A selyem-ágyak kiválasztása és használata

Selyem ágynemű a sikeres emberek választéka, akik kedvelik a pihenést egy szelíd, puha és hangulatos ágyon. Emelje meg az ilyen anyagot az egyedülálló megjelenéséért, amely szimbolizálja a vagyon és a luxus jelét. A látványos csillogó fényesség szilárd és drága, és tökéletesen illeszkedik a belső tér kialakításához is.

Termékleírás

Az ágynemű anyaga egy tute selyemhernyó filamentumokból készül. A szál hossza 900-1400 mm, a szálak háromszög alakú keresztmetszete fényvisszaverődést biztosít, mivel a vászonra gyönyörű napenergia-túlcsordulások és fényes csillogás alakul ki a vászonon. Az anyag, amelyből a selyemléc készül, a következő fajtákra osztható, figyelembe véve a szövés technológiáját.

 • Atlasz. Sima, szinte egy tükör, fényes elülső felület jellemzi. A szatén vászon nagy sűrűségű.

 • Puplin. Vászon szövésű szálak által készített. Kétoldalú termék.

 • Jacquard. Szisztematikusan ismétlődő minta.

 • Dushes. Ez egy sima színű ruhával, egy Atlas bevonattal.

 • Szintetikusok. Mesterséges selyemtermék – olcsó és megfizethető ágyneműkészlet, de ezt az anyagot vegyi anyagok alkalmazásával hozták létre, amelyek jelentősen csökkentik a szövet minőségét a természetes komponensekhez képest.

Érvek és ellenérvek

A selyem ágynemű előnyei, A következő előnyök megérdemlik a legnagyobb figyelmet.

 • Természetes természetességének köszönhetően ez a szövet környezetbarát és hipoallergénnek tekinthető, így jól megfelel azoknak, akik az asztmát szenvednek. A por kullancsok és más rovarok nem vonzzák ezt az anyagot.
 • A selyem anyagának magas hővezető képessége van. Télen egy selyem disztrája felmelegíti a testet, és a nyári melegben kényelmes frissességet biztosít.
 • A sűrű szálakból álló szálak nagyon tartós vászonból állnak, mint a kopásállóság és a hosszú élettartam megmagyarázza.
 • Néhány pszichológus és orvos azt javasolja, hogy alszik a selyem, mivel ez a szövet teljes körű egészséges alvást kínál, lelassítja a bőr öregedését, blokkolja a fájdalmat az ízületek betegségeiben.
 • Magától függetlenül nagyon puha és kellemes az érintéshez, kényelmes megérinteni, a haj és a bőr éjjel nem ragaszkodik éjjel, mivel a felület gyengéd és sima.

Ami a termék mínuszát illeti, akkor a fő költség az egyik készlet magas költsége, mert a fehérnemű és az elit osztályához tartozik. Egy másik hátrány, bizonyos fogyasztók szerint az alvás során az alvás során, például a papucs a párnát. Ez azonban még mindig szubjektív vélemény, hiszen a legtöbb vásárló arra a tényre támaszkodik, hogy a selyem ágyneműre nagyon kényelmes és kényelmes aludni.

Hogyan válasszuk ki?

A textilosztályban van egy selyem ágynemű keresésében, Figyeljen a termékek kiválasztásakor a következő kritériumok kiválasztásakor.

 • Szöveti sűrűség anya. Minél nagyobb ez a jelző, annál hosszabb ideig tart az anyag. Az átlátszó anyag nem tud dicsekedni ennek a méltóságnak. A selyem normája 19m értéknek tekinthető. A mamme (anya) 1 m²-es anyag súlya.
 • A természetes vászonok esetében tiszta, tiszta csillogást jellemeznek, aromájában nem lehet a kémiai színezékek összetevőinek szaga.
 • A vászon megkülönböztető jellemzője mindkét oldalon azonos kialakítású.
 • Meghatározhatja a minőséget az érintéshez. Természetes szövet A bőr érintkezéskor kötődik a hő, a mesterséges anyag nem melegszik hosszú ideig.
 • Hatékony minőség Definition módszer – Egy darab szövetgyulladás. Ha az égett elem természetes volt, akkor a hamu megőrzi a csont illatát. De természetesen ez a módszer nem túl gyakori, a boltban senki sem fog semmit várni.

 • Ha a vevő célja, hogy valódi selyemfehérítő, akkor nagy mennyiségű pénzbe kell jönnie a boltba. Ha van olcsó terméke, olyan mesterséges anyag, amely nem rendelkezik természetes selyem tulajdonságokkal.
 • Adjon előnyben a gyártók Kínából. Ebben az országban volt, hogy a selyem féreg képességét először nyitotta meg, és a selyem gyártásában vett részt. Hosszú ideig a kínai selyem a minőségi vezető szerepet játszik más országok termékeihez képest. A török ​​gyártók szintén erős versenytársak, a selyemkészletek széles skálája képviselteti magát választékukban. Jó termékek készítik a japán cégeket. A felkelő nap országában több mint 500 típusú selyem ismert, míg Európában – csak négy.
 • Ne felejtsük el a méret betartását, valamint figyeljen arra, hogy a belföldi és az importált termékek paraméterei eltérőek legyenek. Az orosz készleteket az egyszeri, kettős, euró jellemzi. A külföldi termelést egyágyas (1 ágyas vagy egyetlen), fél és fél (1.5 ágyas vagy extra hosszú egyszemélyes), dupla (2 ágyas vagy teljes), háromágyas (king-size).

Műselyem

Ha a természetes selyemléje nem engedheti meg magának a vevőt, akkor mesterséges készlet nélkül tehetsz egy családi ágy számára. Az ilyen termék előnyei megfizethető ár, gyönyörű megjelenés, nem rosszabb a természetes selyem, a fény és a víz ellenállása. Az érintéshez ez a fehérnemű ugyanolyan szelíd és kellemes. Ezenkívül jól festett, hogy nagyon széles körű különböző formatervezési minták vannak a boltokban: fehérnemű a temperamentumos vörös színben, a bemutatható fekete termékek, a pasztell árnyalatokban, amelyeken az eredeti rajzok ábrázolhatók.

A közelmúltban kemény mesterséges selyem nagyon népszerű. Ez egy olyan kérdés, amely számos összecsukóval és esélyekkel rendelkezik, amelyeket a sajtó hosszabb expozíciója hoz létre. Kiderül egy nagyon szép termék, nem csak kényelmes és praktikus az alkalmazás szempontjából (nem igényel vasalást), hanem díszítő funkciót is hordoz. Az egyetlen dolog rosszabb, mint a természetes anyag szintetikus, erő és rugalmasság. A mesterséges készlet rövid életű, és festékei már sápadtak már több stylika után.

Gondoskodás

Úgy, hogy a selyem ágynemű még hosszabb ideig szolgált, Érdemes különös figyelmet fordítani a szelíd és törzs gondozására.

 • Előnyös, ha manuálisan törli a selyem alsóneműt. A mosás során lehetetlen fehérítő vagy kémia használata, amelynek részeként klór, negatívan befolyásolja a természetes anyagot. Ha a hostess úgy döntött, hogy meg kell adnia a terméket, akkor legfeljebb 5 percet kell tennie.
 • Jobb mosáshoz válasszon különleges selyemápoló termékek. Mossa meg a dolgokat olyan hőmérsékleten, amely nem haladja meg a 30 fokot. Az öblítés során ajánlott 20 g ecetet vizet adni.
 • Ha a gép mosás van kiválasztva, akkor a “selyem” vagy “finom” módot kell tartalmaznia. Mielőtt lefektetné a fehérneműt a dobban, be kell kapcsolnia, és be kell kapcsolnia egy speciális táskába. Szükséges a dolgok megosztására. Különösen ezek a szabályok kapcsolódnak a Jacquardhoz. Ha egy írógéppel mosod, szüksége van egy Jacquard anyagra, akkor minden cipzárral és gombokkal kell rögzítenie.

 • A centrifugálás során nem kell csavarni az ügyet, egyre inkább előnyösebb az, hogy a ruhát a pamutból nyomja meg.
 • A fehérneműt egy jól szellőztetett szobában van egy szárítókötélen, ahol az egyenes napsugarak nem esnek. Jacquard dolgok ajánlott megszáradni az utcán. Jobb, ha elhagyja a dobot a dobban, mivel a magas hőmérséklet miatt megsérülhet.
 • A vasalás során a “selyem” módot fel kell venni, nem szükséges vízzel felrobbanni a foltok kialakulásának elkerülése érdekében. Abban az esetben, Jacquard terméket, be kell kapcsolni, mielőtt a vasalást belsejében, és kapcsolja be a hőmérséklet legfeljebb 120 fok.
 • A szárító ruhák helyzetében ajánlott lógni a fürdőszobában, és kapcsolja be a zuhanyzót. Ezután minden képződött hajtogatást kiegyenlítették, és a vas használata nélkül.

Selyem ágynemű vásárlása, a fogyasztók választanak az egészséges és teljes alvás mellett, mert nem csak a hangulat az egész nap, hanem a fogyatékosság, az érzelmi állapot és a megjelenés.

Arról, hogy hogyan kell törődni az ágyneműtől a selyemből, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: