A 6 legjobb autómegosztó vállalat Szentpéterváron

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáció szükséges szakemberrel.

A homályos “carsharing” szó egészen a közelmúltig zavarba ejtő volt. Az amerikaiak és az európaiak után sok orosz már értékelte az ilyen szolgáltatás előnyeit. A carsharing egy rövid távú autóbérlés. Azoknak van rá keresletük, akiknek csak néhány órára van szükségük járműre, és nem kell napi bérleti díjat fizetniük. Néhányan már elutasították az autó megvásárlását a rövid távú lízing javára, és élvezik annak minden előnyét, amelyek közül a legfontosabb az, hogy csökkentsék a családi költségvetésre nehezedő terhet a saját jármű tulajdonlásának köszönhetően.

Jelenleg az autómegosztás csak fejlődésben van, de jelentőségének köszönhetően az Orosz Föderáció számos nagyvárosában kezdenek megnyílni a központok. A kisvárosokban gyakorlatilag nincs ilyen szolgáltatás. De a jövőben az elemzők azt jósolják, hogy a vízipipa pontok mindenütt jelen lesznek. Kiválasztottunk 6 autómegosztó céget Szentpéterváron, amelyeket az északi fővárosban működő autómegosztó cégek közül a legjobbnak ismernek el.

A legjobb autómegosztó szolgáltatások értékelése Szentpéterváron

Jelölés hely carsharing értékelés
A legjobb vízipipa üzletek Szentpéterváron 1 Yandex.Hajtómű 5.0
2 4.9
3 YouDrive 4.8
4 Delimobil 4.7
5 RENTMEE 4.6
6 CAR5 4.5

Yandex.Hajtómű

Értékelés: 5.0

Yandex.Drive

A rangsor vezetője egy jól ismert autómegosztó szolgáltatás, amely hazánk számos városában nyújt szolgáltatást. Ez a legnagyobb Oroszországban, a második legnagyobb Európában és a harmadik legnagyobb a világon. Olyan modellekből álló flotta tulajdonosa, mint a Volkswagen Polo, Skoda Rapid, Audi A3, Rena

  t Kaptur. Tervezi, hogy hamarosan üzleti osztályú kocsikkal bővíti azt. Összesen több mint 10 000 autó van, ebből 1500-at Szentpéterváron adnak bérbe. A lefedettségi terület a teljes leningrádi régióra kiterjed.

  Autómegosztás a Körgyűrűn belül, a bevásárlóközpontok melletti parkolókban, a Pulkovo repülőtéren és több, a Zöld Zóna részét képező településen érhető el. Az alkalmazás nagyon könnyen hozzáférhető, mint a többi Yandex-szolgáltatás. A szerződés aláírása és az autó kiválasztása után 20 perc ingyenes. Minden jármű új, céges logókkal, további opciókkal rendelkezik a kényelmes vezetés és az utasok számára.

  A viteldíjak igen változatosak. Mindenki a számára legmegfelelőbbet választja. Kétségtelen előnye az új lehetőség – fix ár a fuvarért. Miután megadta a bérlés előtti kezdő és végpontot, a rendszer kiszámítja azt, és ez az összeg kerül levonásra a bérlés végén. A visszajelzés az alkalmazáson keresztül történik.

  Értékelés: 4.9

  A második helyezett egy olyan cég, amely mindenféle autókölcsönzőt kínál, beleértve a carsharinget is. . Minden autó új, műszakilag kifogástalan és tiszta. Mindegyik beépített navigációs rendszerrel, zenével, rádióval és hangvezérléssel ellátott számítógéppel, valamint távindítási funkcióval rendelkezik. A lefedettség kiterjed a Leningrádi területre.

  Az alkalmazás magától értetődő. A szerződés gyorsan megkötésre kerül. 20 perc áll rendelkezésére, hogy elérje a bérelt járművet. Szentpétervár különböző részein vannak ingyenes parkolóhelyek. A viteldíjakat a megtett kilométerek és az utazással töltött idő alapján számítják ki. A költségek percenként 2,5 rubelről indulnak. A várakozási időért 2 rubelt kell fizetni./perc.

  A vélemények szerint a szolgáltatás, amely az egyik első volt, amely a városban az autómegosztás szolgáltatásait nyújtja, csak pozitív érzelmeket okoz. Minden jól áttekinthetően van megszervezve. A terület legtávolabbi részeire is el lehet jutni autóval. A gépkocsikra a hajótesten és az OSAGO-nál van biztosítás. Az árak versenyképesek, és felveszik a versenyt más hasonló vállalatokkal. Telefonos ügyfélkérdések: 8812926 42 60.

  YouDrive

  Értékelés: 4.8

  YouDrive

  A harmadik helyet a rangsorban a vállalat foglalja el, amely rövid távú autóbérlést kínál különböző osztályok számára. Van BMW, Mercedes, MINI Cooper, Nissan és Smart. Nincs szükség irodai látogatásra. A szerződés megkötése online történik. Csak adja meg útlevelét, jogosítványát és hitelkártyájának számát. A jármű kiválasztása, nyitása és zárása mobilalkalmazáson keresztül történik.

  A benzin is benne van, ahogyan sok nagyvárosi parkoló is. Ha további üzemanyagot és kenőanyagokat kell vásárolnia, meg kell állapodnia a társasággal. A költségtérítést a nyugta benyújtása után kapja meg. A zöld lefedettség nagyszerű. A városon kívül este 8 órától reggel 8 óráig az autó ingyenesen várja a bérlőt. A városon kívüli vezetés megengedett. A várakozás költsége – 2,5 rubel/perc. Bérelhető autó – 8 rubel percenként.

  A törzsvásárlók számára kétségtelen előny, hogy minden egyes utazásért pontokat gyűjthetnek, amelyek később jelentősen csökkentik a viteldíj költségét. Sokan választják ezt a szolgáltatást a kompakt autók miatt, amelyek megkönnyítik a parkolást vagy a forgalmi dugók elkerülését. Telefon: +7812407 10 69.

  Delimobil

  Értékelés: 4.7

  Delimobil

  A rangsor negyedik helyén egy olyan vállalat áll, amelynek sikerült 4 év alatt 100-ról 6000 járműre növelnie flottáját. Ma minden ügyfél használhatja a Volkswagen, a Hyundai Solaris, a Rena, a Hyundai Solaris és a Rena új járműveit

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: