8 legjobb okostelefonok jó kamerával 15000 rubel alatt

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Az első okostelefon 2000-ben látta meg a napvilágot. A készüléket az Ericsson gyártotta. A termékcsalád neve Ericsson R380s volt. A modell innovatív jellemzői közé tartozik a csuklós fedél és az érintőképernyős kijelző. A reklámkampány készítői az új kütyü intelligenciáját akarták hangsúlyozni, ezért a készüléket “okostelefonnak” nevezték. “smartphone”).

Az okostelefonok azóta számos változáson mentek keresztül. Ma az elemző cég szerint a Pew Research Center, az ilyen eszközöket a felnőttek több mint 59% -a használja a bolygón. Dél-Koreában például a felnőttek 94 százalékának van okostelefonja. A piac számos ilyen eszköz modelljét kínálja. Javasoljuk a véleményünk szerint legjobb, 15000 €-ig terjedő okostelefonok értékelését.

Milyen szempontok alapján válasszon okostelefont??

Ellenőrizze először kedvenc okostelefonjának felhasználóbarátságát. A karosszéria nem lehet gyenge, csúszós. A fémház tartós, ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A műanyag burkolat olcsóbb és könnyebb. További megfontolásokat érdemes figyelembe venni:

 1. A képernyőmátrix típusa. “Az újabb okostelefonok gyakran IPS vagy OLED/AMOLED kijelzővel rendelkeznek. Az előbbiek tartósabbak, jobban visszaadják a színeket. Az OLED mátrix kiemelkedik a kontraszt, az átvitt kép fényereje tekintetében.
 2. CPU modell. Javasoljuk, hogy válassza a processzorokkal felszerelt modelleket, amelyek magjainak száma 8 egységből áll.
 3. Memória kapacitás.Az internetes technológia folyamatos fejlődésében a 4 GB “operatív memóriával” rendelkező okostelefonok kényelmes használatára alkalmas.
 4. Belső memória.Javasoljuk, hogy legalább 64 GB RAM memóriával rendelkező készüléket válasszon. Ezenfelül egy kivehető memóriakártya-nyílásnak is lennie kell.
 5. Az akkumulátor élettartama.A legjobb, ha olyan telefont választ, amely 1 napig vagy tovább működik töltés nélkül. A legtöbb 3,500mAh vagy annál nagyobb kapacitású eszköz megfelel ennek a követelménynek.
 6. Kijelző átlója. Az okostelefonnak könnyen foghatónak kell lennie. Ezért javasoljuk, hogy válasszon 5,5…6,5″ képátlójú modelleket.

További megfontolandóaz operációs rendszer típusa. Android telefonok a legtöbb telefon a piacon. Szinte bármilyen alkalmazás telepíthető a fenti rendszerre. Ingyenes fájl letöltés elérhető. Beépített vírusirtó.

Az iOS az iPhone-ra vonatkozik. Ezt az “operációs rendszert” a megbízhatóság, a biztonság, az eszköz hardverének alacsony erőforrás-fogyasztása jellemzi. De készüljön fel arra, hogy le kell töltenie és telepítenie kell egy szoftvert az App Store-on keresztül. Az alkalmazások az utóbbiban elég drágák lehetnek. Az Apple okostelefonok a prémium árszegmensbe tartoznak.

TOP 8 okostelefonok jó kamerával 150.000 RUB alatt

Ezt a rangsort a felhasználói megjegyzések, szakértői vélemények, valamint a gyártók által megadott paraméterek alapján állítottuk össze. Az ár az ország legnépszerűbb elektronikai üzleteinek átlaga.

Olvasson tovább  A 6 legjobb okostelefon iPhone
Értékelés Helyszín Név Ár
TOP 8 okostelefonok jó kamerával 15 000 € alatt. 1 Xiaomi Redmi 10 4/64GB 14 990 €
2 Lenovo K12 Pro 4/128GB 12 990 €
3 Xiaomi POCO M3 4/128GB 15 290 €
4 Nokia G20 4/128GB 13 690 €
5 Samsung Galaxy A12 (SM-A125) 4/128GB 14 190 €
6 Xiaomi Redmi 9T NFC 4/64GB 14 800 €
7 VIVO Y31 4/128GB 14 190 €
8 Realme C25S 4/128GB 13 490 €

Xiaomi Redmi 10 4/64GB

Értékelés: 4.9

Xiaomi Redmi 10 4/64GB

A modell high-tech innovatív optikai rendszerrel van felszerelve, amely 4 lencsét tartalmaz. A 48 MP-es fő kamerával bármilyen fényviszonyok között kiváló minőségű képeket készíthet. Az ultraszéles látószögű 8 MP-es lencse középen, balra segít jelentősen megnövelni a látószöget. A jobb oldalon található 2 MP-es mélységérzékelő lehetővé teszi, hogy a fontos témákra fókuszáljon. Az alján található 2 MP-es makro kamera segít a nagy részletességű képek készítésében. Frontális 13 MP optika is jelen van.

A készülék több felvételi móddal rendelkezik. A portréfotó opció lehetővé teszi a stúdióminőségű fényképek készítését. A képkockáról képkockára történő rögzítés funkció segítségével hosszú eseményeket rögzíthet egy perc alatt.

Kettős hangszórók a hangvisszaadáshoz. A 33 W-os gyorstöltési technológiának köszönhetően a töltés 50%-ra kevesebb mint fél óra alatt elvégezhető. A személyes adatokat ujjlenyomat-olvasó védi.

Előnyök

 • Elegáns, keret nélküli kialakítás;
 • AMOLED+FHD mátrix 6,43″;
 • 5000mAh kapacitású akkumulátor
 • Erőteljes 8-magos Qualcomm Snapdragon 678 CPU.

Hátrányok

 • NFC hiánya;
 • laza, márkás tok.

Lenovo K12 Pro 4/128GB

Értékelés: 4.8

Lenovo K12 Pro 4/128GB

Ezzel a szerkentyűvel a gyártó Lenovo diadalmasan visszatért az orosz piacra. A vállalat 2018-ban mindent megtett. A csökkenő eladások miatt. A bemutatott készülék hármas optikai egységgel van felszerelve. Fő objektív 64 MP Quad Bayer érzékelőn alapuló, jó képeket készít még gyenge fényviszonyok között is. A 2 MP-es makró kamera a legapróbb részletek megörökítésére is képes. A 2 MP-es mélységérzékelő lehetővé teszi, hogy a háttér elmosásával kiemelje a kiemelkedő fénypontokat.

A 16 MP-es elülső lencse stúdióminőségű szelfik készítésére alkalmas. További felvételi módok állnak rendelkezésre. A mesterséges intelligencia technológia szükség esetén a megfelelő funkcióra való átkapcsolásra ösztönöz.

Jelentős mérete (kb. 172x77x10 mm) és súlya (220 g) ellenére a telefon kényelmesen elfér a kezében. A test ergonomikus kialakítású. A modell zajcsökkentő opcióval van felszerelve, van egy fáklya. 83%-os képernyő-test arány. NFC-chippel felszerelve a vezeték nélküli fizetésekhez.

Az érdemek

 • Ultra-kapacitású 6000mAh akkumulátor;
 • 6,8″ IPS Max Vision HD képernyő;
 • Ujjlenyomat-érzékelő;
 • Qualcomm Snapdragon 662 hatékony processzor 8 maggal;
 • Gyors és fordított töltési lehetőségek elérhetősége.

Hátrányok

 • Nincs zoomolási lehetőség.

Xiaomi POCO M3 4/128GB

Értékelés: 4.7

Xiaomi POCO M3 4/128GB

Az okostelefon színes, 2340×1080-as, 6,53 hüvelykes IPS képernyővel tűnik ki. A kijelző kék fényvédelemmel rendelkezik. Ez megakadályozza a szem fáradtságát a hosszabb használat során, és megakadályozza az álmatlanságot is, ha lefekvés előtt használja a készüléket.

Olvasson tovább  A 12 legjobb alkalmazás a tanuláshoz

A modell optikáját egy három kamerás egység és egy elülső kamera képviseli. Az utóbbi 8 MP-es, további fotóképek gyűjteményével rendelkezik. Az optikai egység egy fő kamerából (48 MP), egy mélységmérő kamerából (2 MP) és egy makro kamerából (2 MP) áll. Különböző felvételi módok állnak rendelkezésre. A népszerű funkciók közé tartozik a lassított felvétel és a videoképkocka. Ez utóbbi filmszerű hangokat ad a videofelvételnek.

A kettős hangszóró teljesen belemeríti a felhasználót a zenehallgatásba vagy más hanganyagokba. A gyártó 1000 töltési/kisütési ciklust garantál az akkumulátor teljesítményének romlása nélkül. Számításaink szerint ez kb. 2,5 év problémamentes működés.

Előnyök

 • Erőteljes központi (Qualcomm Snapdragon 662) és grafikus (Adreno 610) processzorok;
 • stabilitás többfeladatos üzemmódban;
 • 6000mAh akkumulátor gyorstöltési lehetőséggel;
 • 512 GB-ig terjedő memóriakártyák támogatása.

Hátrányok

 • NFC hiánya;
 • süllyesztett bekapcsológomb;
 • Nincs értesítési lámpa.

Nokia G20 4/128GB

Értékelés: 4.7

Nokia G20 4/128GB

A készülék legfontosabb jellemzője az optikai egység, amely egy 48 MP-es elsődleges lencséből, valamint egy ultraszéles 5 MP-es, egy további 2 MP-es és egy 2 MP-es makro kamerából áll. Az éjszakai felvételkészítés lehetőségét a vaku jelenléte biztosítja. A 8 MP-es elülső objektív csepp alakú faktorban található.

A nagy teljesítményű CPU MediaTek He

 • o A G35 8-magos okostelefon a játékkészülékek kategóriájába tartozhat. Akár 512 GB cserélhető memória is csatlakoztatható. Támogatja a microSDXC tárolót. Az oldalra szerelt ujjlenyomat-érzékelő biztonságban tartja a személyes adatokat. Az NFC chipnek köszönhetően az érintésmentes vásárlási funkció támogatott.

  A modul teste diszkrét kialakítású. A hátlap különleges kezelésének köszönhetően a telefon nagyon elegánsan néz ki. A készüléket ergonomikusan úgy tervezték, hogy kényelmesen illeszkedjen a tenyerébe. Az IPS kijelző minőségi képvisszaadást biztosít.

  Előnyök

  • Nagy válaszadási sebesség;
  • 5050mAh kapacitású akkumulátor (akár 3 napos üzemidőt biztosít);
  • Android 11.

  Hátrányok

  • lassú feltöltődés;
  • Az egyetlen hangszóró.

  Samsung Galaxy A12 (SM-A125) 4/128GB

  Score : 4.6

  Samsung Galaxy A12 (SM-A125) 4/128GB

  Az okostelefon 48+5+2+2+2 négykamerás kamerával van felszerelve. A bal alsó sarokban található fő optika kiváló fotóminőséget biztosít különböző fényviszonyok mellett. A jobb felső részen lévő makro kamera nagy részletességű képeket készít. Az ultraszéles látószögű objektív a bal felső sarokban található, így széles látószögű panorámaképeket készíthet. A jobb alsó sarokban lévő mélységérzékelő segít kiemelni egy adott tárgyat.

  A 6,5″-os keret nélküli képernyő PLS mátrixot tartalmaz. A legújabb technológiát a dél-koreai gyártó kutatói az IPS-en alapszik. Ez a mátrix kiemelkedik a jelentős pixelsűrűségével, az árnyalatok nagyfokú hűségével.

  A beágyazott, saját fejlesztésű Samsung Members szoftver segítségével gyorsan optimalizálhatja okostelefonja beállításait a nagyobb termelékenység érdekében. A tárolt információk biztonságát a Samsung Knox technológiája biztosítja. Ez utóbbi megvédi a készüléket a hardveres szintű feltöréstől.

  Előnyök

  • erős 8 magos CPU MediaTek He
  • o P35;
  • automatikus fókuszálás opció;
  • NFC chip;
  • fényérzékelő;
  • 5000mAh akkumulátor.

  Hátrányok

  • az ujjlenyomat-érzékelő néha azonnal működik.

  Xiaomi Redmi 9T NFC 4/64GB

  Értékelés: 4.5

  Xiaomi Redmi 9T NFC 4/64GB

  A készüléket a vásárlók széles közönségének tervezték. Az erőteljes grafikus (Adreno 610) és központi (okta-core Qualcomm SM6115 Snapdragon 662) CPU-k közel játékteljesítményt nyújtanak. Akár 512 GB fizikai memóriával bővíthető tárhely.

  A 8 MP-es elülső optika csepp formátumban van kialakítva. A lencseegység 4 modult tartalmaz. A 48 MP-es fő kamera még szürkületben is kiváló minőségű fényképeket készít. A 8MP-es nagy látószögű optika rendkívül széles látómezővel örvendeztet meg. A 2 MP-es makro kamera és a 2 MP-es mélységérzékelő rengeteg kreatív lehetőséget kínál.

  A chip jelenlétének köszönhetően az NFC okostelefon érintés nélküli pénzügyi fizetéseket végezhet. Az információk biztonsága az oldalra szerelt ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően. Beépített IR port használható adatátvitelre. Hosszú akkumulátor-üzemidő a 6000 mAh-s akkumulátornak köszönhetően. Gyorstöltési funkció (18W) áll rendelkezésre.

  Előnyök

  • Egy 22,5 W-os egység jelenléte a csomagban;
  • Ergonomikus test bordázott fedéllel;
  • Optimális képernyő-test arány (83%);
  • gyors Wi-Fi.

  Hátrányok

  • nincs értesítési jelző;
  • A képernyő tónusainak torzulása szögből nézve.

  VIVO Y31 4/128GB

  Értékelés: 4.5

  VIVO Y31 4/128GB

  A modell nagy, 6,58 hüvelykes, IPS mátrixú és FHD felbontású kijelzővel nyűgöz le+. Ennek köszönhetően a képernyő mély színvisszaadással, nagyfokú tisztasággal rendelkezik. A kijelzőt a vékony keret kontúrja köré keretezték, ami hozzáad a telefon stílusos kialakításához. A 8 MP-es elülső kamera szinte láthatatlan. A kék fény intenzitását csökkentő technológia fokozza a szem védelmét.

  A kameraegység 3 modulból áll. A 2 MP-es mélységélesség-objektív lehetővé teszi, hogy lágyan fókuszon kívüli képeket készítsen a háttérről. A 2 MP-es makrooptika 40 mm-es gyújtótávolsággal segít a kis tárgyak nagy részletességű megörökítésében. 48 MP-es elsődleges kamera szuper éjszakai üzemmóddal. Ez utóbbi az AI segítségével optimalizálja a beállításokat a szürkülethez, csökkenti a zajszintet.

  Megfelelően nagy teljesítményt nyújt a 8-magos Qualcomm Snapdragon 662 CPU. Az NFC chip jelenlétének köszönhetően az érintés nélküli fizetés lehetséges. A modell a 16,3×75,3×84 mm-es optimális méretének köszönhetően kényelmesen elfér a kezében.

  Előnyök

  • Hatékony autofókusz;
  • nagy teljesítményű Adreno 610 grafikus processzor;
  • Támogatja az 1 TB-ig terjedő cserélhető tárolóeszközöket;
  • Android 11 operációs rendszeren fut.

  Hátrányok

  • Nincs elülső kamera vaku
  • a hangszórókból hiányzik a basszus.

  Realme C25S 4/128GB

  Értékelés: 4.4

  Realme C25S 4/128GB

  A modell 6000mAh kapacitású akkumulátorral és Quick Freeze opcióval rendelkezik. Ez utóbbi képes csökkenteni a készülék energiafogyasztását az alkalmazások háttérben történő működésének felfüggesztésével. Szuper energiatakarékossági funkció van jelen. Ezzel az opcióval 5%-os töltöttség mellett az okostelefon akár 2,5 órát is kibír hívás üzemmódban. Támogatja a 18W-os gyors töltési opciót.

  A 8 MP-es szelfi objektív jó minőségű felvételeket biztosít. A hátsó optikai egység 3 modulból áll. A 48 MP-es fő kamera minden fényviszonyok között minőségi fényképeket készít. A 2 MP-es mélységélességű és 2 MP-es makró objektívek bőséges lehetőséget biztosítanak a kreatív ötletek megvalósításához. Az okostelefon kiváló minőségű fekete-fehér képek készítésére alkalmas.

  A modell a “friss” Android 11 operációs rendszerrel fut. MediaTek CPU He

 • o G85 8 maggal. Grafikus adapter ARM Ma
 • -A G52 MC2 nagy sebességű választ kínál. Ujjlenyomat-érzékelő a hátlapon.

  Előnyök

  • 6,5 hüvelykes 1600×720 IPS kijelző;
  • Stílusos tok fényes borítással;
  • a készlet márkájú tok jelenléte;
  • fényes fáklya.

  Hátrányok

  • egy csendes hangszóró;
  • viszonylag nagy súly.
  Olvasson tovább  9 a legjobb fémből készült okostelefonok közül
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: