7 nyomógombos telefon a legerősebb akkumulátorral

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Mielőtt megvásárolná, konzultáljon egy szakértővel.

Sokan tévesen azt gondolják, hogy a nyomógombos telefonok most nem népszerűek – az okostelefonok funkcionalitásukkal és kényelmükkel valóban lecsökkentették “elődeiket”. De az igazság az, hogy még mindig van rá kereslet – például a nyugdíjasok körében, akik nem állnak készen arra, hogy a modern technológiával foglalkozzanak, vagy a gyerekek körében, akiknek a szüleik kommunikációs eszközként vásárolják őket. Ebben a rangsorban megpróbáltuk összegyűjteni azt a hét nyomógombos készüléket, amelyek a legerősebb akkumulátorokkal rendelkeznek.

A 7 nyomógombos telefon a legerősebb akkumulátorral

Jelölés Helyszín Név ár
7 nyomógombos telefon a legerősebb akkumulátorral 1 Digma
 • nx A230WT 2G
 • 3 664 €
  2 Maxvi P100 2 550 €
  3 Maxvi P20 2 049 €
  4 BQ-2817 Tank Quattro Power 2 320 €
  5 Inoi 286Z 2 027 €
  6 Texet TM-D328 1 7812 €
  7 Inoi 246Z 1 706 €

  Digma
 • nx A230WT 2G
 • Értékelés: 4.9

  DIGMA<li></div><p>NX A230WT 2G” src=”/wp-content/uploads/2023/08/88816666195471-397-.jpg” height=”605″ title=”DIGMA</p><li>NX A230WT 2G”><p>Az első a rangsorban egy Digma telefon</p><li>nx A230WT 2G. Az a tény, hogy a piacon lévő nyomógombos készülékek között az akkumulátor kapacitását tekintve vezető helyen áll – 6000 mAh. Ezek a számok még egy modern okostelefon esetében is – már kosmos. És ebben a telefonban, hogy elég töltés egy hónapig aktív használat mellett (néhány felhasználó azt írja a véleményekben, hogy néha 2-3 hónapig elég). Magával viheti például egy olyan útra, ahol nincs mobilinternet, de a kapcsolat jelen van.<p>Most, külön-külön a készülék egyéb jellemzőiről. Digma</p><li>Az nx A230WT 2G 16 csatornás RTT-ként is használható. Rétegelt lemezként is használható: a gyártó gondoskodott erről a lehetőségről. Igaz, nem a legjobb módon van megvalósítva – bármely más eszköz hosszú ideig tart a töltés. Összességében ez egy elég masszív és nehéz eszköz, nagy gombokkal (egy plusz a nyugdíjasok számára) és egy fényes zseblámpával. A telefon kiváló ütésállósággal rendelkezik – nem kell félnie az esésektől, még nagy magasságból sem. A modell átlagos ára az orosz piacon – körülbelül 3,5 ezer rubel.<h4>Hátrányok</h4><ul><li>nagy akkumulátor kapacitás;</li><li>a telefon walkie-talkie-ként működik;</li><li>erős fáklya;</li><li>nagy gombok.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A telefon masszív és nehéz;</li><li>Kényelmetlen firmware;</li><li>gyenge nedvességvédelem.</li></ul><h3>Maxvi P100</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=MAXVI P100

  Ezt a mobiltelefont 2021 nyarán mutatták be. Maxvi P100 – ez egy hűvös készülék a kínai gyártótól 5500 mAh kapacitású akkumulátorral. A legfontosabb dolog, amit sok felhasználó figyel – nagyon furcsán néz ki. De ez az, ami lehetővé teszi, hogy a telefon biztonságban legyen az esésektől. Bár a véleményekben olvasható, hogy az ütésvédelem valójában nem olyan jó: a műanyag könnyen megrepedhet.

  Az előző verzióhoz hasonlóan a Maxvi P100 szolgálhat PowerBankként – csatlakoztathat hozzá egy másik eszközt, és feltöltheti azt (információt arról, hogy milyen jól és milyen gyorsan nem találja meg). Egyébként ez csak egy hagyományos telefon két különböző SIM-kártyával. A beépített memória csak 32 MB, de behelyezheti a memóriakártyát (például dobja be a zenét, és hallgathatja meg, a lejátszó az operációs rendszerben biztosított, szintén van egy csatlakozó a fejhallgatóhoz). Van egy kamera is. Ennek a modellnek az átlagos ára az orosz piacon – körülbelül 2,2 ezer rubel.

  Előnyök

  • jó akkumulátor;
  • PowerBankként is működhet;
  • minden szükséges funkcióval rendelkezik (zseblámpa, két SIM-kártya, memóriakártya foglalat stb..).

  Hátrányok

  • furcsa megjelenés;
  • Nem a legjobb teljesítmény az ütések és leesések elleni védelem tekintetében.

  Maxvi P20

  Értékelés: 4.7

  Maxvi P20

  Azonnal felhívja a figyelmet a gyártó egy másik modelljére. fotók a telefon úgy néz ki, miniatűr, de a valóságban – ez egy óriás a hasonló eszközök között. És nem csak az akkumulátor, amelynek kapacitása 5500 mAh. A telefon fő jellemzője, hogy valójában mobil karaoke-rendszerként szolgálhat. Ezért rendelkezik nagy teljesítményű sztereó hangszórókkal és még színes zenével is. Ezért több mint 300 grammot nyom.

  Ha rendszeresen használja a telefont ilyen célokra, az akkumulátor három napig tart (a vélemények alapján). Legfeljebb 16 GB-os memóriakártya számára van hely. Külsőleg – ez egy klasszikus gombos telefon, amelynek fő célja – ez a kommunikáció. E tekintetben a felhasználóknak nincs panaszuk. Kényelmes kiálló gombok (egyébként vannak olyanok, amelyekkel a lejátszót lehet vezérelni). A Maxvi P20 átlagos ára a piacon – körülbelül 2300 rubel.

  Előnyök

  • jó akkumulátor-üzemidő;
  • mobil karaoke rendszer minőségi hangszórókkal és színes zenével;
  • a lejátszó működtetéséhez külön gombok vannak;
  • fényes fáklya;
  • három SIM-kártya számára van hely.

  Hátrányok

  • kényelmetlen firmware tervezés;
  • nagy, elég sok súlyú
  • Az alsó billentyűk akkor is működnek, ha a telefon le van zárva.

  BQ-2817 Tank Quattro Power

  Értékelés: 4.6

  BQ-2817 TANK QUATTRO POWER

  A következő a rangsorban a BQ gyártó telefonja. Ez a modell egy jó akkumulátorral (5000 mAh), tartós burkolattal és vonzó kialakítással rendelkező készülék. Egy ilyen akkumulátor jelenléte lehetővé teszi, hogy a készülék aktív használat mellett akár egy hétig (készenléti üzemmódban több mint egy hónapig) újratöltés nélkül működjön. A készülék másik jellemzője, hogy egyszerre négy SIM-kártya számára van hely. a készüléktestet úgy tervezték, hogy a telefon védve legyen a portól, ütődésektől és a víztől.

  Jellemzően ezek az eszközök nehézek és masszívak, de a BQ-2817 Tank Quattro Power ebben a tekintetben kellemesen meglepődik: 24 mm vastagság – ez a norma. Bár sokan panaszkodnak a súlyára (237 g) a véleményekben. A telefon számos extra funkcióval is rendelkezik. Például Bluetooth, külön memóriakártya-nyílás (maximális kapacitás – 32 GB), hangos multimédiás hangszóró, két zseblámpa, kamera és hangrögzítő található benne. Az átlagos ár az orosz piacon – körülbelül 3 ezer rubel.

  Előnyök

  • autonómia;
  • hangszóró;
  • ütésállóság és nedvességvédelem;
  • 4 SIM-kártyahely.

  Hátrányok

  • Az akkumulátor töltése hosszú időt vesz igénybe;
  • nincs fejhallgató-csatlakozó;
  • nagy súly;
  • rosszul megtervezett interfész.

  Inoi 286Z

  Értékelés: 4.5

  Inoi 286Z

  Ez egy másik új termék, amelyet 2021 nyarán vezettek be az orosz piacon. Az Inoi 286Z egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező telefon, amely nagyszerű azok számára, akiknek olyan eszközre van szükségük, amely hosszú ideig nem fogy ki az energiából (például, amikor az erdőbe vagy a természetbe megy). A készülék elég brutálisnak tűnik, mivel a testet speciális keretek védik az esések és ütések ellen. egy másik funkció – hordozható töltőként is használható: például egy másik telefon feltöltésére is használható.

  Egyébként az Inoi 286Z – a szokásos gombos telefon. Két SIM-kártya foglalattal rendelkezik, egy foglalat egy legfeljebb 16 GB-os memóriakártya számára. Van még a legegyszerűbb kamera, rádió, Bluetooth és még internet (a készülék támogatja a 2,5G hálózatot), valamint egy fejhallgató-csatlakozó. Néhány szó a zseblámpáról: elég fényes, és az oldalsó panelen található külön gombbal kapcsolható be. A telefon súlya körülbelül 200 gramm. Az Inoi 286Z átlagos ára az orosz piacon – körülbelül 2,5 ezer rubel.

  Előnyök

  • jó akkumulátor;
  • hordozható akkumulátorként használható
  • fényes fáklya;
  • tömörség.

  Hátrányok

  • Hosszú ideig tart a töltés.

  Texet TM-D328

  Értékelés: 4.4

  TEXET TM-D328

  A következő a sorban egy másik egyszerű “tárcsázó” egy jó akkumulátorral. Ez a modell a hasonló eszközök jól ismert költségvetési gyártójától stílusos megjelenésű, nem sokat nyom. A korábbi változatoktól abban különbözik, hogy talán nem rendelkezik ütés- és esésvédelemmel. A telefon akkumulátora 4500 mAh kapacitású, ami bőven elegendő a telefon fő funkciójának – a kommunikációnak – a teljesítéséhez.

  A Texet TM-D328 nagy gombokkal és hangos hangszóróval rendelkezik, így tökéletes az idősek számára. A gyártó azt állítja, hogy több mint egy hétig működhet újratöltés nélkül. A felhasználói vélemények szerint az egyik hátránya a bonyolult menü (néhány egyszerű funkciót sokáig tart megtalálni), és a zseblámpa csak a feloldás után kapcsolható be. De ezeken a hátrányokon nyugodtan szemet hunyhat, hiszen ez a telefon az egyik legköltséghatékonyabb a mi értékelésünkben. A Texet TM-D328 az orosz piacon átlagosan 2 ezer rubelért kapható.

  Előnyök

  • Megfizethető ár;
  • egyszerű kialakítás;
  • hangos hangszóró és nagy gombok;
  • jó autonómia.

  Hátrányok

  • bonyolult interfész;
  • nincs ütésvédelem.

  Inoi 246Z

  Értékelés: 4.3

  Inoi 246Z

  Befejezi értékelésünket egy másik eszköz az orosz gyártó Inoi-tól. Ez a tartós, ütésálló tokkal ellátott modell 4750 mAh kapacitású, cserélhető akkumulátorral rendelkezik. És a fentiekhez hasonlóan PowerBankként is működhet, azaz más eszközöket tölthet fel. Meglepő módon néhány felhasználó megjegyezte a véleményekben, hogy képesek voltak csatlakoztatni a telefonhoz Bluetooth fejhallgatót – egyetértek, nem a szokásos eszköz egy nyomógombos eszközhöz.

  A telefon egyszerre három SIM-kártyát képes behelyezni, és ez rendkívül kényelmes. Van kamera (természetesen a képek nem jó minőségűek), FM-rádió, audio- és videolejátszó, hangrögzítő, hangfelvevő. Fényes zseblámpával is rendelkezik, amely éjszaka jól jön. A memória csak 32 MB, de akár 16 GB-os memóriakártyát is behelyezhet. Ez a modell az orosz piacon átlagosan körülbelül 2 ezer rubel.

  Előnyök

  • PowerBankként használható;
  • autonómia;
  • széles körű funkcionalitás;
  • Élvezze a zene- és videolejátszást;
  • elfogadható ár.

  Hátrányok

  • nem található.
  Olvasson tovább  9 a legjobb fémből készült okostelefonok közül
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: