Marginat Drazena: Leírás és gondozás

  A Marginat Dramazes tricolor fája hosszú, mint egy öv, levelek és magas törzs. A virágzás nem biztosítja. Ez egy szobában vagy az utcán nőhet, ha az éghajlat lehetővé teszi, mert egy ilyen növény nem alkalmazkodik a hideghez. Crohn szép lesz, és terjed, ha a tömörség a megfelelő gondoskodást eredményezi.

  Sajátosságok

  Marginate Drazes növekszik. Szükség esetén a vágás levelei maradnak a törzsének tetején. Minden lap fehérje, piros és zöld csíkkal rendelkezik, amelyek a növény színét színezik, bár nem virágzik. Ilyen tenyér Könnyen nőtt otthon, Ugyanakkor a szobában, mondjuk sokféle hőmérsékletet. A jobb eredmény elérése érdekében válasszon egy helyet, ahol sok fény, de nincs közvetlen napfény.

  A szóban forgó nézet jól tolerálja a gyenge világítást, de ebben az esetben a lombozat elveszti vonzó árnyékát. A fazék a nedves kavicsok ágyára helyezhető, hogy növelje a föld nedvességtartalmát a potban. A legtöbb szakember használja Gyűlöletes vagy tőzegszárított talaj. A talaj egyenletesen nedvesíti az egész növekvő időszak alatt. Az öntözés csökkenti az ősztől a késői télig.

  Különböző magasságú növények, amelyeket ugyanazon tartállyal lehet elhelyezni. Magas vágás, eltávolítása a koronát és gyökerezi utána.

  Drazes fajok – nagyon népszerű beltéri növény, amely általában nő legfeljebb 6 méter vagy annál nagyobb, Ha először díszíted. A karcsú szürke étkezési szárakat a fényes hírnök levelek gerendái koronázzák. Különböznek egymástól Gyönyörű sötétzöld szín és keskeny vöröses élek. Az életkor leesik az alsó levelek, A jellemző gyémántok elhagyása a szárakon.

  Illatos apró fehér virágok tavasszal helyettesítik a gömb alakú sárga-narancssárga bogyók. De szinte soha nem jelennek meg a beltéri növényeken. A leírt nézetet néha úgynevezett “spanyol tőr” vagy piros sárkány, néha a madagaszkár sárkányfa által.

  Fajta

  Ez a virág továbbra is eléggé karcsú és magas, még sok év után is, és mindig jól néz ki. Rudak kemény és erős, Ezért tökéletesen megtarthatják a további mentések nélkül. Talán ez körülbelülA legolcsóbb helyiségek alja, Mögötte könnyebb gondoskodni.

  Egy másik előny az, hogy egy ilyen fa továbbá tisztítja a levegőt a szobában, ahol érdemes. Egy ilyen sajátos természetes szűrés jelentősen javítja a légkört.

  A “Majer” alfaját több fajta bemutatja, amelyek közül választhat valami érdekeset a helyiségei számára.

  • “Bicolor”. Egy nagyszerű megoldás, amely segít a zárt helyiség lejártában, még akkor is, ha egy kis napfényben van. A növény elnyeli a káros anyagokat, Ami fontos olyan irodákban, ahol sok technológia. Különösen vonzó típusú fa megszerzi, amikor felnőttek lesznek. Átlagosan minden lapot két éven át tartanak a csomagtartóban, majd esik. Azok, amelyek a tetején maradnak egy üres koronát.

  Az évek során a növény emelkedik és már öt éven belül emelkedik nagyon hasonlít a tenyérhez. Átlagosan a törzs magassága akár 2,5 méter is lehet. Lombozat ívelt és keskeny, legfeljebb 50 centiméter hosszú. Zöld szín, vörös árnyékban festett élek.

  • “Trikolór”. Ugyanaz a fa, mint az eredeti, csak három színe van a leveleken. Sárga árnyalatú csík Elválasztja a világos zöld éleket egy piros árnyékból. Kívülről úgy tűnik, hogy az üzem zöldes-arany.

  • “ColorMa”. Új fokozat, amely lassabb, mint az eredeti. Ez ugyanaz a trikolor a leveleken, kivéve a vörös csíkot a széleken, ami észrevehetőbb, így úgy tűnik, hogy Piros vagy rózsaszínű öntvény.

  • “Tarzan”. Az azonos színű levelek, mint az eredeti, de egy kicsit keményebb, szélesebb és vastagabbak. Az egyes szárak tetején Spiky golyók, amelyek hasonlóak a sárkányfarkok végéhez. Az új levelek jönnek ki a koronából, és eredetileg felfelé irányították.

  Ahogy növekednek és fokozatosan friss, régi változásokkal helyettesítik, és amikor nagyon érettek lesznek, Lógj és sárga. Így az ágak hosszabb és hosszabbá válnak. Bár ez egy egyedülálló és érdekes növény, Ez drága, Ezért nem olyan gyakran találkozik.

  Gondoskodás

  Hogy az otthoni draszták gondozása ne legyen olyan nehéz. Gyorsan növekszik, ezért szükséges Időszerű vágás, Hacsak nem akarsz magas tenyerőt. A terméstől kell irányítania a fát A webes kullancsok jelenléte, akik elsősorban a lombozat alján élnek és táplálkoznak. Az őket eltávolításához, nem szükséges vegyi anyagokat használni, csak tegye a virágot a fürdőbe, és öblítse le a leveleket a nagy víznyomás alatt, például zuhanyzóval.

  De a kullancs-kezelés nem az egyetlen módja annak, hogy gondoskodjon az üzemnek. Szüksége van metszésre, műtrágyák készítésére, bizonyos feltételeknek való megfelelés. A fa új gyökereket képezhet, az életkori folyamatokkal, amelyeket egy új edényben átültetni kell.

  Hőmérséklet és páratartalom

  A leírt növény nem olyan, mint a hideg, mert a trópusi éghajlatra használják. Szervezője – Kanári-szigetek. Emiatt a szobában, ahol a drazes, A hőmérsékletet soha nem lehet 10 ° C-nál alacsonyabb leereszteni. Ha ez a feltétel nem tartja be, akkor a lombozat elkezdődik, és maga a fa meg fog halni.

  Amikor a növény nyáron átkerül az utcára, érdemes megjegyezni, hogy éjszaka a levegő hőmérséklete nem esik a megadott jel alá, mert Még egy enyhe fagy megöl egy fát. A tökéletes növekedés hőmérséklete 16 ° C – 24 ° C között van.

  A növénynek különleges követelményei vannak a páratartalomra, így a rabbítás köteles szigorúan figyelemmel kísérni ezt a paramétert. A talajnak nedvesnek kell maradnia, de ne legyen nedves, mivel a gyökérhez vezet. Drazen rövid szárazsága képes ellenállni, de nincs konvergencia. Az öntözés csökkentése télen, mert ebben az időszakban sok víz szükséges a növekedéshez.

  Ésszerű nedvességre van szükség a szobában, mert néha észrevehetővé válik, mivel a lombozat megjelenik Barna foltok, amelyek egy virágreakció a tartalomfeltételek be nem tartásának. Pontosabban erre a növényre, ez a mutató 60-100%.

  A kívánt szintet permetezővel tarthatja, vagy egyszerűen egy párásítót.

  Világítás

  Dracéna szereti és melegen szeret, De nem szereti a megfelelő napfény alatt, mert a természetes környezetben a magasabb trópusi fák árnyékában nő. A tökéletes szoba az, ahol a nap nagy része világos, de a világítás szétszórt. Jó alkalmas ablakpárkány a ház északi oldalán. Délen, akkor is elhelyezhetsz egy edényt, de elrendezheti, hogy a nap ne essen a fára, és egyébként a foltok megjelennek a lombozatban.

  Trágya

  Ami a felhasznált talajt illeti, nincs semmi különös, amelyet a növény csak a szárításra ír le, és a potot vízelvezető lyukakkal használja, hogy megakadályozza a gyökér rothadás megjelenését. A tartály alján lévő köveket hozzá lehet adni, hogy a víz ne legyen kitöltve. Ez és bármely más osztály Nincs szükség sok műtrágyára, De ha hozzá akarsz járulni a növekedéshez, akkor havonta egyszer kell etetni a növekedési időszakban (tavasz, nyár).

  Ideális erre, a pihenés során bevezetett szerves készítmények. A lombhullató növényekhez széles körben használt ásványi komplexeket vegetatívban használják. A legegyszerűbb lehetőség a faszén infúziója.

  Locsolás

  Az üzem öntözése szükséges, ha a talaj már hamut, gondoskodnia kell a jó vízelvezetésre. Öntözéshez Meleg víz fluor nélkül, Ezért ne vegye figyelembe a darutól. A kút jelenlétében kívánatos, hogy ott vagy az esőből származó vizet használják, ami öntözés előtt. Ha nem és az ilyen beállítások, akkor desztillált.

  A vizet a potba öntjük, amíg a vízelvezető lyukakon keresztül öntünk, hogy az alulról a raklapra öntsük. Az öntözés után 30 perccel lecsapolt, amikor az összes többlet már vezetett. Ha megjelent a rothadás és a kellemetlen szaga, ez azt jelenti, hogy a termés Túl gyakran nedvesített talaj és növény indul. Ebben az esetben még mindig segíthet, mert erre érdemes várni, amíg a talaj száraz, és ezt követően meg kell határoznia a helyes hidratáló üzemmódot.

  Korona metszés és formázás

  Felnőtt növény Időnként kell vágnunk, ezáltal vonzó koronát alkotnak. Vágja le a fák fő szárát, ha a hordó túl magas lesz. A metszés az ollóval a kívánt magasságot teszi lehetővé. A tetejét ezután a földbe helyezheti, és csírázik, új fát alkot. A meztelen törzs két vagy több oldalsó ágakat és új lombozatot fejleszt ki a bemetszés alatt.

  Drazen több évig növekedhet a vágás nélkül, ha a méret nem jelent problémát a szobában.

  Átruházás

  A vásárlást követően szükség lesz a hajlítás átültetésére Nagy kapacitás. Ehhez a háznak szüksége van a földre, egy jó vízelvezetésre. A talaj készen áll, vagy önállóvá teszi. A hónap átültetése előtt a műtrágya nem használja, miután a fa akklimimatizálódott, egyébként további terhelés kerül rendelkezésre.

  Újratelepítve az üzemet, amire szüksége van tavasszal, amíg a növekvő szezon elindul, és még mindig alvás állapotban van. Általános szabályként a transzplantáció akkor kapcsolódik, amikor a tartály túl kicsi, és a gyökérrendszer már nem tud normálisan fejlődni.

  Ezek a fák kizárólag gyorsan növekednek, így minden évenként a tartályt egy nagy helyettesítik.

  Reprodukció

  Mivel ez nem könnyű a növény magjait kapni, akkor a járda továbbra is a legegyszerűbb és legkedvezőbb tenyésztési lehetőség a Drazes számára. Három fő mód van:

  • hordó;
  • top;
  • Repülőgép.

   A harmadik köztük a legnehezebb, mert gondoskodik, gondoskodik és sok időt vesz igénybe. Erre a helyére, ahol a régi levelek leesnek, Készítsen bemetszést, helyezze be a fogpiszkálót, tegye Moss, nedves vízzel, majd polietilénnel csomagolva úgy, hogy a nedvesség tetején elpárologjon, és a permetezőpisztolyból levő Rabblow-ot fel tudták adni a vizet felülről. Néhány hónap múlva vagy korábban egy különálló folyamat után, amely átültethető a földre, ahol nagyszerűen érzi magát és növekedni fog.

   Leggyakrabban egyszerű Kivágja a tetejét, amely nemcsak a korona típusát megváltoztatja a régi növényen, hanem új, erős és gyönyörű fát is kap. Az ültetési anyagot több napig az alsó részbe helyezzük egy növekedési erősítővel, majd nedves talajban.

   Reprodukció Lehetővé teszi, hogy egyszerre több fát nőjön fel. Ehhez a vágócsomagot először több napig szobahőmérsékleten szárítjuk, majd alkatrészekké vágjuk. Mindegyiknek meg kell ragadnia a talaj oldalára a növekedéshez. Minden szegmensnek legalább 3 centiméter hosszúnak kell lennie.

   Ha az ültetési anyagot a talajba ültetik, Szükség lesz arra, hogy meleg és nedves legyen, és amikor megpróbálják gyökerezni a vízben, a folyadék minden nap megváltozik, és követi, hogy ez nem hideg. A szükséges számú gyökér megjelenése után az üzemet a pot komposztba ültetik.

   Betegségek és kártevők

   Ha megbetegedünk betegségekről és kártevőkről, akkor azt A növény szenved, De mindazonáltal a tömegeknek számos problémával kell szembenéznie, és ez nem csak egy webes kullancs, amely egyszerű vízzel mosható, hogy megszabaduljon tőle. Azt is megtörténik, hogy a lombozat csökken, a levelek tippje száraz lesz. Ebben az esetben a termés cselekedetei a probléma okától függenek.

   Cellás kullancsok, enyhébb hibák a helyiségben is megtámadhatja a fát. Úgy, hogy még ne jöjjön közel hozzá, gyakran kell permetezni a leveleket vízzel. Ha a fertőzés látható, egy kis folyékony szappant adunk hozzá a vízhez, meg kell ölni őket.

   Gyökér rothadás és foltos levelek minden beltéri növény számára szabványos probléma. Ezenkívül a fonalak meglehetősen érzékenyek a fektre, és a daru vízben vannak. A szűrt vagy desztillált víz az öntözéshez segít az üzemnek egészségesnek. Tudja meg, hogy a növény szenved toxicitás, lehetséges a levelek kezdenek, hogy állítsa le a tippeket, deformálódnak, úgy tűnik, Barna foltok.

   Ha az új lombozat nagyon kevés, Szinte valószínűleg a szobában túl kevés fény. Amikor csak néhány hét alatt csökken, ez nem jele, hogy a fa haldoklik, valójában ez egy normális folyamat. De amikor megjelenik Egészségtelen sárga, talán az öntözött elégtelen.

   Lágy szár, Éppen ellenkezőleg, túlságosan tükrözi a növénybe lépő nedvesség mennyiségét, vagy azt a tényt, hogy a hideg hőmérséklet hatásaiból szenved. Ha ez történt, akkor a fa már halott. Ha a korona még mindig bajusz, megpróbálhatod vágni és csírázni.

   Levelek barna foltokkal – a nedvesség hiánya is aláírja. Barna tippek és sárga szélek – száraz levegő tünet vagy hideg tervezetek a közelben. Hegyvidéki és levelek – Túl sok fény.

   Kezelés enyhébb ágyakból A leírás magában foglalja a denatátusban nedvesített gyapjú használatát. Gondosan törli a lombozatot és a szárat. Elváltozással Piros pók A permetező rovarölőszert készíthet. De otthon, jobb, ha nem használjon vegyi anyagokat zárt szobában, hanem egyszerűen növeli a páratartalmat.

   A Marginat otthoni pengéinek megfelelő ellátásáról, nézd meg a következő videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: