A homok vágásáról

Az Alapítvány vagy az előkészítő munka szerkezetének felszerelése előtt az esztrichen, valamint a burkolólapok elhelyezése előtt egy homokpárnát kell elkapnia annak érdekében, hogy kivonjon egy extra légmennyiséget, amint a homok kis frakcióinak kinyilása. A tamping befejezése után a homokbázis nagyon sűrűvé válik, készen áll a további építési munkák elvégzésére. Ennek a feladatnak, hogy megbirkózzon, az ömlesztett anyag rozsdásodásának mechanizált és kézi módszereit használják.

A homok vágásáról

Mi az, amire szüksége van?

Amikor egy házat építenek az Alapítvány vagy az esztrich alatt, merev réteget kell végezni a homokból vagy kavicsból származó bélés formájában, sekély diszperzióval. Adja meg a szükséges sűrűség erre az alapra Lehetővé teszi a tamping módszerét. Az ömlesztett anyagok tömörítéséhez speciális technikát használnak, és ha a bevonási terület kicsi, kézi módja a munka végrehajtására. A homokos sűrű párna szükséges, mielőtt megkezdené az építési munkát a következő okok miatt:

 • Teljes körű kiegyenlítéshez és növelve a jövőbeni tervezés alapjainak felszínének merevségének fokozatosságát;
 • Az alapító létesítmény megsemmisítésének megakadályozása A nedvesség vagy az alacsony hőmérséklet hatása alatt, amikor a talaj elkezdi megduzzadni a felesleges vízből;
 • A tervezés görbületének megakadályozása a hajlítás és a tömörítés hatása a talaj zsugorodásának folyamata során;
 • azzal a céllal A rejtett üresség megszüntetése, levegővel töltött;
 • A közbenső stabil réteg kialakításához, a talaj és az alaptervezés között alakult.

A homok vágásáról

A homok vágásáról

A Rammed homok sűrű és tartós réteget hoz létre, amely megbízható bázis az aszfalt bevonat, az útburkolatok, az építési alapítvány. A helyesen kialakított homokos réteg nem hajlamos a deformációra, és nem hibás, ha jönnek rá. A Tamble Technology azt jelenti, hogy ezeknek a munkáknak a teljesítménye több részben a homokos réteg felszínén van.

A homok vágásáról

E műveletek befejezése után a minőség nemcsak vizuálisan becsülhető, hanem speciális eszközök segítségével is.

A homok vágásáról

Mód

Az építés előkészítő munkájának elvégzéséhez egy homokos párna különböző módszerekkel alakítható ki. A választásuk közvetlenül attól függ, hogy milyen eszköz van a felszerelésben, mennyire nagy a munkafelület területe, valamint a homokkő sűrűségszintjének követelményei.

Megkülönböztetni a homok RAM-hoz kapcsolódó munkavégzési módszert.

 • Alkalmazott gép független lépésben, Amely a kerekei segítségével Trambets homok. Néha egy pótkocsi speciális berendezést használnak, amely a fejléchengerekhez van felszerelve, melynek segítségével több részben réteges réteges tapad.
 • Segítségével Emelő daru A lemezek visszaállnak, amelynek súlya legfeljebb 2 tonna.
 • A homokot rezgéssel lehet eltávolítani – Speciális mechanikus eszköz.
 • Egy kápolkodó vagy egy széles sáv segítségével A homokot vibráló lemezek nélkül lehet eltávolítani, azaz manuálisan.

A homok vágásáról

Az ömlesztett anyag elfojtására szolgáló mechanizált módszerek kiválasztása a speciális berendezések munkájának kényelmétől függ, a gépjárművek rendelkezésre állása és a projekt által megkövetelt homokos szubsztrátum vastagsága. A nagy területeken a munkát az Autotyagach segítségével végzik, és a kis területeket az önjáró típusú görgők feldolgozzák. Ha a homok halála szükséges egy nagyon kicsi korlátozott helyen, akkor a kézi szabotázs ez az eset megközelíthető.

A homok vágásáról

A homok vágásáról

A homokos ömlesztett anyag dörzsölte, hogy több haladjon a szerszám használatával ugyanazon a munkafelületen, és a szabotázs mozgása spirálirány mentén történik – így garanciával lehet biztosítani, hogy a nyers a szubsztrát felületének szakaszai nem maradnak fenn. Abban az esetben, ha a rambling után keményen megkérdezték, hogy a homokot fel lehet venni azoknak a területeknek, ahol egyértelműen nem elég. A sűrűbb sűrítő homokrészecskékhez rendszeresen vízzel öntözik, ami hozzájárul a levegő közötti légnyomáshoz.

A homok vágásáról

A homok vágásáról

A tapintást a monolitikus nehéz lemezek visszaállításával végzik, ha a párna agyagból és homokporfrakcióból áll. Az ilyen szubsztrátumok több üregben levegőt tartalmaznak, amelyek a monolit tömege alatt a felületre kerülnek. A speciális berendezések segítségével a tűzhely 2 méteres magasságra emelkedik, és visszaáll a Plabhmy munkaterületére. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy az agyag-homokos keveréket mélységig 1,5-2 méterre dolgozzuk ki. Jellemzően, így a tőkeépítés alapjainak alapjául szolgál.

A homok vágásáról

Az ilyen típusú munkafolyamat folyamatos üzemmódban történik, de a gyors ütemben. Így tovább folytatódik, amíg el nem éri a szükséges eredményt.

A homoktermék kialakításának kézi módszere az esetben, amikor a feldolgozott terület kicsi, és a homok vastagsága kicsi. Egy ilyen feladat megoldásához a szerszám barátnőből készült. Vegyünk egy fűrészárut, amely merőleges, hogy egy széles bázist fából vagy acéllemez formájában rögzítse. A két rész rögzítési helyei biztonságosan rögzítve vannak egy hardveres rögzítővel vagy hegesztési varrással. A munka eredménye a kézi munkaerő robusztus kialakításának kell lennie. Sok súlya van, de az ember fel tudja emelni, és gyakori homokszalagokat végezhet. Hogy a munka hatékonyabban és gyorsabban haladjon, a vízszintes lemezt kifejezetten további fémlemezekkel vagy cement töltéssel szárítjuk.

A homok vágásáról

Hogyan kell dörzsölni?

Hogy az építési alapítvány keretei tartósak legyenek, a homokterületnek tökéletesen és nagyon sűrűnek kell lennie. Ez a hatás akkor érhető el, mivel a szubsztrátumban a minőségi szempontból kitöltött ütközés garantálja a szükséges zsugorodást. Így vagy sem, A munka vége után az eredményt ellenőrizni kell. A munka minőségét egy kötél inga vagy szint nyomon követi.

  A homok vágásáról

  A homok vágásáról

  A homok vágásáról

  Helyesen és kiváló minőségű Tamming Sand vibropilettel, a következő fontos árnyalatokat kell figyelembe venni:

  • A vibrációslitisz megmutatja hatékonyságát, ha a homokréteg vastagsága nem haladja meg a 0,6 m-es jelzőt;
  • A munka megkezdése előtt A homokréteg egyenletesen hiányzik, De egyenletesen és túlzott mértékű meg kell tennie;
  • a munkafelületen kell végrehajtani 5-7 az ellenkező irányba halad.

  A homok vágásáról

  A homok vágásáról

  Amint a homokréteg megbízhatóan megfulladt, folytassa a munkát, öntheti ki a homok következő részét. De a réteg vastagsága nem haladhatja meg a 0,6 m-t. A rétegeket addig adjuk hozzá, amíg az eredmény a szükséges vastagság sűrű homokos párnaja a projektdokumentációnak megfelelően.

  A homok vágásáról

  A kerti pályák elrendezéséhez, a garázs megépítése előtt, mielőtt telepítené a vidéki házat, a homokpárnát gyakran kézzel készítik el. A homokozódást vibráló vagy manuálisan hajthatjuk végre. A felszín független előkészítése sokkal olcsóbb lesz, mint a bérelt mesterek.

  Fontolja meg, hogy a kézzel készített homok hogyan történik.

  • Készüljön fel vagy önállóan készítsen eszközt kézzel készített T-alakú T-alakú – A vízszintes lemez körülbelül 30×30 cm méretű, súlya legalább 15-20 kg. A fogantyúk karjának kényelme érdekében a fogantyúk karján, 2 gombok csatlakoztatva vannak – ezek szükségünk van arra, hogy a készüléket egyszerre két kézzel emeljék fel. Ha a tamping kialakítása túlságosan világos, akkor fémből vagy cementnel szárítjuk.
  • A homokkeverék munkaterületén lévő független eszköz segítségével egyenletes és több fújást alkalmaznak. Ezen fújások használatával lehetséges az üresség és a levegő eltávolítása, valamint a homokfrakciókat is tömíteni. A rozsást a réteg mögötti réteg hajtja – ha az 1. réteg el van húzva, a homok következő részét adjuk hozzá.

  A homok vágásáról

  A homok halálának folyamata nem olyan bonyolult, hanem az építés meglehetősen felelős színpadi. Az összes további munka sikere a végrehajtás minőségétől függ, ezért óvatosan és lelkiismeretesen megközelíteni kell.

  A homok vágásáról

  A következő videó a homok trimmerét mutatja.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása