Szolgálat: Mi az, és hogyan kell választani?

Nagyon fontos, hogy megértsük helyesen, hogy mi ez – egy szolgája. Ez a fajta bútorok nem tekinthetők valami régimódinak, és akik feledésbe kerültek. Végtére is, tudva, hogyan kell kiválasztani a jó szolát, létrehozhat egy belső teret, amely teljes mértékben megfelel az alapvető tervezési követelményeknek.

Ami?

Nehéz megtalálni azt a személyt, aki biztosan azt mondja, hogy a szolgája képviseli, és hogyan néz ki az életben. Van még egy népszerű sztereotípia is, mintha minden ilyen bútor régimódi. Valóban, a szolgákat aktívan használták 1940-1960-ban. De ma alkalmazhatók, ha jó modellt választasz. A “Szolgál” szó pontos szinonimája lesz az “Alacsony büfé” kifejezés.

A szolgát általában tárolták:

 • edények;
 • fehérnemű az asztal kiszolgálására;
 • Élelmiszer termékek;
 • az italok.

  Ezért a szolga telepítésének hagyományos helye konyhák és szomszédos szobák.

  És a luxus házakban, ahol sok szoba volt, a szolgák az étkezőbe kerültek. Végtére is, ott volt benne van szükségük.

  Miután megértette a szolgák fő használatát, érdemes megfontolni, hogy az azonos típusú bútor kissé eltér a büfétől.

  Hagyományosan csak egyetlen ág volt a szolgákban, és egy mázas felsőt használtunk a büfében.

  Most azonban ez az arc szép. Néhány osztályú modell szándékosan a régi rajzok szerint történik. Ezután kiválóan kitöltődik a retro stílusú apartmanok számára. Azonban igyekeznek főként modern anyagokat használni, korlátozva a régi díszítésükre. Az ilyen bútorok kényelme ennek a megközelítésnek köszönhetően teljes mértékben mentett.

  Nézetek

  Beszéljen a bútor tárgyának meglévő fajtáiról.

  Alapértelmezett

  Tipikus konyha és asztali szolga ma jobban megfelel a régi büfének. Ez is két fő részre van osztva. A fentiekből általában az üvegkeret, amely az edényeket vagy más elemeket lefedi. Minden ember fizet ezen a részen, és felhúzza a fókuszt. Az alábbiakban a zárt tágas állvány.

  Vannak olyan helyek, amelyek nem képviselik esztétikai értéket:

  • evőeszköz;
  • Különböző fehérnemű;
  • asztalterítők, szalvéták;
  • Törölközők és hasonló tartozékok.

  A standard minta magassága legfeljebb 2 m. A modellek egy része nem haladja meg az 1 m-t. A polcok felülről előnyösen átlátszó üvegből készültek. Az alján fából készült, hogy nagy terhelést tudjanak.

  A szolgai módosítások része nem szokásos polcok, de kiterjesztett dobozok használatát magában foglalja.

  A két szint elválasztó szakadék nem minden modellben van. De ha rendelkezésre áll, akkor ott lehet:

  • váza;
  • Alacsony edény virágokkal;
  • kosár;
  • gyümölcsök;
  • Újságok magazinok.

  Néhány legutóbbi generációs kiszolgálót lehet létrehozni egy hely TV-hez (házimunka, laptop és így tovább). A bútorszárnyak száma különböző – 2, 3 vagy 4. A lapok díszítése mintákkal és szerelvényekkel. A tervezők egy része az ólomüvegszekrény használatával javasolja. A szolgák általában 4 lábat helyeznek el, de nem nehéz megtalálni a modelleket és a lábak nélkül.

  Egy egyszerű kültéri szolga a konyhában általában van egy bemutató verzió. Lehetővé teszi, hogy elindítsa az összeset, amit a mezzanine-en belül szállítanak, és még a mezzaninnel is.

  A tükör hátsó falának belső térfogatának visszaverődése vizuálisan növeli a szekrény helyét, és lenyűgözővé teszi.

  Külön, érdemes megemlíteni a szolgák konyháját, amely a konyhai eszközökkel együtt elhelyezhető:

  • tea, kávé, kakaó;
  • cukrászda;
  • édesség;
  • gabonafélék;
  • Só, cukor.

   A könyvtárakban az iskolák gyakran könyvelkészítményeket alkalmaznak. A mázas polcok mögött a nyomtatott és kézzel írt kiadások hosszabb ideig tárolódnak. Ők megbízhatóan védettek a nedvességtől és a portól. Könyvek gondozása, amikor az ilyen bútorok használata egyszerűsíti a minimumot. Book Servan praktikus hegyes polcok.

   Szögletes

   Ez a fajta külön szolgák Lehetővé teszi, hogy elérje:

   • a tér maximális funkcionális használata;
   • vonzó megjelenés;
   • Az összes elem külső szépségének bemutatása.

    A sarokkiszolgálók edényekhez, könyvekhez vagy borokhoz tervezhetők. Az ilyen bútorok funkcionalitása elég nagy. Azonban a sarokfajta szekrény túlnyomórészt nagy helyiségekre alkalmas. Egy kis területen kevés alkalmas. Ezenkívül a szobai design alatt lévő szögszekrények kiválasztása nagyon nehéz.

    Beépített

    Ez a típusú szolga egyszer nagyon népszerű volt. De most az ideiglenes csökkenés után a második születést tapasztalja. Néhány modern módosítás is egy bárral és más vonzó kiegészítésekkel készül. Sokan függnek a tervezés átgondolásától. A kiszolgálónak csak gondosan kiválasztott megfelelő elrendezése lehetővé teszi, hogy garantálja a kényelmet a mindennapi életben.

    Csúszik

    Ez a fajta szolgák valami régimódiakhoz kapcsolódnak, és úgy tűnik, hogy lehetetlen alkalmazni a modern belső térben. “Gorki” megjelent a forradalmi időszakban. A nevük annak a ténynek köszönhető, hogy az ételek csak egy csúszás. A tervezők egyre inkább használják a gördülő szolgáit a nappali, konyha-étkezdék és egyéb szobák díszítéséhez.

    Az eredeti terv rajongóinak figyelmet kell fordítaniuk az ilyen bútorok antik változataira: az utak és ritkán találkoznak, de minden esetben egyedülálló.

    Dimenziók

    A Scholat magassága általában 1,5-2 m. Az ilyen megoldás tökéletesen alkalmas a kis apartmanok számára. De a megrendelés nagyobb magasságú kiszolgálót hozhat létre. A tipikus keskeny termékek szélessége (tetején) körülbelül 0,3 m. 0,5 métert eléri; Egyéni megrendeléssel, és nagyobb, és egy kis szerver.

    Tervezés

    A szovjet minta hagyományos szekrénye így néz ki:

    • Az alsó a roll-out fiókokkal vagy íratlan ajtókkal rendelkező szekrény (ezek az opciók néha kombinálva vannak);
    • A tetején vannak nyitott polcok vagy szórószekrény;
    • A felső és az alsó szint közötti szabad telek egy asztali vagy demonstrációs sík.

     Ne gondolja azonban, hogy milyen végrehajtást fejlesztettek ki a Szovjetunióban. Egy többé-kevésbé teljes körű formában, a XVII. Század végéig megjelent. Változások a hamarosan, mivel ez a pillanat rendkívül jelentéktelen volt. Az ok egyszerű – a gyakorlatban a klasszikus döntés bizonyította kiválóságát és kényelmét. Még a minimalizmus szellemében lévő termékek is nagyobb valószínűséggel vannak a hagyományos eszközhöz.

     Természetesen sok más modell van kifejezve a modern design trendeket sokkal többet. De nehéz megmondani, hogy mennyire használják a használatukat. A régi és a modernista modellek közötti különbség általában a dekoratív betétek kisebb fogyasztása és a nagyobb tömörség.

     A piacon reprezentált szolgák többsége nem osztható részekre, vagy pufferekkel van felszerelve; Mindkét esetben az üres rés eltűnik.

     De a bútorfejlesztők kizárólagos költségeit nem alkalmazták, nem sérthetik a fő követelményt: a szolga könnyű használata. Végtére is, szükség van a tisztán konyhai munkára. És ha a termék kiderül, hogy nem lehet praktikus, nincsenek vizsgálati trükkök. Leggyakrabban a szolga pontosan készül az egész bútorok és a szoba egészének kialakítása szerint. Nagyon óvatosan kell kiválasztanunk, hogy a ruhásszekrényt asztalok, székek, karosszékek és így tovább.

     A bátor és az eredeti tervezői megközelítés gyakran magában foglalja a fényes, fülbemászó szolga használatát. Ebben az esetben az egyetlen akcentusnak kell lennie az egész szobában. Ajánlatos semleges a színezéshez és a textúrákhoz használni. Ez nem rossz és természetes fa minta. Kontrasztforma és egyébként – antik szolga bevezetése a legmodernebb tervezési készítményekben.

     Az ilyen megközelítést használó tervezők szándékosan fókuszálnak a füstre és még repedésekre is. Minél inkább kifejezőek – annál jobb. Sőt, néha gyakorolt ​​tervszerű létrehozását repedések és mások is, hogy egy szilárd kor, hogy a bútorok tekintélyes. Ezután a büfé vagy a szolga a kompozíció szemantikai központjává válhat. Hasznos a szolgák egyedi stílusának jellemzésére.

     A klasszikus általában természetes fa használatát jelenti. És nem csak fa, és drága, gyönyörűen megjelenő fajták.

     A forgácslapról vagy az MDF beszélgetésről csak nevetséges, ez kizárólag természetes tömb lesz. Azok, akik a furnérozott struktúrák segítségével próbálják elhagyni a helyzetet, megtévesszük magukat.

     A klasszikus szolga, a legmegfelelőbb tárolás:

     • kristály;
     • porcelán;
     • Főződobozok a velencei üvegből.

     Ha nincs ilyen készlet a házban (és még nem is várható), akkor érdemes megválasztani a termékeket könnyebb és olcsóbb. A kifogástalan klasszikus kabinet azonnal felhívja a figyelmet:

     • a festékek textúráinak és léének telítettsége;
     • a szál és a dekoratív részek gyakori használata;
     • hajlított és csavart lábak használatával;
     • számított elemek;
     • Az arany, tej- vagy csokoládé színek dominanciája.

      A természetes zöld (lágyszárú) színe meglehetősen megfelelő lesz az olívaházban. Az ilyen belső tér túllépei lila, tej vagy rózsaszín színekben is festettek. A homlokzatokon lévő képek sokszínűek – ezek az egyedülálló virágok, és nagyvárosok, és megválaszolják a virágok pázsitját. Profán belsejében viszonylag olcsó struktúrákat alkalmazhat az MDF-ről. Néhány tervező dekoratív fából készült elemeket biztosít.

      Shebbi-chic sokan tévesen zavarodott a Provence-val. De az ilyen stílus bútora nem korábban alkalmazható, mint a XX. Század vége. Egyetlen formák Shebbi-Shik szellemében egyszerű és szándékosan durva. Homok és menta színe érvényesül.

      Nem szükséges túlzottan erősíteni a végrehajtás durvaságát, mivel Shibbi-Shik stilisztikája a romantikus jegyzetek megőrzését biztosítja.

      Gyakran előnyben részesítik a modelleket, amelyeknek nincs ajtója. Nyílt polcok – az angol stílusok tipikus vonala.

      Figyelem: A kiválasztott stílustól függetlenül a fekete oldali szerverek használata a lehető legkisebbnek kell lennie.

      Eloltott használat, amelyek túlterhelhetik a szobát sötét árnyalatokkal. Ennek eredményeként egy komor, kellemetlen érzés.

      A tetőtéri stílust azoknak választják, akik ugyanakkor értékelik:

      • gyakorlatiasság;
      • egyszerűség;
      • Széles hely a szobában;
      • rengeteg fény;
      • A bútorok kezelése.

      Figyelembe véve mindezt, az úton, a tetőtéri stílusban, nem lehet nagyon sötét vagy terjedelmes struktúrákat tenni. A faragott részek és az elegáns betétek rengetege ellenjavallt. Ezek a tervezési technikák csak a perspektívától elvonják. De a használat aláhúzott durva, az idősebb fa nagyon örül. Ez hatékonyan illeszkedik a tetőtéri környezetbe.

      Különben érdemes azt mondani, hogyan válasszuk ki a bútorokat az adott évtized stylisztriájához. Növekvő nosztalgia teszi ezt a pillanatot minden relevánsabb. Tehát a vékony 80-as évek mintái által ihletett, az embereknek polírozott termékeket kell választaniuk – és minden bizonnyal a vékony hordozókon kell választaniuk. A tetejét üvegeznének; Belül különböző csecsebecséket, dekoratív figurákat, és minél több helyet ilyen “otthoni kiállítás”, annál jobb.

      A “Rocket 60s” szellemében található bútorok a szabadság és az ifjúsági csatolás motívumait fejezik ki, könyörtelen mozgás előrehaladása. Biztonságosan kísérletezhet a lédús színekkel és még teljesen nem szabványos árnyalatokkal. Logikus, hogy válasszon egy szolgát, díszítve az absztrakt impresszionizmus stílusában. Ne félj a “Style Shock” -tól – A 60-as évek utánzás Tolerálja a belsejében a legkülönlegesebb kombinációkat. De nem tudod elfelejteni más jellegzetes jellemzőket:

      • A geometriai és virágdíszek aktív használata;
      • színtelítettség;
      • Kecses és ergonómikus geometria az összes bútor egészének;
      • háromszög alakú vagy kúp alakú lábak;
      • A rögzített és mozgó elemek kombinálása.

       Megérdemli a figyelmet és a bútorokat az 50-es stílusban. Ezután aktívan használt élénk színeket és bátor kombinációkat. Meglehetősen lehetséges volt, hogy megfeleljen a vörös és sárga, narancssárga és kék, sötétbarna szekrények és szolgák. Az 1950-es évek stilisztikájának szokásos üzlete grafikus nyomatok lesz. Az utánzás, hogy adja fel a drága anyagokat.

       Az 50-es évek konyhájában először a fényes felületeket széles körben használják. A lábak megpróbáltak szeretni, hogy minden bútor könnyebbé és csodálkozott a levegőben. A korszak jele és a sarkok kerekének vágya. A szolga lángjai a felvevő, vagy egy kis váza (még akkor is, ha tisztán dekoratív szerepet töltenek be). Szolgák az 1950-es évek szellemében, amelyek gyakran csúszó székletekkel vannak felszerelve.

       Hogyan válasszuk ki?

       A konyhában lévő szekrény kiválasztása, a nappaliban és a teremben mindig engedelmeskednek egyetlen követelménynek: meg kell felelnie a szoba általános szellemének és kinevezésének. Ezért A konyhában nedvességálló bútorokat kell használni, amelyeket a víz forró párok nem károsítanak, sőt az olajat vagy a zsírt is. A tisztítás egyszerűsége is fontos jelentése van. De a nappaliban az első helyen lesz egy külső elegancia bútor (bár a konyhában is releváns). A legegyszerűbb és olcsó modelleket is kiválaszthatja, ha csak közeledett a funkcionalitáshoz.

       A következő tényleges pillanat az összecsukható és nem szándékos szekrények között. A második lehetőség erősebb és stabilabb. Azonban nem valószínű, hogy olyan embereknek, akik gyakran kényszerülnek. Az Ecosil esetében csak egy kiszolgálóalapú kiszolgáló alkalmas az Ecosil számára. A faragványokkal és festett elemekkel kell díszíteni.

       Természetesen minél több dolgot terveznek tárolni, annál nagyobbnak kell lennie egy szekrénynek. Azonban túl nagy bútorokat nem kell megrendelni. Igyesebb, ha néha vásárol egy második szolgát vagy további tárolórendszert. A késztermék vásárlásakor a boltban nem szabad azonnal előnyben részesíteni a csökkentett árakkal kapcsolatos másolatokat. A kedvezményeket gyakran a hibás vagy nem keresletes vágy okozza.

       Minél kisebb a szoba, annál könnyebbnek kell lennie bútorok kialakítása. Természetesen azokban a területeken, ahol megfelel a stílusnak. Nagyon fontos, hogy ellenőrizze az anyag minőségét és az összes kapcsolat megbízhatóságát. A fő kerettervek és üvegek jellemzői értékelik. És mint más bútorok kiválasztásakor a szolga jobb, ha egy szilárd áruházba vagy egy nagy bútorgyárba megy.

       Milyen szép az ételek elhelyezésére?

       Amikor a szolgát megvásárolják vagy rendeljék, meg kell helyezni az ételeket. Mi nehezebb, mindig az alsó szinten kell állnia. Legutóbbi üdülőhelyként – a második alján. A dolgok folyamatosan, vagy úgy tervezték, hogy a tér alapvető töltelékévé váljon, a felemelt kéz magasságába helyezve. A felső polcok periodikusan használt tárgyakra kerülnek.

       De a kerámiákat nem szabad zárt rekeszben tartani, mert a levegőre van szükség. Az edények legnehezebb példáit továbbá rögzítik. Ez különösen igaz, ha csak instabil helyeken lehet szállítani. Ami magasabb, tegye vissza, és mi az alsó – előre – előre.

       Nem lehet csak edényeket állítani – mindig gyertyatartók, figurák és egyéb dekorációs elemek kell lenniük.

       De a szolgájú mesterséges színek nem helyek. Csak kihúzzák az összes figyelmet, és elrontják a kompozíciót. Javasoljuk, hogy több és többszínű zárványok monokróm festéksorait hígítsa. A szimmetrikusan szállított pár elemek egyensúlyt és harmóniát adnak hozzá. De mindezek a szabályok “nem fognak játszani”, ha nincs szabad hely, és az ételek nem láthatók minden oldalról, vagy valami kis zsetonnal rendelkeznek.

       Gyönyörű példák a belső térben

       Ez az, amit egy nagy szerverkiszolgálónak néz ki. Két részre elválasztva (nyitott étel és zárt alsó) szekrény nagyon vonzónak tűnik. Harmonikusan illeszkedik egy világos szobába. Ugyanakkor, még a felső szintű könnyű színű és viszonylag sötét padló kombinációja is vonzónak tűnik. A hely pontosságának kitöltése érzelmileg ellazul.

       Ha az előző opció jobban tájékozódott a Provence stílusáról, akkor ez már kifogástalan klasszikus. Pompás és pompás, de klasszikus. A stukkó és a faragott részek optimális benyomást keltenek. Érdemes hangsúlyozni a kontrasztelvek tervezők aktív használatát. Mérsékelten könnyű szolga rendkívül kombinálva a padló és a falak sötét színével.

       És itt úgy néz ki, mint egy nemes mahagóni szolgája. A belső töltés és a ruhásszekrény háttér nagyon jól néz ki. Készséges “éles” lábak és több faragott elem. A szolga tökéletesen harmonizálódik a szoba padlójával. Nem kevésbé jó kombináció, amely szürke falakkal rendelkezik.

       A klasszikus stílusú kiszolgáló szerepel az alábbi videóban.

       Értékelje a cikket
       ( Még nincsenek értékelések )
       Megjegyzések hozzáadása

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: