Tervező táblázatok: ötletek a belső térben

Az asztal egy olyan bútor, amely szinte minden szobában található otthon. És a közönséges terméktől a belsejében lenyűgöző kizárólagos részletben fordulhat elő. A modern tervezők elképzeléseinek felhasználásával képzeletbeli formát és méretű munkalapokat hozhat létre, és meglepődhet barátainak és rokonaid az eredetiségedhez. De mielőtt a tervezők szolgáltatásaira hivatkoznának egy asztal létrehozására, tudnia kell az anyagok, formák és színek jellemzőit, amelyek segítenek az ötlet megvalósításában.

Termelési funkciók

A tervezői termékek esetében számos olyan funkciót kell találni, amelyeket előre kell találni.

 • A kreatív ötleteket bármilyen típusú táblázatok gyártásában végzik – az étkezéstől az írásig. A komplex kialakítás ellenére a termék fő funkciója soha nem törött, mert egy jó tervező mindig betartja ezt a szabályt.
 • Ritkán megtalálja a tervezői bútorok tömeggyártását. Általában a modell maximális száma csak néhány példány. Ellenkező esetben a bútorelemek kizárólagosnak tekintendők, mert egy példányban jönnek létre. Lehetséges, hogy ha szereted valaki eredeti asztalát, akkor nehéz megtalálni ugyanazt a modellt.
 • A tervezőasztalok magas költséggel rendelkeznek. Gyakran, amikor létrehozzák, a legújabb technológiák és kézzel készítettek. Gyakran a termék drága anyagokból származik. Az összeg is magában foglalja azt az időt is, amikor a mester a munkára költött, és a márka a gyártó neve. A jól ismert tervezők szinte lehetetlenek vásárolni olcsó termékek.

 • Bontás esetén az exkluzív modelleket nehéz rögzíteni. Míg a boltban megvásárolt táblázatok esetében mindig megtalálhatja vagy létrehozhat önálló pótalkatrészeket, a tervezői termékek nem mindig lehetségesek létrehozni kezdeti megjelenését.
 • Gyakran előfordul, hogy gyakran meg kell szerezni a szükséges berendezést a tervező termékek gondozására. Egyes anyagok érzékenyek a kémiai készítményekre, speciális tisztítószerekre van szükségük, más speciális kefékre van szükség kis részek tisztításához.

 • Néha a tervezők a késztermékeket a készterméken készítik el, amelyet magának fejleszthet, de közülük néhányan csak az ügyfél vágyainak hozzávetőleges leírásával rendelkeznek, saját ötleteikre támaszkodva.
 • Minél összetettebb a működés technológiája, annál drágább lesz a terméket. Néhány táblázat a transzformátorok függvénye, és két különböző formatervezést kombinál. Hasonló részletek A táblázat nemcsak exkluzív, hanem többfunkciós és tervező összetett projektmunka is.

Anyagok

A tervezőasztalok gyártásában a hagyományos és szokatlan anyagokat használják. Találkozhat olyan nyersanyagok, mint például:

 • Faipari. A természetes fa tömbje egyszerűen a termék alakja, mind a kézzel készített szakképzett faragással van ellátva. Az anyag érdemei magukban foglalják az erősségét és viszonylag hosszú élettartamát. A hiányosságok között – drága ár. A legnépszerűbb nyersanyagok tölgy, juhar, bükk, éger, hamu.
 • Üveg Nagyon népszerű a kis kávéasztalok készítéséhez. Annak érdekében, hogy a termék valóban tartós legyen, használja a Calen üveget, ami sűrű. A táblázat felülete lehet, hogy matt és átlátszó, néha matt rajzok és minták jönnek létre az átlátszó pulton.

 • Rattan asztalok – Tökéletes terasz lehetőség. Készült fonott technológián, ilyen bútorok, bár nem ellenáll a magas páratartalomnak és a mechanikai hatásnak, nagyon elegánsnak tűnik. Hasonló asztal könnyen elviselhető a szobából a szobába. A fonott asztal felülete nem elég lapos ahhoz, hogy az edények rajta van, így gyakran a rotangling termék felső része Kalenből származik.
 • Fém – Kiváló anyag az étkezési és kávéasztalok lábak gyártásához, valamint alulról. A fémalkatrészek nagy szilárdsággal rendelkeznek, és elég hosszabb élettartamuk van. Gyakran előfordulnak, hogy egy speciális összetételre van kiterjedő összetételre. Annak ellenére, hogy a fém egy meglehetősen bonyolult anyag a kis alkatrészek létrehozásához, a tervezők elvégezhetők az elegáns kompozíciókból.

 • Műanyag gyakran használják mind a teljes, mind a kis termékek létrehozására. A műanyag szerkezetek kellően könnyűek, jól ellenállnak a nedvességnek és a magas hőmérsékletnek. Ezt az anyagot a leggazdagabb árnyalatok tartományában képviselik.
 • Munkalapok készíthetők Erdőkő vagy akár Vékony rétegelt lemez. Hasonló anyagok lehetnek, mint egy természetes fa, de sokkal olcsóbb.
 • Gyakran az asztalok létrehozásakor következik be Több textúra kombinációja. Népszerű használata üvegpultok vas vagy fából készült alapon. Néha a fém egy fából készült asztallal kombinálva van, amelyen a fából készült rostok dicséretesek. Megfigyelheti a színes üvegbetéteket a fából készült fő vászonba.

Mind az egész anyag, mind az összeegyeztethetetlen, ügyes tervezési kezek kombinációja megfordítja a művészet nyersanyagait, különböző formákban és méretekben.

Formák és formák

A tervezőasztalok legeredményesebb a termék kialakítása és az asztallap formája. Néha más tételek vagy összetett transzformáló rendszer utánzást képviselnek. A legfényesebb lehetőségek közül néhány a következő:

 • Műanyag asztal teteje egy vékony fém kereten. Az asztal lábai hasonlóak az elegáns rudakhoz, és messziről, úgy tűnhet, hogy a tabletop szó szerint “lóg a levegőben”. Ez a design nagyon levegő és fény.
 • Awesome Party opció lesz Mobil asztal a kerekeken. A Bunk Design egy minibár-sorozatos, és nagyon kényelmes az edények és italok tárolására. Az űrlap teteje mindkettő és négyzet alakú lehet.
 • Egyfajta modell egy substolene amely egy kör alakú fém bázissal és egy támogató ugyanabból az anyagból közepén található. A méretben lévő tabletop ugyanaz, mint az alapítvány, de átlátszó üvegből készült.

 • Acél tálca asztalok nagyon kompakt opció a természetben való pihenéshez. Ezek összecsukható technológiákon készülnek, és kényelmesek az átvitelben és a működésben.
 • Ha unatkozott egy hagyományos étkezőasztal, akkor választhat egy fából készült terméket, egy asztalt, amelyben van Egyenetlen kör vagy ovális alakja. Egy ilyen kialakítás nagyon releváns lesz a belső tér egyes fogalmai szempontjából, ugyanakkor, ugyanakkor, ugyanakkor nincs kevesebb személy egy hasonló asztalnál, mint a szabvány.
 • Nagyon kényelmes design Táblázat fedéllel, az asztal tetejének tetején kerül előre És kapsz egy kis doboz hasonlóságát, amelyben kényelmes az étkezésekhez való kis elemek tárolására. A fedéllel is vannak modellek és számítógépes asztalok.

 • Nagyon szokatlan a modell A kockákból készült asztal. A kockák egy részét eltávolítják a hornyokból, ami miatt a vágy, hogy visszaadja őket a helyre. Ez a fő tervező trükk. Annak ellenére, hogy könnyű formában van, a felületnek van egyfajta színcsökkentése, amely optikai hatást fejt ki.
 • A tervezésben rejlő specifikus megjelenés Táblázat, amely megrepedt fát. A fából készült négyzet pultja közepén van egy türkizkék üvegből. Jellemző – az üvegrész egyenetlen alakja, mint egy törékeny szikla. A fák széleit az üveg alatt is elválasztják, hogy a termék megjelenésében élesebb részesedését kapjuk.

 • Kávézóasztal Az üveggel borított fa négyzet alakú tabletta, lesz a belső tér kiemelése. Tervező modell, tökéletesen illeszkedik a modern nappaliba.
 • Vonzza a figyelmet Kávé asztalok szokatlan anyagokból éles formákkal, Például, kristályszerkezetek, amelyek egy virágcsokorhoz hasonlítanak. Ha megnézed a nem szabványos felületet felülről, az elemek emlékeztethetnek még a méhek méhsejtekre is. Vagy szokatlan fém transzformátor asztalok.

 • A táblázatok különleges modellje Az íves struktúrákon tartandó termékek. A fa lábak egy monolitikus kialakítás, asztali és henger alakú.
 • A hengeres kialakítás egy másik változata Az ólomüveg és a fából készült kerek asztali asztalok Fényes textúrával.

Színek és stílusok

A tervezők nem korlátozzák magukat a táblák létrehozásához. Nagyon gyakran, a klasszikus fa tónusokkal kombinálva, láthatja az excentrikus savas árnyalatokat. Sokan szeretnek termékeket létrehozni Matte One-Photon tartományban.

Termékek, amelyek bizarr formában általában nem hajtja végre a fülbemászó dallamok, mert vonzza a figyelmet, hogy a nem szabványos kialakítás.

  • A tetőtéri stílusban kis cikkek egy fából készült asztalhoz ideálisak, a lábak helyett üveges palackok. A palackok szorosan szerepelnek a speciális lyukakba a táblagépben, és gyakran a fa rétegen egy réteges, áthelyezhető átlátszó üvegréteggel van ellátva, de teljesen fából készült modellek is vannak.
  • Az Eco stílusában harmonikusan, négy lábon lévő fából készült keretből készült asztalok és a kötélen csomagolt rétegek, amelyek egy pultot hoznak létre. A két rétegre merőleges kötél sűrű internetet hoz létre, és meglehetősen tartós anyag. Az asztal tetejének felülete nem lesz tökéletesen sima, de hasonló terméken az öko-stílus bármilyen törhetetlen tulajdonságát helyezheti el.

  • A tervezők még létrehozták a stílusos táblázatokat. Klasszikus formákkal rendelkeznek, de olyan anyagokon alapulnak, mint például a fehér mesterséges márvány, fa, üveg és természetes kő. A megjelenésben az ilyen termékek hasonlóak a gyantából készült tengeri víz által körülvett zátonyhoz.
  • A high-tech stílusához a tiszta élekkel ellátott asztalok tökéletesen alkalmasak, amelyek munkatervéhez van egy rombusz vagy hatszög alakú. Előnyben részesíti a színeket – fehér, szürke, sötét.

  Beállítások a belső térben

  • Hogy felkészítse az irodát, ne szükségszerűen vásárolja meg a terjedelmes struktúrákat. Telepíthet egy felfüggesztett táblát az állítható asztali tetején. Az építés építésében speciális hornyok vannak, ahol könnyen telepítheti a munkatáblát. Különösen ez a technika alkalmas gyermekek és tizenéves szobák számára. A melléklet tetején van egy további polc.
  • Azok számára, akik nem szeretnek hosszú ideig maradni egy helyen, az irodai asztal egy összecsukható kialakítású. A szokásos asztalon található, és megváltoztathatja a magasságot. Ha az összeszerelt formában a szokásos phaneurot képviseli, akkor a szétszereltségben egy távolságú hely és munkaállomás, ami nagyon hasznos a test számára. Az ilyen asztal nagyon könnyen ismeri – csak az oldalsó fogantyú emelése.

  • Ideális étkezőasztal azok számára, akik hosszú ideig szeretik az étkezést, egy svéd termelési modell fűtött. A fűtési termékek elektromos rendszere a felületére épül, amely nem teszi lehetővé az ételeket még hosszú beszélgetés közben is.
  • A székeket általában az étkezési táblákhoz választják, amelynek színe egybeesik a termékalap színével. Különösen ez a technika szépnek tűnik, ha a pult üvegből készült.
  • A nappaliban tökéletesen néz egy asztalt, kerek bázissal és pultokkal. Hengeres alakja van, és fa és üveg kombinációja. A rögzítő panelek egy karika segítségével vannak összekötve, egy varázsa és eleganciája van ezzel a termékkel. A színezett üvegpult segít a termék kombinálásában különböző típusú fejekkel.

  A tervezőasztal kiválasztásakor fontos megjegyezni, hogy nem csak egy exkluzív bútorokat vásárol, hanem olyan terméket is, amely fontos szerepet játszik a belső térben. Ezért annak biztosítása érdekében, hogy az asztalod legyen és gyönyörű és kényelmes legyen.

  Hogyan készítsünk egy tervezőasztalt a fadobozoktól a saját kezével, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: