Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Kis szobákban, a számlán minden mérő, különösen a folyosók. A sarokszekrények tökéletesen illeszkednek a bejárati terembe, így a lehető leghamarabb használhatják a helyet.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Előnyök és hátrányok

A sarokstruktúrákat gyakran használják a folyosókban, és nem véletlen. Az ilyen szekrények előnyeit nehéz túlbecsülni:

  • Növelje a szoba funkcionalitását. Az ilyen típusú szekrények használják a szög helyét, amely általában nem érintett. Ez lehetővé teszi, hogy komolyan mentse a szoba hasznos területét. Különösen ez a kis folyosók számára fontos.
  • Tömörség. Folyosón – egy olyan hely, amely napi és kíséri a házigazdákat és a vendégeket. Ezért ez a zóna hangulatos, kényelmes és lehetőség szerint tágasnak kell lennie. A sarokszekrények egy kis helyet foglalnak el, nem zavarják a mozgás szabadságát, gondosan nézzenek. Ugyanakkor számos olyan dolgot kielégítenek, amelyek nem rosszabbak a hagyományos lehetőségeknél.
  • Stílus. A modern gyártók minden ízléshez sarokszekrényeket kínálnak. Ez egy elegáns klasszikus és modern eredeti modell. Különböző színek, textúrák, befejezések és kialakítás lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy opciót, amely képes díszíteni a bejárati terem díszítésére. A szokatlan forma nem rontja el a termékek megjelenését, de éppen ellenkezőleg, kiemelkedő lesz, hangsúlyozva a tulajdonosok kifogástalan ízét.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Az ilyen bútorok hátrányai egy kicsit. A legfontosabb dolog nem mindig a megfelelő és funkcionális belső tartalom. Az ilyen szekrények tartalma gyakran klasszikus elemekből áll. A nem szabványos formák polcait ritkán használják.

De még ebben az esetben is nagy mennyiségű szögmodul, a teljes használata nem túl kényelmes.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Nézetek

A sarokszekrények több jellemzővel besorolhatók.

Az ajtók típusával

Az egyik legnépszerűbb lehetőség – ruhásszekrény ajtajajával. A nyílt formában az ajtók nem zavarják teljesen, és nem igényelnek további helyet nyitva. Ezt a fajta építést a modern modellek gyártásában használják.

A swing ajtókkal rendelkező opciók is igény szerint vannak. Néhány bútorkomplexumban ez a fajta nyílás a legkényelmesebb. Ezenkívül tökéletes klasszikus stílusban.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Formában

Az M-alakú verzió egy 90 fokos szög formájában található homlokzat. Enyhíti az ilyen kialakítás vizuális keménységét a félköríves nyitott polcok rovására. Nem is rossz az opcióhoz a tükör szekrény helyének egy falán és az éjjeliszekrény kialakításával, nyitott akasztókkal a következő.

Sarok szekrények a folyosón

Öt sáv – a legnépszerűbb modell. Itt a termék hátsó felülete megismétli a falak alakját. Az oldalsó pártok merőlegesek. Ez a kialakítás eredetibbnek tűnik, és több lehetőséget kínál a külső kialakításra és a belső töltésre.

A trapéz egy másik szokatlan lehetőség. Ebben az esetben a szögletrész független elem. A boca kabinet ferdén.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

RADIUS szekrények, mint azok, akik inkább sima kanyarokat részesítenek. A sugár modell lehet konvex, homorú vagy hullám alakú. Az első típus általában teljesen zárva van. A második lehet nyitott oldalpolcok. A harmadik típusnak összetett formája van, és tágas folyosókra készült. Ez magában foglalhatja a nyitott elemeket is a tervezésben.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Szedéssel

A sarokszekrény különböző részekből állhat. A kis modellek általában hajótestek (például szűk szankciók).

A moduláris rendszerek különböző blokkokat tartalmazhatnak a vágynak megfelelően. Ez lehet egy tükör szekrény zárt és nyitott polcok cipők és kiegészítők, antlesol, külső akasztók felsőruházati és t. D. Ebben az esetben minden modulnak egyetlen magassága van, és egymáshoz csatlakozik. A mellékelt részek ilyen rendszerek általában nincsenek.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

A beépített gardrób nincs hátul. A falra feküdhet, vagy egy rést, amely tökéletesen sima falak illúzióját hozta létre dekoratív betétekkel. Az ilyen bútorok tervezése lehetővé teszi, hogy még több helyet takarítson meg egy kis folyosón.

Általában az ilyen modellek megrendelésre készülnek. A szekrény másképp nézhet ki, de gyakrabban egy rekesz-modell tükrökkel és mini-öltözettel.

Sarok szekrények a folyosón

Gépezet

A swing ajtókkal működő szögű szekrények működésének folyamata nem különbözik a szokásos modellek működésétől. A költségesebb lehetőségek a zökkenőmentes és záró ajtókhoz közelednek.

Ami a szekrényeket illeti, van egy speciális görgős mechanizmusuk. Köszönhetően neki, az ajtók zökkenőmentesen mozognak, megnyitják a tartalomhoz való hozzáférést, és könnyen visszatérnek, rögzítve a megfelelő helyzetben.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Dimenziók

A szögletes szekrények méretei az egyes modellek gyártójától és jellemzőitől függenek. Mindazonáltal minden ilyen termék esetében a józan ész kerete korlátozza a határértékeket.

A minimális magasság 1,5 m. A folyosón a kisebb szekrény egyszerűen irracionális. A maximális magasság a személyes kívánságaitól és a mennyezeti szinttől függ.

Az oldalfalak minimális mélysége – 30×30 cm (mindkét oldalról). Ez az opció alkalmas egy kis folyosóra. Középméretű folyosók általában 50×50, 55×55 vagy 70×70 cm. A nagy csarnokok és a mini-öltözők szekrényei még nagyobb mélységgel rendelkezhetnek. A hátsó falak szélessége a trapéz alakú falakban és mindkét oldalon öt rangú. Az M-alakú szekrények ebben a tekintetben aszimmetrikusak lehetnek.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

A szélességet a bútorok alatt elosztott szabad hely rendelkezésre állása és a tulajdonosok személyes igényei alapján határozzák meg. Vannak azonban minimális paraméterek is vannak. Például öt sorban 70 cm. A kis méretű folyosók legkisebb M-alakú modelljeinek szélessége 600×600 mm.

Gyakran szekrények megrendelésre kerülnek. Ebben az esetben a méretek, például a tervezés és a belső töltés bármelyik lehet, amely egy adott csarnok területén és jellemzői alapján.

Sarok szekrények a folyosón

Töltő

A szögletes szekrények belső elrendezése nem létezik. Minden gyártó saját lehetőségeket kínál, és néha biztosítja az ügyfelet, hogy képes legyen saját töltési rendszert választani.

A folyosón a szekrény hagyományos eleme a vállának bárja. Egy keresztlécen a felső ruhát elhelyezheted. A második kötöttáru, ingek és ruhák. A két rudat egymásba helyezheti, és az alsó szinten rögzítheti a sálak és egyéb tartozékok horgokat.

A zárt polcokon olyan könnyű ruhákat tárolhat, amelyek nem igényelnek elhelyezést a vállakon, kalapok, táskák, esernyők és más dolgok. A kis elemek, mint a kesztyű és a kulcsok kényelmesebbek a fejlett dobozokba.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

A szekrény alján a cipők polcai általában elhelyezkednek. A tetején lehet Annet. A nyitott oldalsó polcok tartozékokkal díszíthetők. Ez releváns a tágas csarnokok számára, ahol a praktikusság mellett a bútorok elvégzik a dekoratív funkciót.

A kabinet teljes elemei lehetnek. Ezek a szekrények, puffok, tükrök polcokkal, nyitott fogasok fémhorgok formájában. Az utolsó tétel kényelmes azoknak, akik gyakran vesznek vendégeket a házban, vagy egyszerűen nem akarnak kabátot lógni egy zárt szekrényben, és megkapja az utcán való belépés előtt.

Hasznos a felsőruházat és a hóesés vagy a hirtelen eső esetén. Hazatérve, a nedves ruhát nyitott helyen hagyhatja, mielőtt teljesen száradna, majd nyugodtan eltávolíthatja a szekrénybe.

Sarok szekrények a folyosón

Anyagok és formatervezés

A fából készült szekrények a legvilágosabbak. Abszolút környezetbarátság, megbízhatóság és szilárd megjelenés nem hagyja közömbös sok vevőt. Az ilyen termékek hátránya csak magas költségeknek nevezhető. Ezenkívül a fa instabil a hőmérsékleti különbségek és a magas páratartalom. Csak a termékek speciális feldolgozása megbirkózhat ezzel a problémával.

Modellek MDF-től sokkal olcsóbb. Ugyanakkor nem tükröződik a szekrények minőségére. Az ilyen bútorokat megkülönbözteti a tartósság és a kopásállóság. Az egészségügyi termékek biztonságáról is nem lehet aggódni.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Forgácslap a leginkább megfizethető nyersanyag, amely tükröződik a bútorok végső értékében. Tiszta formában, a forgácslapot gyakran használják. Általában a gyártók az MDF-vel kombinálják.

Bútorszerelvények és egyes belső elemek (például a vállak barbéterek) fémből készülnek. Általános szabályként minden alkatrész áthalad a korrózióellenes feldolgozáshoz.

Sarok szekrények a folyosón

A tükör elemeket gyakran használják a szekrények külső részének regisztrálására. A folyosó tükrökben két fontos funkciót végeznek. Először is, vizuálisan bővítik a helyet, és a további tér illúzióját és a fényt tükrözik. Másodszor, lehetővé teszik, hogy egy személy megkezdje, hogy megvizsgálja magukat, értékelje a ruhák és a frizurák pontosságát, rögzítse a fejdíszt vagy a sálat.

A szögletes folyosók néhány eleme puha bőr vagy szövetkárpitos lehet. A beágyazott puffokat és a nyitott ruhák akasztókat érinti.

Sarok szekrények a folyosón

Ami a homlokzatot illeti, lehetnek más szerkezete és színe. A tömb szekrények általában természetesek maradnak, bemutatva a természetes fa mintát és az árnyalatok nemességét. Bár néha ilyen bútorok festése, így a vágy, hogy egy szögletes szekrény egy sor fehér színű, meglehetősen megvalósítható.

Az MDF és a forgácslapok modelljei is vannak fa textúra. Az árnyalatok változatosok. Különösen népszerű modellek színes wenge, anya és fehérített tölgy. Néha a termékeket speciális film borítja, fényes felületen. Az ilyen megközelítést általában a modern modellek (különösen a sugarú) termelésében használják. A fényes bútorok nagyon népszerűek. Gyönyörű, mint a tükrök tükrözik a fénysugarakat, és vizuálisan kiterjesztik a helyet. Azonban a folyosón az ilyen szekrények ritkák.

A dolog az, hogy a fényes homlokzatok különleges gondos kapcsolatot igényelnek. Az ujjakról, karcolásokról és karcolásokról az ilyen felületeken való lábnyomok nagyon könnyen megjelennek, és a folyosó az emberek állandó klaszterének helye.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Korlátozott hely, felsőruházat, esernyők és táskák – Mindezek a tényezők növelik a bútorkárosodás kockázatát.

Színek

  • Barna – a leggyakoribb szín a folyosó bútorgyártásában. Ez praktikus, semleges, tökéletesen illeszkedik minden légkörbe. A kellemes dió árnyéka légkört teremt az otthoni hő és a cozinitás. A stílusos hangválasz biztosítja a bútorok kifinomult eleganciáját.
  • Azok számára, akik szeretik a szőke tónusokat, a gyártók szekrényeket kínálnak bézs gamme-ben. A semleges szelíd szín frissíti a szobát, vizuálisan könnyebbé és tágasá teszi. Lehet, hogy egy fa utánzata egy fehérborító tölgy vagy bézs monokróm bevonat árnyékában. Mindenesetre a kabinet vonzónak tűnik.
  • A fehér bútorok nagyon hatékonyak. Az ilyen szekrények fényűzőnek tűnnek, a stílustól és a konfigurációtól függetlenül. Azonban érdemes emlékezni a szín márkájára. Ha egy bézs hang elrejtheti a könnyű szennyezést, akkor a hófehér felületen, még a legkisebb szálak is nagyon észrevehetőek lesznek.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

  • Gyakran szekrényeket végeznek egy kombinált kontrasztos színben. Ez általában barna kombinációja bézs. Az ilyen lehetőségek érdekesnek tűnnek, és tökéletesen néznek ki a színes falak hátterén. Ebben az esetben azonban fontos, hogy ne túllépje a tervezés eredetiségével.

Ha kétszínű bútorokat választasz, akkor a háttérképnek monofonikusnak kell lennie, vagy van egy nonszensz semleges mintázata. A szőnyegeket és egyéb tartozékokat is csendes színben kell kiválasztani, különben kockáztathatsz egy ízlésesen tervezett helyiséget, amely bosszantja a mottronját.

Sarok szekrények a folyosón

  • Ritkán választják ki a folyosón élénk színek szekrényeit. De a fotónyomtatással kapcsolatos lehetőségek nagyban népszerűek. Ez lehet egy éjszakai város, tájkép, japán témák (a megfelelő belső), vagy valami más.

A kép helyesen kiválasztásával még a folyosón is megteremtheti a további helyek illúzióját. Az ilyen termékek élénkítik a helyzetet, növelik a hangulatot, és mondhatnának valamit az otthoni tulajdonos személyes ízléséről.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Hogyan válasszuk ki?

A vendégek, a folyosóra való bejutás azonnal meg kell értenie, hogy az otthoni díszítés. A bútoroknak harmonikusan illeszkednek a helyzetbe, folytatva az általános koncepciót, és a kabinet nem kivétel.

A klasszikus stílusban lévő sarokmodelleket általában a tömbben végzik. Megengedett változatok az MDF-től, de szükségszerűen egy fa textúrájával. A klasszikusot elegancia és szilárdság, helyes geometriai formák jellemzik.

Az ilyen termékek szerkezete általában zárt rekeszeket tartalmaz, swing ajtókkal, visszahúzható dobozokkal. A kocsi nyakkendő burkolata nyitott akasztókkal és beépített puffokkal. Formádák, göndör fogantyúk, alkalmanként faragott díszek és aranyozás használhatók díszítésként. A színtartomány túlnyomórészt sötét (sötét és világosbarna, néha bézs).

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

A Provence stílusának szintén jellemző a fából készült bútorok swing szárnyával. A könnyű árnyalatok (fehér, szürke, bézs) dominálnak itt, páratlan formák fémszerelvényei. A dekoráció gyakorlatilag hiányzik. A terméktervezés egyszerűségként lehet becsülhető, a francia romantika könnyű szórólapjával.

Modern stílus feltételezi aszimmetria és eredetiség. Itt vannak megengedett kombinációk lekerekített és geometriailag közvetlen formák, különböző színek kombinációi, egyenetlen blokkmagasság. Az ajtók lehetnek mind a swing, mind a csúszás. Selyem képernyőnyomtatás, fényképnyomtatás és egyéb bútorok díszítése.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Minimalizmus tömör és korlátozás jellemzi. Krómozott fémszerelvények szigorú kialakításhoz, rajzok és egyéb díszek – itt vannak az ilyen modellek megkülönböztető jelei. Csak a kontrasztos árnyalatok (általában fekete-fehér) kombinációja, tükörelemek. Gyakran használt fényes felületek. A Radius szekrények ívelt homlokzata mind a modern stílusokba illeszkedik. Mindez a tervezés árnyalatának kiválasztásától függ.

Sarok szekrények a folyosón

A bútor színének megválasztása a házigazdák személyes ízétől függ. Azonban, hogy a ruhásszekrény harmonikusan illeszkedik a belső térbe, érdemes megfontolni néhány más pillanatot.

A kis folyosóknál jobb választani a könnyű bútorokat. Így vizuálisan bővítheti a helyet. Ugyanazt a választást kell tenni abban az esetben, ha a folyosó falait és padlóját sötét színekben díszítik. A tágas és könnyű szobában helyénvaló megnézni a színek szekrényét. Bár a fényfalak hátterében a sötét változatok különösen látványosan kiemelik.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

A jövőbeni szekrény méretének gondolkodása két fő pontra összpontosít. Értékelje azt a helyet, amelyet kiemelhet a bútorok alatt, és gondoljon arra, hogy milyen dolgokat és milyen mennyiségben fog tartani benne.

A szekrénybe kerül, belső tartalma függ. Gondolj, szükséged van a polcokra a könnyű ruhákhoz, vagy jobb, ha kiemeled a vállat a bár alatt, akkor a fiókok jönnek hozzánk, hogy a nyitott polcok szükségesek-e és. D.

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Sarok szekrények a folyosón

Szép ötletek a modern belső

Egy kis szekrény az Eiffel-torony képével, amely a folyosón a visszatartott Párizsi Chic hangulatot teremt a folyosón. Az esernyők számára a gyönyörű állvány kiegészíti a romantikus kompozíciót, és a puha puffok lehetővé teszik, hogy kényelmesen viseljen cipőt.

Sarok szekrények a folyosón

A tejszín nagy sarkában egy tágas folyosót is könnyebb és hangulatos. A bútorok dimenziói lehetővé tették a komplexum összes szükséges blokkját. Itt vannak zárt ruházati rekeszek, és egy nyitott vállfa a vendégek számára, valamint egy tükör, valamint a dekorációs elemek polcai. A malinikus gyertyatartókat egy szelíd rózsaszín puffozással harmonizálják, és világos színeket adnak a belső térhez.

Sarok szekrények a folyosón

M-alakú szekrény a folyosótól kezdve, és a szobához vezető folyosón végződik – érdekes és funkcionális megoldás. A bejárati ajtó kényelmes rekesz áll, vállfákkal, polcra a kalapok és egy hely, amelyre leülhet, és cipő.

Sarok szekrények a folyosón

A falak mindkét oldalán két ruhásszekrény lehetővé teszi, hogy nagy számú dolgot befogadjon. A szöget helyesen simították a kerekített polcok ajándéktárgyakkal, és a matt üveg mintákkal a praktikus bútorok valódi belsőépítésére fordítják a praktikus bútorokat.

Sarok szekrények a folyosón

Az elegáns csokoládé színes szekrény a klasszikus stílusban tökéletesen illeszkedik a visszatartott luxus folyosón. Csillár és padlólapok világos bézs színekben, valamint hófehér ajtó platpands frissíteni a beállítást, kiegyensúlyozó színegyensúly.

Sarok szekrények a folyosón

A nagyon tágas csarnok birtokosai teljes körű ruhásszekrénytermet szerveznek benne. A belső teret ruhák, cipők és kiegészítők fogják elfoglalni, és a szerkezet külső oldala díszíti a folyosót az eredeti kialakítással.

Sarok szekrények a folyosón

A folyosón található sarokszekrény több modellje, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása