Beágyazott LED-es lámpák

  A világítóeszközök bármely helyiség elrendezésében az egyik legfontosabb szerepet játsszanak. E részek nélkül nehéz elképzelni egy teljes és befejezett belsejét. Ma beszélünk a népszerű beépített LED-lámpákról, amelyek sok fogyasztót választanak a telepítés és a minimális energiafogyasztás egyszerűsége miatt.

  Előnyök és hátrányok

  Napjainkban vegye fel a megfelelő világítóeszközt bármilyen stílusban és színben. A modern elektromos üzletekben lehetőség nyílik a lámpákra vonatkozó lehetőségek megtalálása: a legegyszerűbb és tömören kizárólagos és nem triviális. A LED EMBEDDED lámpatesteket az irigylésre méltó igény élvezi.

  Az ilyen lehetőségek számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek nagyon népszerűvé teszik őket és keresletet:

  • Először is érdemes megjegyezni az ilyen eszközök hosszú élettartamát. Hasonlítsa össze a modern LED izzókkal a tartósságban nem lehet más lámpa típus.
  • Általában az ilyen izzók kialakítása kiváló minőségű anyagokból készül, amelyeket az erő és a megbízhatóság megkülönbözteti.

  • A sok vásárló is előnyben részesíti a LED EMBEDDED lámpákat sokoldalúság és multitasking miatt. Használjon ilyen világítóeszközöket különböző körülmények között. Különleges tervekkel vannak felszerelve, amelyek különböző felületekhez vannak csatlakoztatva. Lehet, hogy nemcsak mennyezet, hanem falak, különböző belső tárgyak és még padló is.
  • Leggyakrabban az ilyen eszközöket környezetbarát és biztonságos anyagokból állítják elő, amelyek nem különböztetik meg a káros anyagokat. Az ilyen fontos jellemzőknek köszönhetően a LED-es lámpák bármilyen beállításban telepíthetők. Lehet, hogy nem csak felnőtt, hanem egy gyermekszoba is.
  • A legtöbb termékben külön túlmelegedési védelem van. Az ilyen hasznos kiegészítő funkciók segít elkerülni a gyulladás izzók vagy szerezzen fájdalmas égési esetén véletlenszerű érintés azok felszínére.

  • Érdemes megjegyezni az ilyen világítóeszközöknek a megigazítását. A LED beépített lámpákat a műveletük folyamatában minimális követelmények jellemzik. Ha rendszeresen használja ezeket a lámpákat, néhány hónap múlva öblítse le a fényesebb és gazdag világítás érdekében.
  • Lehetetlen, hogy ne vegye fel az ilyen világítási tételek szokatlanságát. Az oroszlán aránya a modellek a modern piacon további funkciókkal van felszerelve. Például beállíthatja a izzók teljesítményét és fényerejét, valamint a színük megváltoztatásának képességét.
  • Ezen gazdaságos eszközök használatával a világítást a belátása szerint konfigurálhatja. Például a helyiségben lévő lámpák telepítése beállítással könnyen elkészítheti a légkört romantikus és “puha, ha beállítja a villanykörtéket az elnémított és telítetlen fényre.

  • Általános szabályként, ezekkel a fejlett lámpatestekkel együtt van egy távirányító, amellyel szabályozhatja a világítást a szobában, anélkül, hogy az üzleti vagy pihenést zavarná.
  • A beágyazott szerkezetekkel rendelkező modern dióda izzók bármely stílus belsejére választhatók.

  Alapvető mínusz a LED izzóknál. Ma sok fogyasztó választja ki őket a minimális energiafogyasztásuk miatt, amely elkerüli a nagy költséget a műveletük folyamatában.

  Vannak hasonló eszközök drágábbak, mint például halogénatom vagy lumineszcens opciók. Természetesen használatuk során érezni fogja az ilyen lámpák megtérülését a költségvetésen, és alig szeretné helyettesíteni őket olcsóbb izzókkal, lenyűgöző energiafogyasztással.

  LED-modellek típusai

  A naprakészen a világítóberendezési piac számos különböző módosítással és működési jellemzőkkel rendelkezik. Fontolja meg részletesebben a LED-lámpák legnépszerűbb és aktuális modelljeit.

  Pont

  Az ilyen dióda lámpák a legnépszerűbbek. Ma az ilyen lehetőségek sok lakásban találhatók. A Point LED lámpák fő előnye a használat folyamatának szintje.

  Nem szükséges megfelelő helyet keresni az ilyen eszközök telepítéséhez. A szinte bármilyen anyagból készült rést könnyen felemelhetők. A Point dióda izzók eseteit gyártják, figyelembe véve az összes szükséges óvintézkedést. Különleges védelmük van a külső hatásoktól.

  Leggyakrabban ezek a részletek tartós fémből készülnek. Egy kicsit kevésbé megfelel az olcsó modelleknek a hőálló műanyagokból. A kiváló minőségű pont lámpa több mint 10 éve szolgálhatja tulajdonosait. Nem mindenféle világító eszköz büszkélkedhet az ilyen tartóssággal.

  Nem szabad elfelejtenünk, hogy az ilyen lámpák nem félnek a feszültség ugrásoktól. Ilyen esetekben nem sikerülnek, és nem veszítik el a fény telítettségét.

  Lineáris

  A lineáris dióda lámpák ideálisak a komplex és bonyolult tervezői ötletek megvalósításához. Az ilyen lehetőségeket gyakran nemcsak a mennyezet felszínén, hanem a falakon, tükrökben, festményekben, pódiumban és más hasonló tantárgyokon is találják meg.

  A lineáris lámpák ideálisak a kis méretű szobák megvilágításához, mivel kompakt méretük és vizuálisan nem torzítják a szoba elrendezését. Az illetékes forgalomban, ezek a modellek is használható nemcsak a zonális és kiegészítő eszközök, hanem a szerepe a fő világítás.

  Ne gondolja, hogy a lineáris lámpatestek unalmasak és monotonok. A modern gyártók kérjük, vevők olyan modellekkel, amelyek érdekes díszítőelemekkel és különböző formák lámpákkal rendelkeznek. Például stílusos geometriai lehetőségek, hosszú, rövid, profil és egyéb megbízható eszközök lehetnek.

  Közlekedési érzékelővel

  Leggyakrabban az ilyen LED-es világítóeszközöket magán- és vidéki házakba vagy országházakba helyezik. A mozgásérzékelővel rendelkező modern lámpák ideálisak a szabadtéri világításhoz. Abban a pillanatban aktiválják őket, amikor egy élénk mozgó objektum cselekedeteik területén jelenik meg. Általában az ilyen termékek a kívülálló / állat eltávolítása után egy ideig ragyognak.

  Sok fogyasztó megfordul az ilyen világítási lehetőségekhez, mint a segítségükkel, hogy megtudhatja az oldalán található nyugodt vendégeket. A mozgásérzékelővel ellátott LED-lámpák nedvességállóak, mivel gyakrabban vannak az utcán, és folyamatosan negatívak a környezetben. Ezek lehetnek gyakori esőzések, és hó, sőt hail.

  Érdemes megjegyezni az ilyen eszközök hatékonyságát, mivel csak akkor, ha szükséges. Soha nem fogja elfelejteni, hogy éjszaka hasonló lámpát kapcsolja ki.

  Panelek

  Az ilyen típusú beágyazott lámpák a lakóházakban nem olyan gyakran találhatók. Általában nyilvános helyeken telepítik őket. Például lehet egy iroda, bevásárlóközpont, áruház és más ilyen intézmények.

  A panel lámpák számos működési jellemző és egyedi tulajdonságok miatt széles körben elterjedtek. Először is, stilisztikai kialakításuk, egy kis ár és gyengéd energiafogyasztás ideális a nagyméretű nyilvános helyiségek számára. Ezenkívül az ilyen eszközök környezetbarátak, és nem károsítják a környezetet.

  Kardany

  Az ilyen típusú LED eszközök viszonylag közelmúltban jelentek meg. A kardán lámpák egy könnyű kombináció, amely a ház és a beépített kettős izzókból áll. Az ilyen érdekes tervezés miatt az ilyen eszközöket a zónavilágításhoz használhatjuk. Például, készítsen egy könnyű akcentust a szoba bizonyos területére, vagy néhány érdekes belső részletet.

  Ne gondolja, hogy a kettős beágyazott izzók nagy méretűek. A modern kardai eszközök nagyon kompakt és tökéletesen megbirkóznak nem csak a fényforrások szerepével, hanem a dekoratív belső elemek szerepével is. Napjainkban a funkcionális kettős eszközök működnek a teljesítmény, az intenzitás, az árnyalatok és a célzott fényorientáció változásainak függvényében.

  Néhány modul jelen lehet ugyanabban a termékben. Ezenkívül az ilyen lámpák különböző rögzítőkkel vannak felszerelve, így lehet felszerelni őket mind a mennyezetre, mind a falra.

  Dimmikus

  Az ilyen világítóeszközök nagyon népszerűek a fogyasztókkal. Ezek tartalmaznak funkcionális világításvezérlő rendszereket és forgó mechanizmusokat, amelyek közvetlenül a lámpába épülnek. Az ilyen lehetőségek egyetlen mínusza az, hogy csak a lakossági és kis helyiségekben használható.

  Lépőfény

  Ezek a high-tech világítóeszközök a leghatékonyabbak. Az ilyen modellek kialakítása nem rendelkezik diffúzorral, de éppen ellenkezőleg, egy irányban fényt bocsát ki. Hasonló lehetőségeket ajánlunk a szobában lévő bizonyos terület megvilágítására.

  A lefelé irányuló lámpák környezetbarát, kiváló minőségű és biztonságos anyagokból készülnek, amelyek kifejtik magas költségüket. De nem szükséges az ilyen termékek megvásárlásának feladata, mivel jelentős áron különböznek a tartósság és a hatékonyság terén.

  Formák

  Ma az üzletekben különböző formák LED EMBEDDED lámpáit érzékelheti. A hagyományos és gyakori kerek forma opciók. Az ilyen modellek szinte bármilyen együttesben vannak, köszönhetően egy egyszerű és univerzális megjelenésnek köszönhetően.

  Ha egy eredeti és “megoldatlan” opciót szeretne választani, akkor négyzet alakú vagy négyszögletes dióda-eszközt kell vásárolnia. Általában az ilyen lámpák vékonyak és laposak. Hasonló példányok jobban kiegészítik a modern együtteseket.

  Dimenziók

  A beépített LED-készülék szabványos mérete nem haladja meg az 50-90 cm-t. A felületről és a mellékletről ezek a beállítások legfeljebb 7-8 cm-nél visszavonulhatnak. Gyakrabban fordul elő vékony és ultra-vékony világító eszköz. Az ilyen modellek nemcsak rövidek, hanem hosszúak, különösen, ha lineáris változatokról beszélünk.

  Anyagok és formatervezés

  A LED EMBEDDED lámpatestek különböző jellemzőkkel és tulajdonságokkal rendelkező különböző anyagokból készülnek:

  • Leggyakrabban tartós és tartós opciók vannak Fém. Ez a megbízható anyag nem hajlamos a deformációra, és az évek során nem veszíti el az árutípust. A fémmodellek lehetnek csak szürke, de más gyönyörű színek is. Például egy aranyos, szelíd rózsaszín, hideg kék vagy fehér árnyalatú stílusos lámpa lehet.
  • A második legnépszerűbb Üveg Készlet. Az ilyen beágyazott lámpák törékenyebbek, de nem tűnnek rosszabbak, mint a fémtermékek. Világosabb és gazdag fényt bocsátanak ki. A legfontosabb dolog, időről időre eltávolítjuk a üvegfelület por és piszok, mivel az ilyen hibák kedvezőtlenül befolyásolhatja a tisztaságát fénysugarak áradó izzó.

  • A legolcsóbb LED-es lámpák műanyagból készültek. A modern gyártók műanyag eszközöket festenek különböző színekben. Ne félj az ilyen lehetőségektől, mert a világítóelemek gyártása során kizárólag tűzálló és hőálló műanyag.

  Az ilyen lehetőségek hátránya, hogy az idő múlásával az olcsó testük elveszítheti a színes korábbi fényerejét, és elveszíti a vonzó megjelenést.

  A beágyazott lámpatestek összes modellje eredeti, de unsshakeful design. A legtöbb modellt modern és progresszív kulcsban gyártják. A dióda beágyazott lámpái gyakran szórakoztató helyeken találhatók, mint például klubok, kávézók, bárok, éttermek és szállodák. A kompetensen kiválasztott eszközök segítségével minden atmoszférát fényesítheti, és nem hivatalos képet adhat.

  Színek

  A beépített dizájnnal rendelkező modern dióda lámpatestek különböző színekből származnak:

  • A legnépszerűbb egyszerű fémkészülékek szürke. Harmonikusan néznek ki semmilyen belső teremben, mivel ez az árnyék semlegesre utal, és nem igényli az összetett színkombinációk összeállítását.
  • Emellett az univerzális kategóriák tulajdonítható fehér lámpák. Belső tárgyakkal és a helyiség befejezésével, és az általános háttérrel ellentétben, különös figyelmet fordítanak.

  • A népszerűség csúcsán fekete készülékek vannak. Különösen látványos és drága emberek olyan sötét lámpákból néznek ki, amelyek fémből készültek. Divatos és szilárd kialakításuk a klasszikus fekete és változatlan fémfény látványos tandemje miatt érhető el.
  • Az arany és ezüst másolatok ma is nagyon népszerűek. Ők harmonikusaknak tűnnek sok együttesben, hozva a diszkrét ragyogó mazsolát a belső terekhez.

  • Nem olyan régen, a csokoládé árnyalatú beágyazott LED eszközei. Műanyagból vagy fémből készülhetnek. Mindkét lehetőség nagyon stílusos és vonzó.
  • A többszörös színek modern műanyag lámpákkal rendelkezhetnek. Ez a rosszindulatú anyag teljesen festett festékekben, így kiválaszthatja ezeket az olcsó modelleket bármilyen hangegyenlővéhez.

  Alkalmazási terület

  A LED lámpák alkalmasak mind a függőleges, mind a vízszintes síkok felszerelésére, így ma sok tulajdonos telepíti az ilyen eszközöket nemcsak a mennyezeten (feszültség, gipszkarton vagy grilyato mennyezet), hanem a falak, lépcsők vagy padlóburkolatok is. Ami a lépcsők és a nemek megvilágítását illeti, az ilyen lehetőségek a legkényelmesebbek. Az ilyen világítás nem zavarja, és nem teszi lehetővé, hogy egy személy megbotlik a sötétben vagy esik.

  kilenc

  Fotók

  Gyakran hasonló világítóeszközöket használnak a kerti pályák vagy kerítések kiváló minőségű megvilágítására. Nem csak a földön, hanem a bejárati ajtó melletti falakon is telepíthetők, vagy a pavilon / garázsban / fürdőben is.

  A minőség és a kopásálló LED lámpák ideálisak a fürdőszoba megvilágításához, mert az ilyen modellek hermetikus esetük van, amely nem fél a nedvességtől és a nedvességtől.

  Gyártók

  Megismerkedünk, hogy közelebb kerülünk számos népszerű gyártóval, amelyek kiváló minőségű és tartós beágyazott lámpákat állítanak elő:

  • Orosz cég “korszak”. Ez a gyártó sikeresen több mint 10 éve működik. Választéka funkcionális és esztétikai LED eszközökkel rendelkezik. Érdemes megjegyezni, hogy a “korszak” termékeit a legmagasabb minőségű rendelkezésre álló költségek különböztetik meg.
  • Kínai Brand Feron. Ez a gyártó felszabadítja a LED beépített lámpákat, az alábbi legújabb technológiákat és hosszú élettartamot.

  • Német gyártó Bioledex. Ez a népszerű vállalat a legjobb LED lámpákat keresi a fogyasztókkal. A BiBledex termékek környezetbarát anyagokból készülnek, és exkluzív kialakításúak.

  Hogyan válasszuk ki?

  Megfelelő LED-lámpa kiválasztása egy beágyazott kialakítással, a következő kritériumokra kell támaszkodnia:

  • Forma és méret. Először döntse el a világítóeszköz szerkezetét és méretét. A leggyakoribb a lekerekített opciók. Organikusan néznek ki minden együttesben.

  A lámpatestek négyzet alakúak. A kis szoba nem ajánlott telepíteni túl nagy lámpák, mert ha nem lesz ki a belső és vonzza a túlzott magukra a figyelmet.

  • Szín. Ma a beágyazott lámpákat széles körben állítják elő. Válassza ki a készülék érintését, rajzolva a belső festékeket és a szoba dekorációját.
  • Anyagok. Ajánlatos előnyben részesíteni a tartós és környezetbarát anyagból készült lámpát. Ezek a dolgok drágábbak, de hosszabb ideig szolgálnak és biztonságosabbak.
  • Gyártó. Válasszon csak jól ismert cégekkel, jó felülvizsgálatokkal. A kevésbé ismert és olcsó termelőkből származó lámpák nagymértékben veszélyeztethetik az alacsony minőségű terméket, amely hosszú ideig tart.

  Stílusos ötletek a modern belső térben

  Négyzetes forgó izzók lehetnek felszerelhetők egy hófehér mennyezetben egy világos szobában. Készítsen padlót egy ilyen szobában fényes anyaggal, és helyezzen egy nagy M-alakú krémes kanapét és széket. Lógj a falon, szemben a TV-vel, és töltse ki az együttest egy sárga padlószőnyeggel, fehér padló lámpával, nagy kerek lámpával és hófehér állványokkal a falon lévő könyvek számára.

  A kettős beágyazott lámpák nagyon hasznosak lesznek, ha a hófehér konyhában a “sziget” fölé helyezed őket, ezáltal kiemelve a főzési területet. Folytassa az egyetlen lámpák világítását a fehér konyhai headcase felett.

  Nagy, kerek izzók nézd harmonikusan a háttérben fehér stretch mennyezet a konyhában krémszínű falakkal, fa padló és a bútorok természetes fás.

  A négyszögletes izzók az ágy mögött hajlított niche oldalára telepíthetők, és befejezhetik a felfüggesztett fémcsillár világítását. A falak és a mennyezet egy ilyen hálószobában fehéren szétválasztható, a szántóföldön lévő tér fekete-fehér tapétával van mentve, és az ágy előtt elválasztja a falat fekete vászonokkal, szürke nyomatokkal.

  Ebben a videóban megtalálja a LED EMBEDDED lámpák összehasonlítását.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: