Kerámia váza a belsőépítészetben

A virágok vonzó díszítés lehet bármilyen belső. De nagyon fontos, hogy felkészüljenek nekik egy jó, szép helyre. Az ilyen jellegű kiváló megoldás kerámia váza lesz, különösen azért, mert szépnek tűnik.

7

Fotók

Sajátosságok

A tervezők túlnyomó többsége azt javasolja, hogy a kültéri vázák vásárlása virágok, amelyek magassága 0.4 m és több. Az ilyen termékeket egy csokor tárolására vagy a gallyak tárcsázására használják, és a belső összetétel eleme.

A kerámia termelésében az agyagot hagyományosan alkalmazzák, amelybe bizonyos adalékanyagokat injektálunk, hogy specifikus tulajdonságokat kapjunk. E tekintetben a modern kerámiatermékek messze elmaradtak a progenitoruktól. De a tervezés és a stílus, a klasszikus megközelítések (közvetlenül az ókori gyökerek elhagyása) megtartják saját igényüket ma.

A távoli múltban a technológia nagyon nehéz volt, a munkát kézzel végezték. Ezért a VAZ költsége nagyon nagy, és csak néhány megengedheti magának ezt a ritka dekorációt.

Országunkban, csak a huszadik században, a technológiai fejlődés együtt a jólét általános növekedésével, hogy ilyen tendenciát fordítson. Az ókor azonban megőrzött szabályt tartott: Nem számít, kézzel készített váza vagy ipari termelés, ez óriási szerepet játszik a belső térben. Ezért a dekoráció ilyen részét nagyon óvatosan és szigorúan be kell illeszteni a helyzetbe.

Arról, hogy a kerámia vázák megtanulják, hogy megnézzük a következő videót.

Hogyan válasszuk ki?

Az agyag és a kompozíciók, amelyek tartalmazzák, más szervetlen anyagok használatát sokáig hibakolták a kerámia iparágakon. Ha szüksége van egy vékonyabb textúra, porcelánot használnak, és ha viszonylag durva kontúrokra van szükségünk, vagy nagyon fontos, a megtakarítások nagyon fontosak, előnyben részesítjük a Fayans-t.

Ahhoz, hogy harmonikusan belépjen egy váza a szobában, meg kell fontolnod:

 • általános stilisztika;
 • Tervezési geometria;
 • A bútorok telítettsége;
 • más dekoratív elemek jelenléte;
 • Színes festés;
 • Űrterület.
Olvasson tovább  Tömeges gyertyák: Jellemzők és tippek a választáshoz

Hol kell alkalmazni?

Eredeti forma A dekorendszer (például egy többszintű vagy vintage szláv váza) segíthet a tér szétválasztásában bizonyos zónákon. Független vizsgálati egységként a váza gyakran kiküszöböli az üres szög vagy a szoba központ érzését. Ezenkívül hozzájárul ahhoz, hogy más fényes részletekre összpontosítson.

A hatás erősítése segít a háttérvilágításban a váza körül.

Mindez főként alacsony és közepes méretű termékekre vonatkozik. A nagy magasságú váza a tágas szobákban és a lépcsőn előnyösebb.

Ezt is alkalmazhatja:

 • vendégteremben;
 • a design nichesben;
 • sarkokban.

Hasznos ajánlások

 • Ahhoz, hogy hozzon létre egy kisebb és kellemes megjelenést a szoba, akkor betarthatja néhány heterogén VAZ konfigurációt. Télen ajánlott fenyő lábakat tenni őket. Amikor a természet ébred, itt az ideje, hogy a gallyak fiatal lombokkal. A legjobb megoldás a gyengédség és a romantika belsejéhez – nagy virágokat használjon.

 • Néhány nehézség okozhatja a szoba designját, akinek stilisztikáját Sybka és bizonytalan. Ilyen helyzetben a fehér színben festett kerámia váza gyakran az optimális választás. A klasszikus parcellák hibátlanul megfelelnek a porcelán termékek formájában, amelyek az aranyozott elemeket díszítik.

 • Sokan arra törekszenek, hogy békét és harmóniát hozzanak a házuknak. Ebben az esetben ajánlott előnyben részesíteni a minimális komplexitás színekét és dísztárgyakat. Ideális esetben, még a mintákból is meg kell utasítani, ha azokat csak az ízlés szerint kell kiválasztani.
 • Az ilyen termékek alkalmazása lehet a házban és a városi lakásban, valamint az irodában. Ha a tál színét harmonikusan összefonják tapétákkal vagy más anyagokkal a falakon, a szoba szélesebbnek tűnik. A jó ötlet a függöny vagy más dekoratív elemek tonalitásának mintájában is reprodukálódik. Teljesen monokróm vázák (kék, piros, bézs) a legjobban kombinálva a szőnyegekkel borított puha halom.

Hogyan kell ragasztani?

Bármely vázához, még egy shekushka is óvatos gondoskodni kell. De néha, annak ellenére, hogy minden figyelmet és óvintézkedéseket, ezek a dekoratív termékek megtörtek. Szerencsére a kerámiák könnyen ragaszkodnak.

Ennek a célnak a legjobb megoldása a cyanoakriláton alapuló sokoldalú kötési készítmény.

   Az ilyen ragasztók ma széles körben vannak képviselve, de szem előtt kell tartani, hogy nem mindegyikük eléggé a vízhez. És azért, mert csak néhány fajta alkalmas a Vaz javítására, ahol virágok kerülnek. Alternatív megoldások – epoxi ragasztó és bf-4. Ha a váza porcelánból készül, ajánlott karbile ragasztót használni. A felhasználási módok leírása nem értelme, még mindig jobb, ha az utasítások irányítják.

   Olvasson tovább  Kandalló egy főzőfelület konyhához: tervezési funkciók és tervezési ötletek

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: