Kis sarok szekrények

Idővel bármely személy nagyszámú dolgot halmoz, és a legtöbb apartmanban nem lehet tárolni és tárolni őket. A szabad négyzetméter hiánya kis méretű és tágas szekrény bútorokat szerez. A jó lehetőség kis szögletes szekrénynek tekinthető, a szoba általános belsejére.

Ami?

Minden család felmerül, hogy megtalálja a személyes tárgyak tárolásának helyét. A kis apartmanok nem teszik lehetővé nagy szekrény bútorok telepítését, ebben az esetben a kis szekrény, amely a szoba sarkában található, lesz a legjobb megoldás.

Mindenki teljesen szabad helyet szeretne használni, hogy ne zavarja a már kis lakást. A legtöbb sarkot a házban nem használják, és ingyenesek maradnak.

A tágas sarokszekrény lehetővé teszi, hogy szabad helyet takarítson meg a falak mentén, és maximalizálja a szobák sarkát.

Előnyök és hátrányok

Azok a dolgok, amelyek nem mindig keresletben vannak, jobb, ha egy kis szekrény bútorokat tárolunk, amely a szobák vagy a bejárati csarnok szabad sarkában található. A sarokszekrények sok előnye van más bútorokon keresztül:

 • Gyönyörű design. A kis szekrény leggyakrabban a kabinet bútorok nagy csoportjához tartozik, így a tervező megoldás minden modern belsejébe illeszkedik.
 • Kompakt végrehajtás. Ajtók swing és tökéletesen mentett szabad helyet a falak mentén és a kabinet közelében.
 • Tágas bútorok. A kényelmes és átgondolt tárolórendszernek köszönhetően nagy számú dolgot helyeznek el a szekrénybe.
 • A funkcionális szekrény R – alakú vizuálisan beállítja a helyterületet. A szoba, ahol a mini-szekrény található, nagyobb és tágasabbnak tűnik.

Mint bármilyen termék, a szögletes szekrénynek kis hátrányai vannak:

 • A szekrény magassága, mivel a rekeszek egyes részei nagy távolságra vannak a padlótól, így nehéznek tekinthető egy személy számára. Ilyen Antlesolban tárolt dolgokat, amelyeket bizonyos évszakokban használnak.
 • A folyosón kis méretű kis méretű ajtónyílás. Bátorak. Egy ilyen helyiségben a rekeszrendszer megfelelőbb.
 • A rossz minőségű anyagból készült szögletes szekrény gyorsan elveszíti eredeti megjelenését.

Modellek

A gyártási módszertől függően a szögletes kis szekrények eltérnek:

 • Kabinet bútorok a sarokban. A gyártók szabványos méretű készterveket kínálnak, vagy bizonyos méreteket és kialakításokat tesznek. A szekrénynek alsó és felső felülete, valamint oldalfalai vannak. A gyártók egy kialakítást készítenek, és a szerelvény közvetlenül a telepítési helyszínen történik. A kabinet bútorok mobil és könnyen átrendezhetők egyik helyről a másikra.

 • Beépített sarokbútorok Tágas, a szekrényszerkezetekhez képest. Ha helyesen telepíti a ruhásszekrényt a szobában, az építészeti niche kitölti, mint a szoba teljes komplex geometriai formáját. Ilyen szekrényben nincsenek falak, amelyek jelentősen csökkenti a sarokba ágyazott bútorok költségeit. Az ajtóknak van egy gyönyörű táj, amelynek köszönhetően a gyönyörű és eredeti belső tér. A beépített bútorok nincs átrendezve, nem könnyű szétszerelni. Ezt csak egy bizonyos helyen gyártják és használják, amelyet elkészült.

Az ilyen szekrények rendszeresen szükségesek az avoinhoz, hogy megakadályozzák más kellemetlen szagok megjelenését.

 • Monolitikus eszköz a szögben a padlóról és a mennyezetről történik. Az ilyen modelleket egyedi megrendelések gyártják és bizonyos méretűek. Az ilyen szekrények leggyakrabban a kis helyiségek ruháit célozzák.

Lehetőség van az univerzális szekrények belátása szerint, és az eredeti kompozíciókat kapjuk. Egy kis szoba belsejében gyönyörű aszimmetrikus szekrényekkel néz ki tükrökkel. A design mezzanine, amely a padlón található, vagy lóg a falon. A tér teljesen átalakul, és új szobákat ad hozzá az egész szobához.

Használja a belső térben

A hálószobában telepített sarokszekrény, szabad helyet takarít meg, amennyire csak lehetséges, és számos dolgot tartalmaz: ruházat, kiegészítők, fürdőtartók és ágynemű. Egy kis helyiséghez illeszkedjen a beépített szekrénybe, amely két fal intervallumában van felszerelve. A Recreation és az alvás helyiségében jó lehetőség nyílik egy kis háromszög szekrény létrehozására, hogy a minimális szabad hely elfoglalja. Az ajtók jobban felveszik egy nagy tükörrel.

Kiváló lehetőség egy kis folyosón – sarokszekrény ajtó-kupé. Ez a szekrény bútor lehetővé teszi, hogy az egész család ruháit és lábbelit tartsanak. A homlokzat tükörrel növeli a helyet.

Corner kis szekrények telepítve a teremben vagy a nappaliban leggyakrabban üvegajtók gyönyörű rajzokkal. Emlékezetes vagy gyűjthető dolgokat, valamint számos nyomtatott irodalmat tartanak. Gyönyörű könyvek könyvek eredeti, és adnak vendégszobát saját stílusuk.

Corner kis szekrényekre van szükség a gyermekszobában. A legtágasabb a trapéz alakú forma kialakítása, amelynek további polcai vannak a dolgok számára. A gyermek összecsukhatja játékait és ruháit, és örömmel rendeljen. Locker ajtók díszes rajzfilm és tündérmesék karakterek. Minden modell stílusos és eredeti kialakítást hoz létre a szobában.

Anyagok

Szögletes szekrények előállítására kiváló minőségű anyagokat használnak, amelyeken a terv megbízhatósága és a működés időtartama függ. A klasszikus szabványos modellek előállításánál:

 • Fa-üvegszálas furnéros bevonattal különböző fafajtákból. Az ajtók klasszikusan és nem jól néznek ki. A mai napig olyan modern bevonatot fejlesztettünk ki, amely környezetbarát, és nem bocsát ki rosszindulatú anyagokat a levegőbe.
 • A laminált chipboard jó tulajdonságokkal rendelkezik a szoba díszítéséhez. Az anyag nem igényel további ellátást, tökéletesen ellenzi az erős mechanikai hatást. A külső felületet egy fényességgel borítják, amely növeli az erősség és a kopásállóság jellemzőit.
 • A természetes fa drága néz ki. A terveket kézzel készített szálakkal díszítik, és a táj más elemeit. Az ilyen drága és gyönyörű bútorok díszítik a belső teret.
 • A műanyag azonban nem olyan gyakori, hogy olyan eredeti modelleket hozhat létre, amelyek díszítik a folyosót és a gyermekszobát.

Sok figyelmeztető gyártók fizetnek ajtó tájat. A legkeresettebbek átlátszó vagy tükörfelületek. Ezen a homlokzaton egy gyönyörű és eredeti rajzot alkalmazhat: virágok összetétele, szigorú geometriai formák vagy vonalak, virágdísz.

Az ólomüveg különös és szokatlanul kinézett tájképe: színes darab üvegforma, gyönyörű csillogás, ünnepi hangulatot és csodálatos hangulatot teremtve egész nap.

Belső töltés

Mielőtt kis szögletes kialakítást választana, először érdemes figyelmet fordítani a belső tartalomra. A tárolórendszernek Racionálisnak kell lennie, hogy bútorokat és dolgokat tároljon, amely kényelmes volt.

Klasszikus szerkezetek közé tartozik széles polcokkal, lemezek vállát ruházattal, fiókok különféle apróságok és a kis doboz. Ha a kabinet a megrendelés alatt áll, akkor az Ügyfél kérésére a szabványos kialakítást kiegészíti az ékszerek, a kozmetikumok és más dolgok osztályai.

A gyártók számos és alacsony funkcionális modellt kínálnak. A kis szekrények háromszög alakúak. A polcok háromszög formájában nem tesznek nagy dolgokat, például ágyneműt vagy törülközőt. A formanyomtatvány szekrénye több tárhelyet tartalmaz:

 • Álljon a ruhákhoz, amit a vállakon akarsz rabolni. Bizonyos esetekben a gyártók két állványt állítanak fel különböző magasságokban.
 • Alsó polcok cipőkhöz, különböző méretű állványokkal vagy rácsokkal.
 • A textíliák vagy bármely más kötöttáru polca, amely a hengerelt formában sok helyet foglal el.
 • Visszahúzható dobozok és dobozok a fehérnemű tárolásához és más dolog, amit el kell rejteni a furcsa szemektől.
 • A felső mezzanine a szezonális dolgok tárolására és azok, amelyek nem mindig szükségesek.

A szekrényben lévő polcok ugyanabból az anyagból készülnek, mint maga a terv. A súlycsökkentés, a fiókok és a polcok csökkentése műanyagból készült.

Hogyan válasszuk ki?

Amikor egy kis szekrényt választanak a szoba szögében, figyelembe kell venni az árnyalatkészletet. Minden modellnek rendelkeznie kell a szükséges méretekkel. Nem lehet túl nagy és terjedelmes, hogy ne erőltesse a szoba szabad helyét.

A kabinet bútorok kialakítása támogatnia kell a szoba általános stílusát. Szabályként a szögszerkezetek nem alkalmasak a stúdióapartmanra.

A homlokzatnak világos árnyalatoknak kell lennie, hogy a szoba tágasnak tűnjön. Bizonyos esetekben fényes árnyalatok kiválasztása, a falakkal és a mennyezetekkel ellentétben az unalmas belső tér frissebbé és eredetibbé válik. A szekrényben telepítheti a LED-es háttérvilágítást, amely segít a navigáláshoz és a gyorsabb megtalálásban megtalálni a megfelelő dolgokat.

Arról, hogyan kell összegyűjteni egy kis szögletes szekrény – kupé, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: