A meta kandallók Csoport: Modell jellemzők

  Az orosz “Csoport meta” cég kemencék, kandallók és kemencék gyártására specializálódott. A cég széles körű termékeket kínál vásárlóknak. A modellek számos tervezése és méretei kielégítik a legigényesebb ízt. A razable árak az áruk rendelkezésre állnak az embereknek bármilyen bevételi szinten.

  Sajátosságok

  A fő különbség a Kaminov-csoport “Meta” között más gyártók árukból – a maximális adaptáció az országunk időjárási körülményei között. Mivel sok helyen Oroszország télen, a hőmérséklet eléri a rekord alacsony jeleket, fontos, hogy a készülék a lehető legrövidebb időre felmelegedjen, és még a nagy szobák is jól megy.

  A meta csoportos kemencék 750 fokos fűtéssel szemben állnak. Minden fűtőelem megbízható és ilyen felhasználásra alkalmas. A kandallók konvekciós rendszere lehetővé teszi, hogy gyorsan melegítse a szobát, és sok órán keresztül fenntartja a termikus hatást.

  Érdemes megemlíteni a márka kemencék magas esztétikai tulajdonságait. A modellek nagyon látványosnak tűnnek, és képesek bármilyen szobát díszíteni. Érdekes módon a vállalat választéka nemcsak a fekete-más sötét színek klasszikus modelljei. A cég fehér és bézs kemencéket kínál, amelyek különösen az amatőr “levegő” fényterületek.

  Sok modell (“Narva”, “Bajoria”, “Okhta”) van felszerelve a főzőlapokkal, ami további előnye, és kiterjeszti a felhasználásukat.

  Egy ilyen főzőfelület fokozatosan lehűl, amely kiterjeszti a fűtési levegő hatását.

  Különbségek Caminetati a kandallóktól

  Az orosz márka kínál vásárlókat a klasszikus kandalló és egyéb változatok – Camine. Az ilyen eszközök képesek nemcsak a helyiség nedvesítésére és a hőre tartani, hanem az eredeti kialakításának köszönhetően is díszíteni a belső tervet.

  A Caminetati nagy méretű alapok és kiegészítő burkolatok modelljei. Acél vagy öntöttvas anyagként használható a Caminetati konstrukcióiban. Az ilyen kemencék külső felülete hőálló csempével fagyasztva van. A Kamiemetyti csoport meta népszerű modelljeiből megjegyezheti a “Viking”.

  Hideg téli estékkel élvezheti a hangulatos fényt, mivel minden hasonló kandalló átlátszó ajtókkal van felszerelve. Érdemes megjegyezni, hogy az ilyen üveg automatikusan megtisztul Garytól, így az autó ápolása nem nyújt speciális problémát.

  Caminesti “Viking”

  “Viking” egy törlőképző modell kéményrel és a felső és a hátsó kapcsolat lehetőségével. Magassága körülbelül 2 méter, és egy meglehetősen lenyűgöző szoba, amelynek területe legfeljebb 100 négyzetméternyi területe lehet egy ilyen erős kandallóval. M. A “Viking” a “hosszú égetés” speciális technológiáján történik, ami segít az üzemanyag megtakarításában. Például, teljes terheléssel a kemence legfeljebb 8 óráig dolgozik. A Viking modell kiváló lehetőség lesz egy vidéki ház számára, és a fűtési eszköz klasszikus kialakítása tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen belső térbe.

  Tűzhely-kandalló “Rajna”

  “Rajna” modell – az orosz piacon az értékesítés egyik vezetője. Ezt a modellt kisméreteket és nagy teljesítményt különbözteti meg. A kandalló magassága 1160 cm, szélesség – 55 cm, mélység – 48 cm. Az ilyen eszközzel való beltéri tér szó szerint felemelkedik fél óráig. A tűzifa maximális terhelésével (legfeljebb 4 kg) 8 órán át fenntarthat lángot. Ugyanez a fenntartható és hő (a konvekciós rendszernek köszönhetően).

  A fűtött tér területe eléri a 90 kV-ot. M. A kandalló érdekes kialakítása Octagon formájában, öntöttvas és hőálló üveg rácsával, amelynek köszönhetően elérte a tűz általi csodálatosság lehetőségét.

  Kandalló “Duet 2”

  A vélemények szerint az interneten, “Duet 2” nagyon népszerű. Ez a modell a duett sütő analógja, de megkülönbözteti a javított tervezés és tulajdonságok. A készülék kemencéje olyan mesterséges kővel van díszítve, amely nem reped, még akkor is, ha a fűtés eléri a maximális hőmérsékletet.

  Az ilyen kemence képes beállítani a vágyat, így könnyen megváltoztathatja a szobahőmérsékletet. Köszönhetően a fejlett technológiának, hogy bemelegítse a szobát, csak néhány perc. Az üzemanyagot az akaratnál választhatjuk. Ez lehet a klasszikus tűzifa vagy barna szén. Miután megvásárolta a “Duet 2” kandallóját, akkor is beállíthatja a láng erejét, és biztonságosan megfigyelheti azt bármilyen távolságból, mivel a speciális beépített rendszernek köszönhetően a nyílt tűzből származó szikrák nem különböznek egymástól.

  Kandallók vízi kontúrral

  Néhány meta kemence csatlakoztatható egy vízhurokhoz, amely lehetővé teszi, hogy egyenletesen átadjon több szobát egyszerre a házban. Például a “Baikal Aqua” modell 5 liter hőcserélővel rendelkezik, és az Angara Aqua modell, a Pechora Aqua és a Varta Aqua 4 literes hőcserélővel van felszerelve. Véleményükben a vevők és a mesterek figyelmet fordítanak arra a tényre, hogy a hűtőfolyadék kiválasztása fontos az ilyen sütő számára. Ha állandóan tartózkodik a házban, és naponta melegítheti a sütőt, hagyományos vizet használhat. Ha a télen “látogasson el” a házat csak alkalmanként, és ne hallja gyakran, akkor jobb, ha egy speciális antimont (úgy, hogy a fűtési rendszer ne fagyassza le és sérüljön meg a csöveket és más design elemeket).

  Márvány kandallók

  Egy “LUX” kategóriában a Meta Csoport modelleket a “márvány alatt” tervezéssel tartalmazhatja. Reálisan megismétlik a klasszikus kandallók megjelenését. A különbség csak egy biztonságos zárt kemencében és egy hatékonyabb szoba fűtési rendszerben van. Ezen fűtőberendezések gyártása során az innovatív meta kőanyagot márvány morzattal használják, amelynek köszönhetően a kandalló magas hőátadással rendelkezik.

  A különféle tervezés nagyszerű lehetőségeket nyit meg a szoba kialakításában. Klasszikus fehér színű, napsárga vagy nemes bézs választhat. Ugyanakkor a választékban még luxus modellek is vannak egy arany patinával. Ezenkívül az ilyen javított kandallók különbözőképpen különböznek a hőátadás (egy, két vagy három irányban).

  Következtetés

  A régi napokban a kemence mindegyik lakóépület szerves részét képezte. A sokemeletes épületek megjelenésével együtt a fűtés megjelent, de fokozatosan “divat” a kandallók visszatér. A “meta” csoport megbízható és gyönyörű kemencéi kényelmet és melegen adnak, hozzáadva az ideális “álomház” képét. A kandalló megmutatja a tulajdonosok kifinomult ízét, összehasonlíthatatlan kényelmet teremt a szobában, és megadja a “lélek”. Ezenkívül a költségvetés kandallójának megvásárlása nélkülözhetetlen megszerzés lesz az ország házához vagy házához.

  A kiváló minőségű fűtési berendezések több mint egy tucat évet szolgálnak fel, Anélkül, hogy gondoskodna a gondozásra és működtetésre. A “Meta” csoport kandallókának vitathatatlan előnyei között is megjegyezheti a mutatók “ár – magas színvonalú” tökéletes kombinációját.

  Kiválasztása kemence-kandalló, ne felejtsd el figyelni, hogy ne csak a megjelenése, hanem a funkcionalitás a modell, a praktikum és a tervezési jellemzői (különösen a gyújtás módszerének, a méret a kazán és a design a kémény).

  A “Camilla 800” tűzhely jellemzői a “Csoport meta” cégtől, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: