Top 10 okostelefon nagy teljesítményű processzorral

*A szerkesztőség szerint a legjobb változatok. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánt, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. A vásárlás előtt szakemberrel kellene konzultálnom.

A mai okostelefonokat a fogyasztók számos szempont alapján választják ki – presztízsmárka, kedvenc termékcsalád zászlóshajója, nagy képernyő és így tovább. De a fő mutató, mint mindig, továbbra is a sebesség marad. És ez az a rész, ahol szinte minden a CPU-tól függ. Még a modern okostelefonok grafikus kártyái is a processzorba vannak integrálva.

Az Expertology szerkesztősége külön áttekintést készített Önnek a 2020 február-márciusi piacra kerülő okostelefonokról, amelyek az eddigi legerősebb processzorokkal rendelkeznek. A lehetséges várakozásokkal ellentétben nem csak szuperdrága zászlóshajók, hanem meglehetősen megfizethető modellek is vannak. A műszaki specifikációk elemzéséhez a resourcesmartphones/.

A legjobb, nagy teljesítményű processzorral rendelkező okostelefonok rangsora

Jelölés Spot termék neve Ár
A legjobb olcsó okostelefonok a legerősebb processzorral 1 Lenovo Z5 Pro GT 10 490 €
2 Xiaomi Redmi K20 Pro 27 900€
3 Realme X2 Pro 31 000€
Top prémium okostelefonok a legerősebb processzorral 1 Xiaomi Black Shark 2 Pro 39 990€
2 Huawei P30 Pro 40 490€
3 ASUS ZenFone 6 44 380€
4 Samsung Galaxy S10+ 60 490€
5 ASUS ROG Phone 2 69 990€
6 OnePlus 7T Pro 49 870€€
7 iPhone XS Max 60 750

A legjobb olcsó okostelefonok a legerősebb processzorral

Először is, mutassuk be a három legerősebb processzorral rendelkező okostelefont, amelyeket viszonylag kedvező áron lehet megvásárolni. “Összehasonlításképpen”, mert minden példány költsége még mindig több tízezer rubelben van számolva, és hagyományos határértékként +/- 30 ezer felső határt állapítunk meg. Rubelek.

Lenovo Z5 Pro GT

Értékelés: 4.9

Lenovo Z5 Pro GT

Ehhez az okostelefonhoz egy egész történet kapcsolódik – eredetileg csak a kínai belföldi piacra adták ki, de nem szerzett robbanásszerű népszerűséget. Ennek eredményeképpen az ára csökkent, és már aktívan forgalmazzák kedvező áron. Ezt a modellt most is meg lehet vásárolni, bár nem mindenhol. Nézzük meg, miről is szól ez a kissé furcsa, de mégis nagyon érdekes okostelefon.

Kezdjük a legfontosabb dologgal – a processzorral. Itt áll az okta-core zászlóshajó Qualcomm Snapdragon 855. Tekintettel arra, hogy a Lenovo Z5 Pro GT bejelentésekor az első verziók (GT előtag nélkül) kevésbé erős Qualcomm Snapdragon 710 processzorokkal voltak felszerelve. Aztán a gyártó cég folyamatosan húzódott a haladás mögé. A legkelendőbb konfiguráció 8 GB LPDDR4X RAM-ot és 256 GB beépített memóriát tartalmaz. Ez is a legjobban “töltött”, ha szeretné, találhat egy egyszerűbb módosítást 128 GB belső memóriával. Beépített grafika – Adreno 640.

A modell képernyőmérete 6.39 hüvelyk. Mátrix – Super AMOLED 2340×1080 felbontással. A tok méretei – 155.1x73x9.3mm, 210g. A tervezés klasszikus. A hátlapon két Sony IMX 576 és 519 kamera található 24MP és 16MP felbontással. Elülső kameraegység – 16MP és 8MP.

A modell beépített kétsávos WiFi 802.11a/g/n/ac és Bluetooth 5 verzió.0. A műholdas navigáció támogatja az összes elérhető rendszert, beleértve az európai Ga hálózatot is

 • Leo. A mobilkapcsolat tekintetében minden szabvány támogatott, egészen a 4G LTE-ig, különböző változatokban.

  További jellemzők és funkciók: a képernyőbe integrált ujjleolvasó, Dolby Atmos hangjavító technológia, NFC modul, iránytű (mágneses), külső billentyűzet és egyéb eszközök csatlakoztatása az OTG (On-the-Go) technológia keretében.

  Az akkumulátor élettartamát tekintve nem ez a Lenovo Z5 Pro GT legerősebb pontja. Meglehetősen középszerű, 3,350mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Másrészt nem teljesen helyes, hogy hátránynak tekintsük, mert az igazán nagy kapacitású okostelefon-akkumulátorok ma, ha nem ritkaság, akkor biztosan nem mindenütt jelen vannak.

  Ami igazán problémát jelent ebben a modellben, az a kínai piacra való kezdeti összpontosítás. Nem könnyű megvásárolni ezt a modellt Oroszországban, és problémák lesznek a lokalizációval, mivel teljesen hiányzik. De ha lelkes és kitartó vagy, a Lenovo Z5 Pro GT lenyűgöző teljesítményt nyújt több mint elfogadható pénzért.

  Előnyök

  • képminőség;
  • Super AMOLED mátrix;
  • teljesítménysebesség;
  • OTG-támogatás;
  • NFC modul;

  Hátrányok

  • Az akkumulátor nem túl tágas;
  • Nincs orosz lokalizáció, sokaknak kézzel kell konfigurálni és villogni.

  Xiaomi Redmi K20 Pro

  Értékelés: 4.8

  Xiaomi Redmi K20 Pro

  A Xiaomi márka, pontosan úgy, mint a Lenovo, szorosan kapcsolódik az olcsó és kiváló minőségű elektronikához. Tehát itt van – a Xiaomi Redmi K20 Pro okostelefon a Qualcomm Snapdragon 855 processzorral rendelkezik, és körülbelül 22-28 ezer forintba kerül. RUB a konfigurációtól függően az orosz piactereken.

  A grafikus kártya itt az, amelyik “diktálja” a processzort, mégpedig az Adreno 640. A 6 GB RAM-mal és 64 GB beépített memóriával rendelkező konfiguráció a legalacsonyabb és legolcsóbb árú. Támogatja a legnépszerűbb mobilkommunikáció teljes spektrumát egészen a 4G LTE-ig, és különösen a VoLTE-t. Vezeték nélküli kapcsolat – Wi-Fi 802.11ac, közvetlen eszköz-eszköz Wi-Fi Direct támogatás, Bluetooth 5-ös verzió.0, NFC modul, GPS és GLONASS geopozíciómeghatározás.

  A test okostelefon méretei – 74.3×156.7×8.8mm, súly – 191g. A design klasszikus, itt és a továbbiakban ez minden bemutatott modellre vonatkozik, és az egyes figyelemre méltó árnyalatokra, ha vannak, rámutatunk. A képernyő típusa (mátrix) – AMOLED. Átlós 6.39 hüvelyk, 2340×1080 felbontás, 403 pont per hüvelyk sűrűséggel.

  A Xiaomi Redmi K20 Pro hátsó kamerájának konfigurációja – három modul 48, 8 és 13Mpix felbontású, F / 1 rekesznyílással rendelkező modulok.75, F/2.40 és F/2.40 illetve LED villanás. Kettős optikai zoom, autofókusz, makró üzemmód. Támogatja a 4K 3840×2160 felbontású videofelvételt. Elülső kamera – 20Mpix.

  Az akkumulátor ebben a modellben dicséretet érdemel. A gyártó akár 4000mAh kapacitással is “pazarolt”, bár a kevésbé ambiciózus modellek gyakran gyengébb akkumulátorokkal vannak felszerelve. Töltés USB Type-C-n keresztül, gyors töltés funkcióval rendelkezik.

  Olvasson tovább  16 legjobb zászlóshajó okostelefonok

  Egy külön plusz sok felhasználó számára – a gyártó nem ment együtt a trendekkel, és még mindig felszerelték ezt a modellt, amely ismeri a klasszikus audio kimenet mini-jack 3.5 mm. De ezt az előnyt sajnos “kompenzálja” egy kézzelfoghatóbb hátrány – nincs foglalat a flash memóriakártyák számára, és ez már egy érezhető mínusz. A gyári MIUI is sok kívánnivalót hagy maga után, és a kényelmes használathoz ajánlott a firmware-t globális európaira cserélni.

  Előnyök

  • AMOLED mátrix;
  • minőségi kép;
  • sebesség;
  • 4K videofelvétel;
  • nagy kapacitású akkumulátor;
  • gyorstöltési funkció;
  • klasszikus fejhallgató kimenet 3.5 mm;
  • hangvezérlés.

  Hátrányok

  • A szabványos MIUI kényelmetlenségei és hiányosságai;
  • nem támogatja a külső memóriakártyát.

  Realme X2 Pro

  Értékelés: 4.7

  Realme X2 Pro

  Az Expertology magazin piaci újdonsága szerint a legerősebb processzorral rendelkező legjobb olcsó okostelefonok kiválasztása kiegészül az Expertology magazin piaci újdonságával. Ez az olcsó zászlóshajó (és ez nem oximoron) Realme X2 Pro. A gyártó most lép be a piacra, és annak érdekében, hogy valahogy kitűnjön az erős vezetők közül, kénytelen az árat minimálisra csökkenteni, még ezeken a fényes új elemeken is.

  Nem csak a Qualcomm Snapdragon 855, hanem a 855 Plus is itt van telepítve a rendszer központjaként. Valójában ez ugyanaz a 855-ös, de gyárilag 2960 MHz-re túlhajtva. A grafika nyilvánvalóan ugyanaz, mint a fent leírt két okostelefoné – Adreno 640. Legkelendőbb konfiguráció – 8 GB RAM és 128 GB belső tárhely. Vannak 12 GB RAM-mal és kibővített beépített memóriával rendelkező módosítások.

  A készülék méretei: 75.7x161x8.7mm, súlya 199g. AMOLED képernyő mérete 6.5 hüvelyk képátlójú, 2400×1080 felbontású, 405 pixel/ hüvelyk képpontsűrűségű képkocka. Képernyő képaránya – 20:9. A hátsó kamera itt akár négy: a fő 64Mpix, 8Mpix makró, 13Mpix TV és egy 2Mpix mélységérzékelő. Apertúrák – F/1.80, F/2.20, F/2.50 és F/2.40 illetve. 2x optikai zoom és ötszörös “hibrid” optikai zoom és teleobjektív kombinálásával.

  Továbbfejlesztett előlapi kamera – a Realme okostelefonok jellegzetes és kellemes megoldása, amely már jó hagyománynak számít. Itt az előlapi kamera 16MP felbontású, és számos intelligens funkcióval egészül ki a sötétben történő fényképezéshez, a szépítéshez és a t. .

  A különböző vezeték nélküli csatlakozási és műholdas helymeghatározási lehetőségek kínálata itt valóban zászlóshajó: 4G LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5 verzió.0, NFC modul, mind a négy navigációs rendszer – amerikai GPS, orosz GLONASS, kínai BeiDou és európai Ga

 • Leo.

  Az energiát és az akkumulátor élettartamát egy 4000mAh nem cserélhető akkumulátor biztosítja az Oppo VOOC 3 gyors töltési funkcióval.0. Az előző modellel ellentétben ez a kapacitás itt valamivel magasabb akkumulátor-üzemidőt mutat. Tehát a független tesztek szerint a Wi-Fi videó megtekintési módban 720p minőségben, nem a legfényesebb fényerővel, az okostelefon teljes töltéssel akár 16 órán át működik. Akár 6 óra játékidő a modern 3D-s játékokban.

  Általánosságban elmondható, hogy ez a modell nagyon kevés kritikát vált ki a felhasználókból, és az objektív súlyos hibák egyáltalán nem tűnnek úgy, hogy vannak. Az egyetlen rendszeres negatívum a külső memóriakártyák támogatásának hiánya.

  Előnyök

  • AMOLED mátrix;
  • képminőség;
  • sebesség;
  • optikai és “hibrid” zoomos négyes fő kamera;
  • továbbfejlesztett szelfi kamera;
  • 4K videofelvétel;
  • akkumulátor élettartama;
  • minőségi hangzás.

  Hátrányok

  • nincs memóriakártya-támogatás.

  A legjobb prémium okostelefonok a legerősebb processzorral

  Az Expertology által a legerősebb processzorokkal rendelkező legjobb okostelefonok áttekintésében a modellek második választéka már nem korlátozódik az ár szempontjából. Itt fogjuk megvizsgálni a legjelentősebb elektronikus “töltelékkel” rendelkező készülékeket, és ennek megfelelően – a legnagyobb teljesítményű készülékeket.

  Xiaomi Black Shark 2 Pro

  Értékelés: 4.9

  Xiaomi Black Shark 2 Pro

  A választék a legolcsóbb modellel nyílik, amely már nem “húzza” a költségvetési státuszt, bár viszonylag olcsó a csúcs zászlóshajókhoz képest. Ez a pont különösen fontos, ha megérti, hogy a Xiaomi Black Shark 2 Pro a Xiaomi által a játékosok számára gyártott okostelefon legújabb felülvizsgálata, amelyet pontosan ezzel a kezdeti pozícionálással fejlesztettek ki. oktatás 1 A Xiaomi Black Shark 2 Pro a Xiaomi által gyártott okostelefon legújabb felülvizsgálata.

  Egy Qualcomm Snapdragon 855 központi processzor van a túlhajtott Plus változatban. Lehet 8 vagy 12 GB RAM és akár 256 GB belső memória, fejlett és gyors memóriával az UFS3 szabványú chipeken.0. A Xiaomi saját fejlesztésű Direct touch folyadékhűtési rendszerét használják a chipset hűtésére

 • quid coo
 • 3 rendszer.0.

  Az okostelefon méretei – 75.01×163.61×8.77mm, súly 205g. A karosszéria fő színe fekete, játék ihlette dizájnelemekkel és kiemelésekkel – ezek más árnyalatokban is kaphatók. Az AMOLED képernyő képátlója 6.39 hüvelyk, 2340×1080 felbontás, 403 képpont/ hüvelyk felbontással. Arányok – 19.5:9.

  A hátlapon egy 48MP és 12MP-es kettős kameraegység található F/1 rekeszértékkel.75 és F/2.20 illetve. Autofókusz, makró mód, 4K 3840×2160 videofelvétel, vaku. 20MP felbontású elülső szelfi kamera.

  A csatlakoztathatóság tekintetében ez a modell támogatja a teljes körű mobil szabványokat az LTE és az LTE-A, a Wi-Fi vezeték nélküli 802.11ac, Bluetooth 5 eszközök közvetlen vezeték nélküli csatlakoztatása.0 és Wi-Fi Direct. Műholdas navigáció – BeiDou, GLONASS, GPS (A-GPS támogatással).

  Az előző modellel megegyező kapacitású akkumulátorral működik – 4000mAh. Töltés USB Type-C-n keresztül, Qualcomm Quick Charge 4 támogatott+.

  Gamer modellként a Xiaomi Black Shark 2 Pro elég jó hangrendszerrel rendelkezik. Sztereó hangszórópárral és sztereó mikrofonnal rendelkezik. Van egy intelligens zajszűrő rendszer is.

  További funkciók: képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasó, giroszkóp, elektronikus iránytű, gyorsulásmérő, közelségérzékelő, fényérzékelő, hanghívás, hangvezérlés.

  Előnyök

  • AMOLED képernyő;
  • képminőség;
  • az érintőképernyő jobb érzékenysége és pontossága;
  • teljesítmény és sebesség;
  • Újítások és fejlesztések az előző generációs Xiaomi Black Sharkhoz képest;
  • minőségi hangzás;
  • gyorstöltés;
  • Kifejezetten játékos, markáns megjelenés.

  Hátrányok

  • Nincs por- és nedvességvédelem.

  Huawei P30 Pro

  Értékelés: 4.8

  Huawei P30 Pro

  Most pedig nézzük meg a Huawei 2019-es zászlóshajóját. Szinte azonnal a modell hivatalos elindítása után kezdték el hívni “az év legjobb kamerás telefonját”, és ez nem túlzás. De a készülék fő előnye a nagy teljesítményű HiSi processzor

  Olvasson tovább  A 14 legjobb okostelefon 5000 alatt
 • Huawei saját Kirin 980.

  HiSi

 • A Kirin 980 egy 8-magos processzor, amely a fejlesztés idején a legfejlettebb 7 nm-es processzortechnológián alapul. 2 ARM Cortex-A76 processzormag, 2 órajelen futva.6GHz, kettő ugyanebből az 1.92GHz és négy Cortex-A55 1.58GHz. Grafika – Ma
 • -G76 MP10. 8 GB RAM, kétféle lehetőséggel: 256 GB vagy 512 GB beépített memóriával.

  Az okostelefon méretei – 73.4x158x8.41mm és 192g súlyú. A test anyaga – üveg és alumínium. Védett a por, a fröccsenő víz és még a rövid ideig tartó vízbe merítés ellen is – IP68. Képernyőméret 6.47. 2340×1080 felbontású OLED mátrix 398 képpont per inch felbontással. Képernyő képarány – 19.5:9. Ebben a modellben a fejlesztők megoldották a hatalmas “monobrow” problémáját, amely a P20 Pro-ban volt – a sorozat új generációjában csak egy kis csepp alakú bevágás van a kamera területén.

  Tipikus zászlóshajó módjára ez a modell a legjobb kamerakonfigurációt kapta, amire a gyártó akkoriban képes volt. Tehát a hátsó egység itt 40, 20 és 8Mpix mélységérzékelővel ellátott kamerákból áll. Figyelemre méltó, hogy a fő érzékelőt kifejezetten a Huawei számára fejlesztették ki a Sony falai között. Alapvető fejlesztésekkel rendelkezik, amelyek új szintre emelik a fényképezés minőségét, ami azonnali és pozitív visszajelzést kapott a Huawei P30 Pro vásárlóitól. Elülső kamera – 32Mpix.

  A kommunikációhoz és helymeghatározáshoz használt vezeték nélküli interfészek készlete itt is zászlóshajó: kétsávos Wi-Fi 802.11ac kétsávos Wi-Fi, közvetlen kapcsolat az eszközök között Bluetooth 5 segítségével.0 és Wi-Fi Direct, infravörös interfész, NFC, műholdas helymeghatározó rendszer BeiDou, GLONASS és GPS A-GPS támogatással.

  Az okostelefon 4200mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, vezeték nélküli töltéssel és Huawei SuperCharge funkcióval. Független tesztek szerint a modell akár 17 órán át is bírja a 720p-s videolejátszást Wi-Fi-n keresztül, közepes képernyőfényesség mellett. Játék üzemmódban – akár 8 óra, az adott játékalkalmazás “kapzsiságától” függően.

  Előnyök

   1. ED képernyő;
   2. képminőség;
   3. továbbfejlesztett kamera;
   4. kiterjesztett vezeték nélküli interfészek;
   5. fotóminőség;
   6. nagy teljesítmény;
   7. IP68 védelem;
   8. az akkumulátor élettartama.

  Hátrányok

  • mono hangszóró.

  ASUS ZenFone 6

  Értékelés: 4.7

  ASUS ZenFone 6

  A felülvizsgálat az ASUS híres ZenFone családjának egyik képviselőjével folytatódik, nevezetesen a hatodik generációs zászlóshajóval, az ASUS ZenFone 6-tal. A processzor itt várhatóan a jelenleg legerősebb Qualcomm Snapdragon 855-ös lesz.

  Nem is a processzor az, amivel érdemes megismerni ezt a modellt, hiszen ebben a felülvizsgálatban senkit sem fog meglepni a 855-ös Snapdragon. És ami különösen figyelemre méltó, hogy az ASUS mérnökei hogyan oldották meg az előlapi kamera és a fejlesztők keret nélküli formafaktor iránti általános vágyának kombinálását. Ebben a modellben az alkotók az elülső kamera ellen döntöttek. De semmiképpen sem a szelfik rovására, különben már a hivatalos megjelenés előtt is ítéletet mondtak volna az ASUS ZenFone 6-ról. A mérnökök kombinált megoldáshoz folyamodtak – a fő kamera egy behúzható forgó mechanizmuson található, és az üzemmódtól függően hátsó vagy elülső kameraként működik.

  Az okostelefon mérete 75.44×159.1×9.1mm, 190g. Anyagok – fém és üveg. A képernyő mérete 6.4 hüvelyk átlósan. A mátrix itt meglepő módon nem OLED, hanem IPS, ami furcsa egy zászlóshajó esetében. Az IPS előnyösnek tűnhet a VA-mátrixú okostelefonokhoz képest, de minden tekintetben alulmarad az OLED-del szemben. Felbontás – 2340×1080, 403 képpontsűrűséggel hüvelykenként. Arány – 19.5:9.

  Most pedig a kamerákról magukról, a mechanizmust figyelmen kívül hagyva. Ez a modell egy pár kamerával rendelkezik a hátoldalon – 48 és 13MP. Ugyanez a visszahúzható, elforgatható keret ad otthont a LED vakunak is. Ez megoldja a szelfi vaku problémáját. Az okostelefon akár 60fps sebességű 4K minőségű videót is készíthet. Meglepő módon ebben a modellben a fejlesztők úgy döntöttek, hogy nem hagyják el a klasszikus audiocsatlakozót 3.5 mm. Sokan ezt előnynek tartják.

  Az ASUS ZenFone 6 vezeték nélküli interfészei ugyanazzal a széleskörű készlettel rendelkeznek, mint a fent említett Huawei – Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, Wi-Fi Direct támogatás, NFC modul; műholdas helymeghatározás BeiDou, GLONASS és GPS segítségével.

  Az ASUS ZenFone 6 másik nagyon figyelemre méltó tulajdonsága az akkumulátor. Kapacitása 5000mAh⋅h, és támogatja a Qualcomm Quick Charge 4 gyorstöltést USB Type-C-n keresztül. A teljes töltés akár 33 óra beszélgetési időre vagy több mint 600 óra készenléti időre elegendő.

  Előnyök

  • Zászlóshajó funkció;
  • teljesítmény és érzékenység;
  • klasszikus csatlakozó 3.5mm a hanghoz;
  • Érdekes tervezés hibrid elülső és hátsó kamerával;
  • nagy kapacitású akkumulátor.

  Hátrányok

  • IPS mátrix (OLED megfelelőbb lett volna).

  Samsung Galaxy S10+

  Értékelés: 4.6

  Samsung Galaxy S10+

  Az Expertology nem tudott segíteni, de meglátta a “koreai választ” a Cupertino iPhone Xs Max-ra, amikor összeállította a felülvizsgálathoz szükséges kiválasztásokat. Ez egy egész Galaxy S10 sorozat három módosítással – a fiatalabb S10e lapos képernyővel, a “középső” S10 és a maximális S10+ nagyobb képernyőátlóval és számos fejlesztéssel. A processzor mindhárom változatban ugyanaz – a Samsung saját fejlesztésű Exynos 9820 okta-core processzora. Grafika – Ma

 • -G76 MP12.

  Megnézzük a sorozatot a legérdekesebb csúcsmodellel, a Galaxy S10-zel+. Itt a nagy teljesítményű elektronika és az ebből eredő nagy teljesítmény mellett a luxus határát súroló egyéniség elemei is megtalálhatók. Az S10+ esetében az üveg és a kerámia az uralkodó anyagok. Ez a költségek jelentős részét teszi ki, de egy ilyen elit zászlóshajóért sokan hajlandóak többet fizetni, bár a magas árra is rengeteg panasz érkezik. Az okostelefon méretei – 74.1×157.6×7.8mm, súlya 175g.

  A képernyő mérete itt 6.4 hüvelyk képátlóval, AMOLED mátrixszal. Arány – 19:9. Ívelt képernyő. A mátrix felbontása a legmagasabb a korábbi modellekhez képest – 3040×1440. Hátsó kamera konfiguráció: 12MP széles látószögű, 16MP ultraszéles látószögű, 12MP teleobjektív. 8 megapixeles előlapi kamera változó mélységélességgel.

  A vezeték nélküli interfészeket itt a legújabb fejlődés képviseli: a Wi-Fi fejlett szabvány 802.11ax, Bluetooth5.0, Wi-Fi Direct, NFC modul, ANT+ (biztonságos vezeték nélküli átvitel sporteszközökhöz); műholdas helymeghatározás BeiDou, GLONASS, GPS.

  Az akkumulátor itt nem ragyog a megnövelt kapacitással – 4100mAh, de nem a legrosszabb lehetőség a megfelelő szintű optimalizálással, és ezzel a modellel a dolgok nem rosszak. Egy teljes töltés 100 óra készenléti időre vagy akár 25 óra beszélgetési időre elegendő.

  Igazán lenyűgöző eredményeket értek el a fejlesztők a hangtechnikai oldalon. Néhány évvel ezelőtt a Samsung felvásárolta a Harman Kardont (az AKG márka és néhány más nagyon híres márka tulajdonosa). De a Harman Kardon teljes körű munkája a Samsung okostelefonok új hangzásán csak a 10. generációban teljesedett ki. A Galaxy S10 sorozat hangzását gyakorlatilag a semmiből hozták létre, és az eredmény minden várakozást felülmúlt.

  Előnyök

  • prémium osztály;
  • kerámia a testben;
  • AMOLED mátrix;
  • rekordot döntő felbontás;
  • képminőség;
  • teljesítmény és sebesség;
  • kivételesen jó minőségű hangzás.

  Hibák

  • Lassú ultrahangos ujjleolvasó.

  ASUS ROG Phone 2

  Értékelés: 4.5

  ASUS ROG Phone 2

  Most pedig a modell elemzése, amely egyszerűen nem lehetett a felülvizsgálatunkból. Ez egy teljes jogú tagja a republikánus családnak

 • ASUS ROG Phone 2 játék okostelefon. Ez az ASUS ROG Phone második verziója, amely kijavítja az első verzió hibáit, és néhány további fontos fejlesztést is tartalmaz. A processzor itt eléggé várható – a zászlóshajó Qualcomm Snapdragon 855 Plus natív Adreno 640 grafikával.

  A részletes bontás előtt mondjuk, hogy a maga idejében ez a legjobb játék okostelefon. A fent említett Black Shark 2 Pro elég kemény konkurencia, a Razer Phone 2 esetében pedig az idő választotta el őket, és ez nem volt hibátlan.

  Az ASUS ROG Phone 2 alig különbözik elődjétől. Ugyanaz a viszonylag masszív váz, a háttérvilágításban jellegzetes díszítőelemekkel, amelyek a készülék “osztályazonosságára” utalnak. Méretek 77.6×170.99×9.48mm, 240g. A kiváló elektronika mellett néhány alkalmazás-orientált fejlesztés is található, mint például egy extra tápellátás, AirTriggers vezérlők és számos további tartozék, amelyek a szállítási terjedelem részét képezik. Valójában egy “csak” egy okostelefonon alapuló teljes alkatrészkészletből szinte egy teljes értékű játékkonzolt lehet összeszerelni.

  ASUS ROG Phone 2 képernyőméret – 6.59 átlósan, a kiváló minőségű AMOLED mátrix felbontása 2340×1080, 391 pixelsűrűséggel hüvelykenként. Képarány – 19.5:9. A kamera konfiguráció első pillantásra nem rossz – két 48MP-es hátsó és 13MP-es hátsó kamera, valamint egy 24MP-es előlapi kamera. Valójában ezek a kamerák észrevehetően gyengébbek a más zászlóshajók által készített állóképek és videofelvételek minőségét tekintve, és nem csak a zászlóshajóknál.

  Az akkumulátor élettartamát tekintve messze a legstabilabb 6000mAh-s akkumulátor a felülvizsgálatunkban. Qualcomm Quick Charge 4 funkciók.

  Előnyök

  • prémium osztály;
  • játékmodell;
  • Kivételes teljesítmény;
  • magas képernyőfrissítési sebesség;
  • További vezérlők a játékmódhoz;
  • Háttérvilágítással ellátott dizájnelemek;
  • nagy kapacitású akkumulátor;
  • nagyszerű ár-érték arány.

  Hátrányok

  • a fényképezés és a videó minősége nem a legjobb ebben az okostelefon kategóriában.

  OnePlus 7T Pro

  Értékelés: 4.4

  OnePlus 7T Pro

  Utolsó előtti a listán és az utolsó a felülvizsgálati okostelefonon a felsőkategóriás, túlhajtott Qualcomm Snapdragon 855 Plus processzorral. Ez a OnePlus 7T Pro teljes high-tech dicsőségében és a többi prémium elektronikával együtt. Ez egy zászlóshajó is, mivel nem nehéz kitalálni. Logikus és sikeres folytatása a szuper-sikeres előző OnePlus 7 Pro-nak (a T index nélkül a névben).

  A készülék mérete 75.9×162.6×8.8mm, súly – 206g. Csiszolt felületű test, keret nélküli képernyő ívelt élekkel. Képernyőméret – 6.67 hüvelyk. A kijelző AMOLED, 3120×1440-es rekord felbontással és még nagyobb, 515 pixel/colos képpontsűrűséggel. Oldalsó oldalarány 19.5:9. A képernyő frissítési frekvenciája 90 Hz. Nem 120Hz-es, mint a játékmodellek, de nem is 60Hz-es, mint a kedvező árúak.

  Hátsó kamerakészlet – 48, 8 és 16 MP. A “monobrow” probléma, amit a fejlesztők úgy döntöttek, hogy teljesen kiküszöbölnek, ahelyett, hogy olyan félmegoldásokra szorítkoznának, mint a kamera lencséje körüli csepp alakú kivágás. Ezért az elülső kamera ebben a modellben “periszkóp”, azaz behúzható. Előlapi 16Mpixeles felbontás. Az okostelefon 4K 3840×2160 felbontású videót készít 3840×2160 felbontásban. Felbontástól függően akár 60 képkocka/mp képfrissítési sebesség.

  Az itt található kommunikáció, a kétsávos 802 Wi-Fi.11a/g/n/ac, közvetlen csatlakoztathatósági modul Bluetooth 5 eszközökkel.0 LE, A2DP és aptX HD kodek támogatással; NFC modul. USB 3.1 Type-C csatlakozó, amely az okostelefon és a számítógép vezetékes csatlakoztatására, töltésre és OTG technológiával rendelkező tartozékok, például billentyűzet és egér csatlakoztatására szolgál.

  4085mAh nem cserélhető lítium-ion akkumulátorral működik. 30W-os gyorstöltéssel rendelkezik.

  Előnyök

  • zászlóshajó specifikációk;
  • AMOLED mátrix;
  • képminőség;
  • teljesítmény és sebesség;
  • behúzható kamera (nincs “monobrow” és egyéb bevágások a képernyő felületén);
  • Rendkívül robusztus megjelenés.

  Hátrányok

  • nincs memóriakártya-olvasó.

  iPhone XS Max

  Értékelés: 4.3

  iPhone XS Max

  Az Expertology magazin szerint a legjobb, nagy teljesítményű processzorral rendelkező okostelefonok áttekintése hagyományosan valami különleges. És itt van “csak” az iPhone XS Max, amelyet még azok is nagyon jól ismernek, akik soha életükben nem érintették az Apple hardverét. Hogy elkerüljük a már százszor elmondottak megismétlését, csak a legfontosabb pontokra fogunk koncentrálni.

  Tehát, először is, a processzor. Cupertino legújabb vívmánya, az Apple saját A12 Bionic processzora, amely egy 6-magos ARM mikroprocesszoron alapul. 7 nm-es gyártástechnológia. Egy harmadik fél által gyártott vállalat az Apple különleges megrendelésére.

  Az okostelefon mérete – 77.4×157.5×7.7mm, súly – 208g. Támogatja a kettős SIM-kártyát nano SIM+eSIM formátumokban. Képernyőméret 6.5 hüvelyk képátlóval, 2688×1242-es OLED mátrix felbontással és 456 pixelsűrűséggel hüvelykenként. A képarány 19.5:9.

  Itt csak két hátsó kamera van – mindkettő 12MP felbontással és F/1 rekeszértékkel.80. A hátsó egység támogatja az automatikus fókuszt, a 2x optikai zoomot, az optikai stabilizációt és a makró üzemmódot. Elülső kamera – 7MP. A hátsó egység 4K 3840×2160 felbontású videót készíthet akár 60 képkocka/másodperc sebességgel.

  Rendelkezik a zászlóshajókra jellemző összes csatlakozási lehetőséggel – Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, NFC, műholdas navigáció GLONASS és GPS. A beépített lítium-ion akkumulátor akár 25 órányi beszélgetési időt biztosít. Van gyors és vezeték nélküli töltés. Face ID felhasználói azonosítás.

  Előnyök

  • márka;
  • tökéletes képminőség;
  • Apple-specifikus optimalizálás;
  • nagy teljesítmény;
  • Az iOS operációs rendszer összes előnye;
  • autonómia;
  • gyors és vezeték nélküli töltés.

  Hátrányok

  • szegényes felszereltség a korábbi modellekhez képest
  • Tipikus szubjektív panaszok minden Apple hardverrel kapcsolatban.
  Olvasson tovább  Top 10 okostelefonok jó kamerával 40.000 rubel alatt
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: