Top 10 szaratovi ételkiszállítási szolgáltatás

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

A mai rohanó életritmusban az embernek nincs mindig ideje a házimunkára – különösen, ha a főzésről van szó. Ezért olyan népszerű mostanában az ételkiszállítási szolgáltatás. A szolgáltatás nem csak az ebédszünet alatti snackre szolgál, hanem arra is, hogy a vendégeket olyan ínyenc ételekkel lepje meg, amelyeket nehéz otthon elkészíteni. A vállalatok különféle menüket kínálnak, amelyek a világ minden tájáról származó nemzetközi ételeket tartalmaznak. Az ínyencek egzotikus ételeket választhatnak, azok, akik a szokásos ételeket – pizza, tekercs, sushi, gyorsétterem – kedvelik.

Időt vesztegetni és tanulni a saját hibáiból nem akar senki sem. Ez vonatkozik az élelmiszer-szolgáltató kiválasztására is. Az elvárások kezelése és a csalódások elkerülése érdekében értékeltük a szaratovi ételkiszállítási szolgáltatásokat, amelyek a valós vásárlói vélemények szerint a legjobbak a saját területükön.

A legjobb ételkiszállítási szolgáltatások értékelése Szaratovban

Jelölés hely szállítási szolgáltatás értékelés
A legjobb ételkiszállítási szolgáltatások értékelése Szaratovban 1 ENNI AKAROK 5.0
2 Garnélarák 4.9
3 Takara 4.8
4 Klausberg 4.7
5 Fero 4.6
6 izola BBQ bár 4.5
7 Dodo Pizza 4.4
8 Üzbég 4.3
9 Kaviár 4.2
10 Bardabar 4.1

ENNI AKAROK

Szállítási szolgáltatás értékelése (Szaratov): 5.0

ENNI AKAROK

Első hely – a szolgáltatás, amely az éttermeket és kávézókat egyetlen szolgáltatásban egyesíti, és kész ételek szállítását végzi az étkezés bármely kiválasztott pontjáról. Mindig több mint 100 tétel van az étlapon. Itt mindenki megtalálja az egyéni igényeinek megfelelő ételeket. A gyorséttermek szerelmesei hamburgereket és szendvicseket szállítanak, a pizza szerelmesei rövid idő alatt élvezhetik a legjobb pizzaiolo Saratov által készített forró és finom ételt. Azok, akik értékelik a kifinomultabb konyhát, szintén nem maradnak éhen.

Az emberek akkor fordulnak a céghez, ha csak egy kis harapnivalót szeretnének, ha céges találkozót vagy nagy partit akarnak szervezni otthon, vidéken vagy az irodában. Az élelmiszereket úgy csomagolják, hogy a megjelenésük még nagy távolságra történő szállítás közben sem változik. Az ügyfelek a lehető leghidegebb vagy legmelegebb ételeket kapják, a recepttől függően.

Kellemes bónusz a pontok gyűjtése, amelyek később az étkezés kifizetésére használhatók fel. Amikor regisztrálsz a Saratov.Enni akarok.rf” egy üdvözlő 200 rubelt kap. Kétségtelen előnye, hogy a készételekkel egyidejűleg bármilyen terméket rendelhet. Kapcsolattartó telefonszáma: 8800100 75 23.

Garnélarák

Szállítási szolgáltatás értékelése (Szaratov): 4.9

Garnélarák

A rangsor második helyezettje – egy olyan szolgáltatás, amely több éve örvendezteti a szaratovi lakosokat és látogatókat minőségi és megfizethető szolgáltatással. A hívástól a kézbesítésig legfeljebb 1,5 órát vesz igénybe a címre történő kiszállítás. A statisztikák szerint Szaratov központi kerületeiben az étel 10-15 perc alatt jut el a címzetthez. A jól bevált szolgáltatás egyre több ügyfelet vonz. Ingyenes szállítás 500R feletti megrendelések esetén. Válasszon a sült, sült, vékony tekercsek, sushi, uramaki, futomaki, snackek és nuggets közül.

A szakács fő elve, hogy nincsenek előkészületek és nincsenek fagyasztott félkész termékek. A rendelés leadása után a csapat megkezdi az ételek elkészítését, kizárólag a legfrissebb termékek felhasználásával. A fizetés minden módszerrel lehetséges. Készpénzzel vagy bankkártyával fizethető. A futár hordozható terminállal érkezik az ügyfélhez.

Olvasson tovább  5 heti ételszállítás Novoszibirszkben

A készletek különösen keresettek. Például egy 1050 grammos étel 599 rubelbe kerül. Egy 10 címből álló, 2 kg összsúlyú készlet 1499 rubelbe kerül. A visszajelzések szerint nem volt panasz az időzítésre, a megjelenésre vagy az ételek minőségére. A futárok udvariasak és mindig van készpénz a visszajáróért. Ha szeretné élvezni az autentikus japán ételeket, kérjük, hívja a +7 8452 707578 telefonszámot.

Takara

Szállítási szolgáltatás értékelése (Szaratov): 4.8

Takara

Bronz minősítés – a szolgáltatás, hogy a kereslet a rajongók körében ízletes és tápláló snack tekercsek, sushi, pizza. Nagyon egyszerű és intuitív weboldal. Minden információ jelen van, így nem lesznek nehézségek a kiválasztás és a megrendelés során. A különböző területeken működő több létesítmény azt jelenti, hogy nincs nyomás a konyhán, és a kiszállítás a címzetthez legközelebbi pontról történhet.

A beszerzést és az előkészítést szigorúan ellenőrzik. Minden összetevő friss, az egészségügyi követelmények teljesülnek. Saját, új teherautó-flottánkat használjuk, amely mind a vállalati, mind az egyéni megrendeléseket egyedi konténerekben szállítja, a lehető legnagyobb mértékben megőrizve az étel minőségét.

A leggyakrabban rendelt tételek: sült tekercsek, sajtos rudak és golyók, tenger gyümölcsei fettuccini, udon sertéshússal, cézár saláta garnélarákkal, tahjan csirkével… Az akciók lehetőséget adnak arra, hogy további termékeket vásároljon ingyen vagy kedvezményes áron. A törzsvendégek szeretik a pizzák és tekercsek nagy választékát, amelyek alkalmasak az ínyenc húsok, a tenger gyümölcsei és a vegetáriánusok számára. Az üzemeltető telefonon fogadja az igényeket: 8 8452 469459.

Klausberg

A szállítási szolgáltatás értékelése (Szaratov): 4.7

Klausberg

Az értékelés negyedik helyét egy széles körben ismert sörétterem szolgáltatása kapta, amelynek étlapján német, bajor, orosz és európai konyha szerepel. Az ételeket kizárólag hagyományos receptek szerint készítik. Ezek közé tartoznak a snackek, saláták, kolbászok, csemegehúsok és halak, tenger gyümölcsei, grillezett termékek és hamburgerek. A Klausbergből származó finomságokat gyakran rendelik a Németországból érkező külföldi vendégek számára, akiket kellemesen meglep a finomságok íze, illata és megjelenése.

A szállítások 10 órától 00 óráig tartanak.00, pénteken 02 óráig.00. Különleges események esetén személyesen látogathatja meg az éttermet, és kiválaszthatja a halat és a húst a jégszekrényből, amelyből később főzött finomságokat fog főzni. Saját sörfőzde – a legnagyobb Szaratovban. A kézműves sört az ősi recept szerint főzik. Ha megrendeli, a futárszolgálat jeget szállít, és kérésre jéggel tölti fel a hordozható hűtőszekrényeket.

A csekk minimális összege – 500 rubel. Az ételt a hívástól számított 1 órán belül ingyenesen kiszállítják. A vásárlók kedvelik, hogy készételeket és félkész termékeket is vásárolhatnak, amelyeket bármikor elkészíthetnek saját maguknak. Cím: Szaratov. Szaratov, Rakhova 26/40. Telefon: +7 8452 93 00 93.

Fero

Szállítási szolgáltatás értékelése (Szaratov): 4.6

Fero

Az öt legjobbnak ítélt szolgáltatás között szerepel egy olyan cég, amely európai és grúz ételeket, oszét pitéket és sok más finom és étvágygerjesztő finomságot szállít a nap bármely szakában. A létesítmény több mint 15 éve működik. Ez idő alatt a vendégek értékelték az ételek magas minőségét, és nemcsak az étterembe látogattak el, hanem otthonra és az irodába is rendelni kezdtek. A menü 145 tételre bővült. Nemcsak a húsevők, hanem a vegetáriánusok is boldogok maradnak.

Olvasson tovább  A legjobb digitális TV cégek Moszkvában

A kérés tartalmazza a gyermekmenü ételeit, házi süteményeket, desszerteket és italokat. A speciális termokonténerek ideális hőmérsékletet tartanak fenn még távoli területekre történő szállítás esetén is. A hideg rágcsálnivalók és italok nem melegednek fel, mert megfelelő csomagolásban lesznek. Minimális rendelés 1000 rubel.

A törzsvásárlók a legmagasabbra értékelik a szolgáltatást. Rendelés éppen időben. Az ünnepi finomságok megtartják eredeti megjelenésüket, csak ki kell csomagolnia őket, és fel kell szolgálnia az asztalt. A vállalat szervezetekkel dolgozik együtt, üzleti ebédeket és üzleti étkezéseket szállít. A weboldal nagyon egyszerű és hozzáférhető. Minden termékhez tartozik egy fénykép és az összetevők leírása. Az étterem az Izobilnij felhajtó 55 1 alatt található. Az operátor a 68 22 66-os telefonszámon 10 órától 22 óráig fogadja a hívásokat.

izola BBQ bár

Szállítási szolgáltatás értékelése (Szaratov) 4.5

</div><p>izola BBQ Bar” src=”/wp-content/uploads/2023/08/8261666197311-510.jpg” title=”<br />izola BBQ Bar”></p><p>A rangsor hatodik helyezettje az a szolgáltatás, amely a steak burger bár menü összes ételét szállítja. A létesítmény séfje már régóta kifogástalan hírnévre tett szert. A haute cuisine-hez hasonló ételeket készít: különböző grillezésű marhaszeleteket, húsburgereket, kebabot, carpaccio-t, tartárt, grillezett zöldségeket, tengeri herkentyűket és még sok mást. Az aláírt levesek gasztronómiai élvezetek. 19 féle szósz csak az étlapon!</p><p>Otthoni vagy munkahelyi rendelés esetén minden ételt tökéletes állapotban szállítunk, miközben a főzési hőmérsékletet megtartjuk. Alkoholos és alkoholmentes italokat kínál: házi limonádékat, sört, gyümölcsleveket, ásványvizet, bort, pezsgőt, likőröket. A szállítás a cég logójával ellátott autóval történik. Készpénzben, mobilterminálon keresztül vagy online fizethet a pénztár után.</p><p>A vállalat éjjel-nappal dolgozik. A termékárak átlagon felüliek. De ez azzal magyarázható, hogy csak kiváló minőségű, friss és természetes termékeket használunk. A húsimádók örülnek, hogy kedvenc csemegeboltjuk bármikor a városban van. A bár címe: r. Szaratov, ul. Kutyakov utca 12A. Igényt nyújthat be, vagy tisztázhatja a részleteket: 8 8452 93 93 11.</p><h3>Dodo Pizza</h3><p>Szállítási szolgáltatás értékelése (Szaratov): 4.4</p><div style=Dodo Pizza

Hetedik a rangsorban – ingyenes pizza, snackek, saláták és italok ingyenes kiszállítása, amely nagyon népszerű a város lakói körében. A szövetségi lánc a legmagasabb rendű szolgáltatást hozta létre. Statisztikailag a megrendelés 37 percen belül eljut a címzetthez. Cégpolitika: ha túllépi a 60 perces szállítási időt, akkor egy pizzát kap ajándékba. Elég autó ahhoz, hogy a kérésnek azonnal eleget tegyenek még a városi utak torlódásának időszakában is.

Pizzáinkat és egyéb ételeinket kartondobozainkban tároljuk. Az ügyfelek akkor is képesek lesznek értékelni az ízeket, ha elég messze vannak a kávézótól. Változatosság a menüben. 24 féle sós, fűszeres és édes pizzát tartalmaz húsevőknek, vegetáriánusoknak és édesszájúaknak, salátákat, előételeket, desszerteket és italokat. A kombinált készletek kedvező árúak és alkalmasak nagy társasági étkezésekhez.

A vélemények szerint a “Dodo Pizza” az ilyen intézmények legjobb formátuma az országban. A vállalat kiváló értékelést kapott ügyfelei részéről, és minden alkalommal javítja szolgáltatásait és minőségét. A rendszeres promóciós programok kétségtelen előnye. Többcsatornás díjmentes telefonszám: 8800333 00 60.

Uzbekchka

Szállítási szolgáltatás értékelése (Szaratov): 4.3

Uzbekchka

A nyolcadik helyen a minősítésben a Szaratovban népszerű “Uzbekchka” teaház szállítási szolgáltatása van. A keleti finomságok szerelmesei nemcsak az étteremben élvezhetik a gasztronómiai élvezeteket, hanem családi vacsorákra vagy különleges alkalmakra is rendelhetnek. Minden ételt kizárólag a megadott címre szállítunk a megadott időpontban. A csomagolás megőrzi étvágygerjesztő megjelenését, fűszeres aromáját és nagyszerű, kifinomult ízét.

Olvasson tovább  8 legjobb éjszakai klubok Kazánban

A megrendeléseket 15 percen belül feldolgozzuk. Ez idő alatt az üzemeltető felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, és tisztázza a részleteket. Az expressz kézbesítés 60-90 percen belül történik a távolságtól függően. Az étterem vállalja bankettek, üzleti vacsorák, céges partik szervezését vidéken. A vendégek megkóstolhatják a hagyományos ételeket és a séf – az üzbég konyha szakértőjének – igazi remekműveit. Az italok szintén elérhetők az étlapon, és a rendelésbe is belefoglalhatók.

A weboldal teljes körű tájékoztatást nyújt az ételről, szemléletes illusztrációkkal. Az ételek minőségéről az Ulitsa Chapaeva, d. 93. A rendelés ott helyben lehetséges. Foglalásokat pénteken és szombaton a 8 (8452) 999111-es telefonszámon fogadunk 01 óráig.20, más napokon legfeljebb 22.20. Online szolgáltatás a nap 24 órájában elérhető.

Kaviár

Szállítási szolgáltatás értékelése (Szaratov): 4.2

Kaviár

A rangsor kilencedik helyén egy olyan lánc szolgáltatása áll, amely azonnal szállítja az ételt, függetlenül attól, hogy milyen messze van a terület. Nemzetközi konyha az étlapon. Sushi, tekercsek, olasz és amerikai pizzák, snackek, tészták. Frissítő és alkoholos italok és szószok állnak rendelkezésre. A meleg ételeket hőtartó edényekbe csomagolják és hűtés nélkül szállítják.

A vállalat különös figyelmet fordít a megrendelt ételek megjelenésének és ízének megőrzésére. Ezért minden ételt időben szállítunk, és a recepttől függően forró vagy hideg marad. Természetes alapanyagokból, tartósítószerek és hűtés nélkül készülnek. A szakácsok ezt figyelembe veszik, ha egy termék intoleráns. Az oldal teljes körű tájékoztatást nyújt, beleértve a világos, színes fényképeket, amelyek segítenek gyorsan kiválasztani az ételt.

Bármilyen típusú fizetés lehetséges. Az akciós ajánlatok lehetővé teszik, hogy akár 50%-ot is megtakarítson. Jelentős kedvezmények vállalati ügyfelek számára. Az ingyenes szállítás 500 RUB-tól kezdődik, és a város területétől függ. Zavodskoyban ez a paraméter 1500 rubel. A szolgáltatás ára 100 és 200 rubel között mozog. A kérelmet közvetlenül a kávézóban hajtják végre a következő címen: Szaratov város, Szaratov. Szaratov,50 let Oktyabrya, 69, a helyszínen vagy telefonon: 8 8452 70 45 70.

Bardabar

Az ételkiszállítási szolgáltatás értékelése (Szaratov): 4.1

Bardabar

A minősítést egy jól ismert szaratovi intézményen alapuló szolgáltatással egészítjük ki. Az étlapon japán, kaukázusi, olasz, európai konyha szerepel. Tartalmazza a gyermek- és diétás ételeket, amelyeket szintén tartalmaz a megrendelés, ha szeretné. Választhat pizzát, hamburgert és könnyű salátákat uzsonnára, vagy egy összetettebb ételt egy ünnepi eseményre.

Kétségtelen előnye, amely megkülönbözteti a vállalatot a saját sörfőzdéje. Friss Kraft sör mindig kapható a kiválasztott étel mellé. A futárszolgálat gyorsan és zökkenőmentesen működik. A sürgős megrendeléseket összetettségüktől függően fél órán belül kiszállítjuk a címre. Ha egy bizonyos időpontra van szüksége a szállításra, akkor az pontosan abban az időpontban történik, amit az ügyfél tervezett.

A csomagolás maximalizálja a megjelenést és a hőmérséklet-szabályozást. A vélemények szerint az ételek egyformán jók az étteremben és otthon is. Az akciós ajánlatok nagyon csábítóak. A születésnapos fiú 30% kedvezményt kap a születésnapi megrendelésből. 1500 rubelért 1,5 liter sör ingyenesen fogyasztható. A létesítmény címe:g. Szaratov, Dnepropetrovszkaja utca, 2/33. Telefon: 8 8452 35 25 25.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: