Jetem Elegant Twin babakocsi

Foglalt1 hely értékelt:

LEGJOBB BABAKOCSI IKREKNEK

Ugrás a minősítésre

Jetem Elegant Twin babakocsi műszaki adatok

Általános előírások

Típus Babakocsi ikreknek, soros egységek
Ajánlott életkor 6 hónapos kortól 4 éves korig
A gyermek megengedett legnagyobb súlya 18 kg
A babakocsi súlya 10.4 kg

Alvázszerkezet

Összecsukható mechanizmus cukornád
Kerekek száma 12
Alvázszélesség 85 cm
Az első és a hátsó tengely eltérő szélessége igen
Kerekek gumi
Forgatható első kerekek/kerék Igen, a lezárás képességével
Kerékátmérő 15 cm
Bevásárlókosár Igen, ez egy hálós babakocsi
Fogantyú magasságának beállítása nincs

Babakocsi

Tartalmazza a elérhető a
Háttámla állítható, vízszintes helyzet
A háttámla beállítások száma 5
Az ülés méretei (SzxH) 34 cm
Az alvóágy hossza 78 cm
Biztonsági övek igen, ötpontos
A bár a baba előtt Igen, kivehető

Egyéb

Babakocsi nincs
Tartozékok Napellenző, lábtakaró
A motorháztető anyaga szövet
Stabil helyzet összeszereléskor Nem

Vélemények a Jetem Elegant Twin babakocsiról

Előnyök:Befér a legtöbb ajtón Az ülés mérete szinte megegyezik a babakocsiéval Könnyű súly Könnyen össze- és széthajtható Mély napellenzők Cserélhető szezonális ülések
Hátrányok:Fékek minden bukkanónál Hülye lökhárító Hülye kosár Néhány bosszantó tervezési jellemző
Hátrányok:Van egy nagyon részletes. Összességében elégedett a babakocsival. Egyedül sétálok a gyerekeimmel, ezért szeretem, hogy könnyű, és nem okoz gondot, hogy felemelés nélkül feljussak a padlóra. Gyorsan összecsukható, és ha ügyes vagy, akkor is csak egy kézzel tudod kibontani. Van egy hordozószíj. Mély előtető, a baba teljesen védve van a naptól és az esőtől. Már voltunk néhányszor esőben, csak a cipő és a nadrág alja vizesedik. Tetszett, hogy az ülések mosásához nem kell eltávolítani az egész szerkezetet. Az ülések az alaphoz vannak rögzítve, puhák és mosógépben moshatók. Ez nem működött a többi babakocsival, kézzel kellett mosnom, mert mindig kemény a keret, és nem mindig húzza ki. Tehát ez egy abszolút bónusz – a babakocsi mindig tiszta. Eleinte idegesítő volt, hogy a láb mindig a középső kerekek közé akad, végül megszoktam, de ezt tartsd szem előtt. A fogantyú magassága nem állítható, ami szintén nem kényelmes. A pohártartókkal ellátott lökhárító teljesen haszontalan. Minden kiugrik a pohártartóból, és a lökhárító túl kemény a baba számára, hogy megkapaszkodjon benne. Túl messze van a babától, a normál sétákon sokkal kényelmesebb. Nincs kapcsolat a lökhárító és a babakocsi ülése között, amely általában a lábak között van, ezért mindig használni kell a biztonsági övet, különben a baba kicsúszhat a babakocsiból. Mivel a lökhárítót megosztják, a gyerekek rendszeresen harcolnak érte, mint a moziban a karfáért. A háló a babakocsi alján ott van, de egyrészt sekély, másrészt pedig. Mindig mindent ki kell venni belőle, ha össze akarja hajtani a babakocsit. Különben a babakocsi nem hajtható össze. Vettem egy oldalsó hálót és horgokat a babakocsi fogantyújára.
Olvasson tovább  Huggies Elite Soft pelenka 3 (5-9kg) 80db.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:1.Nagyméretű motorháztetők 2. Gyorsan kibontakozik egy alvóhelyre, amíg majdnem vízszintes nem lesz. 3. Könnyű és fordulékony. 4. Könnyen összehajtható 5. Kellően nagy alulról nyíló kosár
Gyengeségek:Nem találtam semmit
Hátrányok:Ezt a modellt kifejezetten egy nyaraláshoz vásároltam. A babakocsi kiválasztásakor a fő szempontjaink a nagy napellenzők voltak. Az elvárásaim teljes mértékben teljesültek. A babakocsi nagyon könnyű és jól manőverezhető. A babák nagyon kényelmesek és kényelmesek benne. Összehasonlításképpen – a fő babakocsi van TFC dual twist. Természetesen ez a babakocsi csak a városba és a sima kövezett utakon való lovaglásra alkalmas. Mi vidéken élünk, és itt nem használjuk.

Topuzidi Xenia


Előnyök:Könnyen manőverezhető, nagy kapucni, lábvédők, könnyen levehető lökhárító, kényelmes hevederek, kényelmes fogantyú
Gyengeségek:Ezek nem…Kivéve a műanyag kerekeket, de a legtöbb botkocsiban ezek mind megvannak. A sziklákon ez a babakocsi nem fog jól menni. A városhoz képest elsőrangú!
Hátrányok:Ez egy nagyszerű babakocsi ikrek számára! Az első buggynk egy tfk twist duó volt, mit is mondhatnék…Össze sem lehet hasonlítani. A Jetham könnyű, szép, kényelmes és könnyen használható. A legnagyobb előnye, hogy összecsukható. Otthonunkban, ahol 60 cm-es keskeny emelővel rendelkezünk, ez a babakocsi egy istenáldás. Összehajtogatva, feltekerve. Háromgyermekes anyukaként annyira boldog vagyok, hogy egyedül is kimehetek és sétálhatok, és nem kell segítséget keresnem, egyedül is meg tudom csinálni! Ajánlom ezt a babakocsit!

Nikitina Olga


Előnyök:Nagyszerű babakocsi a melegebb évszakokra!!! Könnyű, manőverezhető. Nagyszerű csuklyák, amelyek eltakarják a gyerekeket a naptól, a széltől és a kíváncsiskodó szemektől.
Hátrányok:Nem található
Hátrányok:A tél és a bölcsők után terjedelmes babakocsik ez a meleg tavaszi, nyári és őszi babakocsi csak nagyszerű. Még egyszer szeretném hangsúlyozni a könnyedséget és a manőverezhetőséget. Gyorsan összecsukható, nem foglal sok helyet, és a vállamon is hordozható. A gyermekeim és én tökéletesen elégedettek voltunk a babakocsival. Furcsa itt olvasni a kerékről szóló véleményeket, ez egy botkocsi, és nem arra való, hogy télen használják. Télire nehéz babakocsik vannak traktoros kerekekkel)))) valószínűleg ezért van olyan sok embernek problémája a kis kerekekkel. Már 5 babakocsink volt különböző cégektől, és higgye el nekem, hogy ez a babakocsi nagyszerű, ha a melegebb évszakokban használja.
Olvasson tovább  Jetem Paris babakocsi

Zaluchye Seliger


Előnyök:Könnyen hordozható, könnyű, nagy kapucni, könnyen össze- és széthajtható, kompakt, kényelmes a gyerekeknek és az anyukának
Hátrányok:Kerekek!!!!!!
Hátrányok:A babakocsi használatának egy éve után felülvizsgálatot írni. És az én tanácsom az…… Ne is gondolj arra, hogy megveszed. Megvettem, miután elolvastam az általam felsorolt specifikációkat a profikról. De minden benyomásom elszállt a kerekek miatt. Óvatosan használtam.A kerekek gumikerekek, 12 darab, elöl elfordíthatóak. Ezek a pluszok. És épségben maradtak, de a babakocsi nem megy, mert KÍNA csorba műanyag a kettős kerekek között, és a földön lovagolnak a ház tetejének alakjában. És nincs hol megjavítani, és nincs hol tartalékot venni. Emberek, ne vegyétek meg ezt a kínai dolgot****. Jobb, ha nagy felfújható kerekekkel rendelkező babakocsit választunk. Legalábbis télen, normális utazás.

Katerina Grigorieva


Előnyök:A legnagyobb előnye ennek a babakocsi a könnyű (akkor lehet vinni egy kézzel) és a manőverezhetőség, miután a transzformátor 20,5 kg úgy tűnik, egy bolyhos. A lábszárvédő és a napellenző megvédi a babát az időjárás viszontagságaitól. Elég könnyen összehajtható (az első hajtogatásnál problémák merültek fel), elég kompakt. Kényelmesen hordozható és hordozható.
Hátrányok:Jó lenne, ha legalább egy esővédővel, és még jobb lenne egy szúnyoghálóval. Jó lenne növelni az ülés hosszát, nem lenne elég hosszú. Kicsit lazának tűnik ( ha láttál japán babakocsimodelleket, akkor megértesz engem ). És én is csinálnék egy szövet elválasztót egy csattal az első lökhárító fölött, pohártartókkal ebben a babakocsiban, hogy ne kelljen minden alkalommal bekötni a szíjat. De ezek az apró dolgok. És ezek mind babakocsik….((. És még egy kis mínusz: a hátsó kerekek fékje fáj a létra lépcsőjén, amikor lefelé megy, és különösen, amikor felveszi, bizonyos szögben kell felemelni a babakocsit.
Hátrányok:Nagyon elégedett a modellel, sokáig tartott a választás, ezt választotta. Jetem nem hagyott cserben. A kerekekről még nem tudok semmit mondani…. Remélhetőleg ők is rendben lesznek.
Olvasson tovább  Huggies Little Swimmer bugyi (12-18 kg) 11 db.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:egy dolog biztos….Könnyű, manőverezhető, kényelmes, a háttámlák fekvő helyzetbe hajthatók le
Hátrányok:Nincs szúnyog és esővédő, de ez a kis dolgok, magam varrtam
Hátrányok:…könnyű, manőverezhető…összehajtogatva, vállra akasztva gyerekek a fogak és a séta körül…szép egyszerűen és a legolcsóbb…a bevásárlóközpontokban a felvonókban könnyen, még a mozgólépcsőn is elfér……))))….Hóban nem kényelmes, de nálunk nagyon kevés a hó, és a pályák télen is tiszták….Könnyen illeszkedik a téli overallba….és nagyon kényelmesen alszik, a csuklyák szinte a lábakig érnek, a nap- és szélvédelem tökéletes…Szeretem a különálló csuklyákat, az egyik aludhat, a másik pedig ébren maradhat…3 hónapos használatban, tökéletes…Mindent egybevetve, tetszik…Azt írják, hogy ez nem Kína…Kínában készült, de jó minőségű, még egy “made in china” matrica is van a lábán

Irina Popkova


Előnyök:A legkönnyebb és legkompaktabb, egy másodperc alatt összecsukható.
Hátrányok:Kerekek
Hátrányok:Csak meleg időben használjuk (április – november), hó nélkül. A Bumbleride után nekem nincs gyalogosról beszélni, Jetemnek nincs gyalogosról beszélni.A bevásárlókosár alapvető, két kenyér és egy üveg víz. A huzatok levehetők és könnyen moshatók. Nyári opcióként ajánlott megvásárlásra, nagyon elégedett.Döntő tényező a vvbor – ár!

Szergej Neshev


Előnyök:Könnyű, kényelmes háttámlák, kényelmes lábtartók, jó lábtámaszok, kompakt, nagyon mély csuklyák
Hátrányok:A kerekek fogyóeszközök. Az első kerekek leváltak 2 hónapos nyári városi használat során (napi 2-3 óra) (2 garnitúra kerék levált). Hátul 4 hónap múlva.
Hátrányok:A legjobb babakocsi, a legkönnyebb, nagyon kényelmes, ha a kerekek csapágyazottak lennének, akkor félelmetes lenne.

Baev Dmitry


Előnyök:az egész babakocsi nagyszerű értéket képvisel
Hátrányok:Nyáron ajánlott megvenni, télen nagyon elégedett a vásárlással, valószínűleg csak tiszta utakon)
Hátrányok:A legjobb babakocsi! Más babakocsikat is kipróbáltam, remek összehasonlítás! A baba tökéletesen alszik és ül benne! Ez kényelmes, abszolút mindent – a kosárból a kapucniba)))) Ajánlom!!!! És könnyen hordozható az anyukának. egykezes!

KHOROSHILOVA GALINA

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: