tökéletes öltönyt varr, pontos másolatot készít egy ruháról, hímzést ad egy meglévő darabhoz, és egyedi kialakítású szerelvényeket készít. A Bourbaki fő előnyei a szabó távozásának lehetősége az ügyfél számára (3000 rubel költség), az ajándékutalványok elérhetősége, a kényelmes helyszín és a legújabb felszerelés. oktatás 1 A Bourbaki fő előnyei a szabónak a szabónak az ügyfél számára történő távozásának lehetősége (3000 rubelből).

  Az árak itt, bár magasak, de összhangban vannak a kész dolgok minőségével és megjelenésével. Egy klasszikus kabát körülbelül 75000 rubelbe kerül. A kabát minimális ára – 90000 rubel.

  Cím: Moszkva, per. Lyalin, d.8, . 1. Telefon: +74956484747. Az Atelier naponta 10:00 és 19:00 között tart nyitva. Vasárnaponként előre időpontot kell foglalni.

  Bel
 • sima
 • Értékelés: 4.9

  Bel<li></div><p>sima” src=”/wp-content/uploads/2023/11/98516666197561-9411.jpg” height=”83″ title=”Bel</p><li>sima”><p>Atelier Moscow Bel</p><li>sima, amely férfi, női ruházat és cipő szabási szolgáltatásokat, javítási termékeket, hímzéseket kínál. A vállalat kézitáskákat és öveket is készít megrendelésre. A mesterek különböző anyagokkal dolgoznak, többek között krokodilbőrrel. Válassza ki a megfelelő anyagot a weboldalon található katalógusból.<p>Az évek során a vállalat kiváló hírnevet szerzett, amit az exkluzív ruhadarabok tömege és a jó vélemények is megerősítenek. Showbiz, mozi és színházi sztárok érkeznek a műterembe.</p><p>A szabók munkája valóban tiszteletre méltó. Egy pillantással láthatja a kiváló minőségű kivitelezést, az intelligens kialakítást és a divatos vágást. Az ügyfelek dicsérik a mesteremberek felelősségteljes megközelítését minden egyes megrendeléshez, a gyors teljesítést. Az a vágy, hogy a ruhákat minden egyes ember kívánságára készítsék, nem pedig a szabványos mintára.</p><p>A ruha ára 800 rubelről indul, a szoknyák 5000 rubelről indulnak. Helyszín: Moszkva, Shukhova 5. Telefonszám: +79257935870. Nyitva 11:00-tól 21:00-ig. Hétvégi vasárnap.</p><h3>Atelier Online</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Atelier Online

  A rangsorban az Online Atelier következik, amely több mint 15 éve működik. Itt férfiaknak, nőknek, tinédzsereknek és gyerekeknek készítenek ruhákat. A mesterek kabátokat, báránybőr kabátokat és szőrmebundákat varrnak és javítanak. A vállalat munkaruhák és egyenruhák varrásával foglalkozik, megrendeléseket vesz fel vállalkozásoktól.

  A szolgáltatások listája vasalást, mosást és vegytisztítást is tartalmaz. Pénztárszolgálat Moszkvában és a moszkvai régióban, futárszolgálat áll rendelkezésre. Saját boltunk van, ahol anyagok és szerelvények széles választéka áll rendelkezésre. A legmagasabb minőségű olasz mintákat használják.

  A szabók mindig figyelembe veszik az ügyfél kívánságait, és mindig kapcsolatban állnak az ügyféllel. Az interneten sok lelkes véleményt találhatsz, hálával a.

  A szolgáltatások árai valamivel olcsóbbak, mint a versenytársaké. A férfiak kabátjának varrása legalább 39-40 rubelbe kerül. Telefon: +74994551903. Cím: Moszkva, per. 16/4, Voznesensky st.

  Atelier Laboratórium

  Értékelés: 4.7

  Atelier-Lab

  Az Atelier Lab a tapasztalt és professzionális szabók és az elfogadható árak miatt került a toplistára. Ez azon kevés cégek egyike, amelyek vállalják a szőrme ruhadarabok és szőrmekabátok varrását. Megrendelésre szőrmebundákat, mellényeket készít cobolyból, rókából és nyestből. A szőrméket közvetlenül a gyártótól vásárolják.

  Atelier de Paris javítást kínál. A mesterek bármilyen ruhadarabot szegélyeznek, módosítanak. Felnőtt és gyermekruházat egyedi méretekre készül. A szabók és tervezők több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. A modelleket egy speciális számítógépes programmal hozzák létre. Minden egyes terméket minőségellenőrző ellenőrzi, mielőtt az ügyfélnek leszállítanák. A műterem garanciát vállal minden típusú szolgáltatásra. Az ügyfél bármikor visszajöhet, és kérheti a termék befejezését.

  A munka minősége magas szintű. Néha a határidők késnek. A nadrágok szegélyezése 800 rubelbe kerül, perekrroyroy jelmez – 5000rubl, a cipzár cseréje – 800 rubel. 15000 rubelért itt varrni egy ruhát estélyi ruha 2500 rubelért – egy esküvői ruha. Telefon: +74951726332. Cím: Moszkva, Olympiysky pr, 16 st5. Munkaidő: 10-00 és 21-00 között.

  Atelier de Paris

  Értékelés: 4.6

  Atelier de Paris

  Atelier de Paris javítást és szabást kínál. A szakemberek garantálják a rendelési határidőt. Bármilyen anyaggal működnek, beleértve a bőrt és a szőrmét is. Professzionális mosoda, vegytisztítás, vasalás, szárítás és mosás.

  A mester ingyenesen ad tanácsot az ügyfélnek telefonon, lehetőségeket kínál és tájékoztatja az árakról. Az első rendelésnél az atelier 10% kedvezményt ad. A szalonban szoknyákat, nadrágokat, függönyöket, ruhákat, blúzokat is megrövidíthetünk. Az árak az egyik legalacsonyabbak a fővárosban.

  A műhelyben nincsenek nagyobb hátrányok. Az Atelier naponta 10-00 és 20-00 között tart nyitva. Telefonszám: +79998002405. A vállalat a főváros szívében, a Novoszlobodszkaja metróállomás közelében található. Cím: Veskovszkij per., 2, pp. 1.

  Talisman

  Értékelés: 4.5

  Talisman

  Moszkvai Talisman műterem javítással, szabással, szőrme-, bőr-, textil-, kötöttáru-betétekkel foglalkozik. Ide járnak logók, monogramokat és feliratokat hímezni, lyukakat és ráncokat eltávolítani a ruhákon. Mesteri tapasztalat – legalább 20 év.

  A műhely fő előnyei – a komplex megrendelésekre való hajlandóság, a modern technikák, a minőségi szövetek. A szabók egyedi varrási technikákat alkalmaznak, friss ötletekkel állnak elő, és hibátlanul teljesítenek minden megrendelést.

  Van olyan információ, hogy a fizetést azonnal felveszik, de egy meghatározott időpontig a megrendelést nem hajtják végre, és a késedelemről nem értesítik előre. Reméljük, hogy ezek elszigetelt esetek. Ami az árpolitikát illeti, a munka költsége itt nem mindig áll arányban a nyújtott szolgáltatás összetettségével. Nyitva 09-00 és 21-00 között. Telefon: +74952152231. Cím: Moszkva, Leninszkij Prospekt, 25.

  Kääwe

  Értékelés: 4.4

  Kyave

  A Chiave egy 1998-ban alapított műhely. Abban az időben a műhely szolgáltatásai csak az estélyi ruhák szabását foglalták magukban. Az évek során a szabók a munka széles skáláját fedték le. A neves stylistok érkezésével a vállalat elkezdett egyéni stílusokat és ruhatárakat létrehozni. Ma a Kiave divatos és kényelmes modelleket készít minden alkalomra… Különösen büszke a munkájukra az esti divat, a kézi hímzés területén.

  A vállalat követi a legújabb divattrendeket és részt vesz rangos rendezvényeken. A méretre szabáshoz 1-3 szerelvényre van szükség. A textíliák 3-5 napon belül elkészülnek. A VIP-ügyfelek számára 2 nap alatt végezhetünk ultra-sürgős varrást.

  A Kyave szolgáltatásait nem mindenki engedheti meg magának. Például a becsült költség az esti szoknya varrására – 16000 rubel. Egy póló vagy póló körülbelül 12000 rubelbe kerül. Sürgős esetben a teljes költség 50%-át kell fizetni. A gyermekruhák 10%-os kedvezményt kapnak.

  Javasoljuk, hogy autóval jusson el a vállalathoz. Az épület közelében nagy parkoló található. Hosszú és kényelmetlen séta a metróból, ha cipelni vagy felvenni kell a tárgyakat. Szombaton a műteremben mindig sok a vásárló, ki kell várni a sorod. Cím: Moszkva, 5-th Donskoy Ave., 15, pp. 13. Telefonszám: +74959216093. Hétköznapokon a műhely 9-30 és 21-00 között tart nyitva. Hétvégén 18 órakor zár.

  Igolka Express Atelier

  Értékelés: 4.3

  Igolka Express Atelier

  Az Igolka szabóság szabói készek az ügyfél minden kívánságát teljesíteni. Masters kínál különböző típusú varrás és javítás megfizethető áron. A céget professzionális berendezések, eredeti bábuk és sokéves gyakorlat jellemzi. A szabók csak bevált anyagokkal dolgoznak, és Guttermann fonalakat, európai gyártók szerelvényeit, minőségi cipzárakat használnak.

  Megjegyeztük, hogy a vállalat honlapja színes és tartalmas. Az egyes szolgáltatási típusokra vonatkozóan részletes információk állnak rendelkezésre. A jó hír az, hogy az árak nincsenek elrejtve, és minden egyes tétel alatt részletesen le vannak írva.

  Vélemények az Igolka Express Atelier-ről meglehetősen ellentmondásosak. Néhány ügyfélnek panasza volt az elvégzett munka minőségével kapcsolatban. Tekintettel a sürgősségre az árak mérsékeltek. Ha szüksége van egy gyors szegélyre vagy a zár behelyezésére, Igolka – a legjobb választás. Telefon: +79151005200. Cím: Moszkva, Leninszkaja Szloboda 19, 1086-os pavilon. Nyitva tartás: 9-30-tól 20-00-ig.

  Katerina Petri

  Értékelés: 4.2

  Katerina Petri

  Az Atelier Katerina Petri a rangsor végén áll. Itt kiválaszthatja a kívánt ruhadarab színét, szabását, anyagát. Az egyedi termék gyártási ideje körülbelül 14 nap. Felár ellenében 3-4 napot vesz igénybe. Az ár függ a megrendelés összetettségétől, a szövetek költségétől. Ismerje meg a végső összeget csak akkor lehet, ha kapcsolatba lépett a moszkvai üzlettel.

  Katerina Petri a következő területeken dolgozik: egyedi szabás, prémium minőségű otthoni ruházat, selyem fehérnemű, ready-to-wear kollekció. A szolgáltatások választéka itt nem olyan széleskörű, mint más, magasan jegyzett műtermekben. A hangsúly az egyedi képek készítésén van a különböző eseményekhez, valamint a már kapható exkluzív modellek értékesítésén.

  Telefonszám: +79269652904. Cím: Moszkva, Pomeranian Lane., 9. A szalon hétköznapokon 12-00 és 22-00 között, hétvégén 14-00 és 20-00 között tart nyitva. Előzetes időpont egyeztetés.

  Hemming.ru

  Értékelés: 4.1

  Podshivay.ru

  Egy hálózat podshivayam műteremben.Cégünkben tapasztalt tervezők és szabók, professzionális tervezők és technológusok dolgoznak. A vállalat 2001 óta van jelen a moszkvai piacon. A szolgáltatás bőr, szőrme, kötöttáru javítását kínálja. Itt lehet varrni egy gombot, helyezze be a cipzár, szegély farmer, hogy a patch, podnatyvat dolog az ábrán. Az üzlet kedvező akciókat és ajánlatokat működtet, amelyek megtalálhatók az oldalon.

  A legmodernebb berendezésekből álló nagy flotta és a nagy létszámú személyzet lehetővé teszi a megrendelésre történő munkát. A műhely félautomata lamináló gépekkel és szövetragasztási technológiával rendelkezik. A mesterek rövid idő alatt bármilyen alakú és méretű újrafelhasználható maszkot tudnak varrni.

  Előnyök: kényelmes elhelyezkedés, minőségi eredmények. Mínusz – egy kis helyiség, ahol kényelmetlen mérni a dolgokat. A székhely címe: Leninszkij pr 35, Moszkva. Telefon: +74992503780. Menetrend: 9-00-tól 21-00-ig.

  Orlikov

  Értékelés: 4.0

  Orlikov

  Az Orlikov Ruházati Rekonstrukciós és Restaurációs Központ kiegészíti a minősítést. Az Atelier több mint 25 éve működik. A mesterek a legmodernebb berendezéseket használják a kifogástalan eredmények eléréséhez. A vállalatnak saját mobilalkalmazása van, amellyel pontokat gyűjthet és kuponokat kaphat. Ha rendelés 20.000 rubel, a méret a kedvezmény 7%-os.

  A szolgálati ágak jól felszereltek. A műterem gyönyörűen berendezett és mindig tiszta. Orlikov vállalja a legbonyolultabb megbízásokat. A szolgáltatások közé tartozik a vintage restaurálás, stoppolás, függönyök vegytisztítása.

  A vásárlók túlárazottnak tartják a bolt árait. Három gombot varrni egy báránybőr kabátra, akkor körülbelül 3500 rubelt kérhet. Néha a mesterek nem tudják tartani a határidőket a nagy ügyfélforgalom miatt. Az Orlikov a legjobb hely a kötési problémák megoldására. Nem javasoljuk, hogy a száraz tisztítás a központban. Negatív visszajelzések a szolgáltatásról.

  Telefonszám: +74951044002. Nyitva tartás: 10-00 és 22-00 között. Moszkvában több ole-tánc szalon is van. A címeket a vállalat honlapján találja. Nyitva tartás: 9 órától 23 óráig.

  Olvasson tovább  12 legjobb hajótest biztosítási társaságok
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: