Top 10 ingatlanügynökség Voronyezsben

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Az ingatlan az egyik legkockázatosabb ágazatnak számít. Könnyen lehet csalás áldozatává válni ebben az üzletágban. Ennek ellenére a lapos értékesítés továbbra is nyereséges és népszerű marad. Egyre többen fordulnak profi ingatlanközvetítőkhöz, hogy megvédjék magukat és ingatlanjukat.

Között a hatalmas számú ingatlanügynökségek nehéz kiválasztani a legjobb ajánlatot. Ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy 10 Voronyezs-i ingatlancéget tartalmazó minősítést. A választás fő szempontjai a szakértők személyes tapasztalata, az ügyfelektől kapott visszajelzések, a szolgáltatások költsége, a személyzet képzettsége, valamint a szolgáltatások költségei voltak.

A legjobb ingatlanügynökségek Voronyezsben

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb ingatlanügynökségek Voronyezsben 1 Etozhi 5.0
2 CITADEL 4.9
3 City-Centre 4.8
4 Ingatlan- és Jogi Központ 4.7
5 Optima 4.6
6 36. sugárút 4.5
7 Fejlesztők Szövetsége 4.4
8 RESOURCE ingatlan 4.3
9 Ingatlan történetek 4.2
10 Új cím 4.1

Etazhi

Értékelés: 5.0

Padlók

Az “Etazhi” ingatlanügynökség egész Oroszországban ismert. A vállalat vásárlással, eladással, tárgyak cseréjével, helyiségek bérbeadásával foglalkozik. Az ingatlanügynökök maguk állítják össze a hirdetéseket, teszik közzé őket az interneten, és készítik el a dokumentumokat. Az ügylet minden szakaszában végigkísérik az ügyfelet.

Ingatlanközpont dolgozik Voronyezsen kívüli ingatlanokkal. Ha az üzlet meghiúsul, szakembereink ingyenesen találnak egy új lehetőséget.

A szervezet segít az anyasági tőke felhasználásában, a lakhatási támogatások igénylésében. A jelzáloghiteleket a partnerbankok feltételei szerint rendezik. A honlapon a cég kiszámíthatja a költségek a ház egy speciális kalkulátorral.

Az ingyenes szolgáltatások közé tartozik a dokumentumellenőrzés, a távkonzultáció és a céges autó. Főbb előnyök: az ingatlanok gondos kiválasztása, az összes dokumentum jogi jóváhagyása, kifizetés az üzletkötés után. Az ügyfelek 96%-a elégedett az ügynökség szolgáltatásaival. Cím: Voronyezs, Moskovsky prosp., 11. Telefon: +74732051010.

Citadella

Értékelés: 4.9

Citadella

A második legmagasabban rangsorolt ingatlanügynökség a Citadel. Szolgáltatások széles skáláját kínálják egy közös helyiség eladásától kezdve egy luxus nyaraló vagy üdülőingatlan megvásárlásáig. A cég 1996 óta működik, és már több ezer ügyfélnek segített ingatlanokat vásárolni. A szakemberek munkájuk során modern technológiát és hatékony megközelítéseket alkalmaznak. Szinte minden ingatlanügynök felsőfokú végzettséggel rendelkezik, és a vállalati központban képezték ki őket.

A vállalat szorosan együttműködik ingatlanfejlesztőkkel, biztosítótársaságokkal és bankokkal. A rendszeres ügyfelek száma évről évre nő.

Az emberek azért keresik fel a Citadellát, hogy örökséget jegyeztessenek be, átépítsenek, privatizáljanak egy lakást vagy építési engedélyt szerezzenek. A cég elektronikus licitálással és tárgyak átadásával foglalkozik a nem lakáscélú alapba. A szolgáltatások költségét az első konzultáció alkalmával kell tisztázni. A helyszínen nem állnak rendelkezésre árak. Telefon: + 74732204400. Cím: 108/110 Karla Marksa utca, Voronyezs.

Olvasson tovább  Top 13 bébiétel-gyártó

City-Centre

Értékelés: 4.8

Városközpont

A “City-Centre” új épületekben lévő lakások eladására és vásárlására szakosodott. Az adatbázisban rendelkezésre állnak a másodlagos, de sokkal kevésbé. A szakemberek az UGRN kivonatokkal, a tulajdonjog bejegyzésével, a műszaki útlevelekkel és tanúsítványokkal foglalkoznak. Az első konzultáció ingyenes. Ha szükséges, itt felvesz egy jelzáloghitelt. Ha a bank elutasítja, az ügynökség ad kölcsönt.

A vállalat biztosítva van. Az ügyfél bízhat a biztonságos ügyintézésben. A helyszínen az ügynökség beállított objektum keresés a szobák száma, ár, teljes terület, egy emelet. A főoldalon láthatja a “Sürgős eladó” kategóriába tartozó lakásokat!”. Az árak általában csökkennek.

A vállalatról szóló vélemények túlnyomórészt pozitívak. Az ügyfelek örülnek annak a ténynek, hogy a katalógusban a “City-Centre” olyan lakásokat tartalmaz, amelyek nem állnak eladásra az építőben. A szakértők mindig a ház átadásának valós időpontját adják meg, és nem csapják be hamis információkkal. A tranzakciókat egy kényelmes irodában, az ügyfél számára kényelmes időben bonyolítjuk le. Cím: Voronyezs, ul. 8, 40 éves október, iroda 9. Telefon: +74732568289.

Ingatlanjogi és jogi központ

Értékelés: 4.7

Ingatlan- és Jogi Központ

Az Ingatlan- és Jogi Központ több éves sikeres munkája segített a cégnek abban, hogy számos ügyfél bizalmát elnyerje. Folyamatosan fejlődik és a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtja. A fő hangsúly az ügynökség – regisztrációs jelzálogok, beleértve a katonai.

Ingyenes konzultáció és az ingatlanok kiválasztása. Az objektum becslése 1000 rubelbe kerül, a regisztráció és a dokumentumok összegyűjtése – 2000 rubel. Figyelemre méltó, hogy amikor vásárol egy otthont egy új épületben szolgáltatások regisztrációs jelzálogok tartott ingyenes.

A pluszok közé tartozik a Voronyezs nagybankokkal való együttműködés, a partnerek további kedvezményei, a mindig frissített ingatlanok bázisa. Annak ellenére, hogy a negatív vélemények meglehetősen kétségesek, nem hagyhatjuk figyelmen kívül őket. Sajnos az ügynökség nem tud megbirkózni minden nehéz helyzettel. Telefon: +79036501414. Cím: Leninszkij Prospekt 43a, 901-es iroda, Voronyezs.

Optima

Értékelés: 4.6

Optima

Hatalmas választék a szobák és lakások kínál ingatlanügynökség “Optima”. A cég lakóingatlanok, vidéki és kereskedelmi ingatlanok adás-vételére specializálódott. A cég kiemelkedik az új épületek és másodlagos ingatlanok kiterjedt adatbázisával. Az “Optima” szakemberei gondoskodnak a tranzakció minden műveletéről. Eladják a földet bármilyen kategóriában, segítenek megváltoztatni az oldal megjelenését.

Az ügynökség aktívan részt vesz a jelzáloghitelek jóváhagyásában. Az ingatlanügynökök brókerekkel és ügyvédekkel dolgoznak együtt. Partnerek: Sberbank, Raiffeisen Bank, VTB 24, Homebuilding Cabinet, IC Vibor.

Érdemes szem előtt tartani, hogy körülbelül 1 hónapba telik, mire az üzlet létrejön. Az ügyfelek több mint 70%-át barátok vagy ismerősök ajánlották. Van némi visszajelzés a lakáseladás túlbecsült kamatáról. Véleményünk szerint az “Optima” szolgáltatásainak költsége nem nagyon különbözik az ingatlanpiac más ügynökségeitől. Telefon: + 74732399346. Cím: Voronyezs, ul. Kardashova utca, 5.

Olvasson tovább  16 legjobb küldetés Szentpéterváron

36. sugárút

Értékelés: 4.5

36. sugárút

Folytatódik a viszonylag új ingatlanügynökség minősítése az eredeti “36th Avenue” névvel. Az ügynökségnek több száz lakása van. A weboldalon egy speciális szűrő segítségével kényelmesen kereshet ár és terület szerint. Az ingatlan Voronyezs bármely területén megvásárolható.

Az ingatlanügynökök segítenek kiválasztani a legjobb lehetőséget. A vevővel együtt látogatják meg az ellenőrzést. Az ügyfelek szolgálatában katonai és hagyományos jelzáloghitelek, lakáscsere program “Régi az új”, támogatás a vásárlás és eladás a föld, regisztráció az elsődleges tulajdonjogot.

A kezdeti szakaszban történő információs konzultáció nem fizetős, valamint az aktuális ajánlatok nyújtása. Mindenki számára, aki a “36. sugárútra” fordult, egy ingatlanügynök és egy ügyvéd van kijelölve. Garantálják az üzlet tisztaságát és biztonságát. A munkavállalók mindig beszámolnak a munkájuk előrehaladásáról, és intelligensen beszélnek a tevékenységükről.

Az Ingatlanközpont csak nagy banki intézményekkel és fejlesztőkkel dolgozik együtt. A tranzakció támogatása egy új épületben lévő lakás vásárlásakor 10-15 ezer euróba kerül. rubel. Cím Voronyezsben: ul. 1905-ös forradalom, 31g. Telefonszám: +74732120136.

Fejlesztő Unió

Értékelés: 4.4

Fejlesztők Szövetsége

“A Fejlesztők Szövetségét az ingyenes tanácsadás, az elfogadható árak és a lakások széles választéka miatt választják. A több mint 30 ezer … létesítmények. A lakások Voronyezs minden területén elérhetők, beleértve Shilovo, Yamnoye, Ramon, Chertovitsy, Semiluki és Novaya Usman. A cég honlapján részletes választékot kaphat a lakásokról. Egy szakértő 2 percen belül visszahívja Önt, hogy tájékoztassa a legjobb ajánlatokról.

Az “Builders Union” rendkívül professzionális, hozzáértő és gyors, és a legjobb lehetőségeket kínálja fel. A leendő otthon építési helyszínét egy tapasztalt szakember társaságában lehet meglátogatni. Az érdeklődő lakás bármelyik fejlesztőnél foglalható.

A cég segít rövid időn belül jelzáloghitelhez jutni a VTB-től, a Gazprombanktól vagy a Sberbanktól. Az előleg 10%-tól kezdődik. A regisztrációért nem számítanak fel jutalékot. A jelzáloghitel futamideje legfeljebb 30 év. Számítsa ki a befizetését az ügynökség weboldalán.

Javasoljuk, hogy iratkozzon fel egy hírlevélre cég, hogy lépést tartson az akciók és kedvezmények minden fejlesztő Voronyezs. Nem minden vállalati alkalmazott egyformán jó. Egyes fiatal szakemberek gyengén értenek a papírmunkához. Telefon: + 7473003436. Cím: ul. Geroev Krasznoj Armii, 6, 505-ös iroda.

RESOURCE ingatlan

Értékelés: 4.3

RESOURCE ingatlanok

A következő legmagasabb ajánlattevő fő előnye a sikeres tranzakciót követő kamatvisszatérítés lehetősége. A cég ingatlanok bérlésével, vásárlásával és eladásával kapcsolatos szolgáltatásokat kínál. A cég katalógusában új épületek és lakások vannak a másodlagos piacon. A RESOURCE Real Estate fiatal ingatlanügynököket toboroz, biztosítva ezzel, hogy a jövőben aktívan fejlődjenek.

Olvasson tovább  12 Legjobb kávézók és éttermek Adler városában

Az ügyfelek éjjel-nappal, még ünnepnapokon is számíthatnak a távoli támogatásra. Az ellenőrzés és a konzultáció ingyenes. A vállalat egyértelmű szerződéssel rendelkezik, amelyben a szolgáltatások teljes költsége leírásra kerül. A szervezet lakások, házak és vidéki ingatlanok sürgős visszavásárlásával is foglalkozik a piaci érték 60-90%-áért. Előleg a kérés napján.

A cég népszerű szolgáltatási értékelései és ajánlásai 5 csillagból 4,8 pontot értek el. A RESOURCE ingatlanokkal kapcsolatos vélemények “bizonyítja a megbízható és felelős partner hírnevét. Az ügyfelek értékelik a személyes kiszolgálást és az elfogadható árat. Telefon: +7473200239. Cím: Voronyezs, Moskovszkij proszpekt, 53, of. 708.

Ingatlan történetek

Értékelés: 4.2

Ingatlan történetek

Folytatódik egy modern és gyorsan növekvő vállalat minősítése “Real Estate Stories”. Az ingatlanok kiválasztásával és nyilvántartásba vételével foglalkoznak Oroszország egész területén. A cég kínálja, hogy vásároljon héj kész lakások ésszerű áron. Népszerű apartmanok Aviator-2. Az ingatlan ára egy csendes lakónegyedben 1170100 rubelről indul. Voronyezs központjától 10 perces autóútra található a “Leningradsky kvartal” lakópark. A projekt magában foglalja a magas épületek fejlesztését, átfogó tereprendezéssel és mélygarázzsal. Ár – 2395504 rubeltől. “Real Estate Stories kínál luxus szállást a prágai lakóparkban. Az ultramodern, 5 emeletes ház területén játszóterek, minikert, fitneszeszközökkel felszerelt komplexum található. A lakhatás költsége – 3270000 rubelből.

A cég szakemberei kedvező feltételekkel választják ki a jelzáloghiteleket, segítenek Önnek az ingatlanok megvásárlásában a kismama tőkéjével, regisztrálják a tranzakciót és elvégzik a refinanszírozást. Ingatlanértékbecslést és lakáscsere-szolgáltatásokat kínálnak. A vállalat túl fiatal, és tapasztalatot kell szereznie. Más ügynökségekhez képest a cég messze elmarad a folyamatban lévő ingatlanok számát tekintve. Telefon: 88003008360. Cím: Voronyezs, Forradalmi sugárút, 33B, 5. emelet.

Új cím

Értékelés: 4.1

Új cím

Az “Új cím” ingatlaniroda vonzó lehetőségeket kínál az eladó nyaralók és magánházak számára. A tárgyak árai megfelelőek. Az ingatlanügynökök mindig kapcsolatban állnak az ügyféllel. Szünetek és hétvégék nélkül dolgoznak.

A vállalat honlapja felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Nincs sok információ az ingatlanról, ezért szakértői tanácsra lesz szüksége. Az ügynökség katalógusában új épületek, vidéki házak és másodlagos lakások szerepelnek. Ingatlanügynökök bármilyen összetettségű tranzakcióhoz.

A vállalat együttműködik a regionális bankokkal és szolgáltatásokat nyújt a “Jelzálog Voronyezsben” program keretében. A szakemberek gondosan ellenőrzik a rendelkezésre álló dokumentációt, és mindig készen állnak a vitás kérdések megoldására. A tranzakció során az ügyfeleket minden részletről tájékoztatjuk. Képzési központ és továbbképző tanfolyamok a helyszínen. A megfelelő ingatlan megtalálása néha hosszú időt vesz igénybe, de ez nem mindig az ügynökség hibája. Cím: Voronyezs, Juzsno-Moravszkaja utca 15b. Telefon: +74732409033.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: