Hogyan válasszunk egy függőágyat egy gyermek számára?

Sok szülő számára egy kisgyermekes repülés valódi tesztké válik, ami teljesen nem csoda. Végtére is, néha a gyerekek kényelmetlenek lesznek, hogy napokig térdeljenek anyukát vagy apát, és elkezdenek szeszes lenni, mint azok, akik zavarják. A cikkben elmondjuk az eszközt, amelynek célja, hogy segítsen a szülők nehéz helyzetben – egy különleges függőágy a repülőgép számára.

Sajátosságok

Hamamak a 3 évig tartó gyermek légi járműhöz való repülőgépre nemcsak a szülők számára, hanem a repülés valamennyi résztvevő számára is. Végtére is, a gyerekek zavarják az utasok többi részét, hogy időt töltsenek a gépen. A függőágy az utazáshoz lehetővé teszi, hogy tegye a baba, létrehozva egy teljes fledged ágyat, ahol a gyermek kényelmesen elhelyezhető, és az út nagy részét csöpög. A termék az első ülés hátulján van felszerelve, és egy étkezőasztallal van rögzítve. Ebben az esetben az anyámnak fel kell áldozniuk az ételt az asztalra, de sokkal jobb, mint az egész repülést, így a baba a kezét.

A függőágy legfontosabb előnye az, hogy egy gyermeket helyezzen el előtted. Ugyanakkor megbízhatóan rögzítve lesz, és nem esik, még akkor is, ha kiderül.

A biztonságot 3 pontos hevederek biztosítják Puha szövetekkel, megakadályozva a dörzsölés képességét. A puha párna a gyermekfej anatómiai jellemzőivel van kialakítva. A gyermekkor ergonómiáját úgy tervezték, hogy figyelembe vegye azt a tényt, hogy a baba fél liter. A termékeket olyan környezetbarát anyagokból végzik, amelyek eltávolítják a nedvességet és a hőt. Ennek megfelelően a gyerek hátulja nem fog kögetni és kényelmesen érzi magát.

Az Airplane Hammock nagyszerű hely lesz az alvás közben. Ha a gyermeknek saját külön szék van, a termék az ülésen helyezhető el, és a szél az asztalra lóghat. Így a baba képes lesz arra, hogy még nyugodtan lefagyjon és aludjon. Használja ezt a terméket Mint mobil szék az etetéshez. A gyermek szabadon ülhet a termék belsejében, és mivel az anya ellenkezője, az etetés problémamentesen jár.

A függőágy használata nem korlátozódik az utazásra. Otthon alkalmazható alomként és matracként. A környezetbarát anyagok nem okoznak allergiát. Az utazási terméket különleges esetekben biztosítják. A matrac könnyen és tömörösen következetes, így minden hölgy táska problémái nélkül illeszkedik. A széles színválaszték lehetővé teszi a legszebb lehetőség kiválasztását mind a lány, mind a fiú számára. Vannak unisex termékek mindkét nemre.

Vannak speciális transzformálható utazási függőágyak, amelyek megfelelőek és felnőttek. A függőágy különösen hasznos azok számára, akiknek a lábak duzzadnak, és akik egyszerűen sehol nincsenek. A termék felfüggesztett állapotban állítható, csendben nyújthatja a lábát bármilyen módon kényelmes az Ön számára. Az ilyen modellekben lévő belső párnák a kívánt méretre vannak felfüggesztve, fáradt végtagok lehetnek.

Az ödéma megakadályozása mellett a függőágyak eltávolításra kerülnek a hátfájásból és a lábakból, amelyek gyakran felmerülnek, amikor egy helyen ülsz.

Gyakori járatok a varicose vénák és a trombus oka. Ilyen esetekben csak ilyen fontos téma van. A termékek átlagos tömege 500 gramm, így problémamentesen hordozhatja őket. A hajtogatott függőágyak tökéletesen vannak elhelyezve zsebébe. A modellek az első ülés hátuljához vagy a leszállóhelyek között vannak rögzítve. Minden másodpercek számlálásában történik. Csak rögzítse a hurkot, és fedje fel a függőágyat.

meg kell említeni, hogy Ezeket a termékeket többször tesztelték mind a gyermekorvosok, mind a légiközlekedési mérnököket, Végtére is, a gyermek biztonsága a repülés során az első helyen van, és csak később – a helyszín kényelme. A termékek világszerte megfelelnek a biztonsági követelményeknek, így senki sem akadályozza meg a függőágy használatát a fedélzeten.

sajnálatos módon, Így hasznos eszköz van néhány mínusz. A függőágy beavatkozhat az ülő utas előtt, így ajánlott megoldani az elülső széken, mielőtt valaki megteszi. Meg kell mondani az eszköz haszontalanságáról az eldobott táblák hiányában.

A Hamamak nem használható a repülőgép leszállása és futása során, mivel a repülés során a biztonsági utasítások megkövetelik, hogy a baba tudta.

Felülvizsgálati modellek

Ma nem olyan sok márka kínál gyermeki függőágyakat a járatok számára. Azonban egy kis választás ellenére az áruk népszerűek a világ minden táján. Tekintsük a függőágyak modelleit a különböző gyártók gyerekei számára.

  • Babybee 3 in 1. A termék a születésből 2 évig terjedő gyermekek számára készült. A modellt 18 kg-ig és 90 cm magasságig tervezték. A készülék 100% légáteresztő pamutból készül, amely nem adja meg a baba hátulját. Belül van egy rugalmas poliuretán hab és habbetét, amely a függőágy megnövekedett szilárdsággal és puhasággal rendelkezik. Tartós 5 pontos övek, amelyek puha béléssel vannak felszerelve mind a vállakon, mind a has előtt, a biztonságra válaszolnak. Így a gyermeknek még csak nem is van lehetősége arra, hogy eljusson a kastélyba. Ez a modell ajánlott a baba saját székének hiányában. A készülék súlya 360 g. Méretek a 40x15x10 cm hengerelt nézetben, így a függőágy könnyen tárolható és átszállhat bármely kézitáskára. Tartalmazza a hevederek esetében. A Safari modellt egy mocsári színben kínálják, egzotikus állatok formájában. Model „gyümölcs” – fehér árnyalat terméket egy minta formájában a gyümölcsök és bogyók, narancs öv. Ár – 2999 rubel.

  • Légbaba mini. A kompakt függőágy 2 évnél idősebb gyermekek számára készült, és a légi járművek székének folytatásaként szolgál. A termék kényelmes gyerek helyet biztosít hosszúkás lábakkal. A játékok már nem lesznek a szék alá. A gyermek jól fog aludni, ahogyan a széken fekszik, ahogy a függőágyat teljes körű ágyat hoz létre. Tartalmazott egy gyermekmaszk alváshoz, amely nem ad külső tényezőket a gyermek felébresztésére. A készülék fontos előnye az ülés és a 100% -os higiénia biztosítása. Érdekes színek és az eredeti nyomtatás képes lesz arra, hogy a kölyköt egy ideig, amíg meg nem veszi és hívja az ismerős számokat. Költség – 1499 rubel.

  • Levegőbaba 3 in 1. Teljes Hormas utazáshoz, 0-5 évig terjedő gyermekek számára. Az egyedülálló rendszer megbízható rögzítést és 5 pontos biztonsági öv a kényelem kerül a repülés közben, mint egy csecsemő, és egy idősebb gyermek. A szülők képesek lesznek sóhajtani megkönnyebbüléssel, és nem szikrázhatják Chado-t egész idő alatt a gépen. A terméket gyorsan rögzített mögött összecsukható asztal egyik oldalán, és a szülő belist – másrészt, ami egy kényelmes függőágy, ahol a baba lesz abban a helyzetben, a fele. Játszhatsz a gyermekkel, miközben nem alszik, táplálja és kényelmesen tegye. A termék képesnek ellenáll a terhelésnek 20 kg-ig. Az idősebb gyermekek számára a levegő baba mini modellhez hasonló matracként használható. A termékek költsége a gyártás anyagától függ: Poplin – 2899 rubel, szatén – 3200 rubel, pamut – 5000 rubel teljes játékkal és táskával.

Hogyan válasszuk ki?

Ha egy függőágyat vásárol a repüléshez, ajánlott figyelni néhány részletre. Mivel a terméket nyugodt baba alvásáért vásárolják meg, ki kell választania egy olyan modellt, amelyben a lehető legkényelmesebb lesz. A repülőgépek a repülőgépek két faj.

  • 0 és 2 év közötti gyermekek számára. Ez a felfüggesztési termék ideális azok számára, akik nem kapnak további helyet, míg a légitársaság szabályai lehetővé teszik. Hamamak az anya előtt álló elülső székre van rögzítve, hogy a gyermek az őshonos személyéhez forduljon. Egy ilyen modell lehetővé teszi, hogy csendben táplálja a gyermeket, és újra aludjon, óvatosan rázza.

  • 1,5 éves és idősebb gyermekek számára. Optimális függőágy, ha külön helyet szerez egy gyermek számára. Ez rögzített az üléssel szemben, így folytatódik, míg az általános matrac két részből áll egy nagy ágy kialakításával. A gyermek kényelmes aludni, ülni és játszani, saját területén lesz a síkban.

Győződjön meg róla, hogy figyelmet fordít a biztonsági övek jelenlétére, és ellenőrizze, mennyire erős a kastély.

Gyermekek 1,5-2 év már meglehetősen felnőttek egy hárfa megnyitásához. Győződjön meg róla, hogy puha szövetbélés van az övekkel, amely megakadályozza a dörzsölés lehetőségét. Fordítsa el a ruhát – puha és szabad légzés kell lennie, hogy megakadályozza a fokozott izzadás.

A modelltől függően változik és A rögzítés módja. Néhány függőágyak Rögzítve az előtérben, mások – az ülés oldalán. Az első lehetőség gyorsabb és egyszerű, de ugyanakkor szinte lehetetlen megnyitni az asztalt, és nyugodtan eszik. A második lehetőség kényelmesebb, de csak a gyermek külön székének jelenléte esetén lehetséges, és egy kicsit több időt igényel.

Gyártók kínálnak Széles választék. Itt és tiszta kék vagy rózsaszín modellek, érdekes rajzokkal rendelkező termékek, kinyomtatják a kölyöket. Persze, világos függőágyak az eredeti dekorációval megjelenés sokkal előnyösebb és érdekesebb monó sötét lehetőség, de ez a modell a visszafogott sötétkék vagy barna tónusok sokkal praktikusabb, és hosszú működési időszak. Mindazonáltal a kisgyermekek gyakran piszkosak mindent körül, ami fontos, hogy a dolgok nem túl okosak és könnyen tisztíthatók.

A következő videóban egyértelműen ismerkedhet meg, hogyan kell csatolni egy függőágyat egy gyermek számára egy repülőgépen az ülésre.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: