Ruhásszekrény menesollal

Nem titkos, hogy a felfüggesztett polcok nagyon kényelmesek, de ezek nem mindig vannak a belső térrel. A jó csere lehet tekinteni egy ruhásszekrény Antlesol, amely harmonikusan illeszkedik bármely házba.

A szekrény megvásárlása Antesollal – jó módja a helyzetből, ha nincs helye a dolgok megtartására. Kiváló kapacitásával segít megfelelően megszervezni a helyet.

Jellemzők és előnyök

Az antiszolos szekrénynek előnyei vannak:

 • Tömörség és helymegtakarítás;
 • Multifunkcionalitás;
 • Kapacitás különböző dobozok és polcok miatt.

A mezzanin egyik legfontosabb tulajdonsága, kivéve a multifunkcionalitást, az, hogy képes a szoba magasságának vizuális érzékelésére cselekedni. Természetesen csak vizuálisan, de néha egy ilyen jellemző nagyon fontos szerepet játszik, különösen a szobában egy kis területen.

Nézetek

Andresol egy szekrényzel különbözik az ajtók tulajdonságaitól:

 • Csúsztatás, ami rendkívül kényelmes, mert a helyet egy ilyen ajtónyitás rovására menti;
 • Hinta;
 • Harmonikus. Az ilyen rendszer nem olyan gyakran található, mert a használat szabad helyet igényel.

Hasonló bútorok a mezzanine-vel vásárolhatók a már összeszerelt formában. Nem lesz nehéz megtalálni, különösen azóta, hogy a mai napig a bútorpiac számos ilyen típusú fajok széles választékát mutatja minden ízlés és pénztárca számára. Ha szeretné, általában külön szekrényt és polcokat szerezhet, és összegyűjti őket az Antlesoli elvén.

De a leginkább problémamentes nézet az oldalsó polcok bútora, amely a niche-ben telepíthető. Ez a tökéletes kiút azok számára, akik nem tudják, hogyan lehet megmenteni helyet a lakásban, és ugyanakkor nem rontja el a belső teret. A Mezzanine beágyazott szekrény segítségével önállóan tarthatja, hogy mennyi polcra van szüksége.

Anyag

Az Antllllesol szekrények típusai:

 • Faipari;
 • MDF vagy LDSP;
 • Tükör;
 • Műanyag;
 • Üveg.

Fontos megjegyezni, hogy a tükörből vagy üvegből készült panelek mind a színtartományban is elvégezhetők, és többszínűek vagy rajzolhatók.

Különös figyelmet kell fordítani a kis részekre és a kötőelemekre. Ezeket az alkatrészeket jó minőségű, tartóssággal és megbízhatósággal kell ellátni. Jobb, ha nem takarít meg, és nem vásárolhat anyagokat műanyagból, megszakíthatják.

Dekoráció

Mint tudod, Andresol a szekrények az ajtókkal, amelyek a mennyezeten találhatók. Valószínűleg sokan közülük meg kellett találkoznod a nyitott polcokat otthonban, amelynek rovására láthatod az összes belső dolgokat. Általában a tulajdonosok tartják ott szezonális ruhákat, dobozok cipővel és sok más dologgal.

Az egyik leggyakoribb tájkép a világítás. Jellemzően a lámpák beágyazódnak a mennyezetre oly módon, hogy a sötét időben láthatók mindent, ami szükséges.

További formák további polcjai a szekrény oldalsó részeihez csatlakoztathatók a vallomással. Általában könyvespolcként használják, mint a beltéri virágok alatt lévő edények és mindenféle triol. A kabinet belsejében található olyan rekeszek, ahol kényelmes tárolni kis dolgokat.

A szekrény a mezzanine-val gyakorlatilag bármilyen belső térre illeszkedik. Ennek ellenére, amikor megvásárolják, figyelembe kell venni a fontos szabályokat: például előre gondolkodni, hogy melyik teremben vásárolsz bútorokat – a nappali, hálószoba, a folyosó, milyen dolgokat fognak tartani.

Talán meg kellene dönteni a vásárlás egy kis méretű szekrény mezzanine, vagy éppen ellenkezőleg, nézd meg a modellben, a méret a fal. Az utolsó lehetőség tökéletes a hatalmas mennyiségű dolgok tárolására. Egy nagy plusz képes lesz a szobát más bútorokból, polcokból.

Az antresol dimenziói nagyon fontos szerepet játszanak. Ha széles, és nincs olyan kialakítás, akkor esélye van arra, hogy a polcok a dolgok súlyosságánál fordulnak.

A gyakorlatban úgy vélik, hogy az egyik legkényelmesebb tárolási lehetőség – ez Anezol, amely nem osztott rekeszekre. Végtére is, akkor lehetősége lesz arra, hogy a dolgokat nagy méretben helyezzük el. Győződjön meg róla, hogy gondosan nézzen ki, hogy milyen minőségű rögzítőelemekkel rendelkezik. Attól függ, hogy az ajtók könnyen mozognak-e a bútorok összegyűjtése után.

Úgy gondolják, hogy a Mezzanine leggyakrabban szekrénye a folyosón van elhelyezve. Ez érthető, mert ez az egyetlen szoba, ahol általában ruhákat tartunk, amelyeket a szezonból vagy rendkívül ritkán viselünk. Ha nem szeretsz rendetlenséget tenni más szobákban, a kabinet telepítése a folyosón lesz a tökéletes megoldás az Ön számára. Ezen kívül, sok házban a folyosókban vannak fülkék, a rovására, amelynek a Mezlesol szekrénye képes lesz illeszkedni a folyosóra. Így nem fogsz sok helyet venni, de átgondolt módot tehetsz a dolgok tárolására.

Ötletek a belső térben

A modern modelleket széles választékkal különböztetik meg. A homlokzatok és ajtók egy színben vagy mindenféle rajzokkal díszíthetők. A kiegészítés nagy tükröt vagy üvegelemeket szolgál fel.

A Meresers with háttérképek szinte bármilyen helyiségben telepíthetők. Ennek ellenére, hogy a bútorok kiválasztásakor jobb, ha mindig figyelembe kell venni, hogy a belső stílusban kell kombinálni. Ne keverje össze a különböző stílusokat. Ha nem biztos abban, hogy önállóan tudsz önállóan megbirkózni a választás, jobb kapcsolat a tervező segítségért. Ő megadja neked a megfelelő tippeket, és segítséget nyújt a tisztességes választáshoz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: