Fürdőméret 6-3: Tervezési funkciók

Oroszországban mindig szeretett fürdeni a fürdőben. Az idő, de az ízek nem változnak. Majdnem minden Dacha vagy országház tulajdonos álma a fürdőről, de nem mindenki úgy dönt, hogy építi azt. Ez a cikk megmondja, hogyan lehet álmodni azáltal, hogy a tervezés és az épület kevesebb összetett.

6×3 méteres banner

Az ilyen méretű fürdő 16,8 kV. M. Hasznos tér, 21.8 – Összes terület, 23.2 – Építési terület az Alapítvány alatt. Ez egyidejűleg négy ember lehet. Ez elég elég egy családnak vagy egy kis baráti társaságnak. A fürdő 3×6 méter egy gőzfürdő, zuhanyzó, relaxációs helyiségek és Tamburka (Bankers előtti).

Az építkezés három ágazatra oszlik, 2 m. A jobb oldalon van egy gőzfürdő, a központban – zuhanyzó, bal – Pihenőszoba. A zuhany két részre oszlik, a tamár 1/3-ja adódik. A szobába való bejáratot egy tornácra emeli, a naptól védett védőburkolattal és kicsapással. Vannak más lehetőségek is: néha a fürdő 6 méterrel 6 méterrel, egy tető alatt egy verandával, vagy egy terasszal ötvözi. A meleg szezonban egy személy, aki egy gőzfürdőből jön ki, pihenjen a friss levegőben.

Gyakran a fürdő részét képezi a ház vagy a nyári konyha. Egy ilyen szomszédság a szomszédos épületek magas páratartalmához vezethet. Hogy ez nem történik meg, meg kell tisztítani a helyiség vízszigetelését és a szellőzőrendszert.

A műszaki dokumentáció kialakításából kiindulási konstrukció szükséges, egy projektet a tervrajzra való hivatkozással. A projekt magában foglalja az építési sémát, a vízellátás, a szennyvíz, a szellőztetés és az anyagok listájának megnevezését.

Anyag az épülethez

Azt kell bejelenteni, hogy mit építeni fog fürödni, mert kényelmesnek kell lennie, tartós, kellemes megjelenésű. Leggyakrabban egy fa, tégla és különböző blokkok. Mindegyik anyag előnyei és hátrányai vannak.

A rönkök vagy bár építése nagyon hangulatos. A falakból kellemes aroma van, kihagyják a levegőt és a gőzt, melegen tartanak. A fűtési költségek ilyen esetekben kicsiek. A hátrányok magukban foglalják az építkezés kényszergondozását, amelyek nélkül elveszítik vonzerejét a külső környezet hatása alatt.

A téglafürdő többet fog fizetni, mint egy bár egy változata, de tartósabb lesz, és akár 150 évig is szolgálhat. Az ilyen épületek jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, jól néz ki, és nem kell különleges ellátásban. Azonban a téglaépületek több poggyama, mint a fa, van egy kisebb pár vezetőképesség. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig kell húzni egy ilyen fürdőt, ráadásul jó szellőzőrendszerre van szükséged.

A modern épületek gyakran emelkednek a Ceramzite Betonblokkoktól. Nagyon tartós, könnyű, nem mérgező anyag. Majdnem felszívja a nedvességet, jó hőszigeteléssel rendelkezik. Egy blokk súlya legfeljebb 8 kg, ami lehetővé teszi az építés bevonását.

Habblokkok – enyhén porózus anyag, nagy blokkok képezhető, így az objektumok nagyon gyorsan épülnek.

Néha a salak blokkokat használják felépíteni. Jó hőszigetelésük van, egy kicsit mérjük, könnyű dolgozni velük.

Alapítvány és falak

Ha a fürdő projektje már összeállított, a rajzokat jóváhagyták, és az anyagokat választják, az alapítvány az előkészített szintre épül. A talajfagyasztás szintjére csökken, tekintettel a felszín alatti vizek megállapítására. Az alapítvány téglából és betonból áll. A föld feletti centiméterrel kell emelkednie, hogy a fából készült falak ne zavarják. Néhány hónappal később, amikor minden jó, elkezdheti az épületet.

A falak építése előtt szükség van vízszigetelésre (A masztix vagy a ruberoid alapja). Ezután a vízszigetelésen a jövőbeni falak kontúrja mentén a rögzítőhabot alkalmazzák, és az első fűrészárut rögzítik. Ebben az időszakban különösen figyelni kell, mert az első koronától azonban a falak lesznek. A rudat antibakteriális keverékkel impregnálták a fürdő felépítése előtt. Ezután építsük ki a naplófülke fennmaradó sorait, így mindegyik juta szigetelést.

A munka végső szakasza

Az építés utolsó szakaszában a tető helyezkedik el, telepítse az ajtókat és az ablakokat. A tető felépítése a falak utolsó grkerjében. Ezek egy méteres távolságú szarufák vannak. Ezután a tetőfedő anyag alatt telepítse a ládát. A keretet fém csempe vagy szalma vágja. A lopakodó phaneur lágy csempe alatt.

Emlékeztetni kell arra, hogy az év során a naplóházakból származó kész struktúra természetes zsugorodást ad, így sok építési munkát elhalasztanak erre az időszakra. A kád egy bárban enyhe zsugorodással rendelkezik, ebben az esetben a befejező munkákhoz, ilyen késleltetésre nincs szükség.

Az ajtókeret telepítésével be kell állítania a padlót és a falakat, különben az ajtó nem nyílik meg. A fal és a 80 mm-es ajtó között kell maradnia az épület zsugorodásához. Az ajtókeretnek rögzítenie kell, és a réseket rögzítőhabgal kezeljük.

A fürdő 6 3 méterre több kis ablak van. Az ablaképítés zsugorodása és az ajtókeret szigetelése.

Süt

A fürdő tökéletes sütése biztonságosnak és jól kell kezelnie feladatait (meleg víz, kövek, és meleg a levegő a gőzfürdőben). Maga a kemence megválasztása az ügyfél számára marad. Ez lehet egy kemence-fűtés, elektromos sütő vagy gázkazán. A kemence megvásárlásának megtakarításai drágábbak lehetnek, mert az olcsó kínai analógok gyorsan meghiúsulnak. Szintén nem szükséges a szén tüzelőanyagként, jobb tűzifa használata.

Belső fürdő

Nem csak a szerkezet megjelenése, hanem a tér elrendezése beltérben. A minőségi anyagok segítenek egy nagyon vonzó kialakítás létrehozásához.

Belső munka, egy cserép használt, egy fal-tank természetes fából, a szövés, a szőlő és a bükk, az anyag, utánozva a fa. Fűrészáru, falak és mennyezet. Egy ilyen szobában könnyű lélegezni és szép lesz. A Clapboard használatához a keret telepítve van, és a láda felszerelve van. Érdemes megfontolni, hogy a magas hőmérsékletű fa felmelegszik, ezért van egy rés a fal és a trim, amely befolyásolja a szoba teljes területét.

A bankár egy kis szoba, amelyben. Ebben az esetben a tambura szerepét játssza a szoba és a külső környezet között. Itt megtalálhatja a vállát, egy keskeny padot vagy székletet.

A többi helyiségben telepítem az asztalt, székeket, padot és még TV-t. Szüksége lesz egy szekrényre vagy ételekre is.

A fürdő főhelyisége pár. Biztosítania kell a jó légáramlást. A rekesz anyagok Válasszon kiváló minőségű és tartós. Például, Lipa jól bizonyította jól. A mézzel illeszkedik, könnyen telepíthető és nem deformálódott. A fából készült fenyő és egyéb tűlevelű növények a magas hőmérsékletű szobákban nem alkalmazhatók, mert éles specifikus szagot jeleznek. Elhagyhatók a Tambura befejezéséhez.

Egy kis helyiséget kell olyan felszerelni, hogy napozóágyak legyenek, hogy mindenkinek elegendő hely legyen. Padok, polcok, padok kényelmesebbek lehetnek, hogy lekerekített formájú, különösen tartós fa. Nem használhat gyúlékony fát és linóleumot, amely magas hőmérsékleten mérgező anyagokat lehet felszabadítani.

Ha szükség van a gőzterem növelésére, akkor egy zuhanyzóval kombinálva van. Bár a szakemberek nem ajánlottak, hogy egyesüljenek, egy ilyen projekt lehetővé teszi, hogy párban több ember legyen.

Mosás (zuhanyzó) – szoba nagy nedvességkoncentrációval. A levegő keringését itt kell hibáztatni, nedvességálló anyagokat, például kerámiát. A nedves csempézett padló csúszós lesz, ezért gumi szőnyeggel vagy fából készült csapdával kell lefedni. Az alátét lehet telepíteni, zuhanykabinnal, hogy egy padon, vagy napozóágy, felfüggeszti a fa vödör hideg vízzel. Higiéniai törülközőkre és polcokra is szükség van.

Így a fürdő minden helyét elkészítik, semmi sem bonyolult. Sok tulajdonosa a magánszelepek megbirkóznak az ilyen munkával, mert mosni és pihenni a fürdőben, saját kezével, különösen szép.

Hogyan készítsünk egy alapot a fürdő alatt, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: