A 8 legjobb okostelefonok védőüvegének gyártója

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem minősül vásárlási útmutatónak. Konzultáció szakértővel vásárlás előtt.

A viselhető gadget-iparban a tömeges elfogadás kezdete óta a viselhető gadgetek tartozékainak fellendülése tapasztalható. Különösen a védőfelszerelésekről beszélünk – tokok, borítók/ütközők, képernyővédők és képernyők. Jó ötlet az új okostelefon képernyőjét speciális, ellenálló üveggel védeni. De nem könnyű igazán megbízható opciót találni, mivel az ilyen alkatrészek gyártói több százan vannak.

Az Expertology szerkesztői áttekintést készítettek Önnek a védőüvegek és egyéb okostelefon-kiegészítők legnevesebb gyártóiról 2019-től.

Az okostelefonok védőüvegének legjobb gyártóinak értékelése

Jelölte hely: A gyártó rangsorolás
Az okostelefonok védőüvegének legjobb gyártóinak értékelése 1 Mocolo 5.0
2 Nillkin 4.9
3 Baseus 4.8
4 ONEXT 4.7
5 Mobius 4.6
6 Salamon 4.5
7 Red
 • ne
 • 4.4
  8 Deppa 4.3

  Mocolo

  Értékelés: 5.0

  Mocolo

  Először is (lista szerint, nem érték szerint) fontolja meg egy viszonylag fiatal kínai gyártó védő tartozékok a modulok Mocolo. székhelye Shenzhen.

  A Mocolo az AGC és az NSG Group holdingtól származó, Japánban gyártott alapanyagokat használ. Ezek a nevek évtizedek óta a kifogástalan minőség és a folyamatos fejlődés társulása a kapcsolódó iparágakban. A Mocolo saját gyártósorai a legmodernebb precíziós CNC berendezések és többlépcsős minőségellenőrzéssel rendelkeznek.

  A Mocolo teljes okostelefonos biztonsági üvegválasztékának számos közös jellemzője van. Így az üvegvastagság szinte minden modellben 0.33mm (többször tesztelt optimális). Az érintőképernyő érzékenysége nem változik észrevehetően az üveg beépítése után, és a színvisszaadás sem változik a fényerősséggel. Az üveg rendkívül karcolás- és forgácsálló, így rendkívül durva használatot is kibír. A szemüvegek oleofób bevonattal vannak ellátva a túlzott ujjlenyomatok ellen.

  A Mocolo biztonsági üveg keménysége tisztán számokban kifejezve 9H. Emlékezzünk vissza, hogy a gyémánt keménysége valamivel több mint 10H.

  A Mocolo kínálatában sok közös, lapos védőüveg található okostelefonokhoz, de még érdekesebbek a fogyasztók számára a speciálisan formázott, sík védőüvegek. Tehát, 2. vonal.Az 5D egy lekerekített szélű üveg a kerületén. Növeli a tapintási kényelmet, a vizuális vonzerőt és ugyanakkor jobb illeszkedést biztosít a képernyőhöz.

  A 3D szemüvegek még érdekesebbek – kifejezetten a legújabb zászlóshajókhoz tervezték őket, amelyek a látható kijelzőterület szélsőséges görbülete miatt váltak divatossá.

  Külön sorozat Mocolo Anti-Blue SB – ezeket a szemvédő üvegeket úgy tervezték, hogy megvédjék a szemét az okostelefon-mátrix háttérvilágítása által kibocsátott káros kék spektrumtól.

  A Mocolo védőtáblákat könnyű önállóan felszerelni, köszönhetően a vékony szilikonrétegnek, amely megakadályozza a buborékképződést is.

  Előnyök

  • a legjobb japán gyártóktól származik;
  • high-tech gyártás;
  • alapos minőségellenőrzés;
  • 2.5D és 3D modellek ívelt képernyőfelülettel rendelkező okostelefonokhoz;
  • Versenyképes árak.

  Hátrányok

  • Nem minden modell jó, de a vásárlás előtt valódi értékeléseket kell végezni.

  Nillkin

  Értékelés: 4.9

  Nillkin

  Az okostelefonok védőüvegének másik kiemelkedő kínai gyártója a Nillkin, amelynek székhelye ugyanabban a Sencsenben található, mint a Mocolo. A vállalat 2009-ben lépett a piacra, és az egyik első olyan gyártó volt világszerte, amelyik specializálódott.

  A Nillkin termékek fő anyagszállítója az AGC, egy világhírű japán vállalat. A gyártás fejlett módszerekkel történik, különösen a Harves nano szintű technológiájával.

  Az okostelefonok védőüvegének választéka típusokra oszlik, amelyeket a szimbólum-index különböztet meg egymástól. A legegyszerűbb és legolcsóbb üvegtípus a H-indexált üveg. Ez egy tiszta edzett üveg, egyenes élekkel, amely a képernyő teljes felületét lefedi. A H+ üvegek a H-üveg minden előnyével rendelkeznek, de lekerekített élekkel 2.5D. A H+ PRO fokozat mindezt magában foglalja, de maga az üveg ultra-vékony – mindössze 0.2mm. A PE+ üvegek lekerekített 2.5D él plusz egy védőréteg a káros kék spektrummal szemben.

  AP + Pro üveg – a legújabb okostelefonokhoz, extrém 3D ívelt élekkel. A fent leírt típusoktól eltérően nem szigorúan véve klasszikus értelemben vett üveg, mert nem szilikátokból, hanem a nagy szilárdságú polimer ABC-ből készül. Átlátszó a képernyő területén és színes a széleinél. A CP+ Max 3D edzett üveg majdnem ugyanazzal a formájú faktorral rendelkezik.

  A Nillkin magas szintű, magas költségű gyártása prémium árat jelent a termékért, de ebben az esetben ez a magas minőség szükséges feltétele.

  Előnyök

  • Minőségi japán forrásanyagok;
  • a legújabb nanoszintű technológia;
  • széles választék;
  • A minimális üvegvastagság és a tartósság kombinációja.

  Hátrányok

  • Többnyire magas ár.

  Baseus

  Értékelés: 4.8

  Baseus

  Egy másik példa a Kínában gyártott minőségi gadget kiegészítőkre: Baseus. Tartozékok és eszközök széles választékát gyártja, beleértve a folyamatosan keresett, kiváló minőségű biztonsági üvegeket is.

  A Baseus úgy döntött, hogy nemcsak az üveg minőségével, hanem a funkcionális lehetőségek széles skálájával is versenyelőnyre tesz szert. A választék nem olyan széles, mint a Nillkiné, de az árak észrevehetően kedvezőbbek.

  A Baseus különféle tulajdonságokkal rendelkező védőüvegeket kínál – ütésálló, kopásálló, fényes vagy matt felületű, bizalmas bevonattal ellátott védőüvegek.

  Ami az utóbbit illeti, ez egy istenáldás azok számára, akik nem akarják megosztani a magánüzeneteket a járókelőkkel a tömegközlekedésen – a speciálisan kialakított adatvédelmi bevonat elrejti a képernyőt a kíváncsi szemek elől azáltal, hogy szögből nézve eltakarja a képernyőt. Az IPS mátrix minden előnyét negligálja a maximális betekintési szögekkel, de ez egy szükséges intézkedés, ha a titoktartás kérdése olyan sürgős.

  A legtöbb Baseus biztonsági üveg nagyon vékony – mindössze 0.23mm. A képernyő átlójának tartománya a legszélesebb – 4 és 7 hüvelyk között van az összes köztes népszerű okostelefon képernyőméret. A zászlóshajókhoz kiválasztott modellek a szabadalmaztatott Baseus PET Soft 3D edzett üveg technológiát használva akár hat védőrétegből állnak, maximális védelmet nyújtva okostelefonja és saját biztonsága számára.

  A Baseus üveg antireflexiós bevonattal rendelkezik, amely eloszlatja a fényforrások éles kontúrjait.

  Előnyök

  • az ár és a minőség kombinációja;
  • hat rétegű védelem;
  • vannak adatvédelmi bevonattal ellátott modellek;
  • Kiváló minőségű antireflexiós bevonat
  • minimális vastagság.

  Hátrányok

  • nem rögzítettek rendszeres objektív panaszokat.

  ONEXT

  Értékelés: 4.7

  ONEXT

  A mobil tartozékok számos gyártója közül az Orosz Föderációban jól ismert ONEXT márka különös figyelmet érdemel. A vállalat Hongkongban tette meg első lépéseit, és gyorsan világszínvonalat ért el.

  Az ONEXT védőüveg egy pontosan összehangolt technológia szerint készül, amely négy alapréteget biztosít: egy tartós edzett üvegből készült alapréteget, törésgátló polimer bevonatot, egy felső oleofób ujjlenyomat-ellenes bevonatot, egy alsó szilikonréteget a képernyőhöz való rögzítéshez.

  Az ONEXT ablakok gyártásához használt nyersanyagok a legjobb minőségű és bevált anyagok: japán üveg az Asahi Glass Corp. (AGC), szilikon a Nippa Corp.

  Az ONEXT közel kétszáz védőüveg nevet kínál, amelyek kompatibilisek a legnépszerűbb márkák és a kevésbé elterjedt okostelefonok egyes modelljeivel és sorozataival.

  Az ONEXT kijelzővédő egyes okostelefonokhoz tökéletesen kombinálható a 3D Touch funkcióval, amikor az érintőképernyő a lehető leggyorsabban reagál a rá gyakorolt nyomásnak megfelelően.

  Az ONEXT biztonsági üveg könnyen felszerelhető és könnyen eltávolítható. Még ha a beépítés során légbuborékok keletkeznek is, azok a mikropórusoknak köszönhetően napok alatt “feloldódnak”.

  Előnyök

  • az ár-teljesítmény arány;
  • Kiterjedt választék;
  • 3D Touch kompatibilitás;
  • A szétszerelés után nem hagy maradványokat.

  Hátrányok

  • Túlárazott konkrét modellek.

  Mobius

  Értékelés: 4.6

  Mobius logó

  A mobil tartozékok gazdag piacát elemezve az Expertology szakemberei a gyártók széles skáláján az orosz Mobius Trade vállalatot emelték ki. A gyártó meglehetősen jól ismert Oroszországban, és megérdemelte az elismerést a rendkívül kompetens marketingpolitika miatt.

  A Mobius biztonsági üvegek teljesítménye – tartósság, biztonság, kényelem stb. – tekintetében minden más dolog egyenlő, a márka azonban ár tekintetében a legszélesebb modellválasztékkal rendelkezik. Mindenki megtalálja a megfelelő opciót az okostelefonjához, legalább 200 rubelért, akár 1000 rubelért is.

  A legmagasabb pontszámot a Mobius kapja a szinte mindenre vonatkozó felhasználóbarát politikájáért. Még egy adott okostelefon-modellhez tartozó üveg csomagolása is egyedi dizájnnal rendelkezik, amely világosan mutatja, hogy melyik telefonra illik a. A termék eredetiségét holografikus minőségi címke igazolja. A csomagban van egy szép bónusz a vevő számára – egy motivációs matrica. szép matricák – összesen mintegy harminc minta – is jönnek.

  A vállalat hangsúlyozza, hogy minden termék intenzív minőségellenőrzésen megy keresztül, és a valódi felhasználóktól származó visszajelzések megerősítik, hogy a hibás termékek száma elenyészően alacsony. Mindezek mellett az okostelefonokhoz készült Mobius biztonsági képernyők messze nem a legdrágábbak a piacon.

  Összefoglalva, érdemes megemlíteni egy kis hátránya ennek a márkájú üvegnek. A felhasználók jelentős százaléka szerint az oleofób bevonat nem túl erős.

  Előnyök

  • tisztességes minőség;
  • széles árvariációk;
  • kényelmes és átlátható csomagolás;
  • A minőségellenőrzést szigorúan betartják;
  • szép bónuszok (matrica, matricák)
  • elfogadható ár.

  Hátrányok

  • gyenge oleofób bevonat.

  Salamon

  Értékelés: 4.5

  Salamon

  Egy másik orosz okostelefonok védőüvegének gyártója, amely az Expertology kutatócsoporttól magas pontszámot kapott, a Solomon. A vállalat nagyon fiatal, 2014-ben alapították, székhelye Vlagyivosztokban van, és Kínában gyártják.

  Megalakulása óta a vállalat minimális idő alatt belépett a szövetségi szintre, azonnal kijelentve, hogy a termékek és az ügyfélszolgálat komoly szakmai színvonalat képviselnek.

  Technológiai szempontból a Solomon már az induláskor kezdeti előnnyel rendelkezett – az okostelefonok valóban biztonságos védőüvegének elkészítéséhez szükséges leghatékonyabb technológiákat már feltalálták, megvalósították és elsajátíthatták. A legjobb kínai gyártóüzemek kapacitásának szerződéses alapon történő felhasználásával és a szigorú minőségellenőrzés biztosításával a vállalatnak sikerült nagyon közel kerülnie az orosz piac vezető pozícióihoz.

  A Salomon választék több száz terméket tartalmaz – az univerzális szemüvegektől a legbonyolultabb 3D modellekig, amelyek kémiai keményítéssel, exkluzív szilárdsági tulajdonságokkal és maximálisan könnyű felszereléssel/eltávolítással rendelkeznek.

  A Solomon márkanév alatt a védőszemüvegen kívül más kiegészítőket is gyártanak: monopodokat szelfikészítéshez, stylusokat, adaptereket stb.

  Előnyök

  • széles választék;
  • tisztességes minőség;
  • magas szintű szolgáltatás.

  Hátrányok

  • szerencsétlen modellek irizáló csíkokkal fordulnak elő alkalmanként.

  Red
 • ne
 • Értékelés: 4.4

  Red<li></div><p>ne” src=”/wp-content/uploads/2023/08/95016666195921-918-.jpg” height=”230″ title=”Vörös</p><li>ne”><p>Egy másik hazai gyártója a mobil tartozékok, beleértve a védő üveg okostelefonok a cég Red</p><li>ne. 2010-ben indult, akkor egy csoport tehetséges fiatal szakemberek ambiciózus tervekkel… 2019-ben már egyértelmű, hogy az alapítók fő tervei sikerrel jártak.<p>Red</p><li>A ne védőüvegek széles választékát kínálja abszolút minden árkategóriában, beleértve a prémium kategóriás csúcskészülékeket is. A Red magas minőségének és eredeti versenyképességének egyik tényezője a Red<li>együttműködés az amerikai partnerekkel. És nem akárki volt az, hanem a Corning Corporation – a világ vezető üveg- és kerámiagyártója, amely kivételes tisztaságú és minőségű üvegeket és kerámiákat gyárt. Így született meg a nagyszerű Corning-sorozat, amely magában foglalja az összes élvonalbeli nyugati ötletet.<p>A teljes sor high-end Prémium képernyővédő Aluminosi</p><li>a cate kiemelkedő eredményeket mutat a törésteszteken és az átláthatósági teszteken. Az alternatívák túlnyomó többségével összehasonlítva a Red prémium biztonsági üvegek<li>átlagosan 25%-kal kisebb valószínűséggel törik meg az okostelefon leejtése után, negyedével kisebb a valószínűsége, hogy megkarcolódik, és ötször ellenállóbb az általános sérülésekkel szemben.<h4>Előnyök</h4><ul><li>nagyfokú átláthatóság;</li><li>könnyű telepítés;</li><li>A Corning a forrásanyag;</li><li>A legfejlettebb technológiai ötletek megvalósítása;</li><li>Sikeres nem hagyományos gyártási megközelítések.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem jelölt.</li></ul><h3>Deppa</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=Deppa

  Ismét egy hazai gyártót nézzünk meg – Deppa. Az Expertology ezt a vállalatot az okostelefonok képernyővédelmi technológiájának szokatlan és rendkívül sikeres megközelítései miatt javasolta felülvizsgálatra. Most Deppa szakmai körökben az orosz piac egyik legjobbjának számít ezen a területen.

  A Deppa márkanév alatt sok különböző szemüvegmodell található, amelyek kompatibilisek a megfelelő okostelefonokkal. Különösen érdekes a Hy tartomány
  id. Kifejezetten iPhone, Galaxy, Xperia és más okostelefonokhoz tökéletesen illeszkedő szemüvegek.

  Az üveg fő anyaga Hy
  id nem is üveg a klasszikus értelemben, hanem PET-anyagot és üvegszálat tartalmazó kompozit. Ennek a megoldásnak a fő előnye egy bizonyos rugalmassági küszöbérték, amely ellenállást biztosít a széleken történő forgácsolással szemben. Ennek a védelemnek a vastagsága minimális – mindössze 2.5 mm.

  Ezek a fizikai jellemzők nem tehetnek mást, minthogy hatással vannak a keménységértékre. Itt valamivel alacsonyabb, mint a piacon kapható minőségi védőüvegek túlnyomó többsége – 8H. De meg kell értenie, hogy a keménység nem jelenti automatikusan a tartósságot, és a rugalmasság könnyű összetevője éppen ellenkezőleg, megakadályozza az említett problémákat a szélén lévő forgácsolással.

  A védőüveghez egy mikroszálas és zsírtalanító kendő is jár, mint kellemes bónusz, valamint egy műanyag hámozó és két matrica – a portalanításhoz és a könnyű felszereléshez.

  ISO 9001 tanúsítás. Hy technológia
  id

  Előnyök

  • speciális kompozit üvegösszetétel;
  • rugalmassági elem;
  • minimális vastagság;
  • kötegelés;
  • ISO 9001 tanúsítás.

  Hátrányok

  • kissé alacsonyabb keménységi index (a legtöbb esetben nem jelentős).
  Olvasson tovább  A 4 legjobb akkumulátor tok iPhone-hoz
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: