Castle Style projekt: Példák a belső terekre

  Minden romantika a lélek álma a saját kastély a természetben. Valójában ez az álom nem lehetetlen, ahogy úgy tűnik, első pillantásra. És ha egy magánház építését tervezi, akkor meglehetősen lehetséges, hogy a középkori kastélyház szokatlan projektjét helyettesíti a szabványos tervezést. Hogyan lehet megvalósítani ezt a kis álom az élet, akkor megtanulod ezt a cikket.

  Lock stílusú épületek jellemzői

  Az első látásra felismerhető eredeti otthonok. Még akkor is, ha csak a koncepciót veszi részt, vagy megváltoztatja valamit az elrendezésben, a kis kastély még mindig vonzza a figyelmet. Ez az ilyen épületek fő jellemzője.

  Leggyakrabban a kastély stílusú épületek hatalmukat osztják ki. Mint a valódi középkori kastélyok, az épületek, amelyek alatt stilizáltak, mindig megtalálhatók.

  Masszív kőfalak, a kis dekoratív elemek hiánya – ez az, ami nemcsak a valódi zárakra, hanem a stilizált házakra is jellemző.

  Egy ilyen ház azonnal lenyűgözi a szilárd szerkezetet, amelyben nyugodtan élhet a családod egyik generációjához. Ellenkező esetben a tervezés és külső dekorációja a ház tulajdonosainak preferenciáitól függ.

  A házzár a gótikus tornyokkal és keskeny ablakokkal, vagy éppen ellenkezőleg, álljon meg határozottan a földön.

  Stilisztikai jellemzők

  A kastély stílusának irányairól külön kell beszélnem. Általában több fő: gótikus, román, barokk és klasszicizmus. Tekintsük a legnépszerűbb stílusokat és jellemzőiket.

  Klasszikus

  A legszigorúbb és valamilyen módon korlátozott stílus – klasszicista. A falak szigorú formái és valaki díszítése vonzza az aszketikus korlátozásukat, és valaki, ellenkezőleg, ellenkezőleg, elrontja az ilyen egyszerűséget.

  A klasszicizmus iránya azok számára, akik nem szeretik a felesleges örömöket, és élvezik a képességét, hogy erősen éljenek, bár nem a legegyszerűbb otthon.

  gótikus

  Európában ez a gótikus stílus a legnagyobb építészet védelmét hagyta. A gótikus zárak szinte minden európai országban találhatók. Ez az irány könnyen megtudható. Megkülönbözteti a magas tornyokat, éles tornyokat és falakat, amelyek messzire mennek. Ablakok ilyen kastélyok ragyognak gyönyörű ólomüveg ablakok, csillogó különböző színek a nap.

  A gótikus stílusú kastélyok nagyon komornak tűnnek, de ugyanakkor folyamatosan vonzódnak.

  Ha egy vidéki házat szeretne építeni a gótikus kastély stílusában, biztosan nem hagy semmit a szomszédaiból közömbösektől. Használjon magas falakat, hogy fenntartsák a személyes élet titkát. És a falak biztonságosan díszíthetik dekoratív befejezést, remek frontonok vagy kis tornyok formájában, éles tornyokkal.

  Romantika

  Ez a stílus ág klasszicizmus hagyott észrevehető nyomvonalat Oroszországban. Ebben a stílusban, hogy Mikhailovsky kastélyt St. Petersburgban végezték el, például. Ez egy luxus palota, amely minden oldalról vizet vesz körül. Ha egy ilyen kastély formájában szeretne házat építeni, akkor nem szükséges körülvéve egy mozdulattal – elegendő egyszerűen a szigorú kőfalokat, gyönyörűen berendezett ajtó- és ablaknyílásokkal, díszített tornyokkal, számokkal és szobrokkal.

  reneszánsz

  Azok, akik kedvelik az egyszerűséget, érdemes figyelmet fordítani ilyen irányba, mint a reneszánsz. Az ebben a stílusban díszített ház nemcsak stílusos és szokatlan, hanem különleges praktikus, mert egy ilyen szobában minden racionálisan külön zónákra oszlik.

  Szobák egy ilyen házban többnyire négyzet. Leggyakrabban belül ugyanaz a négyzet és szépen díszített belső udvar. Nagyon kicsi vagy több, és bővített gyönyörű nyitott árkádok.

  barokk

  És azok, akik értékelik a luxust, pontosan úgy, mint a kastély a barokk stílusában készült. Mint minden dolog és épület ebben a stílusban, azt egy különleges személy kiemeli.

  Az ilyen luxus kastély stílusában vidéki ház vonzza a figyelmet az aranyozás, csavart collens, szokatlan szobrok és a dekoráció egyéb vonzó elemeire.

  Amint láthatod, sok olyan irány van, amelyek inspirálhatják Önt, hogy hozzon létre egy luxus királyi kastély miniatűrét.

  Belső dekoráció

  A kastély stílusában díszített házat nemcsak az építés során, hanem a helyiségek és a telek tervezése során is át kell gondolni. Most a modern technológiák kombinálhatók a tervezői ötletekkel, amelyek az elmúlt évszázadokból inspiráltak az építészeket.

  Először is, a kívánt légkör segít a falak, a nemek és a mennyezet kialakításában. Az optimális lehetőség egy feldolgozatlan kő. Itt számos lehetőség van. Például, akkor egyszerűen használja a rock szóló és ne takarja le festékkel, vagy bármilyen más dekorációs bevonatok. Az igazi kő a legjobban fog kinézni, és az évek során a házad csak szép lesz.

  Egy másik lehetőség a kő alatt stilizált dekoratív felületek használata. Ez a bevonási lehetőség olcsóbb lesz, de a megnövekedett erővel is nem fogja kérni.

  Csinálhatsz egyszerű pozitív falakkal is. A könnyű vakolat vonzónak és egyszerűen csak elegendő, ami alkalmas a klasszicizmus stílusú nyaralókra, például.

  Díszítsük a vintage belső teret, hogy segítsen és helyesen kiválasztják a bútorokat. Egy régi légkör újjáépítéséhez ajánlott antik bútorokat használni, vagy a régiségekre stilizált dolgok.

  Gyönyörű asztalok és székek, decoupage technikával díszítettek.

  A házban a kastély stílusban helyszín lesz a különböző termékek különböző termékei, amelyek az egyszerű szőnyegektől kezdve, és a mesterséges vagy természetes szőrme vagy faliszőnyegek luxus bőrével végződnek.

  A falakon lévő masszív képek is hasonlóak lesznek. Nem szükséges az eredeti munkák, elegendő kis gyönyörű festményeket találni, vásárolni réz vagy aranyozott keretet, és a ház szobái átalakulnak.

  A másik megfelelő stílusú dekorációt is felveszheti a többi megfelelő stílusú dekorációt, figurákat, könyvespolcokat, kifinomult gyertyatartókat és más kis dolgokat.

  A hangulatos mini-kastély belső ívek belseje, díszített stukkó ajtó és gyönyörű természetes fa gerendák közvetlenül a mennyezet alatt.

  Ha fáradt az egyszerű keret házak, és szeretnék építeni valami igazán egyedülálló és lenyűgöző első látásra, akkor a szoba a kastély stílusban pontosan lenyűgözni fog. Ha valamilyen építési készsége van, önállóan készíthet egy projektet vagy legalább munkadarabot. Ellenkező esetben jobb, ha a szakmailag részt vevő vállalatokhoz fordul.

  Ebben az esetben egy luxus kastélyt kapsz középkorban. Ez lesz a webhely igazi díszítése, függetlenül attól, hogy melyik irányba választja magát.

  A következő videóban látható egy példa egy vidéki ház projekt formájában kastély.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: