LED fagyálló utcai füzérek: Jellemzők és típusok

Újévi csoda várja a gyermekeket és a felnőtteket, ezért sokan gondolják a saját yardok díszítésére. A valóban újév légkörét nehéz létrehozni anélkül, hogy fényes csillogó LED-es koszorúk nélkül lenne, amely kitölti a mágia titkát és báját. A homlokzatokhoz fagyálló lehetőségek ajánlottak.

A megjelenés története

Az új évet sok évszázaddal ünneplik. Vissza a római birodalomban, szokásos volt, hogy díszítse az utcákat a virágos füzérek előtt az ünnepek. Sok katolikus ország elfogadta ezt a hagyományt, és most betartja ezt eddig, csak a virágzó növények helyett, a prospektusok és az utcák díszített fagyöngy koszorúk. Németországban tovább ment, koszorúk voltak csillogó lámpákkal, amelyek a házak és az ablaknyílások ajtaján lógtak, és onnan ez a tapasztalat gyorsan elfogadta a régi és az új világ összes többi országát.

Az elektromos koszorúok több mint 120 évvel ezelőtt feltaláltak, feltalálták és bemutatták a fizikus tudós Edward John-t 1882-ben., És már 1906-ban. Megjelent az első karácsonyfa díszített fényekkel. Ez történt Finnországban, és 32 év után egy ilyen hagyomány az országunkba költözött. Napjainkban már nehéz újévi napi napokat bemutatni a valószínűtlen díszített utcák, házak homlokzata, kereskedelmi helyiségek és fák lakóablakai nélkül. Minden évben az utcák díszítése finomabb és eredeti, ma nem ritka, izzó kompozíciók az utcán, “villogó” ég a fej és a reklám bannerek, díszített titokzatos ragyogás.

Az épületek díszítésének hagyománya viszonylag a közelmúltban jelent meg, ez történt, miután a tulajdonosok egyes üzletek kezdtek lógni a koszorúkat a kereskedési pontjaihoz. Ők vonzzák a vevők figyelmét az árukra, de az ötlet kiderült, hogy olyan szép és érdekes, hogy hamarosan a megvilágítás elkezdett megjelenni a magánházakon és nyaralókon. Hosszú ideig az oroszokat megfosztották ehhez az örömtől, hiszen sokkal súlyosabb Winters, mint Európában, és a legnépszerűbb füzékek egyszerűen nem tartották meg a hidegünket. Azonban a technológiák nem állnak egy helyen, és néhány évvel ezelőtt különleges fagyálló LED-koszorúk voltak, amelyek megvásárolhatók.

Előnyök

Az utcai vezetés elvének elvét és otthon ugyanazt. Az utcai díszítéseket azonban kifejezetten úgy hozták létre, hogy ellenálljanak a hőmérsékleti ingadozásoknak, a csapadéknak és a szélnek. -30 fokig dolgoznak, nincs eső hó, sem az eső sem távolíthatja el az ilyen lámpákat.

A fagyálló LED lámpákat hosszú használatsal megkülönböztetik, Hűséges lehetnek, hogy több évszakot hallgassanak, míg munkájuk megszakítás nélkül marad. LED működési időszak 4-5-szer hosszabb, mint a hagyományos izzólámpák. Sokan úgy vélik, hogy az ilyen füzérek – a dekoráció nem olcsó, ez nem igaz, az ilyen termékeket egy kis energiafogyasztás jellemzi, így a fényes homlokzat megszervezése nem fogja megütni a pénztárcát, de az öröm sokat fog.

A LED lámpák nagyon világosak, az utcán lévő fényük messziről észrevehető, még egy kis koszorú is megvilágítja a fogadó területet, hogy ne legyen szükség további fényforrásra. Ugyanakkor a fogyasztók megjegyzik a ragyogás kivételes tisztaságát. Az ilyen koszorúban lévő izzók olyan módon vannak összekapcsolva, hogy a tervezés továbbra is a helyzetben is működik, ha a meglévő elemek egyike hirtelen meghiúsul. Ez a LED-ek fő előnye az ismerős izzólámpákhoz képest, amelyek szigorúan soros típusú vegyületekkel rendelkeznek, amelyek az abszolút szolgáltatási állapotot igénylik.

Nos, a kreatív emberek, mint az a tény, hogy a LED-füzér is díszített saját ízlése: van esély, hogy észre, hogy átalakítsa azt, a talmi, valamint a speciális műanyag fúvókák különböző formáinak.

Hibák

A füzérek előnyeiről nagyon mondható. Azonban kanál nélkül, nem szükséges kanál nélkül: ebben az esetben a termék árát jelenti. A LED-ek költsége nagyságrendje magasabb, mint a hagyományos izzólámpák, de ez kompenzálódik egy hosszú eltarthatósági élet, a munka lehetősége még a törött elemekkel és az alacsony energiafogyasztással is. Ezért, ha egyszer túlfizetnek, végül tisztességes megtakarítást kapsz.

Természetesen a magas ár alacsony keresletet okoz, így nem olyan áruházban van, ahol ilyen garlandokat találsz. Általában csak a legnagyobb szupermarketek vesznek részt a végrehajtásukban. Azt is megpróbálhatja megtalálni ezt a dekorációt az interneten keresztül, de ebben az esetben nincs garancia, hogy képes lesz-e megváltoztatni az árut, ha hibás. Mindez a kereskedési platform szabályaitól függ, amelyen az ügylet történt.

Nézetek

Számos oka az utcai újévi füzérek osztályozására.

A táplálkozás módszere szerint szokásos a következő típusok elosztására.

 • Változó – Ebben az esetben a villamos energiaforrás távolsága.
 • Egyetlen akkumulátorelemek – vagyis az elemekből álló modellek. Ez az opció kényelmes az utcára, ha nem lehet megmenteni a koszorú beltéri, azonban állandó lumineszcenciával lehet szükség az elemek cseréjére.
 • Modellek napelemek – Ezek a modern, magas rugalmas eszközök, amelyek egész nap alatt felhalmozódnak energiát, és a felhalmozott fény miatt egész éjjel dolgozhatnak.

A harmadik lehetőség optimálisnak tekinthető, mivel az energiafelhalmozás még felhős időjárás alatt is előfordul.

A konfigurációtól függően több opció osztozik.

 • Univerzális LED eszközök – Ezek olyan termékek, egy elég rugalmas kialakítás, amely magában foglalja a használata egy rugalmas huzal, amelyen izzók kapcsolódnak váltakozva. Ezek a modellek alkalmasak díszítő bármilyen felületen a leginkább különböző formájú, akkor újra a hullám, egy kör, karácsonyi csillag és bármely más szám, ezért gyakran használják díszíteni arbors, fák, parkosított készítmények és párkányok otthon. Egyébként az ilyen termékek lehetnek monokróm és többszínűek.
 • Garland függöny vagy függöny – egy ilyen garland úgy néz ki, mint egy kábel, amelynek a LED-es izzólámpák azonos méretűek. Rendszerint az ilyen koszorú hossza 1-től változik.6-9 méter, így mindenki kiválaszthatja a legkényelmesebb és leginkább nyereséges dekorációs opciót. Ha szeretné, megvásárolhatja az ilyen füzeket az ablakokhoz, és megszervezheti az egész homlokzatot. Gyakran a látókhoz és a tornáchoz kapcsolódnak.

 • Lányok a jégcsapok formájában vagy a “Fringe” formában – ez a termék csak akkor lesz a legjobb megoldás, ha az ablakot vagy a védőburkolatot a bejárati ajtó közelében díszíti. A működés elve hasonló az első két lehetőséghez, de a villanykönyveinek száma sokkal kevesebb. Jellemzően a hossza az egyes szál nem több, mint egy méter, míg a LED-ek vannak csoportosítva színes kis kötegek, így amikor a készülék be van kapcsolva, a hatás a csúszó ragyogás jelenik meg.
 • A Garland Mesh nagyon szépnek tűnik, Bár technikailag bonyolultabb: ezek különböző különböző vezetékek, amelyek összekötő helyei vannak, amelyek a LED-eket rögzítik egymással. Az ilyen termékeket az épület egész falainak díszítésére, valamint a teraszok és az ülések díszítésére vásárolják. A design speciális csatlakozókkal van felszerelve, amely lehetővé teszi az egyes elemek kombinálását bármely különböző méretű koszorúkban.

Ne feledje, hogy ilyen modellekben meglehetősen vékony, törékeny, és könnyen le van tiltva a mechanikai károkban. Ezért van egy hasonló rács jobban lógni a sima felületeken – nem illeszkedik a fák díszítéséhez. A kiadott világítástól függően a koszorúnak hideg fehér árnyékolása lehet, és talán a szín – kék, piros és sárga. Használható épületek díszítésére retro stílusban, vagy stílusos tömör kompozíciókat hozhat létre

Mi a Garland Duralite?

A különleges fajta utcai fagyálló koszorúi a Duralight. Ez a dekoráció egy speciális cső, a belsejében lévő LED-ek, míg a fények közötti távolság 12 és 27 mm között változhat. A zsinórfajtától függően a füzérek laposak és kerekek. A duralátot leggyakrabban ünnepi fényes feliratok és számok létrehozására használják, mindenütt használják a boltok és a reklám pajzsok díszítésére.

Alapján Duralait másik eredeti modell az utcai koszorúkat jött létre, amely az úgynevezett „olvadás jégcsapok”, izzó szálak lógnak itt a cső, de hála egy speciális vezérlő, fokozatosan megy ki. Így az a részen úgy tűnik, hogy a ragyogás területe fokozatosan csökken. Általános szabályként az egyik koszorúban lévő jégcsapok száma 5-től 10-ig ingadozik, míg a köztük lévő távolság 10-50 cm.

A Diákaitból származó füzérek fokozatosan meghódítják a homlokzati dekoráció piacát, magabiztosan megkülönböztetik az összes többi koszorút, mert szokatlan és stílusos hatásokkal különböztetik meg őket. Ugyanakkor, a fák és a lekerekített felületek díszítéséhez nem alkalmasak.

Hogyan válasszuk ki?

Utcai Girlands eszköz hasonlít a lakóhelyi helyiségekre tervezett építkezéshez. Azonban számos fontos különbség van, és a legfontosabbak a szigetelés minőségéhez kapcsolódnak. A fagyálló utcai LED-eket megbízhatóan védeni kell a hőmérséklettől és a téli csepp körülményektől, valamint a magas páratartalmú és elhúzódó csapadéktól. Ezért először is különös figyelmet kell fordítani a műanyag minőségére, amelyet egy lámpatest létrehozására használnak. A kiváló minőségű anyag az alapkülönbség megkülönböztetése meglehetősen egyszerű: az olcsó egyszerűség nem ellenáll a 20 fokos és repedési jelek alatti hőmérsékletnek.

Sajnos, hogy a boltban van, meglehetősen nehéz azonosítani a hamisítványt. Az oldalról és a drága, és a rossz minőségű műanyag pontosan ugyanúgy ugyanúgy, ezért érdemes figyelmet fordítani a jelölésre – G és R, mivel általában garantálja a termék hitelességét, és nagy fagyállóságot okoz a bevonat. És még jobb, ha abbahagyja az ilyen LED-eket, ahol a hajótest gumiból vagy gumiból készül, az ilyen bevonatok nemcsak jelentősen meghosszabbítják a termék eltarthatóságát, hanem növelik a működésének fokát is.

A LED-től származó utcai fagyálló koszorú lehet vásárolni, amely meglehetősen észrevehető a családi költségvetés, és az áruk ára nagymértékben függ a hosszúságától: a rövidebb, az olcsóbb. Ezért próbálja meg pontosan a lehető legpontosabb kiszámítani, milyen méretű koszorú szükséges. Szabályként a gyártótól függően 5-20 méteres méretű, és ha szükséges, akkor is megtalálhatja a terméket, amelynek hossza eléri az 50 métert. Azonban több kis koszorúkat is vásárolhat, és összekötheti őket maguk között speciális csatlakozókkal, amelyek lehetővé teszik az eszközök összegyűjtését egyetlen láncban.

Nagyon fontos, hogy a koszorú nedvességálló, az elv itt a legegyszerűbb: ha a tervezés további védelmet nyújt a víz ellen, akkor a csomagolás nem jelzi a jelölést az n betű formájában. Ne feledje, hogy a Garland üzemeltetése során, amely az AC hálózat által működtetett, nagyon fontos, hogy a feszültség stabil legyen. Ha ez nem biztosítható, még a legdrágább és kiváló minőségű koszorú is gyorsan meghibásodhat abban az esetben, ha a feszültség nem stabil. Ezért jobb, ha további stabilizátort vásárolhat a készletben, szükség van néhány előre nem látható költségekre, de hatékonyan védi az ékszereket a hálózaton ugrik. Vagy érdemes maradni más lehetőségeket a helyi terület kialakításához.

Ismét felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fagyálló LED-ek sokkal drágábbak, mint a szoba, így ha megfelel a terméknek, akkor a költség, amelynek költsége sokkal alacsonyabb, mint az átlagos piac – ez oka annak, hogy riasztási oka. Annak a valószínűsége, hogy nagy leple alatt a hideg és a nedvesség ellen koszorúkat próbál nyújtani egy szobában, amely nem igényel további védelmet a rossz időjárás.

Külön figyelmet kell fordítani a garland összekapcsolására irányuló mechanizmusnak. Minden vásárlás tanácsos kizárólag hitelesített értékesítési pontokon, kivéve ezt, Fontos, hogy több ajánlást tartson be.

 • A készüléket szükségszerűen fel kell szerelni egy automatikus kikapcsolási rendszerrel egy hálózati túlterhelési helyzetben – egy ilyen lehetőség jelentősen kiterjeszti a koszorú használatát.
 • A LED-es csomagoláson a terméket tápláló áramellátásban és feszültséginformációkban kell megtalálni. Ezenkívül az eladónak rendelkeznie kell egy dokumentummal, amely megerősíti a termék tűzbiztonságát, ha nem tudja bemutatni, akkor a vásárlásnak azonnal megtagadnia kell.
 • Adja meg a meglévő gyártókkal kapcsolatos információkat, szilárd választást nyújtson a bevált márkák mellett, amelyek az évek során a termék felszabadításában részt vesznek.
 • A boltban ellenőrizze a készülék működését, a LED-lámpát be kell állítani és ellenőrizni kell az egyes kapcsolatot, valamint a tápegységet és a tápegység erejét. Önnek is ellenőriznie kell a kábelezés erősségét, nem szabad megtörni bármilyen érintéssel.
 • A dugóból a lámpákhoz legalább 1 távolságra kell tartani.5 M.

Ne feledje, hogy a helyesen kiválasztott koszorú nemcsak a szépség és a látványos homlokzati dekoráció garanciája, hanem a biztonság kezelése során a biztonság garantálása.

Hogyan kell telepíteni?

Annak érdekében, hogy a koszorú hosszú ideig, és elégedett legyen a tiszta villogó fényével, elengedhetetlen, hogy helyesen telepítse azt. Elvben teljesen bármilyen alapítványt használhat a LED-ek befogadására, de a választás nagyrészt a koszorúok jellemzőitől, méretétől és alakjától függ. Ha az Ön ártalmatlanítása hosszú LED, akkor biztonságosan díszítheti az egész házat a kerület körül, vagy rendezheti az egész falat, és ha van egy költségvetési rövid szalag, érdemes maradni az ablak ereszek vagy ajtónyitás díszítésével. A médiumok hosszúságú opciókhoz használhatók kis cserjék, fák vagy korlátok díszítésére, valamint az otthoni lépcsőn.

Ahhoz, hogy a füzködést működési állapotba hozza, egyszerűen egyenletesen el kell osztani a szükséges felületen.

Munkanélküliségi módok

A LED-lámpák működési módjait Oroszországban a jogalkotási szinten jelenleg működő szabványoknak megfelelően állapítják meg.

A gyártók által termelt modellnek általában több módja van, amelyek közül a legnépszerűbbek:

 • Rögzítés – az a mód, amelyhez a diódák leggyakoribb fénye jellemző;
 • Chasing (CASEING) – Ebben az esetben a diódák fokozatosan fényerejűek, és a csillapítás váltakozva váltakozva és lassan történik, ebben az esetben létrehozhat a fény túlcsordulásának szinte tökéletes hatását;
 • Flash (Flower) – Ezzel az üzemmóddal minden ötödik dióda villog, a többi szabvány szabványos módban;
 • Chameleon (Chameleon) – Ebben az esetben a dióda árnyéka folyamatosan változik;
 • Multi Cheing – Ez az opció csak akkor lehetséges, ha a vezérlő be van mutatva, ha a működési módok folyamatosan kicserélik egymást.

Optimális vásárlási lehetőségek többféle móddal az otthoni, ebben az esetben létrehozhat egy igazi mese az én udvaron.

Hogyan kell megfelelően csatlakoztatni a LED fagyálló utcai füzvényeket, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: