A sima betonról

A betongörgőket úgy tervezték, hogy megszüntessék a felesleges nedvességet a beton felületéről, valamint az esztrichek legkisebb hibáinak összehangolása érdekében. A szabálytalanságok kiküszöbölésével a dohányzóval való beton kezelése lehetővé teszi a kompakt betonszerkezeteket, és erősebbé teszi, távolítsa el a cementszérumot. A tételeket aktívan használják az építési munka minden szakaszában, különösen gyakran különböző síkok összehangolásakor.

Ami?

Beton vasalás – egy speciális eszköz, amelyet a konkrét keverékek visszahívására használnak. A simaségeknek köszönhetően gyorsan és kiváló minőségű, sima a padlóburkolat. A smoothieseket mind beton öntésére, mind pedig az építési munkák későbbi szakaszaiban használják.

A vasaló versenyek mind szakmai, mind önállóan gyártottak. Vannak különböző típusú eszközök, amelyek különböznek mind a jellemzők, mind a teljesítmény.

Ha a vasalásra van szükség a meg nem felelt munkák elvégzéséhez, és a szakember nem látja a pénzt költő pénzt egy professzionális eszközön, az eszköz könnyen önállóan készülhet.

Előnyök és hátrányok

Kézi vasalás, amelyet egy konkrét megoldás elfogyasztására szánt, néhány kézzelfogható előnye van:

 • könnyű működés;

 • az a képesség, hogy szinte minden munkát egyedül dolgozzon;

 • Kis kiadások az eszköz beszerzéséről, az a képesség, hogy egyedül sima;

 • Egy ilyen eszközzel dolgozni, nincs szükség sok tapasztalatra.

A hátrányok közé tartozik az alkalmazás feltételes korlátozása – Kézi Glades csak egy kis területen használható. Ezenkívül erősen korlátozott az ilyen eszközzel való együttműködés manőverezésének képessége.

A fajok áttekintése

Van egy hatalmas számú lehetőség a betonújsághoz. A fajok mindegyikének saját jellemzői vannak, amelyek megkülönböztetik más modellektől. A szerszámok közötti különbségek tulajdonságai, működési funkciók és típusok lehetnek. A szerszám kiválasztása előtt el kell döntenie, hogy mely feladatokkal döntenek a vasalás segítségével, és milyen munkát kellene.

Kaparó

Az ilyen vasalóit az áldott folyadék fagyasztott cementjének tisztítására használják, ami hasonló a tejhez. Ennek az eljárásnak köszönhetően a szerkezet teljesítmény jellemzői jelentősen növekszenek – a befejező munkák előtti tapadás, valamint a felső rétegek erősödnek. A vasalás segítségével kitöltheti egy kis mélyítést száraz oldaton, igazítsa a kis tuberkulákat, ellenőrizze egyenletességet szinten. Ezeknek a bőre jellemzői a következők:

 • A szerszám nagy területeken használható;

 • A fogantyú hossza legfeljebb 6 m-re ér, és a fogyasztott terület lehetséges szélessége legfeljebb 6 m;

 • az eszköz erőssége és viszonylag kis súlya;

 • a szögben való munkavégzés, a lejtő megváltoztatása;

 • Különböző pengék széles választéka.

Csatorna

A csatorna Gladers gyakran használják a felületek beállításához. A szerszámnak köszönhetően könnyen eltávolíthatja a legkisebb tervezési hibákat. A csatorna Gladers a következő működési tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Maximális bevonat szélessége – akár 3 méterig;

 • A szög koordinálása körülbelül 30 fok;

 • A szerszám alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készül;

 • A sáv időtartama körülbelül 6 m.

Sok eszköz egy speciális fúvókával van ellátva, amellyel megoszthatja az elárasztott felületet a parcellákon. A fogazott fúvóka segítségével gyorsan megbirkózik a munkával, mivel a deformációs varratok egyszerre vannak kialakítva a bázisok kibocsátásával.

Kézi vidéki

Az ilyen eszközöket kis területek kezelésére használják. Az eszköz tükör talppal rendelkezik alumíniumötvözetből. A talp végén kerekítéssel rendelkezik, a fogantyú a talphoz van csatlakoztatva. A fogantyú hossza eléri a 12 métert, és a penge könnyen megváltoztathatja a hajlam szintjét 60 fokosra.

Fából és műanyagból

A műanyag modellek olcsóak és gyakran használják a konkrét megoldások feldolgozására. A modelleknek szilárd alapja van, amely segít eltávolítani a legkisebb hibákat. Szerszám szélessége – 45-155 cm. Az ilyen vasalókhoz tartoznak, gyakran cserélhető fogantyúk állítható magassággal.

A faipari gladers leggyakrabban kis helyiségek befejezéséhez vagy épületéhez, valamint a kis területek próbájához szükségesek. Sok eldobható modell és gyorsan romlik a folyamatban.

Harci autók

Az eszközök jól illeszkednek a nagy területek egyenlő területére, például aszfaltbeton. Az aggregátumok teljesen gépesítettek, a kézi munkaerő használata minimális. Az eszközök mind elektromos (leggyakoribb opció) és benzin lehetnek.

 • Az elektromos készülékek egy rotorral – polírozó lemezen átmérője 600 és 1200 mm között van. Az ilyen gépeket zárt helyiségekben használják, amikor összetett helyeken dolgoznak. A készlet tartalmaz egy elektromos motor, fogantyú, sebességváltó, lemez, gördülő kerekek, kötegelt kapcsoló.

 • A benzin modelleket leggyakrabban nyitott területeken használják, A zárt helyiségekben való munka csak akkor lehet elvégezni, ha a szoba jó szellőzést biztosít. Az eszközök kézi változatok (felszerelt fogantyú, modelleket alkalmaznak a szakaszok különböző nehézségi szint), valamint önjáró gépek, amelyek vezérlése önállóan és két rotor.

Teleszkópos

A teleszkópot olyan modellnek nevezik, amelyben a rudak és forgó mechanizmusok vannak. A fogantyú különböző irányokban foroghat, és kiterjed a kívánt hosszúságra. A felületek típusai szerint az eszközök szögletes, négyzet alakúak, kislánybetétekkel. A penge magnéziumból és alumíniumötvözetekből készül.

Egyes modellek biztosítják a rezgéskészítő csatlakozóját.

Tippek a választáshoz

A Glading-t több ponttal kell megadni.

 • A feldolgozásra szoruló telkek területe. Ha a cementfelületek hossza kevesebb, mint 6 méter, akkor az öngyilkos egységek használhatók. Ha a szoba mérete meghaladja ezt a mutatót, akkor egy már elkészített szerszámot kell venni teleszkópos fogantyúval, amelynek hossza legfeljebb 12 m. A nagy átmérő nyitott részeihez jobb, ha felhő autót bérelnek vagy vásárolnak.

 • Korlátozások időben. Ha a lehető leghamarabb befejezni kell a munkát, akkor jobb használni a gépesített aggregátumokat.

 • Pénzforrások. Legalább ilyen eszközök nem különböznek a magas költséggel, lehetővé kell tenni, hogy lehetővé tegyék könnyen.

Hogyan lehet magad?

Egyszerűen egyszerűen felépíthet egy törlőkendőda-dohányzást saját egyszerűen, mert erre nincs szükség komplex számításokra és rajzokra.

A felhasznált anyagok és a szükséges eszközök:

 • repülőgép;

 • Bruks a tábla rögzítésére;

 • Legfeljebb 30 cm-es széles pengék;

 • egy darab fát egy fogantyúval, amelynek szélessége akár 50 mm;

 • Lobzik vagy rendes fűrész;

 • Csavarok a porter alkatrészek csatlakoztatásához;

 • fúró vagy standard csavarhúzó;

 • csiszolópapír közepes szemcsésekkel;

 • Nedvességálló kompozíció vagy olyfe.

Elemezzük a gyülekezés és a vasalás létrehozását.

 1. A talpat a fedélzeten vagy a rúdból 1 és 2 méter között végezzük. Mindez attól függ, hogy milyen területekre kerül sor, amelyeken a munkát elvégzik. A tábla nem lehet több mint 30 mm vastagságban, mert különben a vasalás nagyon nehéz lesz, és nem fog működni vele általában. A fórum szélén egy kirakós vagy rubel – a feladat az éles végek kerekítése. Azok a felületek, amelyek kölcsönhatásba lépnek a cementhabarcsokkal, el kell dolgozniuk a csiszolópapírral. Amennyiben kimegyünk a vasalás szélén. A talpon nem lehet hiányosságok vagy érdesség. Ezt követően az impregnálás vagy nedvességálló kezelés. Ezek az alapok nem engedélyezik a fa nedvességének felszívását. Az impregnálás készítményeket az utasítások szerint használják. A vasalásnak jónak kell lennie, majd használható. Ha nincs nedvességálló összetétel, akkor fedezheti az olife tábláit. Emlékeztetni kell arra, hogy az olajbogyó hosszabb ideig illeszkedik a gyári impregnáláshoz. A fedélzet helyett a csatornacsövet használhatja.

 2. A fogantyúhoz egy kis fa hossza nem több, mint 6 méter. Ha a bár nagyobb, akkor egy személy nem fog működni vele. A börtön szélei spin a gyalert. Üres papír, amely szabálytalanságokra megyünk, őröljük a részt. A kis területeken történő munka vasalásához a nem megfelelő lapátokból maradt gombokat használhatja. Az ilyen fogantyúk már kerek alakúak, akkor kényelmesek lesznek számukra, amikor dolgozik. A fogantyúnak hosszúnak kell lennie, és csak a fából készült. A műanyag vagy vas tartója szinte lehetetlen manuálisan csatolni a munkatáblához.

 3. Csatlakoztassa a fogantyút a talpra, 60 fokos szög megfigyelésével.

 4. A kötőelemek kezelése sínekből és három bárból kell állnia. A részletek csatolása a csavarok kezeléséhez. A vegyületeket a rugó típusával állítják elő. A csavarok nem haladják meg a vasalás fából készült pengéjét, hogy ne vegyél le a simaságot. Nézzük meg, milyen vastagságú a talp, és ennek alapján kiválasztja a csavarok méretét.

 5. A csuklós csatlakozások is használhatók a fogantyú rögzítésénél is. Ebben az esetben az eszköz a különböző oldalak mentén gyorsabban mozog. A csuklópántok szögben csatlakoznak a fogantyúhoz, így a fogantyú nem fog lógni.

 6. Amikor a szerszám össze van szerelve, ellenőrizni kell az erejét. Ehhez helyezze a sima felületet. Ezután próbálja meg mozgatni az eszközt, és ismét ellenőrizze a fa pengét az érdesség hiánya miatt.

 7. Szükség esetén ismételten költeni kell – a felületeknek simán kell lenniük.

 8. A mozgatható sima vas használható a kinevezéssel.

Visual Video Next.

Használati feltételek

A gladies megfelelő használata az alábbi elveken alapul.

 • A betongörgőket csak vibrációs eszközzel való együttműködés után használják, ami miatt a keverék homogén lesz.

 • Az eszköznek csak a külső felületre van kölcsönhatásba lépnie, nem sikerül.

 • Ha a benne rejlő túlzott mobilitás keverékei, akkor a beton és a vasalás közötti markolat. Ha sok szilícium-dioxid van egy keverékben, akkor ez a tényező növekedhet. Ezt figyelembe kell venni az anyagok préselési eszközeinek erejének kiszámításakor. A túlzottan fokozott tengelykapcsoló megváltoztathatja a felület magasságát.

 • A megfelelő munkával a műszer először mozog a “magunktól” irányba, majd az ellenkező irányba mozog. Az irányt akkor módosítani kell, hogy merőleges és jobb szögben mozogjon a már feldolgozott területekre. Ha a felületek kezdeti dekorációja után egyenetlen maradt, az eljárás meg kell ismételnie.

 • A munka elvégzése, akkor egy kis rezgést kell vezetnie, majd a keverék összehangolása gyorsabban halad. Vibráló mozgások érhetők el, kissé megrázta a sima.

A betonoldat összehangolása után a vaolyert tisztítani kell, és száraz helyre kell helyezni. A házi készítésű termékek nem tartanak sokáig, mert a táblák egy bizonyos ponton duzzadtak. Ha a házi szerszámot közvetlenül az első munka vége után használják, akkor tárolható. Házias sima vas, amelyet már nem használnak, jobb, ha azonnal eldobja.

A Gladies használata előtt fontos előzetes munka: Hidratálja a betétet, rögzítse azt egy kiállítással, és öntsön önszintező kompozíciókat.

Magánépítők, akik mindent megtesznek a saját kezével, gyakran gondolkodnak arról, hogyan kell egy sima betonpadlót egyidejűleg a keverék kitöltésével. Hogy az eredmény kiváló volt, és az idő nem töltötték.

Megvizsgáljuk az akció algoritmusát a padlók lefektetésére.

 • A fal hossza között kis időközönként egymástól (1000-1200 mm) és a távolság más falaktól mintegy 200-250 mm-ig, vannak jelzőfényeink. A világítótornyok rendes sínekként vagy fémprofilokként szolgálhatnak. Most szükség van a világítótornyok biztosítására. Kis mennyiségű megoldással lehet megtenni. A tervek a rendeltetési céljukban szolgálnak, és a szabályozással való munkavégzés során is vezetnek. A szabály síkképernyős vagy bár lesz, használhat egy speciális alumínium eszközt is.

 • A fektetési megoldást a jelzőfények közötti fogantyúk végzik. Ez a beton fokozatosan elterjedt, és dühös a szabályra, amely az útmutatók mentén mozog. A szabályt az Ön oldalán kell húzni egy kis vibrációs kezek létrehozásával, rázza a szerszámot könnyű mozgásokkal.

 • Ha minden történt, az oldat végső simítását vasalás végzi.

A beton végső elhelyezése után blokkolhatja a felületet, és szabályozhatja. Mindkét esetben azonban speciális eszközöket használnak.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: