Top 15 ékszerüzlet Moszkvában

A nemesfémből készült ékszerek soha nem veszítik el jelentőségüket. Ok nélkül vásárolják őket, vagy születésnapokra, évfordulókra és az élet más fontos pillanataira adják szeretteiknek. A vásárlás örömöt hozott, és nem kell választania a különböző ékszerüzletek közül, hogy látogasson el, szakértőink összeállítottak egy minősítést a legjobb moszkvai bemutatótermekről, amelyek nagyszámú pozitív véleményt kaptak a kényelmes elhelyezkedésről, a kifogástalan szolgáltatásról és a termékek széles választékáról különböző árkategóriákban. oktatás 1 Az ékszerüzletekben a legjobb ékszerüzleteket a legjobbak közül kell választani.

A legjobb ékszerüzletek értékelése Moszkvában

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb ékszerüzletek értékelése Moszkvában 1 Tiffany 5.0
2 Ricchezza 4.9
3 Altyn 4.8
4 Adamas 4.8
5 Valtera 4.8
6 Bronnitsky ékszerész 4.8
7 Ring Studio 4.8
8 Ékszerész központ 4.7
9

andora

4.7
10 585 4.7
11 Vangold 4.6
12 Jakutiai gyémántok 4.6
13 Álomkristály Ékszerház (4.6 értékelés, 13. hely) 4.5
14 Sun

 • ght
 • 4.5
  15 Orosz ikon 4.3

  Tiffany

  Értékelés: 5.0

  Tiffany

  A 180 évvel ezelőtt New Yorkban megnyitott szalonok mára világszerte kiterjedt bolthálózattá nőtték ki magukat. A híres eljegyzési gyűrű, amelyet az alapító Charles L. Tiffany’s a 19. század végén, még mindig megőrizte eredeti formáját. A férfiak generációk óta adják leendő házastársuknak ezt a tárgyat, amely lenyűgözi és elbűvöli a világ összes nőjét.

  A kínálat a legfinomabb nemesfémből készült prémium ékszereket kínálja. Itt korlátozott példányszámú darabokat talál, amelyek darabonként kaphatók. Neves művészek tervezték őket. Különösen népszerűek a szecessziós ékszerek: pillangók, szitakötők, rubinszemű és gyémántokkal kirakott legyek, levelek formájú fülbevalók és luxus anyagokból készült virágok formájában készült nyakláncok.

  Az üzleteket kifinomult belső terek jellemzik. A fülbevalók, gyűrűk, láncok és egyéb ékszerek meglehetősen drágák, ezért nem mindenki engedheti meg magának őket. Nyitva naponta 10 órától.00-22.00. A termékek elérhetőségéért és egyéb információkért kérjük, hívja a + 7495788 43 43 telefonszámot.

  Ricchezza

  Értékelés: 4.9

  Ricchezza

  A Ricchezza márka fejlődése a moszkvai család kis családi vállalkozásával kezdődött. A hangsúly az ékszerek egyediségén volt, és ez volt a sikeres növekedés kezdete – a vásárlók élvezték a drágaköves és fém termékeket. Az ékszertervezők ötvözik a hagyományos és az innovatív megközelítést, így a kollekciók egyszerre kifinomultak és modernek. A boltban a termelés csak saját gyártású, egyébként a bolt elég közel van – a Maroseyka. A darabok minősége legendás – kifogástalan, a hangsúlyt a gyűrűk tartósságára és örökletes folytonosságára helyezik (amelyek a márka középpontjában állnak).

  Kapható esküvői, eljegyzési és hétköznapi gyűrűkben. A kollekciókat ritkán frissítik, de ez nem probléma – sok ügyfél, aki megengedheti magának a Ricchezza gyűrűket, saját tervei alapján rendel ékszereket. Az árcédula a boltban magas.

  A moszkvai Ricchezza márkabolt címe – ul. Maroseyka utca, 6/8, pp. 1. Az ügyfelek más városokból is rendelhetnek ékszereket online, hogy tisztázza a regisztráció feltételeit, hívja a +7(800) 500-78-59-es ingyenes számot.

  Altyn

  Értékelés: 4.8

  Altyn

  Egy nagy ékszeripari vállalatnak több gyára és üzlete van az ország számos városában. A fő különbség más márkákhoz képest a legmagasabb minőségű termékek hatalmas választéka, de megfizethető áron a polgárok minden kategóriája számára. A design a legújabb divatirányzatokon alapul, amelyek egy profi tervezőkből álló csapatot arra inspiráltak, hogy egyedi darabokat hozzanak létre platinából, aranyból és ezüstből.

  Az ügyfelek biztosan megtalálják, amit keresnek. Itt vásárolhat olcsó ékszereket és elit ajándékot is egy különleges alkalomra. A katalógusban bemutatja a különböző gyűjtemények: esküvői, ifjúsági, férfi és gyermek. A kedvező bónuszprogram lehetővé teszi, hogy minden egyes további vásárlással csökkentsük a tételek árát. Az üzlet visszajelzései rendkívül pozitívak, ezért Moszkva legjobb ékszerboltjainak értékelésében a második helyen áll.

  Az Altyn Hipermarket naponta 10 órától tart nyitva.00-20.00. Vasárnaponként 9 órától tart nyitva. Az udvarias tanácsadók mindig válaszolnak az Ön által feltett kérdésekre a következő telefonszámon: +7 (495) 008-99-90.

  Adamas

  Értékelés: 4.8

  Adamas

  Az első ékszerüzletet negyedszázaddal ezelőtt nyitották meg, és ma az Adamas láncot az ország egyik legnagyobbjaként tartják számon. Moszkva minden kerületében több mint 60 értékesítési pont van. A saját tervezőiroda és a modern gyárak lehetővé teszik a tényleges termékek versenyképes áron történő előállítását. Mindenféle akciók és bónuszprogramok akár 70%-kal csökkentik a termékek árát, ami még több embert vonz a márka zászlóshajó üzleteibe.

  A női és férfi kollekciók mellett a katalógusban a gyermekékszerek széles választéka is megtalálható, amelyek boldoggá teszik a gyermeket, és emlékezetes ajándékká válnak bármilyen ünnepségre. Az ügyfelek gravírozást is kérhetnek, vagy saját maguk által tervezett ékszereket rendelhetnek. Egy másik szép bónusz a kedvezményes kártyát kapott törzsvásárlók számára egy születésnapi ajándék.

  Az ékszerüzletek barátságos személyzettel és felismerhető, zöld tónusú belső térrel várják vásárlóikat 10 órától.00-21.00. Vasárnap 1 órával korábban zárnak. Érdeklődni telefonon: +7800250 33 44.

  Valtera

  Értékelés: 4.8

  Valtera

  1996-ban a Valtera szolgáltatásait és minőségét első ügyfelei nagyra értékelték. Idővel a lánc hatalmasra nőtt, és ma már nemcsak hazánk minden részén, hanem külföldön is ismerik a márkát. Népszerűsége teljesen érthető: az exkluzív terveket helyi és külföldi tervezőkből álló profi csapat készíti, csak kiváló minőségű anyagokat használnak, és az áruk árai sok ékszerbarát számára megfizethetőek.

  A kollekciók nemcsak a saját ékszereinket és óráinkat tartalmazzák, hanem más, szintén jól ismert márkákéit is. Az ínyencek rózsaarany vagy kompozit anyagok közül választhatnak. Különösen figyelemre méltó a törzsvásárlók hűségprogramja.

  A bónuszok felhalmozása mellett lehetőség van különböző különleges ajánlatok kihasználására: három dísztárgyat vásárolni két áráért, a vásárlás 30% -át pontokkal fizetni, az értékesítés során akár 80% -os kedvezménnyel vásárolni egy dísztárgyat. Az üzletek naponta 10 órakor nyitnak, este 10 órakor zárnak.00. Egyetlen referenciatelefon: 8800100 99 40.

  Bronnitsky ékszerész

  Értékelés: 4.8

  Bronnitsky ékszerész

  A minősítésben szereplő vállalatot a 90-es évek elején alapították a Bronnitsky ékszergyár alapján, amely Oroszország egyik legrégebbi vállalkozása ezen a területen, amely több mint 230 évvel ezelőtt kezdte meg munkáját. Ma a fővárosban 60 márkás üzletet mutatnak be márkás márka.

  A vállalat fő üzletága a különböző szövésű láncok gyártása. A választék akár 80%-át is ezek a termékek teszik ki. A kollekciókban karkötők és nyakláncok, ezüst evőeszközök, fülbevalók és medálok gyermekeknek, vallási cikkek széles választéka is megtalálható. Különösen népszerű a “táncoló” gyémánt, amelyet különleges módon szerelnek fel, és amely folyamatosan mozog, szikrázik és csillog. Mindenkinek lehetősége van arra, hogy megfigyelje az ékszergyártás teljes ciklusát, és idegenvezetővel látogasson el az üzembe.

  A vásárlók felfigyeltek az ékszerüzletlánc állandó akciós ajánlataira, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a termék eredeti árának akár 60%-át is megtakarítsák. Hitelkártyát is kivehet, vagy egyszerre rendelheti meg a kiszállítást. Az üzletek 9 órától tartanak nyitva.00-22.00. Szakértői tanácsadásért hívja a 880055 25 65 telefonszámot.

  Ring Studio

  Értékelés: 4.8

  Ring Studio

  A Ring Studio egy ékszerészműhely, amely mindenféle gyűrűk megrendelésre történő elkészítésére szakosodott. A kézművesek ezüstből, fehér- és sárgaaranyból, rózsaszínaranyból és platinából készítenek ékszereket, gyémántot és más köveket csak egyedi megrendelésre használnak. A klasszikus eljegyzési és jegygyűrűk mellett érdekes témájú és ujjlenyomatú gyűrűket is készítünk – kifejezetten szerelmespárok számára. Megrendelhet egy terméket gravírozással.

  Amellett, hogy gyűrűket rendelhet egyedi tervek alapján, a Ring Studio-ban kész termékeket is vásárolhat a rendelkezésre álló készletből. Még a díszek a show-ablak jegyzet szokatlan design, egy nagy választékban. Az árak átlagon felüliek, de ésszerű határokon belül, az üzlet a középosztályt célozza meg. A gyűrűket felpróbálhatja a legközelebbi stúdióban, és tanácsadóink segítenek a választásban, és ha szükséges, az ügyfél vázlata alapján elkészítik a tervrajzot. Ékszereket rendelhet online, moszkvai és szentpétervári kiszállítással.

  A fővárosban a Ring Studio a Milutinsky Lane 18A, Studio 28 alatt található. Az ékszerek gyártási feltételeiről, a költségekről és a kérdésekről a +7 (495) 988-01-68 telefonszámon tájékozódhat.

  Ékszerész központ

  Értékelés: 4.7

  Centre Jeweller logó

  A vállalat nemrégiben ünnepelte fennállásának 90. évfordulóját, és büszke lehet eredményeire. Az üzletek az ország minden nagyobb városában megtalálhatók. A minden ízlésnek és pénztárcának megfelelő termékek hatalmas választéka évről évre egyre több vásárlót vonz. A női ékszerek mellett a férfi ékszerek is keresettek: gyűrűk, karkötők, órák, mandzsettagombok és nyakkendőtűk.

  Személyes gravírozással ellátott ezüst étkészletet is választhat ajándékba. A gyermek termékek sem hagyják közömbösnek a kis fashionistákat. Egy másik terület, amelyet a márka fejleszt, a jutalék elfogadása, a termékek visszavásárlása a lakosságtól, az ékszerek helyreállítása, méretváltoztatás…

  A kedvezményes program lehetővé teszi, hogy sok pénzt takarítson meg a vásárláskor. Például nászutasok és születésnaposok számára kedvezmények vehetők igénybe. Különleges akciós időszakunkban értékes gyűrűket, fülbevalókat, láncokat vagy karkötőket is vásárolhat, az eredeti árból 70%-kal olcsóbban. A boltok nyitva tartása délelőtt 10 órától este 9 óráig.00. Bármilyen kérdésben konzultálni lehet telefonon: +7 495331 22 59.

  Pandora

  Értékelés: 4.7

  Pandora

  A minősítés magában foglalja a dán márka üzlethálózatát, amely a világ számos országában található, és jelenleg több mint 10000 üzlet van. Az orosz vásárlók akkor ismerték meg a Pandorát, amikor az elsőként kínálta az orosz divatrajongóknak a charmokat ékszerként, amelyekből érdekes karkötőket lehet összeállítani, vagy nyakláncként felakasztani. Különböző anyagokból készülnek: ezüstből, aranyból, platinából vagy e fémek kombinációjából.

  Minden vásárló maga választja ki a saját varázsait, így az összegyűjtött elemek exkluzívak és különböznek a többitől. Bőrből, textilből, zománcból készült karkötőket, különleges ötvözetből készült gyűrűket és más, nem kevésbé érdekes termékeket is kínálunk. Érdemes megjegyezni, hogy minden megvásárolt ékszert márkás táskába, dobozba vagy tokba csomagolnak.

  Az árak nem ijesztik meg az ügyfeleket, meglehetősen megfizethetőek, és az akciók és az eladások időszakában minden termék alku tárgyává válik. Az ékszerüzletek minden nap 10 órától nyitva vannak.00-22.00. Elérhetőség vagy egyéb kérdés esetén kérjük, hívja a +7 495287 88 38 telefonszámot.

  585

  Értékelés: 4.7

  585

  A legjobbak minősítésébe tartozik a híres orosz cég, amelyet 2000-ben alapítottak, és ma már nemcsak a nagyvárosi területeken, hanem az ország számos városában is kiterjedt hálózattal rendelkezik. A márka tervezői képesek meglepni a legigényesebb ügyfeleket is egyedi terméktervezéssel. A gyártás során különböző anyagokat használnak. Az arany nem csak a szokásos fajták, hanem citromsárga, kéttónusú, piros…

  A választékot a hasonló típusú vállalatok között az egyik legnagyobbnak ismerik el. Saját gyárunkban ezüst és arany ékszereket gyártunk, amelyek között minden vásárló megtalálja azt, amiről álmodott. Az ékszereken kívül a katalógusban népszerű márkájú órák is szerepelnek különböző árkategóriákban.

  Különös figyelmet fordítanak a hűségprogramokra. Számos promóció és különleges ajánlat segít Önnek, hogy alkut kössön. Például, ha egyszerre két eljegyzési gyűrűt vásárol, a teljes költség csak 5900 rubel lesz. Üzlet nyitva tartása: minden nap 10 órától 22 óráig.00. Kapcsolattartó telefon: 880055 55 85.

  Vangold

  Értékelés: 4.6

  Vangold

  A fiatal vállalatnak rövid idő alatt sikerült elnyernie a vásárlók szeretetét nemcsak az érdekes terméktervezéssel, hanem a megfizethető árakkal is, amelyek az akciók és promóciók idején még vonzóbbá válnak. A katalógusban több ezer arany és ezüst tárgyat találunk, betétek nélkül vagy drágakövekkel: gyémántokkal, smaragdokkal, topázokkal.

  Különös figyelmet fordítanak az ifjúsági irányításra. Ezért könnyű nem csak klasszikus ékszereket választani. Itt vásárolhat fülbevalókat piercinghez, tűket, nyakkendőcsipeszeket, karkötőket, szokatlan formákat. A neves olasz ékszerházak bemutatott kollekciói megkülönböztetett eleganciával rendelkeznek, és jövedelmező befektetésnek bizonyulnak. A Kids sorozat medálokat, gyűrűket, fülbevalókat, karkötőket és charmokat tartalmaz. A folyamatosan bővülő választék divatos újdonságokkal és kifogástalan minőséggel örvendezteti meg a vásárlókat.

  A hét bármely napján 10 órától vásárolhat ajándékot kedvesének vagy ajándékot barátjának.00-22.00. Az ékszerüzletek pénteken és szombaton 1 órával később zárnak. További információért vagy elérhetőségért kérjük, hívja a +7495646 80 00 telefonszámot.

  Yakutia Diamonds

  Értékelés: 4.6

  Jakutiai gyémántok

  A gyémánt ékszerekre szakosodott vállalat méltó helyet foglal el a minősítésben. Ez egy exkluzív ékszer, amely a hölgyek és a gazdag férfiak örömére szolgál. Tökéletes ajándék lesz minden ünnepi alkalomra, és a tulajdonos ízlésének és státuszának mutatója. Kifinomult design és speciális high-tech fémfeldolgozási és kővágási mód, hogy ékszer remekműveket hozzon létre, amelyeket nemcsak Oroszországban, hanem külföldön is értékelnek.

  Népszerű eljegyzési és jegygyűrűk, amelyeket széles választékban mutatunk be katalógusunkban. Lehetőség van arra is, hogy bármilyen ruhához illeszkedjen a medálokkal és fülbevalókkal, az apró tüskéktől a lenyűgöző modellekig. A férfiak fehér vagy sárga aranyból vagy kombinált fémből készült tömör gyűrűket viselhetnek a legmagasabb minőségű jakutföldi gyémántokkal.

  Szakképzett tanácsadók segítenek kiválasztani a fülbevaló, gyűrű és lánc készletet. A szalonokban minden ügyfél megtalálhatja “saját” ékszereit. Az üzletek 10 órától 23 óráig tartanak nyitva.00. A javasolt telefonszámon megadhatja az információkat: +7495915 83 17.

  Álom kristály ékszerház

  Értékelés: 4.5

  Dream Crystal Jewellery House

  Az “Álomkristály” ékszerházban különböző kövekkel készült ékszereket találhat, köztük ritka drágaköveket – malachitot, smaragdot, alexandritot és berilt. Az üzlet az “Ural smaragd” projekt része. A legenda újjáélesztése”, amelynek célja, hogy újjáéledjen a fokozatosan csökkenő érdeklődés a drágakövek iránt, amelyek mindig is Oroszország egyik szimbóluma voltak. A Malyshevo lelőhelyről származó kövek képezik az “Dream Crystals” kollekciók alapját, nemcsak itthon, hanem külföldön is nagyra értékelik őket, és a termékeknek nincs megfizethetetlen árcédulájuk – például ezüst fülbevalók betétekkel, amelyeket 700 rubelből vásárolhat. oktatás 1 A “Dream Crystals” kollekciót a Malyshevo lelőhelyről származó kövek alkotják. Az arany ékszer nem olcsó, az átlagos piaci árnak megfelelő.

  Dream Crystal UD választékában gyűrűk, fülbevalók, brossok és medálok, kő karkötők, ikonok, egyedi ajándéktárgyak találhatók. A gyártó időről időre együttműködik hírességekkel, hogy megalkossa kollekcióit. Néhány saját tervezésű darabját egyedileg készíti ritka kövekből. Lehetőség van egyedi ügyfélmegoldások megvalósítására.

  Moszkvában két kristálybolt van – az Okhotny Ryadon (ul. A Tverszkaja utca 4.) és a Petrovka utca 2.) (ahol arany medálok aranyra cserélhetők kedvezményes áron). 26, pp. 2 (ahol a vásárlók aranydíszeiket újakra cserélhetik).Kapcsolattartási telefonszámok: +7 (495) 692-04-43, +7-495-625-57-46.

  Sun
 • ght
 • Értékelés: 4.5

  Sun<li></div><p>ght” src=”/wp-content/uploads/2023/09/42616666193671-1515.jpg” height=”158″ title=”Nap</p><li>ght”><p>Sun ékszerüzletek</p><li>Oroszország-szerte megtalálható, és nem csak a nagyvárosokban, ami az ékszerek iránti különleges szeretettel rendelkező vásárlóknak tetszik. A hatalmas választékot több mint 40 különböző gyártó termékei képviselik a világ minden tájáról. Egyetlen vásárló sem megy be egy ékszerüzletbe vásárlás nélkül. Mindig vásárolhat olcsó ezüstöt, órákat, arany és platina ékszereket.<p>A gyermekkollekció gyűrűket, medálokat és fülbevalókat tartalmaz féldrágakövekkel, érdekes mintákban, amelyeket minden gyermek szeretni fog. Az újévi ajándékok közé tartoznak a tematikus bűbájok és medálok. Sok születésnapi és évfordulós ünnepségen is örömmel fogadják a tanúsítványokat és kártyákat, amelyeket a nekik tetsző termékekre lehet cserélni. A márkát számos érdekes promóció jellemzi, amelyeket az új és hűséges vásárlóknak kínálnak. Az értékesítési szezonban az árak 70%-kal csökkennek.</p><p>Az ékszerüzletek hétfőtől vasárnapig minden nap 10 órától nyitva tartanak.00-22.00. Egyetlen telefonszám a vállalat tanácsadóival való kapcsolatfelvételhez: 8800775 22 22.</p><h3> Orosz szimbólum</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=Orosz szimbólum

  A céget 15 évvel ezelőtt alapították, és ma már az egész országban ismert a valódi ékszertervezők által készített exkluzív ékszerekről. Minden termék korlátozott példányszámban készül, különleges alkalmakra saját vázlatok alapján is megrendelhető, vagy a vállalat tervezőire lehet hagyatkozni. A szalon eljegyzési és jegygyűrűket, fülbevalókat, medálokat és mandzsettagombokat kínál.

  Különös figyelmet fordítanak a gyermekárukra. A katalógusban megtalálhatók a babaköszöntő gyűrűk, valamint az angyalok vagy a család ölelését ábrázoló medálok. Csak a legjobb minőségű gyémántokat használják, és kizárólag kézzel, nem pedig öntéssel foglalják őket, így nem lehetnek olcsók. De ha Ön a prémium minőségű anyagokból készült exkluzív ékszerek ismerője, akkor az orosz szimbólumra van szüksége. Érdemes megjegyezni, hogy a tartókra és a fémek minőségére élethosszig tartó garancia vonatkozik.

  Egyedi megrendelést adhat le, vagy választhat készterméket munkanapokon 10 órától.00-19.00 órától, szombaton 11 órától.00-18.00, vasárnap szabadnap. Telefonos konzultáció: +7495698 51 30.

  Olvasson tovább  Oroszország 13 legjobb üzleti iskolája
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: