Divatos modern sconce a falon

A közelmúltban a tervezők egyre inkább előnyben részesítik a divatos modern sconce belsejében a falon. Az ilyen típusú világítás nemcsak gyakorlati, hanem dekoratív funkciót is végez.

Sajátosságok

A felületi fészek speciális kötőelemekkel vannak felszerelve. Különböző típusú lámpákat használnak ilyen lámpákban: lumineszcens, halogén, LED, izzólámpa.

A Wall Bras számos előnye van:

 • könnyen telepíthető;
 • nem igényel különleges ellátást;
 • Fényforrásként és dekoratív elemként működhet.

A fali fények típusai

A modern lámpatestek a falon számos paraméterben különböznek: forma, szín, textúra, méretek, kinevezés.

Tervezés szerint 4 típusra osztható:

 1. Fali Sconces Lampshade-val, rögzített tartóval.
 2. Lámpatestek műanyaggal, a fal felszínével szomszédos. Az ilyen világítóeszközök fő előnye az űrlapok tömörsége. A mínuszok között – a fényáram szabályozásának hiánya.
 3. Felfüggesztett beépített melltartó. Van mobil és álló részei. Gipszkarton falakba szerelve, panelfelületek réssel.
 4. Sconce slots. Minden lámpa megadhat egy irányt a világításhoz. Ez a típusú lámpák a legjobban alkalmasak a szoba helyének zónájára, és néhány mazsola kialakítására kerülnek.

A fényáram típusával a fali lapok a következőképpen sorolhatók:

 • egyenes (irányított);
 • tükröződik (az összes irányban vagy minden irányban);
 • egyenes és tükröződik (a fény felfelé és lefelé irányuló áramlása);
 • Aszimmetrikus (irányított visszavert világítás).

A kinevezéshez a fali skótok a következőkre oszthatók:

 • Háttér lámpák. PLAFOF zárva van egy egyszerű geometriai alakja, átlátszó vagy matt színű. A falhoz való szoros illeszkedés miatt a puha diszkrét világítás létrejön. A világítóeszközök ezen verziói a leginkább relevánsabbak a folyosón és a folyosón, a fürdőszobában, a tárolóban.

 • Ütemezés ragyogás egy lámpával mozgó modelleket képviselnek. Az ilyen típusú lámpák a legjobbak az ilyen belső stílusok, mint a modern, high-tech, minimalizmus. A lámpa mozgó kialakításának rovására előnyös a szoba jellemzői: tükör, stukkó és más dekoratív elemek.

 • Dekoratív modellek Telepítse a többváltozós stílusú díszeket, formákat és méreteket. Leggyakrabban, divatos változatai lámpák ebbe a kategóriába tartozó készülnek formájában egy virág vagy szirmok, komplex készítmények számos fürtök.

Használja a belső térben

A szoba dekoratív kialakítása egy óvatos és kreatív munka. Vannak részletek, amelyek kizárólag dekoratív ötletet hordoznak, és vannak olyanok is, amelyek egyidejűleg végrehajtják és gyakorlati funkciót.

Tehát a fali Sconces egyesíti a tervező szokatlan megtestesülését, és kitölti a szobát fényrel:

 • Lámpák a folyosóra. A csarnok megvilágításához érdemes minden komolysággal jönni, mivel a természetes fény ebben a szobában a leggyakrabban behatol. Az ilyen szoba megvilágítása meglehetősen világosnak kell lennie, de puha és egyenletesen elosztott. A legjobb választás a világítóberendezések alapján a főúti zónák rendeltetési helyén: összesen, munka (tükör), dekoratív.

 • Hálószoba világítás. Fali lámpák a hálószobában, általában kettős. Mindkét oldalon az ágy fejétől vannak felszerelve. A helyi lámpák legjobb változata azok, amelyek a fényirányú vezérlési funkcióval vannak felszerelve. Mechanikus pontszámok szokásos telepíteni sétatávolságra egy ágy, világítóberendezések ellátott távirányítóval lehet telepíteni bárhol a szobában.

Klasszikus, fenntartva a relevanciát és a modern stílusban a hálószobában, hívhatja a pár párok telepítését az öltözőasztal zóna megvilágításához.

 • A világítóeszközök funkciói Egy nappali számára. Trendy Sconce alkalmazza a nappaliban. A puha szétszórt fény lehetővé teszi, hogy pihenjen egy feszült munkanap után. Az ilyen típusú lámpákat a zónán lévő szobahely szétválasztására használják.

 • Fürdőszoba világítási ötletek. A fő fényes akcentus a fürdőszobában a tükrökön kell készülni. Ehhez a pontszám leggyakrabban a tükör széleire van felszerelve. Ezenkívül az ilyen típusú lámpák lehetővé teszik, hogy a fürdőszoba legnépszerűbb területét, a szokásos csillár helyettesítse és emelje fel, és egy összetettebb stilisztikai megoldást helyezi el a szobában. A fürdőszobai lemezeknek zárt placonokkal kell rendelkezniük, hogy megszüntessék a nedvességlámpához való belépés lehetőségét. Lámpatestek a szövet és a papír ehhez a szobához nem megfelelőek.

A tükrök közelében telepített lámpák nem rendelkezhetnek színes plakonokkal a dekorációval, ellenkező esetben az árnyék, amelyet ezen részek eldobnak, torzítják a tükör visszaverődését.

 • Fali lámpák a konyhához. Beltérben, ahol sok időt töltünk főzéssel és evéssel, egy csillár nem lesz elég. Jó munkaterület megvilágításra van szükség. Sconce szétszórt puha fény segítségével felszerelni a konyhát a kikapcsolódásra.

 • Lámpák a gyermekszobához. A gyermekszobában lévő összes tartozék egyre játék. Enni ugyanazt a kategóriát. Más szobákban a lámpák gyakorlati és dekoratív funkciót hordoznak, és a gyermekszobában egy kis teremtmény varázslatos világává válnak. Ezért választotta a gyertyatartó a gyermekek számára, szükséges, hogy fordítson kellő figyelmet a színpaletta lámpák és azok formái: a kombináció fehér, sárga, zöld, piros, lapos vagy térfogati készült formájában állatok, mesés karakter, házak.

De mindig emlékezni kell a gyermek biztonságára. Minden elemet biztonságosan kell csatolni, hogy ne okozzon sérülést.

 • Világítóeszközök az ország számára. A vidéki ház vagy a ház fali villámgyártó berendezése egy mindenütt jelenlévő gyakorlat, amely lehetővé teszi, hogy a szükséges mennyiségű fényt, a kényelmet a szobába hozza, a relaxáció és a kikapcsolódás légkörét hozza létre. A vidéki házak építési piacán bemutatott pontszámok sokrétje lehetővé teszi, hogy minden esetben egy egyedi projektet hajtson végre a helyiségek fénytervére. Választhat króm lámpákat, bronz, ezüstözött, sima vonalakat, vagy éppen ellenkezőleg, tiszta kontúrokkal, átlátszó vagy matt lemezekkel, kézi kapcsolókkal vagy távirányítóval. Minden modellt be kell vezetni az elegancia és az arisztokrata kifinomultság szobáinak kialakításába.

LED modellek

A hosszú távú munka lámpákra irányuló erőfeszítések során a gyártók a LED-technológiát a fali scatusban alkalmazták. Ennek köszönhetően nem használnak izzólámpákat, a gáz töltőanyagokat nem tartalmazzák és higanyt, és az élettartam jelentősen megnőtt. A LED-ek csökkentik az energiafogyasztást anélkül, hogy elveszítenék, erővel. Az ilyen lámpákkal felszerelt szoba puha szétszórt fényt telik a természetes nappali világításhoz.

Stílusú fajták

A modern pontszámok 4 fő stílusban készülnek: Chalet, Loft, High Tech és Art Deco:

 • Chalet Style – Ez egyfajta ország. Megkülönböztető tervezési jellemzők: nagyszámú üveg és fémből készült kis alkatrész, szándékosan durva design, az elemek nyers fa.

 • Melltartó Tetőtéri stílus Fém, szövet, műanyag, üveg. Ebben a stílusban készült lámpatestek élvezik a legnagyobb igényt.
 • Világítás High-tech stílus műanyagból, fémből és üvegből készült. Egyszerű geometriai formákkal rendelkeznek, amelyek szokatlanok a fürtökre és mindenféle szervezésre.

 • Lámpák a technikában Art Deco A heterogén stílusú ötvözet tartalmazza: Loft, Modern, Ampir, barokk. Az ilyen sconumot a fényes színekől megfosztják. Általában fekete-fehér vagy pasztell színekben készülnek.

A falvilágítási eszközök felszerelésére vonatkozó szabályok

Annak érdekében, hogy a sconum harmonikusan illeszkedjen a szoba belsejébe, tudnia kell több árnyalatát:

 • Ha a lámpa 2 méterre van a padlótól, akkor a fény szinte az egész szobát terjeszti;
 • A nyaralás légkörének létrehozása és a maximális szoba megvilágításának megszerzése, a lámpa a mennyezet közvetlen közelében helyezkedik el;
 • Ha van egy alacsony romantikus világítás a szobában;
 • A csarnok vagy a fürdőszoba vizuális bővüléséhez egy szinten több scaveset kell telepíteni.

A legtöbb szakértő a tervezők és a könnyű szakemberek magabiztosak abban, hogy a legelegánsabb és megbízhatóbb lámpatesteket olasz növényekben állítják elő. Az olasz világítóeszközök nagy előnye a különbség.

A tervezési modellek között megtalálhatja a Minimalizmus, a La lakás, a pop art és a világhírű márkák által bemutatott márkákat.

Az olasz vállalkozásokban előállított kagylókat az alkatrészek, a megbízhatóság és a tartósság pontossága megkülönbözteti. Még 10 év után ezek a világítóeszközök megőrzik külső vonzerejüket és hatékonyságukat.

A hálószobában lévő fali lemezek példái az alábbi videóban megtekinthetők.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: