23 legjobb kávémárka

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultálni kell szakemberrel.

Egy csésze kávé holnapra vagy a munkaszünetben szent rituálé emberek milliói számára szerte a világon. Ezt használják ki az ital gyártói és kiskereskedői: folyamatosan bővítik kínálatukat, új ízeket és kombinációkat kínálnak, és új kiszerelési formákat hoznak létre. Az üzletek polcain zsákok, dobozok és dobozok vannak a legolcsóbbtól a legdrágábbig, de az ár mindig megfelel a minőségnek?

Az EXPERTOLOGY szakértői különböző szempontok alapján választották ki a legjobb kávémárkákat: a felhasznált nyersanyagok és azok feldolgozása, a felismerhetőség és a cég hírneve. A legfontosabb tényező természetesen a fogyasztók és ami még fontosabb, a profi kávéfogyasztók és baristák visszajelzései.

Amiről tudnod kell

Amikor frissítő italt választunk, először is nézzük meg a fajtát, amely meghatározza az ízét. Sokféle növény létezik, de a tömegpiac 98%-a kettővel van tele:

 1. Arabica– A legértékesebb fajta, a világ 50 országában termesztik, a fogyasztás piaci részesedése – mintegy 70%. Az ital ízprofilja a növény termesztési régiójától függően változik. A legértékesebb fajta a brazil Santos Bourbon, amely összesen körülbelül 45 babot terem. Az Arabica közös jellemzője – gazdag és világos íz, kevés koffein van az italban, a babok színe mély és fényes felületű.
 2. Robusta– Ez egy afrikai kávé, amely sok koffeint tartalmaz. Erős és élénkítő, de kesernyés ízzel hagyja el az italt. Íze jellegtelenül fanyar, ezért a tiszta robusztát nem használják önmagában, hanem arabicával egészítik ki. A tömegfogyasztási piac mintegy 20%-os részesedése.
 3. Arabica és Robusta– Egy kávéfajta, amely minden formában megtalálható a szupermarketek polcain: őrölt, fagyasztva szárított, kávébab, és most már a kávéfőzőkbe való kapszulákban is. A termék ára a fák termesztésének nehézségeihez és a termés beéréséhez szükséges időhöz képest ésszerűnek tekinthető. Drágább fajták, amelyeket kisebb mennyiségben termesztenek az igazi ínyencek számára, és amelyek a teljes fogyasztás 10%-át teszik ki. A legismertebbek közül:
 4. Yauco Selecto kávé– Arabica bab a Karib-szigetekről.
 5. Starbucks– kávéfajta az azonos nevű gyártó. Ízét savassága és fűszeres aromája jellemzi.
 6. Blue Mountain– Keserű íz nélküli, de testes ízű kávé. Jamaikában gyártják, és kilogrammonként körülbelül 100 dollárba kerül.

A kávétermékek kiválasztásakor a fajta mellett az importáló országra is támaszkodhat, ahol a növényt termesztették:

 1. Brazília– A világ vezető kávéital-márkája: a legtöbb márka Dél-Amerikából szerzi be a kávébabot. Több mint 40 arabica fajta és kiváló minőségű nyersanyagok teszik ezt az egyik legjobb kávét Brazíliában.
 2. KolumbiaA márkák piacra dobják a magokat, amelyek könnyebb, gyümölcsös ízű italokat készítenek.
 3. Kenyaegyformán vezető szerepet tölt be a tea és kávé termesztésében. A kenyai babból készült élénkítő ital az erőt és a könnyű ribizli árnyalatokat enyhe savassággal ötvözi.
 4. GuatemalaKis felülete miatt kis termést hoz, de ez teszi a terméket egyedivé: a guatemalai fajtákat inkább az ínyencek és ínyencek, mint a tömegpiac számára tartják fenn.

Ugyanazt a babot különböző gyártók vásárolhatják meg, akik a terméket különböző módon, saját technológiájukkal dolgozzák fel, így a granulátum, a pörkölt bab vagy az őrölt por ital minden márkánál más és más.

A legjobb kávémárkák

Jelölés hely termék neve értékelés
TOP KÁVÉBAB MÁRKÁK 1 Etiópia Irgacheffe dió 4.9
2 Lavazza 4.8
3

a

  ig
4.7
4 Vergnano 4.7
5 Jamaica Blue Mountain 4.7
6 Mo
 • nari
 • 4.7
  7 CARRARO 4.6
  A legjobb instant kávé márkák 1 Bushido 4.9
  2 Egoiste 4.8
  3 Nagykövet 4.8
  4 Carte Noire 4.7
  5 Nescafe 4.6
  6 Jacobs 4.5
  A legjobb őrölt kávé márkák 1 Illy 4.9
  2 J
   ius Meinl
  4.8
  3 Caraco
 • llo
 • 4.8
  4 Diemme 4.7
  5 Manuel 4.6
  6 Danesi 4.5
  A legjobb kávékapszula márkák 1 Nespresso 4.9
  2 Nescafe 4.8
  3 Tassimo 4.7

  A legjobb kávébab márkák

  Minden kávéfajtát pörkölt, majd őrölt, fagyasztva szárított stb. kávébabokból állítanak elő. . De még gyári feldolgozás nélkül is keresettek a babok: darálóban őrlik és főzik őket, sok kávéfőző ezt egy programciklusban végzi. Ez egy ízletes és testes italt eredményez. A bab könnyen tárolható, és sokkal tovább megőrzi az ízét, mint a csomagban lévő por.

  A gabona a pörkölési folyamat során nyeri el megszokott ízét és aromáját, amely során a különböző pörkölők különböző technikákat alkalmaznak: a hőmérséklet, a fűtési idő és más technológiai tényezők változnak.

  Etiópia Irgacheffe Nat

  Értékelés: 4.9

  Etiópia Irgacheffe dió

  Etiópia Irgacheffe Nut – első helyezett kávé a nagy orosz pörkölőktől Tasty Coffee. Arabica arabica Etiópiából, Irgacheffe régióból. Frissen pörkölt, ez az ital jó leírásokkal rendelkezik: bogyós gyümölcsök, étcsokoládé, grapefruit-szerű savasság. Ezt a vásárlók is megjegyezték a fajta számos értékelésében. Ha a tejes italokat kedveli: cappuccino, latte, tejeskávé, az etióp Irgacheffe Nath szintén nagyszerű választás. Ez a kávé kinyílik, ha automata kávéfőzőben, karaféban, gejzírben és kávékaraféban főzik.

  Rendeljen a gyártó weboldaláról ingyenes kiszállítással 600 rubeles rendelés esetén.

  Előnyök

  • Édes íz, erős leírójegyekkel;
  • Univerzális kávé: automata eszpresszógépekhez, gyorsfőzőhöz, karob és gejzír kávéfőzőhöz;
  • Megfizethető ár;
  • Frissen pörkölt.

  Hátrányok

  • Minimális rendelés 600 rubel.

  Lavazza

  Értékelés: 4.8

  Lavazza

  Az olasz kávémárka az ínyencek széleskörű elismerésének köszönhetően a rangsor első helyén áll a kategóriában. A prémium minőségű babok ízletes italokat készítenek minden ízléshez. A Lavazza termékcsalád amerikai és ázsiai minősített ültetvényekről származó termékekből, monofajtákból és azok kombinációiból áll, amelyek az ízek széles skáláját kínálják a fogyasztók számára, bármilyen ízlésvilágot kedvelnek is.

  A Lavazza által gyártott babok ára megfelel az árnak, és a fajtától függ; átlagosan 1500 rubeltől 1 kilogrammonként 1500 rubeltől vásárolhat a kiskereskedelmi üzletekben, az online üzletekben 1300 rubeltől kezdődően. oktatás 1 A Lavazza által gyártott babok ára megfelel az árnak, és a fajtától függ./kg.

  Előnyök

  • Ízek széles választéka;
  • A világ minden tájáról származó, minősített ültetvényekről származó gabonafélék;
  • Rengeteg fajtát használnak tiszta formában és kombinációkban;

  Hibák

  • Magas ár.

  a

   ig

  Értékelés: 4.7

  Pa<ul></div><p>ig” src=”/wp-content/uploads/2023/11/16716666195771-923.jpg” height=”480″ title=”Pa</p><ul>bab<p>A rangsor második helyezettje a Pa</p><ul>ig. A kínálatban különböző pörkölési fokú kávébabok találhatók, főként a dél-amerikai kontinensről. A kávérajongók szerint az italok mérsékelten aromásak és sokféle ízűek, és a kávébabokat számos mainstream kávézóban használják. A bab ára a fajtától és a szállítástól függ, de általában nem több mint 1000 rubel kilónként.<h4>Előnyök</h4><ul><li>A babok széles választéka minden ízlésnek megfelel;</li><li>Megfelelő áron.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Az íze nem kiemelkedő, a mély L szerelmesei átlagosnak mondják, de teljesen kielégítő.</li></ul><h3>Vergnano</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Vergnano

  A Vergnano olasz kávémárka különböző kávébabokat kombinál, hogy különböző ízű italokat kapjon. A termékcsaládban nem csak keverékek, hanem tiszta Arabica babok is szerepelnek. Általánosságban elmondható, hogy az italok minden ízléshez nemcsak a kávéházban, hanem otthon is elkészíthetők, nem érezve nagy különbséget.

  Előnyök

  • Érdekes keverékek
  • Kávé a világ minden tájáról.

  Hátrányok

  • Magas termékár, átlagosan 1800 rubel kilónként.

  Jamaica Blue Mountain

  Értékelés: 4.7

  Jamaica Blue Mountain

  A Jamaica Blue Mountain, egy jamaicai kávékülönlegesség, szokatlanul kékes színű, de csak pörköletlenül lehet élvezni.

  A Blue Mountain az ínyencek által nagyra becsült kávéfajták elitjébe tartozik. A magokat szövött zsákba vagy fahordóba csomagolják. Ez utóbbi esetben további ízek telítődnek, és az ital íze később szokatlan jegyeket kap. Az ilyen csomagolás, valamint a viszonylag kis termésmennyiség és a többlépcsős minőségellenőrzés hatással van a termék árára – körülbelül 4000 rubel 250 grammonként. Emiatt a Jamaica Blue Mountain csak a negyedik helyet foglalja el a rangsorban.

  Előnyök

  • Kizárólag Jamaicában termesztett arabica babok különleges keveréke;
  • Szokatlan ízvilág, méltó az ínyencekhez;
  • Szalonképes csomagolás;

  Hátrányok

  • Ár.

  Mo
 • nari
 • Értékelés: 4.7

  Mo<li></div><p>nari” src=”/wp-content/uploads/2023/11/65216666195771-4523.jpg” height=”480″ title=”Mo</p><li>nari”><p>Egy másik olasz kávémárka – Mo</p><li>nari. Rendkívüli keverékek: a kollekció olyan szokatlan kombinációkat tartalmaz, mint az 5 csillag (különböző kontinensekről származó termés), Arabica + Robusta, valamint zöld kávéval való kombinációk.<p>Minden egyes tétel szigorú technológiai válogatásnak van alávetve, és vákuumcsomagolásban vagy légmentesen záródó dobozokban kerül forgalomba. Mindkét esetben a bab íz- és illattulajdonságai hosszú ideig tökéletesen megmaradnak.</p><p>Az eredeti olasz kávé sokba kerül, de viszonylag tisztességes – 750 rubel 250 grammért.</p><h4>A</h4><ul><li>Szokatlan keverékek;</li><li>Magas ízjellemzők;</li><li>Érdekes csomagolás, méltó az ajándékdobozokhoz;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Ár.</li></ul><h3>CARRARO</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=CARRARO

  A CARRARO kávé az élénkítő ital olcsó változata, amelyet a fogyasztók széles köre dicsért. A termékcsalád a keserű, erősen pörkölt baboktól a közepesen pörkölt, édes és csokoládés ízig terjed.

  A kávé megfizethetősége ellenére (250 gr-os kiszerelés). átlagosan 300 rubel), az italok nem ízlenek rosszabbul, mint a minősítés vezetői, a vélemények alapján az ár a tömeges Arabica babok használatának köszönhető, ipari módon betakarítva és feldolgozva.

  Előnyök

  • Viszonylag olcsó;
  • Kávé minden ízlésnek.

  Hátrányok

  • Néhány fogyasztó arról számolt be, hogy az ízélmény nem a legfényesebb.

  A legjobb instant kávé márkák

  A korlátozott idő vagy a kávéfőzőgép hiánya miatt a kávé instant kávé helyettesíti a szemes kávét – elég, ha egy kanál forró vízben áztatjuk, és az illatos ital készen áll. oktatás 1 A kávéfőzőgépben a kávé instant kávé helyettesít egy szemes kávét.

  A főzést nem igénylő instant por előállításához a babot először pörkölik, majd őrlik, az oldható összetevőket vízzel kimossák a részecskékből (extrakciós eljárás), majd a nedvességet kétféle módon elpárologtatják:

  Forró levegő hatására agglomerált szemcsék keletkeznek;

  Szublimálás a nedves kivonat előfagyasztásával és szilárddá őrlésével. A vizet vákuummal távolítják el a babból. Fagyasztva szárított kávé.

  A párolt és a fagyasztva szárított kávé között nincs nagy ízbeli különbség, de az előbbi ára valamivel alacsonyabb, mint az utóbbié.

  Bushido

  Értékelés: 4.9

  Bushido

  A svájci márka az egyik legjobbnak számít a kávétermékek minősége szempontjából. A Bushido elsősorban fagyasztva szárított kávét kínál különböző előpörkölési fokozatokban és fajtakombinációkban. Ezek a tulajdonságok a vásárláskor az üvegtégelyekben láthatók: az egyik üveg egyenletes színű szemcséket tartalmaz, a másik különböző árnyalatokat.

  A Bushido italok íze, a vélemények alapján ítélve, a professzionális baristák főzött kávéjának érzéseit tükrözi, ami jelzi a termék magas minőségét, ami megfelel az árnak – 305 rubel 50 grammra.

  Előnyök

  • A kávébab gazdag íze és aromája;
  • Kiváló minőségű kávé Svájcból;
  • Átlátszó doboz a fagyasztva szárított kávé jobb bemutatásához.

  Hátrányok

  • Ár 300 rubel per 50 gramm magasnak tekinthető.

  Egoiste

  Értékelés: 4.8

  Egoiste

  A fagyasztva szárított instant Egoiste kávé nem véletlenül ismert, mint kiváló minőségű termék: a termék a legjobb kenyai, guineai és kolumbiai Arabica és Robusta babokat és azok kombinációit használja, a keverékekben tökéletesen kiegyensúlyozott az összes aroma: keserűség, savanyúság, további gyümölcsös jegyzetek…. A változatosság a különböző pörkölési fokozatoknak és a világ minden tájáról származó fajtáknak köszönhető, ezért az Egoiste a második helyen áll az instant kávé kategóriában.

  Ezekkel az előnyökkel a termék ára 300 rubel 100 grammonként egy üvegedényben kezdődik.

  Előnyök

  • Luxus kávébabok;
  • Elfogadható ár;
  • A csomagolás esztétikus kialakítása;
  • Az íz és az illat kifogástalan.

  Hátrányok

  • Nem azonosított.

  Nagykövet

  Értékelés: 4.8

  Nagykövet

  Ez a kávémárka a fogyasztók széles köre számára ismert, köszönhetően annak, hogy gyakorlatilag minden szupermarketláncban elérhető, és olcsón vásárolható – 118 rubeltől 75 grammig egy lezárt zacskóban, egy 95 grammos üvegedényben – körülbelül 200 rubelért. oktatás 1 A kávémárkát a fogyasztók széles köre ismeri.

  Az Ambassador fagyasztva szárított kávé kolumbiai arabicából készül. A termékcsalád alacsony koffeintartalmú (koffeinmentes) termékeket tartalmaz, amelyek a pörkölés előtti zöldbabból származnak.

  Előnyök

  • Megfizethető ár;
  • Kiváló minőségű kolumbiai arabica alapanyag;
  • Alacsony koffeintartalmú kávék;
  • A csomagolás változatossága.

  Hátrányok

  • A termékcsalád kizárólag arabicából készült kávét kínál, nem keverékeket.

  Carte Noire

  Értékelés: 4.7

  Carte Noire

  A jól ismert Carte Noire márka szublimált és kristályosított kávét mutat be, ez utóbbi egy egyedülálló márkás termék, amely különleges technológiai feldolgozáson megy keresztül. A világ különböző részeiről származó nyersanyagok felhasználásának köszönhetően az italok ízben és aromában, változatosságban elképesztően gazdagok. Az arabicát egyedül és különböző fajták keverékeiben használják.

  A Carte Noire megfizethető áron kapható a tömegpiac számára, körülbelül 350 rubel 95 grammos dobozban, de egy kicsit olcsóbb egy zacskóban, valamint kis zacskókban és pálcikákban.

  Előnyök

  • Különböző arabok szólóban és keverékekben;
  • Megfizethető ár;
  • Tisztességes aroma és íz.

  Hibák

  • A magas fedelű üvegek masszívak, ami némi kényelmetlenséget okoz a tárolás és a szállítás során.

  Nescafe

  Értékelés: 4.6

  Nescafe

  A világhírű Nescafe márka a kávéra specializálódott, és a fagyasztva szárított italok, valamint a granulált, magas hőmérsékleten főzött italok széles választékával rendelkezik. A termék költségvetés-barát, a Nescafe Classic 115 rubeltől vásárolható 75 grammra egy zacskóban.

  A fogyasztói vélemények szerint a termék egyes tételeiben elégedetlenek a pörkölés mértékével, ez különösen a fent említett Nescafe Classic esetében tapasztalható. A többi ital tisztességesen sikerül.

  A mély L szerelmeseinek szeretete a világ minden tájáról származó Arabica és Robusta keverékek széles választékának köszönhető, a tömegpiacra szánt drága fajták alig kerülnek felhasználásra.

  Előnyök

  • Költségvetési márka;
  • Különböző kávékollekciók;
  • Elérhetőség minden szupermarketben;
  • Folyamatosan frissített vonalgyűjtemények.

  Hátrányok

  • A termelési technológia megsértése, különösen – túlfőzés.

  Jacobs

  Értékelés: 4.5

  Jacobs

  A Jacobs kávéra a fogyasztók gyakorlatilag nem tartanak igényt a minőségre. Szintén világhírű márka, amely főként ázsiai, afrikai és dél-amerikai arabikát használ fel a gyártáshoz.

  A Nescafe-hoz hasonlóan a Jacobs márka a fogyasztók széles közönsége számára készült, így a termék ára megfizethető: 180 rubelből egy 95 grammos dobozhoz 180 rubel. oktatás 1 A Jacobs márka a fogyasztók széles körének készült. Ez utóbbi az utolsó helyen áll az instant kávé kategóriában, a magasabb ár és a fagyasztva szárított ital kevésbé szerény termékválasztéka miatt.

  Előnyök

  • Optimális termékminőség, amit a kávérajongók is megjegyeznek;
  • Viszonylag kedvező ár;
  • Kényelmes csomagolás.

  Hátrányok

  • Az instant kávék választéka nem széles a fent felsorolt márkákhoz képest.

  A legjobb őrölt kávé márkák

  Az őrölt kávé a pörkölt kávébabok őrlésével készül. A kész por használatával időt takaríthat meg a gabona feldolgozásával, és azonnal elkezdheti az ital főzését. Érdemes megjegyezni, hogy az őrölt termék sokkal gyorsabban veszít az aromájából, mint a szublimált vagy a teljes kiőrlésű termékek, ezért nem szabad tartalékként vásárolni, ki kell számolni a vágyakat és a lehetőségeket, hogy ne veszítsen minőséget és élvezetet az idő múlásával, ill.

  Illy

  Értékelés: 4.9

  Illy

  Az Illy egy olyan márka, amely különböző pörkölésű őrölt kávékat kínál a közepestől a sötétig. A vállalat 9 különböző országból (Costa Rica, Brazília, Etiópia, Kenya, Guatemala, Jamaica) származó, kiváló minőségű arabica kávét használ, amelyet lezárt fémdobozokba és edényekbe csomagol – egyedi, előre tömörített őrölt kávét tartalmazó tasakokba, amelyek ideálisak egy gyors eszpresszó elkészítéséhez.

  A kávézás különleges élvezetére az Illy márka egy különleges csészesorozatot készített kellemes névvel ellátott designnal. Az ízek sokfélesége és a kávébabok kiváló minősége az olasz gyártót a világ első számú őrölt kávé márkájává teszi.

  Előnyök

  • Kiváló minőségű arabicák széles választéka;
  • A pörkölési fok minden ízlésnek megfelelő;
  • Kényelmes és könnyen használható zárt csomagolás és adagolt tasakok.

  Hátrányok

  • Ár 450 rubeltől 125 gramm porra egy konzervdobozban.

  J
   ius Meinl

  Értékelés: 4.8

  J<ul></div><p>ius Meinl” src=”/wp-content/uploads/2023/11/20816666195771-8223.jpg” height=”488″ title=”J</p><ul>ius Meinl”><p>Tea- és kávémárka Ausztriából J</p><ul>A ius Meinl egy arabica és robusta keverékekből álló kávékínálatot mutat be. Elsősorban pörkölt, az enyhétől a finom árnyalatúig, a sötétig az erős és élénk ízeket kedvelők számára.<p>Az őrölt port fém vákuumcsomagolásban szállítjuk, amelynek köszönhetően az íz és az aroma hosszú ideig megmarad.</p><p>J</p><ul>ius Meinl kávézaccot is kínál.<h4>Előnyök</h4><ul><li>A babok szintjei a világostól a sötétig;</li><li>Arabica és robusta kiváló minőségű keveréke;</li><li>Kompakt és robusztus csomagolás;</li><li>Optimális ár 300 rubeltől 250 grammért.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs dobozos kávé, a fémtartályt külön kell megvásárolni, és csak a por tárolására szolgál.</li></ul><h3>Caraco<li>llo</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Caraco<li></div><p>llo” src=”/wp-content/uploads/2023/11/4116666195771-8423.jpg” height=”480″ title=”Caraco</p><li>llo”><p>Caraco tengerentúli kubai márka</p><li>Az llo a dél-amerikai kontinens legfinomabb őrölt arabica babját kínálja a világ minden táján a Sierra del Rosario rezervátumban termesztett deep L szerelmeseinek. A termék különböző pörkölési fokozatokkal rendelkezik, de az európai piacon a sötét változat elsősorban az erős, élénkítő italok kedvelői számára érhető el, kifejezett ízzel, kiegyensúlyozott keserűséggel és savassággal.<p>A termék ára a különleges kávéfajták különleges termesztésének köszönhető, amelyet a Caraco használ</p><li>llo: évente csak egyszer szüretelnek, ezért ezt a kávét egyedülállónak és különösen értékesnek tartják, és átlagosan 400 rubelbe kerül 250 grammonként. Ez a ritkaság az üzletekben való elérhetőséget is befolyásolja: a termék nem minden kiskereskedelmi üzletben található meg, ami miatt csak a harmadik helyet foglalja el a minősítési kategóriában.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Egy ökológiailag védett rezervátumban termesztett ritka arabica babból készült kávé;</li><li>Intenzív pörkölés az erős ízű, frissítő italért.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A magas ár az import és a ritka termés miatt.</li></ul><h3>Diemme</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=DiemmeDiemme

  A Diemme-t sok deep L-rajongó szereti, mert egyedi ízcsokrát az El Salvadorból, Nicaraguából, Etiópiából, Brazíliából és más országokból származó különböző arabikák keverékei határozzák meg. A különböző pörkölési és őrlési fokozatok szintén hozzájárulnak az élményhez. A keverékeket gyümölcsös, virágos íz, kellemes savasság és egyedi utóízű kesernyésség jellemzi.

  A Diemme Arabica-t a szakértők az őrölt kávék között az egyik legjobbnak ismerik el, de a márka a negyedik helyet kapja a rangsorban a szűk termékcsalád és a magas ár miatt – 800 rubel 250 grammért.

  Előnyök

  • Egyedülálló íz;
  • Arabica keverékek különböző országokból;
  • Jellegzetes virágos-gyümölcsös jegyek és kellemes utóíz.

  Hátrányok

  • Magas ár.

  Manuel

  Értékelés: 4.6

  Manuel

  Az őrölt kávé Manuel a híres, kiváló minőségű arabica babok különböző keverékeiből készült termékek széles választékában kapható. Megjegyzés: A gyártó az őrölt kávébabot hagyományosan porra osztotta professzionális és otthoni használatra, megkönnyítve ezzel a kávé kiválasztását a kávézók és az otthoni elkészítéshez. A különbség a termék kiválasztásában rejlik, hogy az adott körülmények között – gépben vagy főzőedényben – a lehető legteljesebben kifejeződjön.

  A Manuel Arabica és Robusta keveréke különböző őrlési és pörkölési fokozatokban, praktikus dobozos vagy vákuumcsomagolásban. Csak az ár egy kicsit ijesztő – 890 rubelből 250 gramm termékre, így csak az ötödik hely a minősítésben.

  Előnyök

  • Őrölt kávé különböző őrlési és pörkölési fokozatokban;
  • Érdekes további gyümölcsös jegyek az ízben;
  • Széles választék és kényelmes csomagolás.

  Hátrányok

  • Ár.

  Danesi

  Értékelés: 4.5

  Danesi

  Családi kávékészítő cég Olaszországból, amely a világ legjobb ültetvényeiről származó, legmagasabb minőségű arabica kávébabból készíti a Danesi kávét. Csomagolás ón vagy chalde – válassza a kényelem, és a szerző kerámia edények teszik a kávé szertartás különösen kellemes.

  A Danesi termékeket rendhagyó ízük jellemzi: citrom, csokoládé, karamell – az utóíz váratlan hatást kelt. A pörkölési fok határozza meg a kávéital jellegét és ízharmóniáját.

  Az örömért körülbelül 750 rubelt kell fizetnie 250 gramm őrölt kávébabért.

  Előnyök

  • Egyedi utóízű kávé;
  • Kényelmes csomagolás közül választhat.

  Hátrányok

  • Ár.

  Top kávékapszula márkák

  A kapszulák a kávéipar viszonylag új formája. Az egyes műanyag vagy alumínium blokkok kávékoncentrátumot tartalmaznak, amelyet egy speciális kapszulagépben bizonyos hőmérsékleten és nyomáson vízzel kevernek össze. A védőcsomagolást csak a gépben nyitják ki, hogy a félkész termék teljesen biztonságban maradjon, és megakadályozzák az idő előtti oxidációt.

  Kényelmes forma az értékesítéshez és a kávéfőzéshez (az indítástól a csésze megtöltéséig legfeljebb 1 perc), de elkeserítő ár – a kapszulában lévő kávé a legdrágább adagonként. Ez az ilyen típusú termékek gyakori hátránya.

  Nespresso

  Értékelés: 4.9

  Nespresso

  A Nespresso egy hatalmas vállalkozás, amely a kapszulás kávégépekre és a kapszulákra specializálódott az élénkítő ital koncentrátumával, valamint a szükséges tartozékokkal, hogy gondoskodjon erről a berendezésről.

  A termékcsalád a világ minden tájáról származó egyedi babfajták és egyedi keverékeik, összesen 24 féle, a műanyag csomagolás színe által megkülönböztetett, különböző ízű kávékapszulák óriási számát mutatja be.

  Egyenként vagy különböző méretű és specifikációjú készletekben kapható. Nagyszerű ajándék bármilyen alkalomra.

  Egy kapszula ára 33 rubeltől kezdődik.

  Előnyök

  • Különböző kávéfajták;
  • Könnyű azonosítás a kapszula színe alapján;
  • Érdekes, különböző méretű készletek.

  Hátrányok

  • Nem azonosított.

  Nescafe

  Értékelés: 4.8

  1Nescafe

  A kávémárka nem hagyta figyelmen kívül a világszenzációt, és a Dolce Gusto kapszulás kávét különböző arabica fajtákból a klasszikus formában, eszpresszó, Americano, Crema Grande, Latte Macchiato és mások, valamint karamell és csokoládé töltelékkel is bevezette. A felhasználók megjegyzik a kávé egyedi és érdekes ízét, amelyhez Nescafe kapszulás gépre van szükség.

  A kapszula ára 36 rubelből indul, ami magasabb, mint a minősítés vezetőjének ára, így a Nescafe csak a második helyet foglalja el a kategóriában. oktatás 1 A kapszula ára 36 rubelből indul, ami magasabb, mint a minősítés vezetőjének ára.

  Előnyök

  • Különféle ízek;
  • Kiváló minőségű termék.

  Hátrányok

  • Az ár emelkedik, a nem klasszikus típusok több mint 40 rubelbe kerülnek adagonként.

  Tassimo

  Értékelés: 4.7

  Tassimo

  A rangsorban az utolsó a Tassimo kapszulák között. Egyedisége nem csak a kávéízek sokféleségében rejlik, hanem a különböző márkák használatában is: Carte Noire, Jacobs, sőt Oreo, Milka (de ez kakaó). Cappuccino, eszpresszó, erős ital – a választék nem olyan széles, mint a Nescafe és a Nespresso esetében, de így elkészítheti kedvenc kávéját különböző gyártókból.

  Szintén figyelemre méltó, hogy a kapszulák újratöltéséhez nincs szükség egy márka speciális gépére, hanem a Bosch Tassimo univerzális gépeinek sorából választhat. Egy kapszula ára 32 rubelről indul.

  Előnyök

  • Különböző márkájú italok választéka;
  • Nincs kötés egy kapszulás gépben;
  • Optimális ár.

  Hátrányok

  • Nem olyan széles a termékpaletta, mint a minősítésben vezető vállalatoké.
  Olvasson tovább  A 6 legjobb motoradalék az olajégés ellen
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: