A “Volma” puzzle lemezekre

A “Volma” puzzle-lemezekre vonatkozó információ fontos lehet egy olyan személy számára, aki úgy döntött, hogy saját otthonának építését és szépítését veszi fel. A gyártó teljes körű nedvességálló PGP 667x500x80 mm, 667x500x100 mm és üreges lehet 80-100 mm vastagságú üreggel. De még akkor is, ha más jellemzők blokkja van kiválasztva, meg kell kérnie, hogy mit alkalmaznak, és hogyan vannak felszerelve.

A "Volma" puzzle lemezekre

A "Volma" puzzle lemezekre

Sajátosságok

Puzzle lemezek (PGP) “Volma” nagyszerűek a belső falak építéséhez otthonok és adminisztratív helyiségek. Az ilyen termékek tipikus tulajdonsága a téglalap alakú párhuzamos formájú monolitikus teljesítmény. A puzzle blokkok dimenziós jellemzőinek pontossága nagyon nagy. Hasonló struktúrákat dolgoznak fel semmilyen probléma nélkül. Mivel a fő szerkezeti elem vakolat, nem lehet félni néhány toxikus hatást.

A PGP teljesen nem világít, és nem járul hozzá a tűz terjedéséhez. Az anyag savassága gyakorlatilag megfelel az emberi bőr savasságának. A “Vrawn” szokásos vakolat nem jelzi ki a kívülállókat, és nem veszi fel őket.

Ezenkívül meg kell jegyezni, hogy egy ilyen anyag dielektromos tulajdonságokkal rendelkezik, tökéletesen áthalad a levegő és a vízgőz. Ezért kizárásra kerül a statikus díjak felhalmozódása, a mikroklíma áramának vagy megzavarásának károsodása.

A "Volma" puzzle lemezekre

A "Volma" puzzle lemezekre

A puzzle-tervek nem rothadhatnak – teljesen ellenállnak a putrid folyamatoknak. A hőmérséklet és a páratartalom különbségekkel rendelkező lemezek deformációja is. A szokásos megosztani ezeket a termékeket üreges és teljes körű kilátással. A döntő különbség csak a tömeggel van összekötve. A hangszigetelés és a partíciók kialakulásának kényelme tekintetében nincs külön különbség. A “Volma” cég termékeit nagyon jó minőségűek. Az arcfelületük lehetővé teszi, hogy teljesen elhagyja a vakolatot. Az ilyen termékek kompatibilisek a rendkívüli tervezői megoldásokkal. A beszerelési költségek és a munkaerőköltségek minimalizálják. A puzzle-lemez felszerelése főként ragasztással történik.

Maga a termelés a fröccsöntési módszeren történik. A gyártási technológia a TU 5742-003-78667917-2005-ben van rögzítve. A vállalat a legújabb európai eszközöket használja. A gipszkötéshez való munkavégzés során a lágyítók és a hidrofób komponensek hozzáadása. A PGP “VOLMA” használatát száraz atmoszferikus üzemmódú objektumokon engedélyezik és az SP50 szabványoknak megfelelő.13330.

Speciális márkas ragasztó lehetővé teszi, hogy megbízható telepítést nyújtson még negatív hőmérsékleten is.

A "Volma" puzzle lemezekre

A "Volma" puzzle lemezekre

Felülvizsgálati modellek

Üreges

A belső üregekkel ellátott lemezek jó mintája 667x500x80 mm méretű modell. Ez a termék teljesen biztonságos. Az egyik lemez súlya csak 22 kg. A változás során történő telepítés 20-30 kV térfogatban lehetséges. m (munkavállalónként). Az ilyen lemezekből egyedülálló és kettős válaszfalak építése lehetséges.

A "Volma" puzzle lemezekre

A "Volma" puzzle lemezekre

Negyven

Egyszerű teljes hosszúságú gipszkályha hornyokkal és gerincekkel rendelkezik egy 667x500x100 mm-es borítékmal. De egy 100 mm vastagság mellett 80 mm vastagság van ellátva. A tömege 30 kg. Nagyobb mintákban a tömeg eléri a 36 kg-ot. Mind az üreges, mind a teljes körű modellek pontos vízálló analógot tartalmaznak, ugyanolyan méretű és súlyparaméterekkel.

A "Volma" puzzle lemezekre

A "Volma" puzzle lemezekre

Összehasonlítás a Knauf-vel

A vezető orosz gyártó gyártásának összehasonlítása és a vezető német aggodalom nagyon tanulságos. A Knauf termékek teljes körű 27-32 kg-os verzióban mérik. Az üres blokkok használata esetén a tömeg 20-22 kg. A nedvességálló módosításokban a súly eléri a 30-32 kg-ot. A német áruk ereje elég tisztességes, tetszik, és a hőszigetelés szintje. Az importált lemez termikus vezetőképessége megfelel az alapvető műszaki követelményeknek. Ugyanez vonatkozik a hangszigetelés minőségére is. A vízfelszívódás teljes mértékben megfelel az egyes típusokra telepített szabványoknak.

Az áruk a knauf a tűzhez való tartóssága elég optimális. A kísérletek megmutatták, hogy 180 percig 1200 fokos fűtést tudnak ellenállni. PGP Knauf kicsit nehezebb az oroszországi analógokhoz. Különleges fogyasztói igények, amelyeket nem okoznak. De ugyanakkor a német lemezek meglehetősen drágák, ha figyelembe vesszük a ragasztókészítmények költségét. Termékek “VOLMA” A technológiai paraméterek nélkül rosszabbak.

Ha azt is figyelembe veszem, hogy az árparaméterek, az orosz lemezek észrevehetően jobbak.

A "Volma" puzzle lemezekre

A "Volma" puzzle lemezekre

Alkalmazás és telepítés

A partíciók mellett maguk is szükség van a helyiségek szétválasztására:

 • Különleges primer;
 • ragasztó szereléshez;
 • széles spatulák;
 • Spatulák külső és belső szögekhez;
 • gipsz alapon;
 • Habszerelvény;
 • Dowel-körmök;
 • Önzáró csavar;
 • Könnyű felfüggesztések vagy rögzítő sarkok;
 • Molotok-Cyanka;
 • építési szint.

A "Volma" puzzle lemezekre

A "Volma" puzzle lemezekre

A technológia legfontosabb követelménye megbízható, jó minőségű. Jobb, ha időt és pénzt költeni az ömlesztett technikában való igazításra, mint a problémák kezelésére. De még ha nincs probléma, akkor is el kell távolítania az összes port és szennyeződést. Csak azt követően, hogy folytathatja az összeszerelési munkát. Az utasításokban mindig különös figyelmet fordítanak az anyagok tapadására. A fogás javítása segíti a primert. Minden érintkezési felületre kell alkalmazni. A következőnek várnia kell, amíg a talajréteg nem szárad el teljesen. Amikor ez megtörténik, készítsen jelölést, majd készítse el a munkatartalmat. Alkalmas ilyen célra bármilyen gipszalapú készítmény.

Fontos szerepet játszanak a hangszigetelés aggodalma. A partíció ajánlott a bázishoz a “mediátor” – rugalmas anyagon keresztül, fokozott porozitással. A jó lehetőség egy forgalmi dugó. De ha az idegen hangok elleni védelem nem alapvető, akkor figyelmen kívül hagyhatja ezt a színpadot. A puzzle lemezek telepítését sorok végzik.

A "Volma" puzzle lemezekre

A "Volma" puzzle lemezekre

A kezdeti szintet az összeszerelési réteg tetején lévő falra helyezzük. Beállíthatja a lemezeket, orientálja a hornyokat, mint fel és le. Hogy a szerkezet jó minőségű, függőleges és vízszintes síkokat vált ki szinten. A következő lemez beszerelése előtt a ragasztóréteget az alapon és az alsó szint felső felületén helyezzük el. A második szintről kezdődően az egész falazat következetesen kiegyenlített Kína – csak akkor, ha végül feloldhatsz.

A partíció végződése általában a lemez egy részének használatát jelenti. Meg tudod kapni, csak meglátogatja a kézi fűrészblokkot. A kezdetektől fogva a második sor telepítését a függőleges ízületek diszperziója mögött figyeljük. Ez jelentősen növeli a falazat teljes erődítményét. A lemezek csatlakoznak a falakhoz és az alapokhoz (ezen a ponton csak sarkok, önzetlenség, dowel-nails).

A "Volma" puzzle lemezekre

A "Volma" puzzle lemezekre

A végleges sorozat telepítve van, így legalább 15 mm-es rés az átfedés lapjáról. A mérleg maradékát rögzítőhabgal töltjük. Amint a felesleget megtisztítják, a varrat gipszalapon van. A befejező feldolgozás elsősorban a partíció külső sarkai védelme érdekében történik. Szögletes profil 31×31 mm perforációval képes segíteni. A belső sarok védi az erősítőszalagot. Mindegyik sarok a gipsz gipsz. A réteg biztosítja a felület végső szintjét. A kábelezés vagy az elektromos berendezések elhelyezéséhez alkalmazza az üreges konstrukciókat. Szükség esetén a fúrót egy koronával bővítik.

Ugyanez az eszköz lehetővé teszi, hogy külső bemetszést készítsen a vezetékek kimenetére. Festék vagy más dekoratív varratok használata előtt. Mind a varratokon, mind az összes megkönnyebbülésen cseppek, amelyek gipszbuttok. Ezenkívül a felületre kell nyomni. Polcok telepítése, vízvezeték a lemezpartíción, valamint más kőfalakon történik.

A "Volma" puzzle lemezekre

A "Volma" puzzle lemezekre

A lemezek felső sora az ajtónyíláson keresztül jelzáloggal van kialakítva. Sok probléma megoldása a shpocking fűrészáru segítségével kétoldalas fedőgéppel segít. A Builder gipszkarton szerelvényének szélessége kevésbé kell lennie, mint a PGP. Készítse elő a nyílás magassága, tegyen egy sávot közvetlenül a “Volma-telepítéshez”. A lemezek rögzítése ehhez a gersterhez, akkor ezután átadhatja őket egy rácskal és kabáttal.

Az utolsó sor általában függőlegesen helyezkedik el. Ez fontos a vágás mennyiségének csökkentése. Az ilyen megközelítés olyan esetekben történik, amikor a magasság lehetővé teszi, hogy egy darab csempe tegyen. További távolság 2-3 cm. A vakolat használható a szerelési hab elfedésére. Először egy kis mennyiségű keveréket alkalmazunk az egyik oldalon lévő lemezre. Ezután meg kell várni a megoldás díszítését. Amikor lefagy, a zóna közepén a födémre a mennyezetre házas.

Ugyanakkor hagyja el a helyet, ahol a vakolat másrészt alkalmazhat. Amint a habfagyasztás, a fennmaradó zónát vakolat végzi.

A "Volma" puzzle lemezekre

A "Volma" puzzle lemezekre

A következő videóban megtalálja a “VOLMA” oktaging lemezek telepítésének technológiáját.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása