Hogyan vizet a decembrist otthon?

Hogyan vizet a decembrist otthon?

Beltéri virágok kérjük, tekintse meg, hozzájáruljon a jobb hangulathoz, csatoljon a szobához. A hideg évszakban a beltéri virágok jobban tolerálják a depressziót, esztétikai örömet adnak a bőséges viráguk megfigyeléséből. Sokan inkább a disembrist dirokjára nőnek, mert ez a virág sokáig örül a bőséges virágzással. Ehhez fontos, hogy megfelelően gondoskodjon a helyiség üzemnek. Az öntözés különösen fontos, mivel a túlzott vagy elégtelen nedvesítés vezethet a virágok csökkenéséhez, és néha a növény halálához.

Hogyan vizet a decembrist otthon?

A virág szükségessége nedvességben

A dekembrista nagyon gyakran nőtt. A növény egy ködös bokor, a lógó húsos szárakkal. Virágok növények nagyon bőségesek, fényes virágokkal. Dekembrista sok jel és más nevek alatt. A szokásos nevét megkapta annak a ténynek köszönhetően, hogy a decemberi vagy december végén az új év előtt virágzik, és továbbra is hosszú ideig virágzik.

A növényt “karácsonynak” nevezik, Siegocactus. Ismerheti meg a “skluberger” botanikus nevét is. A virágot a Franciaország virágának tiszteletére nevezik, régóta tenyésztés és kaktuszok gyűjtése. A decembrista gyökérrendszere a legsebezhetőbbnek tartja. A beltéri növény jól fejlődik és egészséges volt, fontos, hogy megfelelően öntsük. Ha a beltéri növény túl bőven van, akkor a gyökerek megerősítéséhez vezethet. Elégtelen öntözéssel a dekémek megkezdi a megjelenését. Ugyanakkor a szárak sárga színűek, a levelek tippjei is sárga színűnek tűnnek.

Hogyan vizet a decembrist otthon?

A dekémművészet termesztésével szem előtt kell tartani, hogy hitt a kaktusz családja. Ezért a növény felhalmozhatja a szükséges nedvességet a szövetekben, amelyek szükség esetén az aszály során használják. A nedvesség hiánya a sigocactus sokkal jobb, mint a felesleg. Abban az esetben, ha a talaj nagyon száraz, a növény a levegő gyökereit képezi, elnyelik a hiányzó nedvességet a levegőből.

Arról, hogy szükség van a dekarát a talaj állapotának megítélésére.

Abban az esetben, ha a szubsztrátum felső rétege 3-4 cm-rel száraz, meg kell öntennie egy növényt. Ha a talaj túl nyers, akkor rossz lesz, hogy átadja a levegőt, így fontos, hogy ne legyőzze a talajt. A mentesített öntözés a gyökerek rothadását provokálhatja, ami még a növény halálához is vezet. A beltéri virág megfelelő fejlődéséhez fontos figyelembe venni a víz minőségét, annak számát és hőmérsékletét. A talaj állapota a levegő belsejétől függ, ahol egy karácsonyi pot van.

Hogyan vizet a decembrist otthon?

Milyen víz használható?

A decembrist rendszeresen virágzik, és elégedett a bőséges és világos virágzásával, jobb, ha az esővizet használjuk. A növény nem tolerálja a tartalmú mész- vagy klórozott vizet. Ha az öntözés nem lehetséges az esővíz elvét, jobb helyettesíteni egy birtokral. Elegendő folyadékot kell tárcsáznia a tartályba, és 10 napig kell állnia.

Hogyan vizet a decembrist otthon?

Hogyan kell vízzel?

Növekvő karácsonyfa otthon, öntözés mérsékelten. Nagyon nedves talaj Ez a növény nem tetszik, így meg kell várnia a felső réteg talajréteget. Biztosítani kell, hogy a raklap ne okozza folyadékot és a talajt, és nem volt túl nedves. Sokan úgy vélik, hogy gyakran kell vizet a helyiség növényének gyakran, de a nedvesség feleslege a levelek zuhanyozásához vezet. Ha szövéskor nem kell néhány napot a dekembrist, akkor próbálja meg alaposan húzza ki az üzemet.

Abban az esetben, ha a rothadás szaga hallható, és a bukott gyökerek láthatóak, a dugványokat bérelni kell, különben egy ilyen növény szinte minden bizonnyal meghal.

A talaj cseréjekor a beteg üzem képes helyreállítani. Hogy a gyökerek ne legyenek rothadás, nem kell erősen megnedvesíteni a talajt, különösen az alacsony hőmérsékleten fontos. Ezenkívül ez a talaj lázhoz vezet.

Hogyan vizet a decembrist otthon?

A szezontól függően

A szezontól függően az üzemet különböző módon kell öntözni. Márciusból és a nyár utolsó hónapjával végződik, a virágot rendszeresen öntözik puha vízzel. Jelenleg a decembrist is permetezik és 14 nap múlva táplálják azt. Nyáron a decembrista egy erkélyt vesz ki, vagy árnyékos fák alatt egy edényt helyez el az udvarban. Fontos annak biztosítása, hogy a csigák és meztelen csigák nem közelítik meg a bankot szobanövény, különösen igaz ez az augusztus-szeptember.

Hogyan vizet a decembrist otthon?

Fokozatosan vágnia kell egy virágzást, és hűvösebb helyre kell helyezni, például az ablakpárkányon. Jobb, ha a szobában lévő hőmérséklet körülbelül 15 fok volt. Amikor megjelennek a rügyek, a szobahőmérséklet növekszik. Az öntözőberendezéseket szokásos módon végzik.

 • A béke időszaka október-novemberben esik. Ebben az időben a decembrista 7-10 nap alatt 1 alkalommal öntözött. Fazék virággal hűvös helyen. November második felétől a vízbe kell vinnie és permeteznie kell a növényt.
 • November végén és decemberben kezdődik a boutons. A bootonizáció során a virág szárításként öntözött.
 • A tél elkezdi a virágzást. Decembertől februárig a virágzó üzem nem kerül át a helyről a helyről, hogy a decembrista ne csökkenjen színt.
 • A növény aktív növekedési ideje március-augusztusra esik. Ebben az időben a dekembrist egyenletesen öntözik puha vízzel. A virágot speciális műtrágyák is táplálják. Adja meg az adagolót 1 alkalommal 14 nap alatt.

Hogyan vizet a decembrist otthon?

A virág növényzete március közepével kezdődik, és szeptemberben folytatódik. Ebben az időben a növény gyorsan növekszik, növeli az új szegmenseket. Nyári Sigocactus spray meleg vízzel, mint a szárazföldi kómás szárítás. Ebben az időben a nitrogén vagy az univerzális műtrágyák 2 hét múlva 1 alkalommal járulnak hozzá. A virággal rendelkező pot jobb, ha az erkélyre, egy nyitott verandára vagy az udvarra helyezkedne el, és tavasszal kezdődik és késő ősszel végződik. A karácsonyi nem javasoljuk, hogy egy éjszakán át öntsük.

A virágzás során nem permetezi azt, hogy a rügyek ne fakuljanak a napban.

Hogyan vizet a decembrist otthon?

Úgy, hogy felborul

Még állandó gondozással és öntözéssel is, a karácsony lassúnak tűnhet. Hogy ez ne történjen, szükség van rá, hogy a növény ne álljon közel a forró akkumulátorhoz vagy kandallóhoz. Nagyon fontos, hogy hidratálja a dekbristát, mert csak szükséges. Jobb lesz érezni egy egészséges növényt egy jól megvilágított ablakban. Fontos, hogy a virág hosszú ideig ne legyen a nap megfelelő sugarai alatt.

Hogyan vizet a decembrist otthon?

Erős rügyek kialakításához a növény a kálium-foszfor táplálása. Ezenkívül a decembrist ajánlott a víz tea hegesztéssel, a víznek melegnek kell lennie. A rügyek halmazának növelése érdekében a virágot kalcium-nitrát oldattal öntözik. Ehhez használja az infúziót a tojáshéjból is. Ahhoz, hogy ilyen megoldást készítsen, meg kell mosni nyers tojáshéjakat, és öntsük őket vízzel. A megoldás ragaszkodik a nap, akkor a növény öntözött. A botonizáció egy héttel az öntözés után kezdődik.

Hogyan vizet a decembrist otthon?

Hogyan vizet a decembrist otthon?

Virágzás közben

A decembrista virágzásában és a bootonizáció során a növény nem mozog, és nem mozog, és megvilágítja, és fordítva. A pot egy olyan növényrel, amely az ablakpárkányra helyezi az ablakokat, kilátással az északkeletire. Ez lehetővé teszi számukra az év nagy részét, hogy sok fényt kapjon reggel és a nap folyamán. Az északra és nyugatra jön az ablakra. A déli oldalra helyezve, vigyázzon a forró sugarakra.

Hogyan vizet a decembrist otthon?

Mielőtt a karácsonyfa virágzása szükséges, szükség esetén öntözik. A növénynek meleg helyre kell helyeznie. A virágos rügyek megfelelő kialakításához szükséges. A virágzás során a dekembrista rengeteg vízzel öntözött. Szintén permetezni kell, hanem kis dózisokban.

Tehát a decembrista nem csepeg, fontos, hogy a levegőben lévő levegő ne legyen túl száraz.

Hogyan vizet a decembrist otthon?

A transzplantáció előtt és után

A trópusi növények esetében, mint a SigacActus, bizonyos feltételekre van szükség. Rendszeresen permetezzen. Ez 2-3 alkalommal 7-10 nap alatt, és a hideg időben a virágspray legalább 1 alkalommal 30 nap alatt. Az eljárás elvégzéséhez vegyen egy permetezőt, és öntsön vízhőmérsékletet.

A természeti környezetben a Sigocactus magas páratartalmú régiókban nő. Ezért kell rendszeresen permetezni, a pot alatt is egy edényt nedves agyaggal. A fiatal dekembrist gyorsan növekszik, szükség szerint átültetik. Felnőtt növények átutalása 1 alkalommal 5 év alatt. Miután átülteti a virágot, és állandó növekedési helyre tette. Amikor a talaj 2-3 cm-en szárítva, a virágot újra kell önteni.

Hogyan vizet a decembrist otthon?

Hogyan vizet a decembrist otthon?

A szabálytalan öntözés jelei

Szisztematikus A talaj nedvességének hiánya:

 • A növény halvány színűvé válik;
 • ránc jelenik meg a szárakon;
 • További levegő gyökerek állnak elő, hogy segítsen felszívni a további nedvességet;
 • A talaj a pohárban több mint 4 cm-t szárad a virágzás és majdnem félig a béke alatt.

Hogyan vizet a decembrist otthon?

Hogyan vizet a decembrist otthon?

A problémák azonosítása során a növény kis dózisokban vízzel kezdődik, de gyakrabban az öntözés.

Ehhez jobb, ha 2-3 napon belül 4-6 alkalommal nedvesítsük meg a talajt. A növény elkezdhető, ha hideg vízzel öntözheti, valamint a bőséges hidratálóval alacsony hőmérsékleten. A szabálytalan öntözés jele is a talaj nagy koncentrációja a talajra.

Ajánlások az ellátásra

  Annak érdekében, hogy a karácsony rendszeresen virágzik, és elégedett a bőséges színnel, helyesen van mögötte nézz utána.

  • Ha a beltéri üzem megszűnik a virágzáshoz, Szükséges a jó megvilágítás és a termékeny talaj felvétele. A virág legjobb helye az északi oldalon az ablakpárkány. A szükségesség szükségessége, a decembrist a Nap kapcsolatba lép.
  • A rügyek megjelenésével A növény nem mozoghat, különben a dekémek visszaállíthatják a színt.
  • Ha száraz levelek és színek jelennek meg, A elhalványult szárak egy oldattal ellátott növény által működtethető, amelynek fő összetevője hidrogén-peroxid. A megoldás előkészítéséhez vegyen 2 st. A peroxid kanálai és egy liter vízben tenyésztették őket.

  Hogyan vizet a decembrist otthon?

  Ez az oldat 7-10 nap alatt 1 alkalommal öntözött. Szükség esetén lehetőség van az öntözés során történő vízmennyiség növelése, miközben csökkenti az oldat koncentrációját. 1 liter víz Adjon hozzá 10-15 csepp peroxidot. Már több ilyen szabálytalanság után pozitív eredmény lesz észrevehető.

   Az ilyen öntözés előtt kissé elakadnia kell a talajjal, és távolítsa el a bukott virágokat. Ez a megoldás gyökér rothadással használható. A peroxiddal rendelkező víznek köszönhetően az öntözés utáni üzem gyorsan helyreállt. Ha az üzem rendszeresen gondoskodik, a vízre, a permetezésre és a takarmányra, akkor a decembrista 20 évig terjedhet a virágzásához.

   Tippek a decembrista gondozásához otthon – a következő videóban.

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása