Átlátszó szilikonbélések az asztalon

Hosszú ideig a mechanikai károsodás és a koponyák elleni küzdelem legjobb védelmét abrosz. Napjainkban ezt a tartozékot csak a klasszikus stílusokban tartották meg, de az asztal lefedettségének szükségessége maradt. Az asztalon átlátszó szilikonbetétek kombinálják az asztalterítő és a nyitott munkalapok előnyeit.

Mi a neve?

Az írott vagy étkezőasztalon átlátszó szilikonbélés egy olyan kisállatanyag lemez, amelynek bővítménye van egy szilikon mikrofonnal ellátott réteg formájában. A “Boem” gyönyörű és elegáns szónak nevezik.

Azt kell mondani, hogy kezdetben kivételesen bőrpad luxus kialakítással és lágysággal lehet hívni Burevarnak, de ma a szilikonmodellek helyesen érdemlik a nevüket, és a kiváló esztétikai tulajdonságokkal, gyakorlatiassággal és demokratikus árakkal rendelkező fogyasztókkal rendelkeznek.

Jellemzők és funkciók

Amint korábban említettük, a védőpad egy lap tetejére helyezett lemez. Vastagsága minimális, és csak 0,25 mm és 2 mm.

A finomság és a súlytalanság ellenére, bélés, vagy ahogy a mindennapi “átlátszó asztalterítő” tökéletesen másolják az ilyen funkciókat.

 • Megvédi az írt, a munkavállalókat és a gyermekasztalokat a karcolásoktól és a szennyeződésektől;
 • Ellenzi a felület véletlenszerű vágását egy késsel;
 • Megakadályozza a dörzsölést.

Ezenkívül az a tény, hogy a szilikon pad is védett mind az üveg, mind a fából készült asztal, amely nem veszi figyelembe a textúra természetes szépségét. Alkalmas gyermekek műanyag modelljeire, és lakkozott forgácslemezre és fémre. Mivel a modell mikroprissosks, akkor a film mérete kissé kevesebb méretet választ.

2-3 mm az asztal felületének javára teljesen megakadályozza a filmet, és ragaszkodik a felesleges por felületéhez.

Ugyanakkor logikus kérdést javasol, mit kell biztosítani a sarkokat és az asztal oldalfelületeit.

Ma van egy hatalmas szilikon sarkok, amelyek lehetővé teszik, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen a sarkokkal. Akut Ez a kérdés az év és idősebb gyermekes családokban van, mert abban az időben a morzsa elkezdi elsajátítani az első lépéseket, esik és megüt a bútorok. Ennek elkerülése érdekében, sajnos szinte lehetetlen, valamint korlátozza a gyermeket a környező világ tudatában. Sűrű szilikonbélések rugalmas golyók formájában vagy szorosan szomszédos sarkokban – üdvösség a modern anyák számára.

Méretek és tervezés

Szilikon – olyan anyag, amellyel könnyedén dolgozni tudsz. Tehát, még akkor is, ha az ollóval vagy egy különleges késsel vágja át, az anyag természetesen nem veszíti el gyakorlati és esztétikai tulajdonságait. Még a független beállítását a bélés paraméterek, nem mindenki van megoldva, ezért a gyártók előállítani több népszerű szabvány méretben. Mindig lehetséges egy szilikonbélés megvásárlása az egyes szabványoknak megfelelően, amely különösen releváns a kerek és ovális táblák esetében.

A kávéasztalok az “Átlátszó asztalterítő” következő méreteit tartalmazzák.

 • 90 90 cm;
 • 75 120 cm-rel;
 • 63,5 / 100 cm;
 • 53,5 per 100 cm.

Az étkezési táblák ilyen méretekben jönnek.

 • 107 per 100 cm;
 • 135 180 cm-re;
 • 120 ° C-on 150 cm-re.

Tetszik és nagy színű és tervezői paletta bélés. A divatos nyomatok konyhaasztal átalakulnak, érdekesebbé és fényesebbé teszik. Az átlátszó modell mellett van egy színes pad, amely átadhatja az összes szivárványos hangot.

A mai napig fekete-fehér bélés egy fényességgel, feltárva a hang mélységét.

Fényes piros, sárga vagy rózsaszín pad – Az opció azonban nem gyakori, de amikor az unalmas unalmas asztal nagyon hatékony és hatékony.

A nyomtatott hasonló helyzetet teremt. A fa vagy természetes kő gazdag textúráját ritkán hígítják rajzokkal, de egy olcsó asztal a mintákkal, stílusos és egyedülállóvá válik. A képek témái közül a leggyakoribb fantasztikus virágok, gyümölcsök és geometria különböző anyagokkal rendelkező anyagok, amelyek a túlcsordulások hatását hozták létre.

Az anyagok összehasonlítása

A mai buszok különböző anyagokból készülnek, mert népszerűsége minden nap növekszik.

A szilikon, mint nyersanyagok ilyen előnyökkel rendelkeznek.

 • Könnyen tisztítható szennyezés – a szilikonhoz nincs szükség más tisztítószerekre, kivéve a nedves ruhát
 • Gondoskodik;
 • Nem félnek a lúgos megoldásoktól;
 • Plaszticitás és pontos szállás az asztalon;
 • Tartósság;
 • A lágyság helyes mértéke.

A szilikon összehasonlítható különböző anyagokkal, például bőrrel.

Bőr, Azt kell mondanom, gyakran használják a menedzserek munkatáblái és ajándékként bemutatott alárendeltek. Magyarázza el az ilyen választás meglehetősen könnyű, mert a bőrvonó megjelenik, és egyszerűsíti a munkát a dokumentációval.

Így a termék valódi bőrből kiváló öntet teszi érjen a munkafelületet kényelmesebb, hogy nem csúszik papírt rajta, és a nyél tökéletesen ír. Azonban gondoskodik róla nehezebb.

Tehát a bőrhártyának megfelel a következő feltételeknek való megfeleléshez.

 • Napi tisztítás puha nedves ruhával;
 • Szárítás száraz ruhával;
 • A felszínén lévő forró tárgyak hiánya, például csésze kávé;
 • Komplex foltok tisztítása különleges lágy emulziókkal;
 • A töltelék és a vágási tételek hiánya.

Az ilyen követelmények szilikonbélése azonban nem ró, de a bemutathatóságban még mindig rosszabb a természetes bőrnél.

Ha azonban a költségek tekintetében mindkét átfedésre néz, a szilikon tartós és olcsó anyag.

Műbőr Gyakran használják a Bures-t is, mert a minőségi termék típusát nehéz megkülönböztetni egy természetes prototípusból. A műbőr költsége kissé alacsonyabb, az alapja miatt egy szőtt anyaggal rendelkezik különböző kompozíciókkal ellátott speciális bevonattal.

Hibás öko-történet életmód életmód. Sajnos a chippályák gyorsan tudják, vezetve. A mesterséges anyagok gondozása egybeesik a természetes nyersanyagok gondozásával, ezért a szilikon termékek nyereségesebbek a gyakorlati jellemzőikben.

Polikarbonát Az egyik fő anyag a Bured gyártásához.

Ez a tartós és átlátszó anyagnak ilyen előnyei vannak.

 • A karcolás mentessége;
 • A 150 fokos hőmérsékleten történő felhasználás lehetősége;
 • Erősség, többször nagyobb, mint a plexiüveg hasonló jellemzője;
 • Nagyfokú átláthatóság;
 • Esztétikai fajok.

Jelenleg polikarbonát és néhány hibák. Például, ellentétben szilikon, a polikarbonát bélés nem rendelkezik azok alapján microprissosos, amelyek biztosítják a mozdulatlanság a burevar. A gyártók ezt a problémát több mint 5 mm vastagsággal oldják meg. A lenyűgöző vastagság a bélés láthatóbbé teszi, ami nem mindig van pozitív hatással az esztétikai megjelenésre.

A magas fokú polikarbonát átláthatóság kétségtelen, hogy a szilikonnak nincs. Egy ilyen bélés alatt könnyű ütemezést, grafikát és egyéb dokumentációt, munkanap nélkül. Az üvegfelület azonban még mindig nincs versenytársai.

A poliuretán bélések is rendelkeznek a modern gyártók előállítására.

A hőre lágyuló poliuretánokról beszélve a következő előnyöket kell jegyezni.

 • Erő;
 • Finomság;
 • Kiváló rögzítés;
 • Nincs szaga.

Üveg és plexiglas – Nem olyan népszerű anyagok, de még mindig létezik a táblázatok védőburkolatának piacán. Előnyei közé tartozik a keménység és az immobilitás, és hátrányok – nehéz súly és törékenység. Ez egy gondos hozzáállás magukhoz, hogy különböznek a szilikonbélektől, amellyel még a gyermek is megbirkózhat.

Ezenkívül a mozdulatlanság mellett a nagy súlyt teljesen kényelmetlen a dokumentáció elhelyezéséhez, mert szinte lehetetlen kihúzni.

Népszerű modellek

A klasszikus asztalterítők pozícióinak elhelyezése során számos gyártó úgy gondolta, hogy új védőburkolatokat hoz létre az asztalhoz. Tehát egy fiatal, de gyorsan fejlődő cég DECOSEVE 2016 óta foglalkozik a kész bevonatok és lemezek felszabadításával.

A vállalat első és sikeres modellje volt a decosave film védőfóliája mikroprisonokkal és minimális vastagsággal.

A szilikonon alapuló második modell lágy üvegtermékévé vált. Vastagsága 2 mm, amely lehetővé teszi, hogy megvédje az asztal felületét a karcolásoktól. A gyártók a “Soft Glass” modellre vonatkoznak, amelyeket kifejezetten étkezési táblákra terveztek.

A Társaság svéd minőségű IKEA, folyamatosan kellemes a gyakorlati innovációk, megjelent a “szenvedély” és a “SKRURTT” asztalon. A színsémájuk tömör és egyszerű, mint minden áru márka.

Az átlátszó “preshus” a 65 45 cm méretű méretekben jelenik meg, ami lehetővé teszi, hogy Zonail az asztalon van vele, meghatározza magam a fő zónát a munka.

A fekete-fehér tónusban felszabaduló scrurtt ugyanolyan méretű, és tökéletesen illeszkedik a modern belső térbe a visszafogott színséma miatt. A termékek nagy előnye itt a magas rendelkezésre állás, mert minden nagyobb városban talál egy boltot és a megfelelő terméket – egy egyszerű feladat.

A stílusos szilikonbélések felszabadulása a munkalapon is részt vesz BLS-ben. Nagyméretű 600 méret 1200 és 700 per 1200 mm-re lehetővé teszi a munkavállalók és a konyhai asztalok bélését. Megkülönbözteti az 1 mm-es kis vastagságú modelleket.

Több finom modellt keres, figyelhetsz az amigo-ra. A munkaterület és a vastagság 0,6-ban a márkájú termékek különösen relevánsak.

Azt akarja, hogy ne csak a védelmet, hanem nagyon hasznos bélés, tartós vállalat, amely a háromrétegű puha szilikon szőnyegek gyártásával foglalkozik. A felső réteg itt egy kényelmes hely a dokumentáció tárolására, amely könnyen megoldható, anélkül, hogy felemelné a bélést.

A vállalat azt is javasolja, hogy egy ilyen Iroda kényelmes szőnyegként használja a számítógépes egeret.

A BANTEX termékek szintén védőfelülettel rendelkeznek a kényelmes tárolás érdekében. Fekete, fehér, szürke és átlátszó bélés tökéletesen harmonizál a munkafelületekkel. Népszerű méretek – 49 65 cm-rel.

Tény, hogy a szilikon pad különböző célokra használható. Itt az RS-Office ajánlatok, hogy az elegáns modellt nemcsak az asztalra, hanem a számítógépes szék alatti padlóra is használják. A márkájú termékek költsége magas, és a biztonságos és nem toxikus anyagok használatával érvelt, az összes minőségi előírásoknak és hosszú élettartamnak 10 évig történő betartása. A vállalat magabiztos a termékek magas színvonalában, és nagy jellemzőkkel rendelkezik.

Hogyan védjük meg a táblát a karcolásoktól a bélés használatával, lásd a következő videót:

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: