A 15 legjobb műanyag ablakgyártó cég Moszkva városában

*Áttekintés a legjobbakról a szerkesztőség szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szaktanácsadásra van szükség.

Még három évtizeddel ezelőtt sok honfitársunknak fogalma sem volt arról, hogy a fából készült ablakokon kívül más ablakok is léteznek. A kezdeti időkben a műanyag termékek csak azok számára voltak megfizethetők, akik megengedhették maguknak, és az új telepesek számára nagy büszkeséget jelentettek. Előnyüket azonnal felismerték. És a növekvő népszerűség miatt egyre több vállalat kezdett el PVC termékeket gyártani a fa helyett.

Ma már ezek az ablakok senkit sem lepnek meg. A legtöbb lakásba, házba és irodába beszerelik, és még az alacsony jövedelemmel rendelkezők számára is megfizethetőek. A nagy verseny arra készteti a gyártókat, hogy fejlesszék termékeiket, javítsák a minőséget és új technológiákat vezessenek be. Sok ajánlat van a fővárosi piacon. Egy internetes kereső több száz céget hoz fel, és néha nem tudja, hogy melyikre összpontosítson. Szakértőink 15 olyan moszkvai műanyag ablakgyártó céget választottak ki, amelyek kiváló hírnevüknek köszönhetően a legjobb szolgáltatók közé kerültek. A listát a valódi ügyfelek visszajelzései alapján állították össze, akik már képesek voltak értékelni a termékek minőségét és a magas színvonalú szolgáltatást.

A legjobb cégek rangsorolása műanyag ablakok Moszkvában

Jelölés hely cég értékelés
A legjobb műanyag ablakokkal foglalkozó cégek értékelése Moszkvában 1 PanOns 5.0
2 Moszkvai ablakok 4.9
3 Kaleva 4.8
4 Paradise ablakok 4.7
5 Ablak kontinens 4.6
6 OkonProf 4.5
7 Az ablakgyár 4.4
8 Német ablakok 4.3
9 EuroOwnings 4.2
10 Új ablakok 4.1
11 StroyWest 4.0
12 Intelligencia ablakok 3.9
13 Okna-stroy 3.8
14 OKNACOM 3.7
15 Unitech 3.6

PanO ablakok

Értékelés: 5.0

PANOKNA

Az első helyen az a cég végzett, amely 17 éve bizonyítja, hogy a főváros egyik legjobb műanyag ablakgyártó cége. Saját, innovatív berendezésekkel és korszerű technológiával rendelkező gyártóüzemmel rendelkezik. A vállalat különböző árkategóriájú ablakokat kínál a gazdaságostól a prémium kategóriáig, KBE, Rehau és Montblanc profilok felhasználásával, és a megrendelő kérésének megfelelően bármilyen összetett konstrukciót készít.

A vállalat fő előnye – hatékonysága. A mérés után 1 napot vesz igénybe a gyártáshoz. Másnap az anyagokat leszállítják. Következik az üvegezés. “A PanWindow árpolitikája intelligens. Jelentős kedvezmények vehetők igénybe, ha a teljes lakásra vonatkozó konstrukciókat rendeljük meg. A folyamatos akciók nagy nyereséget tesznek lehetővé a minőségi és tartós, minden költségvetésnek megfelelő ablakok beszereléséhez.

Szolgáltatások teljes skáláját kínáljuk. Sok ügyfél nem csak a műanyag ablakok beépítését, hanem a teljes kulcsrakész üvegezést is megrendeli. Ez magában foglalja az erkélyeket és a loggiákat is. Meleg vagy hideg üvegezés, külső és belső burkolatok kiválasztása. A visszajelzések szerint a szolgáltatást ugyanolyan magasra értékelik, mint a termékek minőségét. A szerződéses kötelezettségeket időben teljesítik. Nem észlelt hibák vagy hiányosságok. Ha bármilyen kérdés merül fel a befejezéssel kapcsolatban, azt azonnal megoldják. Kapcsolattartó telefonszáma: +7495961 51 38.

Moszkvai ablakok

Értékelés: 4.9

MOSZKVAI ABLAKOK

A minősítés második helyén a legnagyobb moszkvai cég áll, amely a műanyag szerkezetek értékesítésében az első három vezető között van, és ezt a pozíciót több mint negyed évszázada tartja. Mindez a napi 1,5 ezer darabot előállító modern automatizált gyártásnak, a szabadalmaztatott technológiáknak és a minden szakaszban végzett minőségellenőrzésnek köszönhető. A Rehau cég partnereként a cég teljes mértékben alkalmazkodott a termeléshez az orosz éghajlathoz, így minden helyiségben kényelmes feltételeket teremtett: lakások, házak, irodák, nyaralók. oktatás 1 A Rehau cég a Rehau cég partnere, a cég teljes mértékben alkalmazkodott az orosz éghajlathoz, így minden helyiségben kényelmes feltételeket teremtett.

Minden ügyfél valóra válthatja álmait. “A Moscow Windows bármilyen összetettségű konstrukciókat készít, exkluzív anyagok felhasználásával. Minden alkatrész rendelkezik megfelelőségi tanúsítvánnyal. Az ablakok élettartama 70 év. Garancia a dupla üvegezésű ablakokra – korlátlan, azaz élethosszig tartó garancia.

A vállalat számos díjat nyert, és többször nyert rangos versenyeket. Ma már nem csak a főváros lakói, hanem az ország minden régiója rendelhet minőségi ablakokat, és kamatmentesen, részletre vásárolhatók. A mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy otthonról kényelmesen rendeljen, és az összes részlet egyeztetése után azonnal fizessen, bármilyen kényelmes módon. Szakszerű tanácsadást kaphat telefonon: 8495995 14 27.

Kaleva

Értékelés: 4.8

KALEVA

A rangsorunkban az első három helyen azok a vállalatok állnak, amelyek Oroszország-szerte kiterjedt hálózatot képviselnek. A folyamat teljesen ciklikus, mivel PVC-rendszereket fejleszt, profilokat és műanyag ablakokat gyárt, a kész termékeket a megrendelő címére szállítja, ahol azokat beépítik, és ha kívánják, befejezik. A Kaleva nem áll meg; folyamatosan alkalmaz innovatív technológiákat, és az elsők között kínál további kényelmi szolgáltatásokat, mint például a közönséges üveg átlátszatlanná alakítása.

Olvasson tovább  7 legjobb jogi iskolák Moszkvában

A műanyag ablakok modelljeinek széles választéka létezik. Az ügyfelek kiválaszthatják a nekik tetszőt, és ha vannak egyéb kívánságaik, azokat a gyártás során figyelembe veszik. A vállalat standard változatokat kínál elfogadható áron, ablakokat gyermekszobákhoz egyedi tervezéssel és megnövelt biztonsági szinttel, szuper-csendesen, napvédelemmel, nagy formátumú és más típusú termékekkel, amelyek kielégítik minden ügyfél igényeit.

A megkérdezett ügyfelek kiemelték a személyzet magas szakmai színvonalát, az eredeti megoldásokat, a gyorsaságot a megrendeléstől a telepítésig, az elfogadható árakat, a gyors reagálást a garanciális szervizelés során. Ingyenes telefonszám Oroszország minden régiójából: 8800250 00 88.

A paradicsom ablakai

Értékelés: 4.7

RAI WINDOWS

A negyedik helyet a vállalat foglalja el, amely magas színvonalú termékek széles választékát kínálja, amiről több ezer moszkvai és régióbeli ügyfél meggyőződött. Olyan gyártók környezetbarát, tartós profiljait használja, mint a VEKA, KBE, REHAU. A vállalat kielégíti a különböző jövedelemszintű ügyfelek igényeit. Ezek lehetnek gazdaságos, prémium modellek vagy exkluzív elit modellek egyedi projektekhez.

A vállalat kétségtelen előnyei között – a modellek széles választéka, amelyek tökéletesen illeszkednek a szoba kialakításába. A biztonságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Minden profil rendelkezik minőségi tanúsítvánnyal. A gyártás során nem használnak káros összetevőket, ezért a műanyag ablakok a gyermekszobákba a gyermek egészségét nem veszélyeztetik.

A pozitívum, hogy az egyedi paraméterekkel rendelkező ablakokat otthonról is megrendelheti, és ugyanazon az oldalon fizethet. Ha a megrendelő nem biztos ezekben, a mérőmérnök megérkezik a címre, ahol a termék minden paramétere egyeztetve van. Az árak meglehetősen versenyképesek. Az ügyfelek kihasználhatják a promóciós ajánlatokat és megmenthetik a családi költségvetést. Kapcsolattartó telefonszáma: +7495774 75 82.

Ablak kontinens

Értékelés: 4.6

ABLAK KONTINENS

A minősítés ötödik sorában van a vállalat, amely Moszkvában és a moszkvai régióban megtalálja a saját rést a kiváló minőségű műanyag ablakok beszereléséhez. A saját automatizált gyártás lehetővé teszi, hogy a legrövidebb idő alatt akár nagyon bonyolult konstrukciókat is előállítsunk. A PVC termékek széles színválasztékban kaphatók, így a vásárló könnyen megtalálhatja a megfelelő árnyalatot az építészeti kialakításhoz. A vállalat a szolgáltatások széles skáláját kínálja. Megrendelheti az ablakot beépítés nélkül, egyedi méretekre, vagy rendelhet komplett változatot, beleértve a szegélyt és a párkányokat is.

A vállalat alkalmazottai azonnal megértik, hogy mit akar az ügyfél. Egyes minták exkluzívak, és az ügyfél vázlatai alapján készülnek. Az ár előzetes kiszámításához használhatja a weboldalon található online kalkulátort, vagy kérheti a szakemberek segítségét. Használt profil VEKA. Különösen tartós, fokozott zajszigeteléssel rendelkező, évtizedekig használható és könnyen ápolható konstrukciókat tesz lehetővé.

Az előnyök között kiemelték a megfizethető árakat, amelyek a promóciós kampányok során jelentősen csökkennek, így egyre több új ügyfelet vonzanak, a saját gyártást, a minőségellenőrzést, a hozzáértő szakembereket, a szerződés pontos feltételeinek betartását. A felügyelőt a következő telefonszámon lehet hívni: 8495783 07 78.

OkonProf

Értékelés: 4.5

OKONPROF

A hatodik helyet az a vállalat kapta, amely bár nemrégiben kezdte meg tevékenységét, de már hírnevet szerzett magának, mint a kiváló minőségű műanyag termékek megbízható szállítója. A vállalat fő profilja az ablakok, erkélyek és loggiák üvegezése. Sok más termék közül kiemelkedik a megfizethető árakkal, nem csak a gazdaságos termékek esetében. Az ár nem havonta emelkedik, hanem a nyersanyagárak emelkedése ellenére néhány évig változatlan marad.

A vállalat Moszkvában és a moszkvai régióban működik. Minden megrendelést pontosan időben teljesítünk. A gyorsaság nem utolsósorban és szintén prioritást élvez. Az ügyfelek bármilyen terméket választhatnak: a standard egyszerűtől az exkluzív komplexig. A vállalatnál csak szakképzett alkalmazottak dolgoznak, így minden szakasz szigorúan a szerződésnek megfelelően történik. További előny, hogy az előzetes becslés a legtöbb esetben egybeesik a végleges becsléssel, ami az ügyfélhűség újabb bizonyítéka.

A gyártás során a vezető gyártók profiljait használják: KBE, REHAU, Montblanc. A vállalat átfogó szolgáltatásokat kínál, beleértve a loggiák és erkélyek befejezését és szigetelését, a nyaralók üvegezését, a redőnyök és redőnyök gyártását és felszerelését. Kapcsolattartó telefon: +7499394 20 50.

Ablakgyár

Értékelés: 4.4

ABLAKSZÖVET

A rangsor hetedik helyén egy olyan vállalat áll, amely saját csúcstechnológiás termeléssel rendelkezik, ahol a hibák előfordulása minimálisra csökken. A szigorú felügyelet lehetővé teszi a kisebb hibák helyszíni felderítését és kijavítását is, így az ügyfél méreteihez és kívánságaihoz igazodó, kiváló minőségű termékeket szállítanak a beépítéshez. Az árak meglehetősen versenyképesek. A hűségprogram lehetővé teszi, hogy csökkentse a termékek költségeit és sokat takarítson meg.

Olvasson tovább  Oroszország 11 legjobb modellügynöksége

A vállalat nemcsak műanyag, hanem fa és alumínium ablakokat is gyárt. A cég házak, nyaralók, nyaralók üvegezését, nyílászárók, szerelvények, dupla üvegezésű ablakok, szúnyoghálók javítását és cseréjét, redőnyök és zsalugáterek felszerelését vállalja. Kívánságra az ügyfél megrendelheti az aljzatok és ablakpárkányok befejezését. Ez utóbbi készülhet természetes vagy mesterséges kőből.

A mérés során a szakemberek elvégzik a helyiség klímaszabályozását, majd elemzik az adatokat és azonosítják a problémás területeket. Az utolsó lépés az üvegezési rendszer kiválasztása, figyelembe véve a lakás vagy ház egyedi jellemzőit. További információért hívjon: 8495126 37 83.

Német ablakok

Értékelés: 4.3

NÉMET ABLAKOK

A cég, amely a nyolcadik helyet foglalja el a minősítésünkben, közel 15 éves története során bizonyította kompetenciáját, és sok moszkvai és régióbeli lakos választotta. A fokozatos fejlesztés eredményeként automatizált házon belüli gyártás, magasan képzett alkalmazottak és megfelelő árpolitika alakult ki. A vállalat magánszemélyekkel és jogi személyekkel egyaránt együttműködik, termékeket gyárt és telepít, még a komplexitás magas szintjén is. A minőséget a 40 év garanciaidő is megerősíti.

A gyártásban fokozott zajszigeteléssel és magas hőszigeteléssel rendelkező VEKA és REHAU rendszereket használnak. Maximálisan alkalmazkodnak az orosz éghajlathoz, és termékeink változatos kialakítása lehetővé teszi, hogy harmonikusan illeszkedjenek bármilyen építészeti együttesbe, legyen szó kereskedelmi ingatlanokról, vidéki házakról, villákról és lakásokról. A szolgáltatás nem csak ablakokra, hanem beltéri ajtókra, válaszfalakra, bejáratokra és külső üvegezésre is kiterjed.

A vállalat rendelkezik valamennyi megfelelőségi tanúsítvánnyal. Többször nyert rangos versenyeken. És nem áll meg itt, nyomon követi az építőipar új trendjeit, jobb és biztonságosabb termékeket kínál megfizethető áron. Kapcsolattartó telefonszáma: +7495647 40 44.

EuroWindows

Értékelés: 4.2

EUROKNA

“Az EuroOkna a kilencedik helyen áll a rangsorban. A gyár innovatív, nagy pontosságú német berendezéseket használ, amelyek lehetővé teszik, hogy 100% -ban garantált minőségű és hosszú élettartamú termékeket állítson elő. A személyzet Németországban továbbképzésben részesül, így pontosan tudják, hogyan kell kezelni a gépeket és javítani a szolgáltatásokat. A mérések és a telepítés pontosan a megállapodásnak megfelelően, változtatás nélkül történik.

A késztermékek szállítása speciálisan felszerelt szállítóeszközökkel történik, amelyek kizárják a szállítás közbeni sérüléseket. Az erkélyek és loggiák üvegezése a legnépszerűbb szolgáltatás az ablakok beépítése mellett. Kulcsrakész felújítást rendelhet anélkül, hogy aggódnia kellene a szemétszállítással, valamint a külső és belső felújítással kapcsolatban. A vállalat tetők és erkélykorlátok gyártásával és beépítésével is foglalkozik.

Különböző profilrendszereket használunk az olcsótól az elitig. Nem szabványos formájú ablakokat készít, és átlátszó szigetelőüveg helyett mintás és fazettált ólomüvegeket épít be. A kilincsek és egyéb szerelvények, ablakpárkányok és aljzatok széles választéka lehetővé teszi, hogy megvalósítsa fantáziáját, és nemcsak hőtakarékos és zajcsökkentő ablakokat, hanem egyedi dizájnmegoldásokat is kapjon. Huszonnégy órás ingyenes telefonszám Moszkvában és a moszkvai régióban: 8495150 10 53.

Új ablakok

Értékelés: 4.1

ÚJ ABLAKOK

A tizedik helyen álló cég olyan ciklikus rendszert hozott létre, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű, biztonságos és tartós műanyag ablakok bármilyen összetettségű beépítését. A gyártás modern berendezésekkel van felszerelve. Minden alkalmazott magas szintű képzettséggel rendelkezik. Saját flotta szállítja a késztermékeket kérésre bármikor. A gyors értékesítés utáni szolgáltatás lehetővé teszi a felmerülő problémák mielőbbi kiküszöbölését. A termékek ára megfizethető, ami egyre több ügyfelet vonz.

A mérés az érkezés napján ingyenes. Az ablakok beépítésén kívül megrendelheti az erkélyek és loggiák üvegezését, javítását, befejező bélését, szúnyoghálók, redőnyök, redőnyök készítését. A vállalat nemcsak szabványos, hanem nagyon összetett konstrukciókat is gyárt. A profilokra vonatkozó jótállási idő 20 év.

A visszajelzések szerint a vállalat pontosan betartja a határidőket, nincs panasz a termék minőségére. Az online kalkulátor lehetővé teszi a megrendelés végső költségének kiszámítását. Nincsenek rejtett extrák. A vállalat folyamatosan különleges ajánlatokat tart és szép bónuszokat ad. Részletesebb információt honlapunkon vagy a +7495 790 85 19-es telefonszámon kaphat.

Stroy-West

Értékelés: 4.0

STROY-WEST

A rangsor tizenegyedik helyét magabiztosan foglalja el a vállalat, amely sokéves munkája során felhalmozott tapasztalatát és tudását felhasználva, kiváló minőségű ablakokkal és egyéb műanyag termékekkel örvendezteti meg ügyfeleit. A gyártás során német és spanyol profilrendszereket használnak. A szerelvények legszélesebb választéka lehetővé teszi, hogy a szabványos ablakokat exkluzív, egyedi tervezésű ablakokká alakítsuk át. A vállalat “kulcsrakész” alapon végzi a munkát. Az egész folyamat – a szétszereléstől a beszerelésig – nagyon rövid idő alatt zajlik.

A gyártási folyamat automatizálása, a saját járműpark, a külföldi beszállítókkal való hosszú távú együttműködés lehetővé teszi, hogy minden termékre vonzó árakat kínáljunk. Különleges ajánlatok és akciók segítenek az egész lakás kedvező áron történő mázolásában. A honlapon található kalkulátor kiszámíthatja a megrendelés hozzávetőleges összegét. Mérés és egyeztetés után az ár az ügyfél kívánságaitól függően felfelé vagy lefelé módosítható.

Olvasson tovább  A 6 legjobb oszét pite Szentpéterváron

A vállalatról szóló vélemények kivételesen pozitívak. Minden feltétel időben megtörténik, a garanciális szolgáltatás gyors, gyakran még az alkalmazás napján. Hívja a felügyelőt, vagy tisztázza az együttműködés további részleteit telefonon: 8495726 27 29.

Intelligens ablakok

Értékelés: 3.9

INTELLIGENS ABLAKOK

Az értékelés tizenkettedik helyét az a cég kapja, amely német profilból német felszereléssel készült, szabványos minőségű ablakot kínál. A pontos gyártási folyamat kiküszöböli a hibákat. A REHAU rendszer magas hőszigetelést és jobb zajszigetelést garantál. A cég lakásokba, házakba és irodákba szerel ablakokat. A kihívást jelentő konstrukciók prioritást élveznek. Ezek a panoráma, francia, sugárirányú ablakok, válaszfalak és bejárati csoportok drága anyagok felhasználásával.

Minden megrendelést egyedileg kezelünk, ennek eredményeként a hosszú garanciális időszakkal rendelkező standard termékekkel ellentétben. A vállalat előregyártott ablakokat és teljes körű szolgáltatásokat kínál: mérés, szétszerelés, szállítás, beépítés, erkélyek és loggiák, aljzatok, ablakpárkányok, szúnyoghálók javítása. Szoros határidők, a szerződéses kötelezettségek szigorú betartása, érdekes árak exkluzív termékekért – mindez az “Intelligens Windows”.

Az ügyfelek kiemelik az alkalmazottak szakmaiságát, akik segítenek kiválasztani a legjobb designt egy adott helyiséghez. A szolgáltatásokkal kapcsolatos részletes információk a vállalat honlapján találhatók. Ha szakemberrel való konzultációra van szükség, hívja a következő telefonszámot: +7 495720 85 15.

Okna-stroy

Értékelés: 3.8

OKNA-STROY

A rangsor tizenharmadik helyén egy olyan vállalat áll, amely saját gyárában, német márkájú gépekkel felszerelve gyártja termékeit. Profilrendszerek Németországból is kaphatók. A becslő a kezelés napján érkezik a címre. Megvizsgálja a helyiségeket, és a jellemzők figyelembevételével ajánl egy adott kialakítást. A termékek ára meglehetősen vonzó a nyersanyagok alacsony árrése miatt.

A szolgáltatások közé tartozik a bontás, ablakok, aljzatok, ablakpárkányok, erkélyek és loggiák kivitelezése, beleértve a külső és belső felújítást is. A gyártó 50 év garanciát vállal a REHAU profilokra. Ha az ügyfél vagy a családtagok által okozott kár nem tartozik a szolgáltatás körébe, a cég mindent önköltségi áron kicserél, a kiszállítás díja fizetendő.

A vállalat számos bónuszprogramot dolgozott ki. Kötelező kedvezmények nyugdíjasok és kiváltságosok számára. Különböző üvegezési lehetőségeket kínál az emberek minden kategóriája számára, beleértve az alacsony jövedelemmel rendelkezőket is. üvegházak üvegének beépítése, kész ablakok értékesítése beépítés nélkül, javítások, szerelvények cseréje. Ezen az oldalon rendelhet visszahívást, vagy tárcsázhatja a következő telefonszámot: +7495517 79 75.

OKNACOM

Értékelés: 3.7

OKNACOM

A tizennegyedik helyet az a vállalat kapta, amely évek óta nemzetközi színvonalú műanyag ablakokat gyárt, és azokat Moszkva és a moszkvai régió lakó- és üzlethelyiségeibe szereli be. A modern berendezések és a fejlett technológiák biztosítják a termékek megbízhatóságát és hosszú élettartamát. A vállalat többféle profilrendszert használ, amelyek közül néhányat az olcsó termékek gyártásához, másokat a prémium termékekhez használnak.

Széles szín- és formaválaszték a belső és külső kialakításhoz való illeszkedéshez. A szakemberek segítenek kiválasztani a megfelelő lehetőséget, nemcsak a típus, hanem a konkrét feltételek figyelembevételével is. A loggiák és erkélyek üvegezésének szolgáltatása nagy keresletnek örvend. A vállalat vállalja a kulcsrakész berendezést. Ez azt jelenti, hogy a falakat, a padlót és a mennyezetet a megrendelő kívánságai szerint javítják. Redőnyöket és redőnyöket is felszerelnek, és az ablakokat sötétítik.

A telepítést magasan képzett szakemberek végzik. Még az összetett szerkezetek is tökéletesen, hibamentesen kerülnek beépítésre, és nincs szükség további hibajavításra. Ha úgy dönt, hogy ezt a céget választja, online rendeléskor az 5%-os kedvezményt automatikusan levonjuk az összegből. Elérhetőségi szám: 8495649 69 69.

Unitec

Értékelés: 3.6

UNITEK

A listát kitöltő vállalat, amely németországi prémium profilrendszereket használ a gyártás során, a következőkkel egészül ki. “Unitek – a tizenötödik helyen a rangsorban. A Schuco hivatalos partnereként számos díjat és elismerést nyert építőipari kiállításokon és versenyeken. A technológia megfelel a GOST. az anyagok alkalmazkodnak a mi éghajlatunkhoz: nyáron nem zárják el a napfényt, télen pedig a szelet.

A vállalat bármilyen összetettségű egyedi tervezést készít. Az árak magasabbak, mint a hagyományos ablakoké, de az ügyfél exkluzív háromszög, trapéz vagy kerek ablakot kap. Még akkor is, ha olyan termékre van szüksége, amelyet elfogadhatatlan méret, sugár vagy szög miatt nem lehet elkészíteni, a szakértők képesek olyan alternatívát kínálni, amely biztosan tetszeni fog az ügyfélnek.

A vállalat felajánlja, hogy a kész ablakokat alacsony áron megvásárolja, és a fizetés napján átveszi a raktárból. A megrendelés költségei csökkenthetők egy hűségprogram igénybevételével. A születésnapot ünneplők 5% kedvezményt kapnak, és szociális bónuszok is vannak. Az aktuális akciókról részletes tájékoztatást a weboldalon, visszahívást rendelhet, vagy tárcsázhatja a 8910527 37 07-es telefonszámot.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: