12 legjobb virágküldő szolgálat Szentpétervár

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Jelenleg több mint 80 virágküldő és virágértékesítő cég van Szentpéterváron. De a sok javaslat közül nem mindig könnyű kiválasztani a legjobb lehetőséget az ár és a minőség szempontjából. Összeállítottuk a legjobb, az ügyfelek és szakértőink szerint a Szentpéterváron sikeresen működő virágküldő szolgálatok értékelését.

A rangsor a következő kritériumok alapján készült:

  1. A vállalat időszerűsége;
  2. A márka hírneve;
  3. Vásárlói vélemények;
  4. A szolgáltatások költségei;
  5. Változatos választék;
  6. Érdekes különleges ajánlatok;
  7. Áramvonalas szolgáltatás és szállítás.

A legjobb virágküldő szolgálatok értékelése Szentpéterváron

Jelölés hely cég értékelés
A legjobb virágküldő szolgálatok értékelése Szentpéterváron 1 Florisant 5.0
2 Virágok Exper 4.9
3 Csokor Peter 4.8
4 flor2u 4.7
5 Virág Bunker 4.6
6 4.5
7 A hét virág 4.4
8 Cactus24 4.3
9 VirágokOptRetail 4.2
10 Virágos könyvtár 4.1
11 Florisant 4.0
12 5 szín 3.9

Floromania

Értékelés: 5.0

VIRÁGKÜLDŐ SZOLGÁLAT ST.PETERSBURG

A népszerű orosz “Tsvetomaniya” hálózat, amely 9 éve dolgozik a virágküldés területén, a minősítésünkben az első sorban foglal helyet. A vállalat online megrendeléseket fogad az online bolton keresztül, és 24 fiókkal rendelkezik irodákkal Szentpétervár különböző részein.

Virágok, virágkötők által készített exkluzív kompozíciók, valamint növények és különféle ajándékok kerülnek bemutatásra. Törzsvásárlóink számára bónusz kedvezményrendszert dolgoztunk ki. A “Tsvetomaniya” akkor egy szolgáltatás virágküldés futárszolgálattal az irodába vagy otthon. 2000 rubel feletti megrendelés esetén a vállalat azt ígéri, hogy ingyenesen szállít egy csokrot, ingyenes kártyával együtt, és a megrendelés napján.

Egyébként a legtöbb elmarasztaló ítélet “ingyenes” kézbesítés. Az ügyfelek nem elégedettek a késedelmes szállítással, a futárral és az ügyfélszolgálattal kapcsolatban is vannak panaszok, különösen hétvégén és ünnepnapokon. A vásárlói vélemények szerint a “Tsvetomaniya” virágainak egyik fő előnye a termékek igazán széles választéka, az elfogadható árak és a szép bókok-ajándékok puha játékok, csokoládék, léggömbök, topperek és más szép dolgok formájában. A vállalati ügyfelek kedvező ajánlatokat tesznek a nagykereskedelmi vevők számára.

A cég felajánlja, hogy a csokrot a kiszállítás előtt lefényképezi, és csak friss virágokat szállít a raktárból. Több “Tsvetomaniya” -ban nemcsak Szentpétervárra, hanem Oroszország más városaiban is rendelhetsz szállítást, a szolgáltatás költsége 800 rubelből.

Futárszolgálat ára: ingyenes a körgyűrűn, 2000 rubeltől történő megrendelés esetén

Nyitva tartás: 9.00-21.00

Telefon: 8 (800) 550-10-72; 8(900)640-00-77

Online rendelés:

Virágok szakértő

Értékelés: 4.9

VIRÁGKÜLDŐ SZOLGÁLAT ST.PETERSBURG

A Flowers Expert cég, amely eredeti csomagolásban kínál tervezői kompozíciókat, a második lépést teszi a minősítésünkben. A cég professzionális virágkötők által készített exkluzív csokrokat szállít elfogadható áron.

A Flowers Expert szakemberei nyomon követik a virágtervezés divatos tendenciáit, és ezeket használják fel termékeik létrehozásakor. A katalógus eredeti rózsakompozíciókat, népszerű kompozíciókat mutat be kalapdobozokban, valamint gyümölcsöt és édességet tartalmazó csomagokban.

A 3500 rubel összegű megrendelésnél. A céges kártya ajándékba kerül, a designt Ön választhatja ki. A rendelés többféleképpen is történhet – a weboldalon található online űrlapon keresztül, messengeren vagy telefonon keresztül. A csokor fotóját a szállítás előtt elküldjük az ügyfélnek a WHATSAPP-ban. Mint egy kis bónusz jön az utasításokat a gondozás és a termék, hogy növelje az élet a virágok. A megrendelés megkönnyítése érdekében a vállalatnak angol nyelvű üzemeltetői vannak.

Ha a negatív pillanatokról beszélünk, az ügyfelek panaszkodnak, hogy a szállítás nem mindig időben történik, és a virágok néha messze vannak az első frissességtől, és a második napon elszáradnak. oktatás 1 Az első napon a virágok nem mindig időben érkeznek. A szolgáltatás előre értesíti a címzettet a szállításról, ami nem mindig kényelmes, mert megfosztja a lehetőséget, hogy meglepetést szervezzenek szeretteik számára. És ha a megállapodás nem tetszik az ügyfélnek, megígérik, hogy azonnal kicserélik egy újjal.

Olvasson tovább  12 legjobb étterem Cseljabinszk városában

Ár futárral: 4000 rubel rendelés esetén ingyenes., sürgős – 900 rubel.

Nyitva tartás: minden nap 08:00-tól 23:00-ig

Cím: Ligovsky pr., 53, lit. A, pov. 1-

Telefon: +7 (812) 425-36-05; +7 (911) 928-88-77

Online rendelés: virágok-

Csokor Peter

Értékelés: 4.8

VIRÁGKÜLDŐ SZOLGÁLAT

A “Bouquet Peter” cég a harmadik lépést kapja a minősítésünkben. A szállítási szolgáltatás 24/7 működik, ami nagyon kényelmes, különösen akkor, ha a megrendelés egy másik országból érkezik. A paypalos fizetés lehetősége nagyban leegyszerűsíti a nemzetközi átutalások lehetőségét is.

A weboldal katalógusa hagyományos rózsa-, bazsarózsa- és tulipándíszeket, valamint egzotikus növényeket mutat be Ecuadorból, Kenyából, Hollandiából és Kolumbiából. Rendelhetünk makarónit, plüssjátékokat, pillangókat, lufikat is. A szolgáltatási palettán még mindig szerepel az esküvői csokrok készítésének és az ünnepek élő virágkompozíciókkal való díszítésének lehetősége. A virágkötészeti koncepciókat kidolgozó virágkötőket Európában képzik ki.

Ez a pozitív pillanatokra vonatkozó, és itt a negatív válaszok között gyakran találkoznak elégedetlenséggel, hogy a virágok nem szállítják időben és a nem megfelelő formában, és az ünnepek előtt “Bouquet SPB” növeli a csokrok költségét. Egyébként az ügyfelek elégedettek az üzlettel. A virágok minőségére vonatkozó reklamációkat a csokor kézbesítésétől számított 24 órán belül fogadjuk el, és legfeljebb 3 munkanapon belül vesszük figyelembe.

Futárszolgálat ára: 390 rubel., 4500 rubel feletti rendelés esetén. ingyenesen

Nyitva tartás: 24/7

Telefon: 8 (800) 222-11-79; 8 (812) 770-65-30

Online rendelés: buket-

flor2u

Értékelés: 4.7

FLOR2U VIRÁG SZÁLLÍTÁSI SZOLGÁLTATÁS SPB

A rangsor negyedik lépése a flor2u. A vállalat a nap 24 órájában, a hét 7 napján működik. Katalógusunkban liliom, rózsa, tulipán, bazsarózsa csokrokat mutatunk be, valamint lehetőség van arra, hogy virágokat válasszon dobozban, kosárban és ajándékokat adjon hozzá.

A flor2u cég hagyományosan ingyenes kiszállítást, a futár indulása előtti fényképkompozíciót, a csokor visszaküldését vagy cseréjét, valamint minőségi garanciát kínál termékeire. A valóságban azonban az ügyfelek arról számoltak be, hogy a minőségellenőrzés és az online szállítási szolgáltatás nem működik zökkenőmentesen, és gyakran gyakoriak a zavarok, amelyek elrontják az ügyfelek hangulatát.

A szállítás Szentpéterváron és egész Oroszországban történik. Lehetőség van sürgős szállításra a megrendelés napján 2 órán belül (+700 dörzsölés).) és a futár érkezésének pontos időpontját (+ 1000 rubel). a megrendelés összegéhez).

Futárszolgálat ára: 390 rubeltől.

Munkaidő: 24/7

Telefon: 8 (812) 603-45-60

Online rendelés: sankt-peterburg.

Virág Bunker

Értékelés: 4.6

VIRÁGKÜLDŐ SZOLGÁLAT

A szakértői értékelésünkben a “Flower Bunker” szalon, amely 2009-ben kezdte meg munkáját, megállt az ötödik helyen. Jelenleg az üzlet a szolgáltatások széles skáláját kínálja – a virágdíszek értékesítésétől az otthonok, irodák és ünnepi termek díszítéséig. Ajándékok, ajándéktárgyak és ajándéktárgyak választéka. A vásárlók Orenburg kendőt vagy édességet rendelhetnek ajándékba.

Üzletünk Oroszországból, Hollandiából és Ecuadorból szállít rózsákat, ezért a katalógusban hosszú szárú rózsákat és egzotikus növényeket is találhat. A törzsvásárlóknak kedvezményes árengedményeket adunk. A hagyományos virágcsokrokat a megrendelés napján, az egzotikus virágokat 2-3 nap alatt szállítjuk ki. A cég esküvői csokrok, kosarak és virágdíszek, szoba- és cserepes növények, vázák és virágtartók széles választékát kínálja.

A negatív vélemények többnyire a futárszolgálatokra és arra vonatkoznak, hogy a virágok nem érnek meg több mint 2 napot. A “Virágbunker” cég előnyei között az ügyfelek megjegyzik a csokrok stílusos kialakítását, a széles választékot, a kényelmes kísérő szolgáltatásokat és a virágok küldésének lehetőségét még az óceánon túl is. Szállítási idő – 1-4 óra, Oroszország más városaiban – 12-24 óra, az óceánon keresztül – 2-3 napon belül.

A futárszolgálat költségei: a KAD határain belül ingyenes, a költségek a távolságtól függően változnak; sürgős szállítás – 1000 rubel.

Olvasson tovább  14 legjobb online programozási tanfolyam

Nyitva tartás: 10 órától.00-22.00 ünnepnapok és hétvégék nélkül.

Telefon: +7 (812) 407-24-81

Online rendelés:

Értékelés: 4.5

VIRÁGKÜLDŐ SZOLGÁLAT SPB

A rangsor hatodik helyén a virágküldő szolgálatot helyeztük el, amely 2008 óta dolgozik ezen a területen. A cég szolgáltatásai között hagyományosan jelen van a futárszolgálattal történő szállítás kész csokrok, valamint az esküvői ünnepségeket díszítő virágok. Az élelmiszer-florisztika egyedülálló szolgáltatásként említhető: zöldségek, gyümölcsök, kolbászok, sajtok, halak és egyéb termékek ehető csokrok létrehozása. Ezen kívül a cég katalógusában egyéb szolgáltatásokat is találhat, mint például cserepes virágok, ajándékkosarak és temetési florisztika értékesítése.

A vállalat termékei a kreatív megközelítésük miatt figyelemre méltóak. Minőségi garancia 24 órán keresztül és az ügyfelek igényeinek figyelembevétele. Virágküldés ingyenesen Szentpétervár bármelyik kerületében.

Vélemények a boltról nem sok, leginkább az ügyfelek megjegyzik a pozitív szempontokat: gyors szállítás, kényelmes kiszolgálás, érdekes csokrok, és természetesen egyedülálló és változatos élelmiszercsokrok.

A futárszolgálat költsége: ingyenes

Nyitva tartás: naponta 09:00-21:00 óráig

Cím:Bolshoy prospekt V.., 2/18 / 1 sor B.. .18

Telefon: (812) 924-15-44 vagy (812) 407-24-81

Online rendelés:

Semitsvetik

Értékelés: 4.4

VIRÁGKÜLDŐ SZOLGÁLAT ST.PETERSBURG

A Semitsvetik Ltd. 2006 óta van a piacon, és a hetedik helyen áll a rangsorban. A szalon a városközpontban található. Az online bolt a nap huszonnégy órájában működik.

A szolgáltatás kínál az ügyfeleknek, hogy eladja a virágok ömlesztett és kiskereskedelmi, design esküvők és egyéb események. Vannak ajándékok választékban: plüssjátékok, édes ajándéktárgyak, teakészletek, léggömbök, stílusos fából készült kártyák, keretek friss virágokkal, kosárban lévő kompozíciók, üvegcsövek, dobozok és sok más dolgot.

A vélemények sokaságának elemzése után arra a következtetésre juthatunk, hogy a nagyszámú megrendelés miatt az üzlet nem mindig tud megbirkózni az ügyfelek áramlásával. Ezért a panaszok, hogy a futárok nem érkeznek időben, a megrendelések eltűnnek, és a minták nem a legjobban néznek ki. Egyébként a vélemények többnyire pozitívak. Az ügyfelek örülnek az elfogadható áraknak, a csokrok széles választékának és az ingyenes szállításnak.

Költségek futárszolgálattal: ingyenes (csak promóciós csokrok), 4 órán belüli szállítás 295 rubel., pontos időre – 495 p.

Nyitva tartás: 24/7

Cím: SPb, ul. Stremyannaya str.13

Telefon: 8 (812) 747 81 16

Online rendelés:

Cactus24

Értékelés: 4.3

CACTUS24 VIRÁGKÜLDŐ SZOLGÁLAT SPB

A Cactus 24 éjjel-nappal nyitva tartó online virágüzlet a minősítés nyolcadik fokán áll. Pozicionálják magukat virágüzletként, ahol bármilyen virágos szeszélyt teljesíthetnek. Az internetes katalógusban virágkompozíciók és szokatlan növények széles választéka, mint például: gyöngyvirág, irizáló bazsarózsa, kék rózsa. A cég 24 órán át működik Szentpéterváron és a régióban, és a különböző fizetési módoknak köszönhetően a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy könnyen elvégezze a számítást.

Különböző fajtájú és árnyalatú rózsák, virágkompozíciók, dobozok és szívek, ehető csokrok, szobanövények, valamint kártyák, játékok, édességek, élő pillangók kaphatók.

Az ügyfelek elégedettek a jó szolgáltatással, a minőségi szolgáltatással és az érdekes összeállításokkal. Ugyanakkor az elégedetlenség ugyanazokkal a problémákkal jár, mint a többi szállítási szolgáltatással – tökéletlen logisztika, nem mindig friss csokrok.

Költségek futárszolgálattal: ingyenes

Nyitva tartás: napi 24 órában

Cím: ul. Borovaya st.16/2 (bejárat a Volokolamsky per.)

Telefon: (812) 445-75-34

Online rendelés: kaktus.

VirágokOptRetail

Értékelés: 4.2

VIRÁGKÜLDŐ SZOLGÁLAT SPB 'FLOWERSOPTROZNITSA' VIRÁGKÜLDŐ SZOLGÁLAT

“FlowersOptRoznitsa” a kilencedik helyet foglalja el a mi értékelésünkben. A szolgáltatásnak 11 fiókja van a városban és egy online boltja, amely a nap 24 órájában fogad megrendeléseket.

Minden nap virágkompozíciókat szállítanak Kolumbiából, Hollandiából, Kenyából, Ecuadorból, Oroszországból és Izraelből. A virágokat, mint a neve is mutatja, kis és nagy tömegben is árulják. “A FlowersOptRoznitsa együttműködik vállalkozókkal, kormányzati szervekkel és kerületi közigazgatási szervekkel. Ami az általuk kínált szolgáltatásokat illeti, a katalógus hagyományosan csokrokat, rózsákat, virágkosarakat, esküvői csokrokat és ajándékokat tartalmaz. A vállalat irodai zöld növények hosszú távú bérbeadását és szakszerű gondozási szolgáltatásokat is kínál.

Olvasson tovább  11 legjobb szépségszalonok itt: Jaroszlavl

A vásárlók arra panaszkodnak, hogy a választék nem széles, és hogy nem mindig állnak rendelkezésre friss csokrok. Az ügyfelek szeretik a személyzet időben történő kézbesítését és szakszerűségét, valamint azt a tényt, hogy a minőségbiztosítási szolgáltatás működik. Ingyenes szállítás a KAD területén belül, ingyenes szállítást ígér a mozgáskorlátozottak számára is.

Futárszolgálat költségei – ingyenes a KAD-on (Moszkvai körgyűrű) belül és ha 2000 dörzsöléstől rendel.

Nyitva tartás: 10 órától.00-21.00

Telefon: +7 (812) 410-99-99

Online rendelés:

Virágüzlet

Értékelés: 4.1

VIRÁGKÜLDŐ SZOLGÁLAT VIRÁGKÜLDŐ SZOLGÁLAT ST. PETERSBURG

A virágüzlet a tizedik helyet foglalja el értékelésünkben. A “Tsvetoteka” vállalkozásban 5 éve 2 iroda van a városban, ahol előre megrendelt csokrokat vehet fel. A megrendeléseket telefonon és online a webshopon keresztül vesszük fel.

Eladó a termékek széles skálája: a rózsáktól a darabonkénti rózsákig, a virágkötők által tervezett csokrokig. Szintén a katalógusban vannak ehető csokrok, virágkompozíciók – játékok, hajók, szívek, virághajók, valamint ajándékok. A “Tsvetotek” termelési költsége a piaci árnál valamivel alacsonyabb, mivel nincs értékesítési terület és közvetlen együttműködés a beszállítókkal. Elmondható, hogy a “Tsvetoteka” a város egyik legköltségvetőbb üzlete.

Kellemetlen pillanatok, amelyeket a “Tsvetoteka” ügyfelei jelölnek, a nem szabványos csokrok megrendelésével kapcsolatos nehézségek, nem friss virágok, valamint a szükséges virágok hiánya, még előzetes megrendelés esetén is. A pozitív vélemények főként az elfogadható árakat, az érdekes akciókat és kedvezményeket, valamint a gyors kiszállítást emelik ki. A futárszolgálattal történő kiszállítás csak a legalább 1000 rubel összegű megrendelés feltételei mellett történik, egyéb esetekben az irodákból történő saját kiszállítás biztosított.

Futárszolgálat ára: 10000 rub megrendelése esetén ingyenes. a körgyűrűn belül és feljebb, egyébként 350 RUB. a KAD-on belül

Nyitva tartás: 9-21 óra

Cím: ul. Hoshimin utca 9. és Krasznoputilovszkaja utca 106. szám alatt.

Telefon: +7 (812) 408-40-80

Online rendelés:

Florisant

Értékelés: 4.0

VIRÁGKÜLDŐ SZOLGÁLAT SPB

A rangsor utolsó előtti helyén álló Florisant 2014 óta dolgozik Szentpéterváron. A cég kínál design virágos kompozíciók, díszített kalap dobozok, dobozok akvarell nyomatok, valamint csokrok a szerző csomagolása a Kraft papírból.

A Florisant szolgáltatásai között van egy különleges szolgáltatás – előfizetés, amely lehetőséget ad arra, hogy egy hónap alatt friss virágokat kapjon, időt takarítva meg a megrendeléssel és a kiválasztással. A preferencia és a szállítási idő előre meghatározott. Ezenkívül a Florisant esküvői dekorációkat, szerzői kártyákat, ajándékokat – gyertyákat, parfümöket és vállalati ügyfeleknek szóló ajánlatokat kínál.

Nincsenek negatív vélemények a neten, de a jó pontok között az ügyfelek megjegyzik a csokrok egyedi kialakítását, a jó szolgáltatást és a személyzet udvariasságát.

Futárszolgálat díja: 3 500 RUB alatti megrendelések esetén – 350 RUB

Nyitva tartás: 10.00-21.00

Telefon: +7(981)811-18-88

Cím: ul. Zakharievskaya v.9

Online rendelés:

5 szín

Értékelés: 3.9

5 VIRÁGOK SZÁLLÍTÁSI SZOLGÁLTATÁS SPB

Peter cég “5 virág” zárja a rangsorunkat. A vállalat 2016 óta működik Szentpéterváron és Moszkvában. A szolgáltatások közül a 40 percen belüli expressz kézbesítés, valamint az éjjel-nappal történő működés vonzza a figyelmet.

Az “5 virág” katalógusban találhat virágokat, csokrokat, ajándékokat, esküvői virágokat. heti 2 alkalommal a termékek közvetlenül Ecuadorból és holland ültetvényekről érkeznek. A vállalat garantálja, hogy a vásárlók friss virágokat kapnak, mivel azokat megrendelésre szedik, nem pedig vitrinekben tárolják.

A megfizethető árak az ügyfelek egyik előnye. Az ügyfelek szeretik a szép bónuszokat, promóciókat és kedvezményeket, valamint azt a tényt, hogy éjjel-nappal rendelhetnek. Ennek ellenére vannak olyan vélemények, amelyekben az ügyfelek elégedetlenek azzal, hogy a virágokat nem szállítják időben vagy nem abban a formában, ahogyan azt elvárják.

Futárszolgálat költségei: a város körül (9:00-23:00) – 390 rubel, a körgyűrűn kívül (20 km-ig) – 690 rubel.

Nyitva tartás: napi 24 órában

Cím: Pulkovskoe shosse d. 17/1

Online rendelés:

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: