Asztali lámpa “Tiffany”

A belső térben minden részletnek szépnek és harmonikusnak kell lennie, mert a vonzó együttes leválik a kis dolgokat. Nemcsak a bútorok és a befejező anyagok kiválasztására van szükség, hanem a dekorációs és világítóeszközök kiválasztásához is. Ha érdekes és szép részleteket szeretne hozni a belső térhez, akkor jobb lesz, hogy megismerkedjen a látványos lámpákkal Tiffany stílusban.

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

7

Fotók

A munka stílusának története

Csodálatos lámpák “Tiffany” először látták a fényt a XVIII-XX. ban ben. Abban az időben a kecses modern stílus legvilágosabb képviselői lettek.

Tiffany Lewis az arisztokrata családból származott, és megszokta a luxus légkört. A légkör megismerkedett a gyermekkora termékeny talajvé vált a művész tervező tehetségének kialakításához. Számos valóban arisztokratikus belső teret és fényűző világítóeszközt fejlesztett ki, amely remek ólomüveget használ. A Lewis által létrehozott csillárok és asztali lámpák elég gyorsan elismertek és nemzetközi elismerést nyertek.

Tiffany alkotásai csodálják a gyönyörű designot ma. Modern stílus, amelyben dolgozott a mesés találmányait, megkapta a nevét.

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Ma a “Tiffany” nevet más lámpákkal rendelkező lámpáknak nevezik. Minden olyan csillár vagy lámpa, amely hasonló kulcsban készült, egyedülálló a saját módján.

A klasszikus ólomüveg felszerelés biztosítja az üvegdarabok alkalmazását az alapon. A Tiffany eszközöket vékony fémkerettel végzett tüskékdarabok készítik. Jelenleg ez az érdekes stilisztikai irányú látogató kártya is türkiznek tekinthető. Ehhez előfeltételek, a hagyományos ékszervállalatok hagyományos csomagolása, festett ebben a gyönyörű színben.

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Sajátosságok

A kortárs fogyasztók hatalmas választéka a különböző lámpák és asztali lámpák. Választhat egy megfelelő modellt bármilyen stílusban.

A világítóberendezések gazdagsága, nem triviális lámpákat oszthat meg a “Tiffany” stílusban, amelyek emlékezetes megjelenésűek.

Az ilyen tárgyak fő megkülönböztető jellemzője a rajzuk, amelyek különböző stilisztikai oldatok, mozaikminták vagy lenyűgöző ólomüvegek között vannak. Szabályként az ilyen gyönyörű lámpák bronz alapjaik, amelyek nagy súlyúak. Egyes modellek teljesen nehéz hadtestek bronzból, amelyek a lámpa legfontosabb elemei közé tartoznak.

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Jelenleg Tiffany asztali lámpái elit.

Teljesen új technológiákkal és új kifinomult stroke-t készítenek:

 • Az ólomüveg ablakok a modern verziókban nemcsak különböző szép hatásokkal rendelkeznek, hanem fényvilágban is különböznek. A modern termékek hagyományos átlátszóságát a foltok, matt filmek és csíkok egészítik ki.
 • Napjainkban a “Tiffany” csillár gyártása nemcsak a hagyományos ólomüveges berendezések, hanem a festés vagy a fúzió. Egy ilyen szokatlan módszert a szintereléssel különböző színű elemek kombinálására szállítják. Ennek a gyártási módszernek köszönhetően nagyon érdekes mintát kapunk, amely nem igényel fémkeretet.
 • Az egyszerű formák plafonjait gyakran kiegészítik a luxus kovácsoltvas részletek, valamint az aranyozás és a patinált díszek.

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Az ilyen jól átgondolt lámpák képesek legyőzni bármilyen belső teret, és különleges elegánsnak adhatják. A Tiffany szokatlan modelljei sikeresen ötvözik az elmúlt évek arisztokráciáját és a modern technológiák felülmúlhatatlan minőségét. A foltos részekkel rendelkező kiváló minőségű lámpákat hosszú élettartam jellemzi. Az évek során az elegáns megjelenés fenntartása mellett örömteli az elegáns designjukat.

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Sokan ünneplik a Tiffany asztali lámpák eredetiségét. Az ilyen részletek alapvetően megváltoztathatják a helyzetet, és élénkebbé és dinamikusabbá tehetik.

Modellek

A Tiffany gyönyörű ólomüveg ablaka valóban egyedülálló és egyedülálló. Azonban a leglátványosabb modellek vázlata még mindig hasonló termékeket hoz létre. A legnépszerűbb modellek:

 • “Maki”. Ilyen modellekben meglehetősen széles selyem van kúp formájában. A részletek szélei kis téglákkal díszítettek. A legvilágosabb és telített pipacsok díszítve vannak a miniatűr üvegből készült levelekkel.
 • “Narcissa”. Ezek az opciók nem kevésbé lédús és vonzóak. Az ilyen lámpák kupola a tavaszi virágok szorosan jól érzi magát. Ezek az ólomüveglámpák nagy és eredeti, az illetékes színátmenetek köszönhetően. Az ilyen modellek fő színei: zöld, sárga és hófehér.

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

 • Szalamandra. Az ólomüveg csillár hasonló modellje sikeresen csatlakozik a keleti belső terekhez. Megkülönböztethető a telített narancssárga, az állat látványos és világos sárga lila háttérrel. Emellett hasonló lehetőségeket díszítenek olyan mintákkal, amelyek az arab kultúrával és kis üvegdarabokkal rendelkeznek, hasonlóan a félig értékes kavicsokhoz.
 • “Seprű”. Ez a vonzó modell természetes készítményekkel is díszített. Kezdetben a vázlatos vázlatot egy asztali lámpára tervezték, amely egy fa törzsét utánozza. Egy kicsit később egy csodálatos alak is kezdett használni a szerelt csillárok gyártásában.
 • “Wisteria”. A lenyűgöző modell eredeti példányát az 1-es árverések egyikében értékesítették.5 millió. dollár és gyűjtött lelkes felülvizsgálat a megfigyelők. A “Wisteria” az ólomüveg valódi munkája, és az egyik legdrágább csillár a világon. Egy gyönyörű trópusi növény képében készült. Tartalmaz egy nagy számú, legkisebb üvegből készült, látványos színű túlcsordulást.

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Használja a belső térben

Eredeti lámpák “Tiffany” lehet számos stílus és tervezés. A modern fogyasztók választhatják a legösszetettebb vagy legegyszerűbb és legegyszerűbb és könnyebb lehetőségeket.

A legfontosabb dolog az, hogy megvizsgálja a szobát, amelyben szeretné elhelyezni a lámpát. Próbálja meg mentálisan felépíteni a szoba stilisztikai és színes kialakítását, amely meg kell tennie.

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Figyeljen a helyzet minden elemére, és döntsd el magadnak, hogy a belső és a művészi festéket szeretné tenni.

Ha a válasz “igen”, akkor a luxus Tiffany lámpa tökéletes lesz az Ön számára:

 • A nappaliban a hagyományos festett berendezésekben létrehozott Tiffany legsikeresebb párjai. Javasoljuk, hogy ezeket a világítóeszközöket összeállított csillárokkal kombináljam, hasonló kulcsban tervezték.
 • Egy gyönyörű hálószoba belső kialakítása, jobb, ha ragaszkodik az együttesnek. A klasszikus stílusban a CLILING csillár harmonikusan néz ki egy olyan együttes egy magas padlófüles és asztali lámpákkal az ólomüveg.
 • Ólomüveglámpák “Tiffany” hozhat mágikus jegyzeteket a gyermekszoba belsejében. Ilyen körülmények között is megnézik a harmonikus éjszakai fényt, festett üvegberendezésekben.

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

A lámpát saját kezével gyűjtjük össze

A többszínű üveg szegmenséből származó remek ólomüveg ablakok létrehozásának módszere lehetővé teszi, hogy különböző formájú elemeket képezzen. Tiffany stílusú lámpa készülhet. Ehhez türelmesnek, buzgónak és vágynak kell lennie.

Egy gyönyörű lámpaház létrehozásához egy formázó alap (vagy barátja). A lámpa összeszerelése lesz. Az alapok esetében a csonkított piramis alkalmas az alap, hab vagy rétegelt lemez számára.

Asztali lámpa "Tiffany"

Asztali lámpa "Tiffany"

Működési eljárás:

 • Először el kell készítenie az összes sablonot a jövőbeli rajzokhoz 1: 1-en. Az egyes rajzokhoz kapcsolódó részletek jobbak a szín megjelölésével.
 • Az előre betakarított szemüvegekre jövőbeli rajzokat kell elhelyezni. A legegyszerűbb módja a minták használatával. Miután alkalmazta az összes szükséges jelölést, levághatja a kívánt elemeket. Ezután óvatosan csiszolják és a minta szerint állítják be. A széleken, üvegdarabok is lengyelnek kell lenniük.
 • Most szükség van az alkatrészek széleire tiszta fóliacsíkokkal és egymáshoz igazítva. Ezután ezeket az elemeket közvetlenül az alapra továbbíthatja, és kétoldalas ragasztószalaggal rögzítheti őket. Csak azt követően, hogy áthelyezhet egy pont forrasztást.
 • Így következetesen az ólomüveg mind a négy oldalát kell kialakítani. Az alkotóelemek közötti varratok olyan gondosan és gondosan elegendőek, különben a termék befejezetlen lesz.
 • A végén meg kell erősíteni a lámpaernyő keretet a vezeték, amely egy központi terv-mosó, amelyre ez a tétel lesz az alaphoz a lámpa.
 • Ezután a keretet a lámpa belsejéből kell forrasztani.

Igaz, hogy a festett üveglámpa önálló létrehozása a “Tiffany” stílusában.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása