Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Gyémánt fúrás – az építés és a geológia fontos része. Ez a folyamat elegendő időt vesz igénybe, és végrehajtása érdekében megfelelő technikát igényel. Idővel a gyémántfúrás berendezések gyártói egyre inkább, és ezek közül az egyik Hilti.

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Jellemzők és célállomás

Először is fontos megérteni a gyémántfúrás célját. Ez a folyamat elsősorban az építési szférában van szükség, mert így létrehozhat lyukakat csövek számára, amelyek célját a vízellátás, fűtés, szellőzés, légkondicionáló. Ezenkívül a gyémánt fúrást geológiában használják, amikor merev hegyi és földalatti sziklákkal dolgoznak. Ennek a technikának a hatalma lehetővé teszi, hogy az emberi tevékenység több szférájában azonnal univerzális célja legyen.

A fő eszköz olyan gyémánt koronák, amelyek kölcsönhatásba lépnek a létesítményekkel, amelyek a fő energia és a teljes mechanizmus hajtóereje.

Leggyakrabban ez a technika aktiválódik a beton, a téglák és a kő fúrásához.

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Felülvizsgálati modellek

A teljes ismerős számára érdemes felülvizsgálat a gyémánt fúrás Hilti telepítéséről. Így lehet megállapítani, hogy milyen minőségileg ez a berendezés.

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

  • Hilti DD 200 G02 – A lyukak fúrására tervezett gép. Ennek legjobb anyaga beton lesz, amely alatt a fúróegység kialakítása kiszámításra kerül. Ezzel a berendezéssel 35-200 mm-ről közepes és nagy átmérőjű lyukakat hozhat létre. Beágyazott LED nyomásjelző, amelynek célja, hogy segítsen kezdők ebben az ügyben.

Ennek köszönhetően az optimális teljesítményt és hatékonyabb kihasználhatja az aggregátumot.

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Van egy további gyors módú szár, amelynek célja, hogy gyorsan megváltoztassa a koronát eszközök nélkül. Ennek a funkciónak a jelenléte kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi a műveletet. Léghűtés, sebességváltó, 3 állítható sebességgel és különböző módokkal. Energiafogyasztás – 3200 W, a 3 átvitel maximális számának maximális száma 1160 / perc. Súly – 14,6 kg, teljes összeszerelésben 36 kg-os lesz. Zajszint – 93 dB, rezgés – kb. 2,5 m / kocka. cm.

  • Hilti DD 350-CA – Erős és költséges berendezést telepített széles körű munkák, kezdve az egyszerű alkalmazás, és befejezve a legprofibb igénylő feladatokat magas minőség és megbízhatóság technika. Az előnyök közül az előnyöket meg kell jegyezni a hólyagok széles “szórása” – 52 és 500 mm között. Ugyanakkor az alapanyag, amellyel ajánlott dolgozni ezen a telepítésen konkrét.

A további technikai specifikációk közül meg lehet jegyezni a nagy teljesítményt 3600 W-ben és számos sebességgel való jelenlétét.

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Csak tíz közülük vannak, és a 4. közülük lehetőség van a percek maximális számának elérésére – 619. A bemeneti feszültség 230 V, a hangnyomásszint 95 dB, a rezgés elérheti a 2,5 m / kockát. cm. Az egyik telepítés súlya 14,4 kg, az összeszerelt formában – körülbelül 35 kg. A nagyfrekvenciás motor és az automatikus takarmányegység jelenléte ezt a modellt megbízható, hatékony és ellenáll a nehéz terheléseknek.

Ami a gyártó egyéb aggregátumát illeti, ezeket a földláncokat és betonfiúkat jellemzőik és áruk jellemzik. Általában a fő kritérium a fúrt lyukak maximális átmérőjének növelése a költségnek megfelelően. Ez növeli az energiafogyasztást és a sebességek számát a forgalmukkal együtt.

Nincs konstruktív különbség, az ügy olyan tartós anyagból készül, amely védi a szerszámot mind a fizikai, mind a munkaterhelésektől eltérő mértékben.

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Alkatrészek és alkatrészek

Érdemes megmondani a gyémántfúróberendezések telepítéséhez szükséges részleteket. A vízgyűjtő gyűrű az anyag fúrás közben történő tömítés biztosítása érdekében szükséges. Van egy bizonyos skála és méret, ez a pótalkatrész nem teszi lehetővé a felesleges vizet. Van egy víztartály is, amely tartalmazza a főfolyadékot. Csatlakozik az anyag nedves fúrásáért felelős készlethez.

Ezenkívül vannak olyan mellékletek is, amelyek lehetővé teszik a telepítés javítását a kívánt pozícióba. Természetesen, A fő komponensek gyémánt koronát nevezhetők. A telepítés és a szétszerelés, a váltás, valamint az élesítés a kifejezetten kiválasztott modelltől függ.

A gyémánt koronákról további információkat kell tartani az üzemeltetési utasításokban, ahol feltárhatja a technika árnyalatát is.

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Használati utasítás

Megfelelően nehéz eszközök, amelyek gyémántfúróberendezések, megfelelőnek kell lenniük. Először is ez nyilvánul meg a biztonsági előírásoknak megfelelően. Tekintsük több legfontosabb pontot.

  • Mivel az egységek elektromos motorokkal vannak felszerelve, győződjön meg róla, hogy a tápvezeték és az összes mechanizmus működik. Bármely hibás probléma az egység munkájának megszüntetéséhez vezethet.
  • Vigyázz a munkahelyi tisztaságra, valamint a létesítményeket, ahol nincs nagy mennyiségű por, szennyeződés és robbanásveszélyes anyagok nem a közelben. A személyzetnek különleges ruhákat kell viselnie.
  • Az egységek telepítésekor győződjön meg róla, hogy az összes kötőelem megbízható, és a tervezés teljes mértékben megfigyelhető. Kívánatos, hogy ne használja az eszközt az esős időben – ha rendkívül szükséges, akkor vigyázzon a technológia védelmére.
  • Különböző sebességek és üzemmódok használata esetén fizessen figyelmét arra a tényre, hogy az elektronika túlfeszültsége nem fordul elő, különben a technika sokkal gyorsabban tölti erőforrását. Ez befolyásolhatja a berendezés tartósságát.
  • Ha az egység meghibásodásával szembesül, akkor óvatosan ellenőrizze, ellenőrizze a tervezés integritását. Bontás esetén lépjen kapcsolatba a technikai központokkal, ahol segíthet.

Gyémánt fúrás telepítése Hilti

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása